PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çılgın motorcular......

dishyburgman
01.05.2007, 12:39:01
merhaba arkadaşlar,Bora'yla sinema keyfi yapalım dedik,ama sizler olmadan hem de bu filme 'gitmek istemedik....haftasonu gecede olabilir,yer ve saat önemli değil gelmek isteyen arkadaşlarla belirlenir....tabiki piknik olayını aksatmayacak:clap2: :cheers: :friends: :flowers:
ama isteğe göre haftaya da kalabilir....

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

beetle65
01.05.2007, 14:16:03
bizi yaz lütfen :flowers:

vedatarpacı
01.05.2007, 14:34:31
bahar hafta sonu gece olursa bizde büyük ihtimalle geliriz

beetle65
01.05.2007, 14:39:09
bahar hafta sonu gece olursa bizde büyük ihtimalle geliriz

o zaman bizi yazma BAHAR :yahoo: :friends: :worshippy: :boxing: :shades: :clap2: :cheers:

vedatarpacı
01.05.2007, 14:44:45
o zaman bizi yazma BAHAR :yahoo: :friends: :worshippy: :boxing: :shades: :clap2: :cheers:

tamam dvd sini alıp zafer abilerde seyrediyoruz demek.

beetle65
01.05.2007, 14:52:13
tamam dvd sini alıp zafer abilerde seyrediyoruz demek.
bekleriz kardeşim :friends:
ahan da büyük harf yazdım
sitenin traktörü şimdi kızacak :worshippy:

vedatarpacı
01.05.2007, 15:04:01
bekleriz kardeşim :friends:
ahan da büyük harf yazdım
sitenin traktörü şimdi kızacak :worshippy:

zafer abicim sana olan sevgim saygımı inan sen bile bilmiyorsundur:)

ALLAH ımın izniyle daha uzun yıllar sürecek bu güzel dostluğumuz.

zuhtupasa
01.05.2007, 15:06:15
Bayılıonuz her topikte geyik yapmaya dimi...:rolleyes: :rolleyes: Sırf sizin için geyik topiği açıcaz..:friends: :friends:

vedatarpacı
01.05.2007, 15:08:42
Bayılıonuz her topikte geyik yapmaya dimi...:rolleyes: :rolleyes: Sırf sizin için geyik topiği açıcaz..:friends: :friends:

abi kalp kalbe karşıymış valla .. az önce aklımdan geçti .. birazdan sarı kartı görecez dedim..

beetle65
01.05.2007, 15:57:24

paşam ne haber ?
iyimisin ?
:flowers:
şaka bir yana Bahar'ın bu hoş teklifine cevap verelim :clap2:
gidilecek günü belirleyelim lütfen :good:

zafer abicim sana olan sevgim saygımı inan sen bile bilmiyorsundur:)

ALLAH ımın izniyle daha uzun yıllar sürecek bu güzel dostluğumuz.

ondan şüphem yok kardeşim benim :friends: :shake2:

dishyburgman
01.05.2007, 16:03:42
öncelikle bu haftamı gidelim,gideceksek cuma gecesimi ,cumartesi gecesimi olsun madem vedat kardeşimizin eşide gelecekse gece gidelim derim,sonra da güzel bir işkembe içeriz..:shake2:

zuhtupasa
01.05.2007, 16:04:31
Pazar gunu piknik var. unutmayın..:)

beetle65
01.05.2007, 16:12:55
cuma gecesi bence uygun
ama
çoğunluğa uyarız :yahoo:

Foto-Moto
01.05.2007, 17:02:24
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben izledim o film sıradan bi TV filmi olmuş, birkaç hoş motorla yolculuk sahnesi dışında sıradan bi komedi... Ortada çılgın motorcu falan da yok maalesef... Tavsiye etmem:(
Gene de bikaç değişik Harley modeli görmek için seyredilebilir:)
Oğuz

zuhtupasa
01.05.2007, 17:05:19
Walla oguz ben arkadasların moralini bozmamak için sölememiştim..:rolleyes: :rolleyes: sen patlattın...:friends: :friends: :friends:

Foto-Moto
01.05.2007, 17:08:49
Walla oguz ben arkadasların moralini bozmamak için sölememiştim..:rolleyes: :rolleyes: sen patlattın...:friends: :friends: :friends:

Paşam ben vaktimi boşa harcadığımı düşündüm pazar günü bu filmi izledikten sonra... Arkadaşlar da paralarını ve vakitlerini boşa harcamasınlar istedim:) Kimsenin hevesini kırmak değildi amacım... Teması daha iyi ve nitelikli filmler de var şu an vizyonda:)

beetle65
01.05.2007, 17:15:42
Paylaşım için tşk.ler :shake2:
o halde son karar nedir arkadaşlar ?

dishyburgman
01.05.2007, 17:24:03
:friends:
Paşam ben vaktimi boşa harcadığımı düşündüm pazar günü bu filmi izledikten sonra... Arkadaşlar da paralarını ve vakitlerini boşa harcamasınlar istedim:) Kimsenin hevesini kırmak değildi amacım... Teması daha iyi ve nitelikli filmler de var şu an vizyonda:)
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar:shake2: ,tabiki vizyonda farklı güzel filmlerde var,bu hafta piknik ,haftaya anneler günü maksat gece gidip sinema keyfi yapmak,diğer filmlere de bakarız,zevkler ve renkler tartışılmaz ,hiç olmadı bize gelirsiniz:shades: :shades: güzel güzel çay içeriz...

