PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T&T abiler

Rookie
30.04.2007, 01:28:12
Abi çarşamba günü kısmetse geliyorum.Gelmeden önce belki işinize yarar diye yazıyorum.Birde ben bazen unutuyorum.Hazır aklımdayken....

Yapılacak işler

Lastikler gelmişse değişecek
Xenon olayı inşallah
Öndeki ledlerin birkaçı yanmıyor.Parça parçamı yoksa komplemi değişecek?
Orta ayakta sorun var.
Boyama işi için fiyat bakacağız.
Performansta hafif bir düşme var.
Uzun fara zenon mudaili ışık.sislere beyaz ışık
Farın üstekinin su geçirmez plastiği yok.
Akü ışığı çalıştıktan birkaç saniye sonra sönüyor.
Birde genel elden geçme

İnşallah hepsini bir günde hallederiz.Olmazsa sizde misafirim.Yanıma ne kadar canlı alayım birde onu söylerseniz tam olacak.:blink:

Sabah kaçta geleyim?

taner altan
30.04.2007, 19:34:40
Rookie boya haricini bitirmeye calışırız sabah 8 de kısmet olursa acıyoruz saygılar. TANER

Rookie
02.05.2007, 21:33:53
Eğer farklı bir anlama gelmiyorsa size tatabiler demek istiyorum müsadenizle.

Eve sağ salim vardım.Çok zorlanmadım yanlız gene köprüde her yer yusuf bölgesiydi.Yolda Bahaus'a uğrayıp kaydırdığımız sisy barın arkasına bir led düzeneği baktım ama bulamadım.Neyse bugünkü tüm uğraşılarınız için teşekkürler.

Ayrıca ısmarladığınız gözleme,börek,kebap ve künefe için çok teşekkürler.Yanlız en son yediğimiz dondurma biraz fazla geldi.... :)

İlgi ve alakanıza teşekkürler....

uzay
02.05.2007, 22:15:57
Eğer farklı bir anlama gelmiyorsa size tatabiler demek istiyorum müsadenizle.

Eve sağ salim vardım.Çok zorlanmadım yanlız gene köprüde her yer yusuf bölgesiydi.Yolda Bahaus'a uğrayıp kaydırdığımız sisy barın arkasına bir led düzeneği baktım ama bulamadım.Neyse bugünkü tüm uğraşılarınız için teşekkürler.

Ayrıca ısmarladığınız gözleme,börek,kebap ve künefe için çok teşekkürler.Yanlız en son yediğimiz dondurma biraz fazla geldi.... :)

İlgi ve alakanıza teşekkürler....

Ooooooo Rookie T&TKardeslerde fena agırlanmıssın baksana gözleme,börek,kebap ve künefe :p Afiyet seker olsun eeee servis farkı :clap2:

Thai
03.05.2007, 00:29:28
Önce kilo aldırırlar sonra, vermek için uğraşırsın dikkat et derim T&T'ye....

altanmotor
03.05.2007, 09:19:38
Rookie dün evine sağsağlim sorunsuzca gitmene sevindik yalnız yemek mevzunu abartmışsın arkadaşlar yanlış anlayacaklar bunlar rutin yaşam şekli özel bişey yoktu iyi günler T&T.

Rookie
03.05.2007, 10:12:47
Abi ya bi bıraksaydında eğlenecektik biraz.Valla seni bilmem ama gördüğüm güler yüz ve ilgi yediklerimin yanında hiç kalır.Yemiş kadar oldum yani.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Belki bilirsin (kesin bilirsin) eskiden mahalle berberleri vardı hani içeri girince huzur bulduğun adeta bir rehabilitasyon merkezi olan sizin atölyeyide ona benzetiyorum.Tatabilere birşey söylemedin.Devam o zaman.

Sevgiler

Rookie
03.05.2007, 12:02:42
Abi ziyanın bahsettiği kronik hastalık ile ilgili bir şey yapmadık.Yapmak için erkenmi yoksa atladımmı ben onu

altanmotor
03.05.2007, 12:56:26
ROOKİE bu rahatsızlık her makineye has değil hepsinde yaşanıcak diye birşeyde yok zaten o yüzden gönlünü ferah tut ve binmene devam et tadını cıkar biz burdayız T&T iyi günler

uzay
03.05.2007, 13:23:18
Rookie dün evine sağsağlim sorunsuzca gitmene sevindik yalnız yemek mevzunu abartmışsın arkadaşlar yanlış anlayacaklar bunlar rutin yaşam şekli özel bişey yoktu iyi günler T&T.

Bu yasam sekline can kurban en kısa zamanda geliorum özledik :rolleyes:

exelans
17.05.2007, 23:06:35
tamer abi kırılan parça bilgi amaçlı olması için resimlerini çektim.ön tekerdeki km sayacı arkadaşlar benimki kırıldı km çalışmıyor şu an..
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

beetle65
18.05.2007, 11:28:02
[QUOTE=exselans.;5298]tamer abi kırılan parça bilgi amaçlı olması için resimlerini çektim.ön tekerdeki km sayacı arkadaşlar benimki kırıldı km çalışmıyor şu an..

Geçmiş olsun kardeşim nasıl kırıldı o parça ?

exelans
18.05.2007, 11:37:53
Geçmiş olsun kardeşim nasıl kırıldı o parça ?[/QUOTE]
saol zafer abi.
benim kızın km si malum biraz çok plastik bir parça olduğundan çatlayıp kırılmıştır diye düşünüyorum

duffy
23.05.2007, 15:46:55
Tamer, selam senin km. saatinin onarımı için bir link
Close up of broken rotor pieces. The collar is supposed to be glued/attached to the tab ring

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>][/URL]
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Note that the mating surfaces separated cauing the brown collar to no longer rotate inside the sensor housing. That's what causes loss of speedometer function.
Broken Rotor Pieces After Cleaning
I cleaned the parts with rubbing alcohol to remove any residual grease
Speedometer Sensor Rotor Reassembled
Carefully allign the pieces to get the proper mating orientation. Krazy Glue (standard super glue) worked well to rejoin the parts

Before reinstalling parts. Clean and apply a "light" coat of grease to the mating surfaces with the rotor.
Rotor Reinstalled
Seal reinstalled
Sensor housing reinstalled. Pay attention to orientation between the tab on the housing and the stop lugs on the fork.

exelans
23.05.2007, 18:13:55
denizcim linke baktım yapıştırılıp yerine takılması yeniden o sorunu yaşayacağıma işaret sanırım tamer abi sağolsun parça warmış orjinaliyle değiştireceğiz (buğün uğrayamadım ama yarın sabah ordayım )daha sağlam olur we aklım orda kalmaz paylaşımın için teşekkür ederim

beetle65
24.05.2007, 11:13:19
denizcim linke baktım yapıştırılıp yerine takılması yeniden o sorunu yaşayacağıma işaret sanırım tamer abi sağolsun parça warmış orjinaliyle değiştireceğiz (buğün uğrayamadım ama yarın sabah ordayım )daha sağlam olur we aklım orda kalmaz paylaşımın için teşekkür ederim

tekrar geçmiş olsun
umarım bir daha yaşamazsın :good: