PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam

alinazik
17.02.2010, 01:30:49
selam
vitesli bir motorsiklet kullanma zamanı geldi sanırım...
xt 660 x süpermoto tarzı bir motor için düşünceleriniz nedir öğrenebilirmiyim....en uygun fiyatlısı bu olduğu için xt de yoğunlaştım....

sunman
17.02.2010, 09:24:32
Mustafa Selam ;

Fiyat durumunu bilemiyorum ama Yamaha parça açısından sıkıntılı diye biliyorum. O yüzden Transalp'de bakmanı tavsiye ederim.

sburgman
17.02.2010, 11:05:41
Vitesli derken xt 660 x kros tarzı biraz sert bir motordur.Bence scooter'dan sonra geçilecek bir model değil.Naçizane bunlar benim fikirlerim tabi...Yamaha'nın parça sıkıntısı olan bir modeli ve yamahanın servis konusunda sıkıntıları olduğu konusunda Mert'e katılıyorum.15 Ocak itibarı ile Yamaha beldeyama ile yolunu ayırdı Yamaha Türkiye olarak yeni bir yapılanmaya girdi.Bu saatten sonra parça sıkıntısı olmaz ama servisi bilemem bu yüzdende motorumu Altan'a götürüyorum...

alinazik
18.02.2010, 00:08:15
Mustafa Selam ;

Fiyat durumunu bilemiyorum ama Yamaha parça açısından sıkıntılı diye biliyorum. O yüzden Transalp'de bakmanı tavsiye ederim.

teşekkürler

Vitesli derken xt 660 x kros tarzı biraz sert bir motordur.Bence scooter'dan sonra geçilecek bir model değil.Naçizane bunlar benim fikirlerim tabi...Yamaha'nın parça sıkıntısı olan bir modeli ve yamahanın servis konusunda sıkıntıları olduğu konusunda Mert'e katılıyorum.15 Ocak itibarı ile Yamaha beldeyama ile yolunu ayırdı Yamaha Türkiye olarak yeni bir yapılanmaya girdi.Bu saatten sonra parça sıkıntısı olmaz ama servisi bilemem bu yüzdende motorumu Altan'a götürüyorum...

usta saol

altanmotor
18.02.2010, 09:27:22
slm mustafa ....
bir kac gün daha sabret 25/28 subat tarihlri arasında motoshow fuar var, bundan sonra karar vermen daha kolay ve rahat olucaktır
ama ben sana DL650 tavsıye edıyorum bir düşün 2. el fiatları yaklasık olmasına ragmen motorlar arasında daglar var
saglıcakla .....:)

DARK1907
18.02.2010, 23:20:55
selam
vitesli bir motorsiklet kullanma zamanı geldi sanırım...
xt 660 x süpermoto tarzı bir motor için düşünceleriniz nedir öğrenebilirmiyim....en uygun fiyatlısı bu olduğu için xt de yoğunlaştım....

Mustafa merhaba kardeş.Fazla vergi vermek istersen al ama ne gerek var.Alternatif beyendiklerini yaz.Konuşuruz.

alinazik
19.02.2010, 00:03:11

sburgman ın dediğine katılarak scoterden sonra geçilmeyecek yani vitesli ye başlangıç için krosun yanlış olduğunu anladım buna göre başlangıç ve 5 yıllık motorsiklet hayatında scoter kullanmış birine vitesli hangi model motorsiklet önereceksiniz tüm arkadaşlarımın iştirak ederek paylaşımını rica ediyorum...tabiki önemli olan birşey daha var bütçe malum krizin darbesini yiyen ve teyet geçmediğini gören bir esnaf olarak max.... 8000 tl elimdeki 2006 gts yi takasa veya sattıktan sonraki süreçte alabileceğimide buradan belirtmiş olayım...şimdiden yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyorum... kalın sağlıcakla en kısa sürede görüşmek üzere...

slm mustafa ....
bir kac gün daha sabret 25/28 subat tarihlri arasında motoshow fuar var, bundan sonra karar vermen daha kolay ve rahat olucaktır
ama ben sana DL650 tavsıye edıyorum bir düşün 2. el fiatları yaklasık olmasına ragmen motorlar arasında daglar var
saglıcakla .....:)
abi selam keşke yazdığın gibi olsa abi 8000tl civarlarına dl 650 nin %70 ini alabiliyorum...ilk tercihim dl aslıda

Mustafa merhaba kardeş.Fazla vergi vermek istersen al ama ne gerek var.Alternatif beyendiklerini yaz.Konuşuruz.
abi aslında verginin ve yakıtın çok önemi yok çok fazla km yapmıyorum...zaten genelde yağışlı havada binmiyorum.. en uzun km lerim genelde beraber yaptığımız geziler..:)

DARK1907
19.02.2010, 01:46:10
Sen en iyisi fuarda tek tek üstüne binerek temel kararı ver.Daha sonra test sürüşleri ile kararını sonlandırırsın.Yardımcı oluruz.

alinazik
20.02.2010, 02:14:37
selam

abi yanlış hatırlamıyorsam sende bandit vardı değilmi

DARK1907
21.02.2010, 02:52:25
Yok Gürcan da Bandit var.Ben de ise 2006 model Honda CBF 600SA var.