PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AN650 ilk izlenimler

Thai
11.05.2007, 01:48:59
Sevgili dostum,

Suzukim.net'in ilklerinden Burgman Grubunun çiban başlarından Tolga arkadaşımız yeni Suzukisi ile asfaltların anasını ağlatmak için trafikte...

Hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız, mutlu günlerinde tekerin yere hep düz bassın, altında paralansın inşallah.:flowers:

Ahanda bunlarda shebo'nun yeni kumasının fotografları. :p:p

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Stingray
11.05.2007, 02:24:41
Arkadaşlar sonunda hayırlısıyla AN650'yi satın aldım. Şükürler olsun.
Motoru satmadan almak biraz kastı ama yine de almayı başardık :)

İlk iş nazar boncuğunu monte etmek oldu.
Saat 19:00 itibariyle marşa basıp Korlas'tan aleti çıkartırken dua etmekten motoru anlayamıyordum.
Ama hafif gaz verip yanındaki sokağa girince alet resmen ben burdayım yukarıdakinin bizi korumasını istiyorsan bırak onunla konuşmayı da yola bak dedi.
O andan itibaren de kısmetse inşallah daha çooook uzun sürecek olan aşkımız başladı.

Alet göründüğü kadar ASLA ağar değil. Hatta manevra kabiliyeti bir o kadar daha iyi 400'den. Sokak ta dönüş yapmayı çok kolaylaştıran bir dizaynı mevcut. 400'ün gidon açısı ile 650 nin gidon açısı sürücüye çok farklı geliyor belki de aynıdır ama yine de farklı hissediyorsunuz.
Görünüş aynı olsa bile manevra yaparken sağa sola kırdığınızda motor, 400 gibi hiç yatmadan, manevrasını tamamlayabiliyor.

Gaza hafifçe dokunduğunuzda çok yumuşak bir şekilde ivmelenip beklentinizden ve hantal görüntüsünden aksine çok çabuk hızlanıyor. 400'deki kadar gaz açmadan milim çevirdiğinizde alet hemen süzülmeye başlıyor.

Aynaların konumlandırılması çok iyi olmuş. Arçınız 400 de kollarıyla yana tutunduğunda arkanızı kapatırken, bunda böyle bir durum söz konusu değil. Gidon yerine kasaya entegre ayna ise görüş açısını ve kullanım rahatlığını çok arttırıyor. Zira 400 de yavaş giderken denge sağlamak için gidonu sağ sol yaptığımda ayna da döndüğü için özellikle arabaların arasından geçmek için aynaya baktığınızda alakasız şeyler görebiliyordum.

400'e göre şu ana kadar gördüğüm tek dezavantaj ki Tamer abiyle konuştuğumda bunun çok iyi bir özellik olduğunu söylemesine rağmen alışamadım, gazdan elinizi çektiğinizde aletin hemen yavaşlama eğilimi göstermesi.
400'de biraz gaz verip ivmelenmesini sağladığımda süzülsün diye elimi gazdan çektiğimde motor gaz beslemesini çekiyor fakat akmaya devam ediyordu. Bunda ise gazdan elini çektinizmi alet hemen vites küçültmeye ve yavaşlamaya başlıyor. Dolayısıyla elinizi çok iyi ayarlamanız gerekiyor sürekli ileri geri silkelenme yaşamamak için.
Bu da ister istemez yakıt sarfiyatını arttırıyor.
Sarfiyat deyince arkadaşlar alet biraz benzin yiyiyor :(. Hoş ben arabadan geçtiğim için maliyetim 400 'de %70 düşmüşken bunda %50 ye düştü yani her halükarda kârdayım fakat 400'le de alışmışken az benzin sarfiyatına, bu biraz koyacak gibi gözüküyor. İnsanoğlu hep o da olsun isteye isteye zaten böyle olmuyormu :). Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır endamıyla devam ediyorum.
Yol bilgisayarı anlık yakıt tüketimini 9 lt olarak gösteriyordu bu umarım rodajdan sonra 7.5 lt lere kadar düşer.

Motor sesi uçak gibi. Kendinizi pilot gibi hissediyorsunuz. Hoş pilotluk yapmadık ama anlayın işte. Amaç güzel tasvir etmek.
Hızlanması çok etkileyici, biraz gaz açtığınızda 100km hıza saniyeler içinde çıkabiliyorsunuz.

Geri geri manevra yapmak 400'e göre biraz daha zor zira sele yüksekliği 400'den biraz daha yüksek olduğu için ayaklarınıza güç fazla veremiyorsunuz yada ben öyle hissetim. Bunun için biraz teknik geliştirmek lazım sanırım. Ama yine de park etmek vs hiç te göründüğü kadar zor gelmedi ki bayağı bu işi bugün yaptım.

Frenlemesi çok etkileyici ki daha balatalar yeni olduğu için esas frenlemesini göremedim. ABS'nin devreye girdiği anda motor hiç anormal bir salınım vermiyor ve çizgisine devam ediyor. Integral fren sistemi çok iyi çalışıyor ve ABS destekli olması, büyük lastikler ile beraber çok uyumlu çalışıyor. Yani kısacası fren kolları çok yumuşak olmasına rağmen frene bastınızmı duruyor.
Power özelliğini henüz kullanmadım onun hakkında bişey yazamayacağım.

Artçı çok rahat seyahat edebiliyor. Tutunma yerleri daha geniş olduğu için kollarını daha az kasıyor.

Torpido gözü ufak, bu benim gibi bu gözleri çok kullanan kişiler için dezavantaj.

Üzerinde gelen krom kaplamalı gidon ağarlıkları 400'e göre daha ağar. Bu da aletin daha stabil gitmesine olanak tanıyor.
Işıklarda durduğunuzda ayağınızı yere basmadan dengede bayağı uzun süre durabiliyorsunuz.

Otomatik ön cam benim boyum için gayet tatminkar. Camı en üste kaldırdığınız zaman rüzgar sesi ortadan kalkıyor.

Tiptronic modunda kullanırken gazdan elinizi çekmeden alet seri olarak vites atabiliyor. Yavaşlamaya başladığınızda ise otomatik bir alt vitese iniyor.
Ayrıca örneğin 30km ile gidiyorsunuz, düşük benzin tüketsin diye vitesi 4'e getirmeye çalışırsanız alet gitmesi gereken ideal vites olan 2'den yukarı çıkmıyor. 2 ışığı yanıp sönerek sizi ikaz ediyor. En güzel yanı, yokuş inerken aleti dizginlemek için manual'e alıp motor freni yaptırabiliyorsunuz. Buda frenlerin aşırı ısınmasına karşı bir önlem oluyor. Zaten motor frenine ek olarak bir de freni sıktığınız zaman alet hemen başını öne eğip duruyor.

Sözün özü, pahalı olmasına rağmen bugün çok keyifli bir yolculuk yaptığım gerçekten çok kaliteli ve güzel bir motor.

Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.

Sadece şunu belirteyim tüm bu güzellikler aslında sizler beraber olunca keyifli. Beraber sağlıklı ve mutlu gezmek nasip olmayacaksa varsın motor en dandik Mondial olsun ben razıyım.
İnşallah daha birçok güzel günleri beraber yaşamak dileğiyle şimdilik benden bu kadar.

Sevgiler

Eywallah thai'cim.
İnşallah hep beraber gezmek nasip olacaksa yoksa istemem.

CaBRioLeT
11.05.2007, 02:45:35
Dostum hayirli ugurlu olsun gercekten iyi tasvir etmissin bakalim bu motora ne modifikasyonlar yapicaksin ... kazasiz belasiz surusler diliyorum sana

BARIS
11.05.2007, 09:21:30
Hayırlı uğurlu olsun işallah.Allah kaza bela vermesin.

sunman
11.05.2007, 09:43:55
Tolga Hayırlı olsun ;

Çok sevindim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin iyi günlerde.Eh artık 9 temmuz tamam herhalde diye düşünüyorum :)

Sevgiler ;
Mert

duffy
11.05.2007, 09:49:44
Tolga'cım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın ve senin için hep ilk günkü gibi kalsın

007
11.05.2007, 10:05:22
Cnm kardeşim hayırlı olsun...:clap2: Güle güle kullan...:flowers:

Hayırlı olsun... Güle güle kullan...:)

zuhtupasa
11.05.2007, 11:15:51
Siftah senden hade bakalım hayırlısı olsun..Kazasız belasız günlerde mutlu kullanırsın insallah..
S&S

Kazasız belası gunlerde kullanırsın insallah.

uzay
11.05.2007, 11:31:47
Tolgacım Güle Güle kullan :clap2: Kazasız belasız keyifli sürüsler diliorum makinada makina haniiii :rolleyes:

Tolgacım Güle Güle kullan :clap2: Umarım bizde birgün :rolleyes:

halil
11.05.2007, 11:43:51
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız yollar senin olsun

güzel bir makina almışsın, güle güle kullan

estemo
11.05.2007, 11:51:26
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.yere tekerden başka hiç bir şey değmez inşaallah.güle güle kullanın.
selamlar

estemo

Stingray
11.05.2007, 11:54:19
arkadaşlar bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.

onair
11.05.2007, 12:23:29
Stingray, kazasız belasız güle güle kullan...

Foto-Moto
11.05.2007, 12:39:56
Hayırlı uğurlu olsun Tolga'cığım. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Benim olmuş gibi sevindim.

Ozzz

vedatarpacı
11.05.2007, 12:41:22
hayırlı uğurlu olsun. ALLAH ım iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.

Sevgili dostum,

Suzukim.net'in ilklerinden Burgman Grubunun çiban başlarından Tolga arkadaşımız yeni Suzukisi ile asfaltların anasını ağlatmak için trafikte...

Hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız, mutlu günlerinde tekerin yere hep düz bassın, altında paralansın inşallah.:flowers:

Ahanda bunlarda shebo'nun yeni kumasının fotografları. :p:p

tolga cım kusura bakma ama motoru çalacakmışsın gibi duruyorsun ya:)

ALLAH kaza bela vermesin kardeşim.. en az senin kadar sevindim..

BARIS
11.05.2007, 12:53:06
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullan.:clap2:
Darısı bizim başımıza.

Stingray
11.05.2007, 15:34:21
eheheh
vedat çaldım o akşam zaten :)
Zia'da nasıl çekmişse anlamadım. Tam arıza çıkmışız.

halil
11.05.2007, 15:53:14
Arkadaşlar sonunda hayırlısıyla AN650'yi satın aldım. Şükürler olsun.
Motoru satmadan almak biraz kastı ama yine de almayı başardık :)

İlk iş nazar boncuğunu monte etmek oldu.
Saat 19:00 itibariyle marşa basıp Korlas'tan aleti çıkartırken dua etmekten motoru anlayamıyordum.
Ama hafif gaz verip yanındaki sokağa girince alet resmen ben burdayım yukarıdakinin bizi korumasını istiyorsan bırak onunla konuşmayı da yola bak dedi.
O andan itibaren de kısmetse inşallah daha çooook uzun sürecek olan aşkımız başladı.

Alet göründüğü kadar ASLA ağar değil. Hatta manevra kabiliyeti bir o kadar daha iyi 400'den. Sokak ta dönüş yapmayı çok kolaylaştıran bir dizaynı mevcut. 400'ün gidon açısı ile 650 nin gidon açısı sürücüye çok farklı geliyor belki de aynıdır ama yine de farklı hissediyorsunuz.
Görünüş aynı olsa bile manevra yaparken sağa sola kırdığınızda motor, 400 gibi hiç yatmadan, manevrasını tamamlayabiliyor.

Gaza hafifçe dokunduğunuzda çok yumuşak bir şekilde ivmelenip beklentinizden ve hantal görüntüsünden aksine çok çabuk hızlanıyor. 400'deki kadar gaz açmadan milim çevirdiğinizde alet hemen süzülmeye başlıyor.

Aynaların konumlandırılması çok iyi olmuş. Arçınız 400 de kollarıyla yana tutunduğunda arkanızı kapatırken, bunda böyle bir durum söz konusu değil. Gidon yerine kasaya entegre ayna ise görüş açısını ve kullanım rahatlığını çok arttırıyor. Zira 400 de yavaş giderken denge sağlamak için gidonu sağ sol yaptığımda ayna da döndüğü için özellikle arabaların arasından geçmek için aynaya baktığınızda alakasız şeyler görebiliyordum.

400'e göre şu ana kadar gördüğüm tek dezavantaj ki Tamer abiyle konuştuğumda bunun çok iyi bir özellik olduğunu söylemesine rağmen alışamadım, gazdan elinizi çektiğinizde aletin hemen yavaşlama eğilimi göstermesi.
400'de biraz gaz verip ivmelenmesini sağladığımda süzülsün diye elimi gazdan çektiğimde motor gaz beslemesini çekiyor fakat akmaya devam ediyordu. Bunda ise gazdan elini çektinizmi alet hemen vites küçültmeye ve yavaşlamaya başlıyor. Dolayısıyla elinizi çok iyi ayarlamanız gerekiyor sürekli ileri geri silkelenme yaşamamak için.
Bu da ister istemez yakıt sarfiyatını arttırıyor.
Sarfiyat deyince arkadaşlar alet biraz benzin yiyiyor :(. Hoş ben arabadan geçtiğim için maliyetim 400 'de %70 düşmüşken bunda %50 ye düştü yani her halükarda kârdayım fakat 400'le de alışmışken az benzin sarfiyatına, bu biraz koyacak gibi gözüküyor. İnsanoğlu hep o da olsun isteye isteye zaten böyle olmuyormu :). Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır endamıyla devam ediyorum.
Yol bilgisayarı anlık yakıt tüketimini 9 lt olarak gösteriyordu bu umarım rodajdan sonra 7.5 lt lere kadar düşer.