Paylaşım için tşk.ler :shake2:
o halde son karar nedir arkadaşlar ?
akşam traktörümüz eve gelsin konuşur,haberleşiriz....herkese selamlar...

vedatarpacı
02.05.2007, 11:23:07

ya ne kıskanç adamsınız abicim ya...

tolgabinerbay
02.05.2007, 13:34:33
iyi eğlenceler

Stingray
02.05.2007, 13:36:28
oğuz attın golü millete valla :)

Foto-Moto
02.05.2007, 15:23:49
oğuz attın golü millete valla :)

Yaw varya pişman ettiniz bi laf ettiğime... Gol atmak derdim değil. Sinemasever bi şahsiyetim. Bu film hakkındaki görüşümü söyledim. Gidenler için pişmanlık yaratmasın diye... Yoksa herkesin kendi keyfi...

vedatarpacı
02.05.2007, 17:10:39
öncelikle oğuza uyarısı için teşekkürler.. o saatte çocukları anneanneye bırakıp zahmet çekerek kötü bir filme gitmek istemezdim doğrusu

şimdi gelelim teklifime aldığım duyumlara göre seneye damgasını vuracak bir türk filmi cuma akşamı vizyona giriyor ben bu filme gidelim derim

sözün bittiği yer..:cray:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] %3Fhaber%5Fid%3D238410

dishyburgman
02.05.2007, 17:21:24
öncelikle oğuza uyarısı için teşekkürler.. o saatte çocukları anneanneye bırakıp zahmet çekerek kötü bir filme gitmek istemezdim doğrusu

şimdi gelelim teklifime aldığım duyumlara göre seneye damgasını vuracak bir türk filmi cuma akşamı vizyona giriyor ben bu filme gidelim derim

sözün bittiği yer..:cray:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] %3Fhaber%5Fid%3D238410
bende vizyona girecek filmlere baktığımda onu gördüm.gerçek yaşamdan alınmış bir hikaye sanırım.
gelebilecek arkadaşlar listeye adını ekler,bir de hangi sinemaya,kaç matinesine gideceğimize karar vermeliyiz..

vedatarpacı
02.05.2007, 17:22:38
ben capitole bir bakarım.. sanırım biletleride önceden almak gerekebilir çünkü ilk günü gösterimin

Foto-Moto
02.05.2007, 17:26:52
Vedat'çığım saati uygun olursa ben ve eşim de geliriz muhakkak... Beni bilahare haberdar edersen sevinirim.

burgmanbora
02.05.2007, 17:29:05
abeni mazur görün, çocuk üzerine duygusal film izliyemem sonra çok etkisi altında kalıyorum.

Size iyi seyirler dilerim, ben gelemem bu filme sonra üç gün ağlarım.:shake2:

Aklıma bir fikir geldi siz bu filme girersiniz bende tıtaydırmene girerim:dribble: :dribble:

dishyburgman
02.05.2007, 17:35:34
abeni mazur görün, çocuk üzerine duygusal film izliyemem sonra çok etkisi altında kalıyorum.

Size iyi seyirler dilerim, ben gelemem bu filme sonra üç gün ağlarım.:shake2:

Aklıma bir fikir geldi siz bu filme girersiniz bende tıtaydırmene girerim:dribble: :dribble:
traktörsün işte sen spiderman'a git,bizde arkadaşlarımla diğer filme gideriz.yalnız Bora çıkışta biz çorbacıya gidersek sende yandaki çorbacıda çorbanı içersin:dribble: :dribble: :dribble: :clap2:

zuhtupasa
02.05.2007, 21:36:13
ben capitole bir bakarım.. sanırım biletleride önceden almak gerekebilir çünkü ilk günü gösterimin

Bu film sadece capitol de degil heryerde var..Cogunlukta bagdat cad. yakınında oldugu için cadde de bir filme gidip üstüne kızılkayalarda sosisli ve hamburger yenir..dimi vedat...:p :p :p :p :p :p :p

beetle65
03.05.2007, 08:19:22
Bu film sadece capitol de degil heryerde var..Cogunlukta bagdat cad. yakınında oldugu için cadde de bir filme gidip üstüne kızılkayalarda sosisli ve hamburger yenir..dimi vedat...:p :p :p :p :p :p :p

adamı yemek konusunda kışkırtma :boxing:

duffy
03.05.2007, 08:56:23
traktörsün işte sen spiderman'a git,bizde arkadaşlarımla diğer filme gideriz.yalnız Bora çıkışta biz çorbacıya gidersek sende yandaki çorbacıda çorbanı içersin:dribble: :dribble: :dribble: :clap2:
Bahar allah iyiliğini versin ya :clap2:

zuhtupasa
03.05.2007, 11:40:00
adamı yemek konusunda kışkırtma :boxing:

Birincisi yemek konusunda kıskırtmıorum o anladı...:rolleyes: İkincisi yazdıın her yazının sonuna şiddet içeren ikon koymaya devam edersen şiddeteyönelik hareketten banlancan haberin ola..:rolleyes: :rolleyes:

vedatarpacı
03.05.2007, 13:34:03

tamam abicim sen yap o zaman organizasyonu ben uyumluyum

beetle65
04.05.2007, 09:01:45
Birincisi yemek konusunda kıskırtmıorum o anladı...:rolleyes: İkincisi yazdıın her yazının sonuna şiddet içeren ikon koymaya devam edersen şiddeteyönelik hareketten banlancan haberin ola..:rolleyes: :rolleyes:

kışkırtma :dribble:
ikincisi boksörün yüzünün sevimliliğine bak nasıl banlarsın beee :p

vedatarpacı
04.05.2007, 10:30:40
arkadaşlar capitol spectrum sinemalarında 21.30 ve 00.00 de iki matine var bize uyacak..

biz çocukları uyutup geleceğimiz için 00.00 matinesi bizim için çok daha uygun. ama her zamanki gibi çoğunluğa uyarız..

capitol un en büyük artısı biz filmimizi seyrederken aklımız motorlarımızda kalmaz malum park yeri hem kapalı hem güvenli..

Foto-Moto
04.05.2007, 11:53:57
arkadaşlar capitol spectrum sinemalarında 21.30 ve 00.00 de iki matine var bize uyacak..

biz çocukları uyutup geleceğimiz için 00.00 matinesi bizim için çok daha uygun. ama her zamanki gibi çoğunluğa uyarız..

capitol un en büyük artısı biz filmimizi seyrederken aklımız motorlarımızda kalmaz malum park yeri hem kapalı hem güvenli..

Vedat'çığım 00:00 biraz geç değilmi yaw bi önceki matine olursa biz de gelirdik ama ben C.tesi çalışıyorum o saatte film seyredip C.tesi işe gidersem sarhoş gibi dolaşırım akşama kadar:)

vedatarpacı
04.05.2007, 12:22:47
Vedat'çığım 00:00 biraz geç değilmi yaw bi önceki matine olursa biz de gelirdik ama ben C.tesi çalışıyorum o saatte film seyredip C.tesi işe gidersem sarhoş gibi dolaşırım akşama kadar:)

ozz cum 21.30 olsun canım kardeşim yeter ki siz gelin.:shake2: :friends:

evet arkadaşlar bu akşam 21.30 matinesine capitole sözün bittiği yer filmi için gelecek arkadaşlar el kaldırsın

1-vedatarpacı ve eşi

Foto-Moto
04.05.2007, 13:02:29
evet arkadaşlar bu akşam 21.30 matinesine capitole sözün bittiği yer filmi için gelecek arkadaşlar el kaldırsın

1-vedatarpacı ve eşi

Vedat'çığım hanımla görüşeyim, dün konuşmayı unuttum. Sana bilgi vereceğim.

vedatarpacı
04.05.2007, 16:21:53
neredesiniz millet ya ???????????

başka yok mu bu akşam sinemaya gelen???????????

zuhtupasa
04.05.2007, 16:23:03
Yok..Capitol uymaz kimseye..:) Biz diğer arkadaşlarla malum 2. adrese gidios..starbucksa..:dribble:

vedatarpacı
04.05.2007, 17:04:37
evet arkadaşlar müjde

alican abide gelmiyor rahat rahat seyrederiz filmi..

dishyburgman
04.05.2007, 19:00:01
evet arkadaşlar müjde

alican abide gelmiyor rahat rahat seyrederiz filmi..
merhaba vedat,bu saate kadar giremedim ama ben vazgeçildi sanmıştım.sizi yarıyolda bırakmak istemem,Bora gelemiyor fakat ben vesile olduğum için sizinle gelirim.ya da çok ciddiyim Bora sonra katılır al eşini ve çocuklarını bize çay ,kahve içmeye gel,çocuk konusunda tedirgin olmayın asla rahatsız olmam,benimkiler abilik yaparlar..
tabii bize gelmek isteyen herkese kapım açık güzel bir cuma akşamı geçiririz bu akşam...

vedatarpacı
07.05.2007, 17:24:31
merhaba vedat,bu saate kadar giremedim ama ben vazgeçildi sanmıştım.sizi yarıyolda bırakmak istemem,Bora gelemiyor fakat ben vesile olduğum için sizinle gelirim.ya da çok ciddiyim Bora sonra katılır al eşini ve çocuklarını bize çay ,kahve içmeye gel,çocuk konusunda tedirgin olmayın asla rahatsız olmam,benimkiler abilik yaparlar..
tabii bize gelmek isteyen herkese kapım açık güzel bir cuma akşamı geçiririz bu akşam...

bahar kusura bakma evde internetim olmadığı için yazını dün öğrendim. tabii ki herzaman hem geliriz hem bekleriz kardeşim:) çocukların gözlerinden öperim