Motor sesi uçak gibi. Kendinizi pilot gibi hissediyorsunuz. Hoş pilotluk yapmadık ama anlayın işte. Amaç güzel tasvir etmek.
Hızlanması çok etkileyici, biraz gaz açtığınızda 100km hıza saniyeler içinde çıkabiliyorsunuz.

Geri geri manevra yapmak 400'e göre biraz daha zor zira sele yüksekliği 400'den biraz daha yüksek olduğu için ayaklarınıza güç fazla veremiyorsunuz yada ben öyle hissetim. Bunun için biraz teknik geliştirmek lazım sanırım. Ama yine de park etmek vs hiç te göründüğü kadar zor gelmedi ki bayağı bu işi bugün yaptım.

Frenlemesi çok etkileyici ki daha balatalar yeni olduğu için esas frenlemesini göremedim. ABS'nin devreye girdiği anda motor hiç anormal bir salınım vermiyor ve çizgisine devam ediyor. Integral fren sistemi çok iyi çalışıyor ve ABS destekli olması, büyük lastikler ile beraber çok uyumlu çalışıyor. Yani kısacası fren kolları çok yumuşak olmasına rağmen frene bastınızmı duruyor.
Power özelliğini henüz kullanmadım onun hakkında bişey yazamayacağım.

Artçı çok rahat seyahat edebiliyor. Tutunma yerleri daha geniş olduğu için kollarını daha az kasıyor.

Torpido gözü ufak, bu benim gibi bu gözleri çok kullanan kişiler için dezavantaj.

Üzerinde gelen krom kaplamalı gidon ağarlıkları 400'e göre daha ağar. Bu da aletin daha stabil gitmesine olanak tanıyor.
Işıklarda durduğunuzda ayağınızı yere basmadan dengede bayağı uzun süre durabiliyorsunuz.

Otomatik ön cam benim boyum için gayet tatminkar. Camı en üste kaldırdığınız zaman rüzgar sesi ortadan kalkıyor.

Tiptronic modunda kullanırken gazdan elinizi çekmeden alet seri olarak vites atabiliyor. Yavaşlamaya başladığınızda ise otomatik bir alt vitese iniyor.
Ayrıca örneğin 30km ile gidiyorsunuz, düşük benzin tüketsin diye vitesi 4'e getirmeye çalışırsanız alet gitmesi gereken ideal vites olan 2'den yukarı çıkmıyor. 2 ışığı yanıp sönerek sizi ikaz ediyor. En güzel yanı, yokuş inerken aleti dizginlemek için manual'e alıp motor freni yaptırabiliyorsunuz. Buda frenlerin aşırı ısınmasına karşı bir önlem oluyor. Zaten motor frenine ek olarak bir de freni sıktığınız zaman alet hemen başını öne eğip duruyor.

Sözün özü, pahalı olmasına rağmen bugün çok keyifli bir yolculuk yaptığım gerçekten çok kaliteli ve güzel bir motor.

Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.

Sadece şunu belirteyim tüm bu güzellikler aslında sizler beraber olunca keyifli. Beraber sağlıklı ve mutlu gezmek nasip olmayacaksa varsın motor en dandik Mondial olsun ben razıyım.
İnşallah daha birçok güzel günleri beraber yaşamak dileğiyle şimdilik benden bu kadar.

Sevgiler

Eywallah thai'cim.
İnşallah hep beraber gezmek nasip olacaksa yoksa istemem.

büyük bir hevesle gittik ve GSR600 aldık, bu yazıyı okuyunca ağzmın suları aktı. tekrar hayırlı uğurlu olsun.:flowers:

beetle65
11.05.2007, 16:03:16
kardeşim şu anda İzmir'deyim
daha doğrusu 2 gündür yollardayım
uçağa daha vakit var
siteye bir gireyim dedim ki :dribble: :dribble: amanin oda ne :yahoo:
hayırlı olsun kardeşim
allah tekerini düz bastırsın
çok arzu ettiğin birşeydi
eşinle mutlu ve huzurlu kullan inşallah :flowers:
inşallah 1-2 sene sonra benimde idealim :worshippy: :worshippy:
bakalım hayırlısı
sevgi ile kal :friends:

öztarden
11.05.2007, 17:07:23
tolga kardesim nasıl ıstedıgını bıldıgım ıcın ınan senın kadar sevındım.Allah nazardan saklasın kaza bela vermesın.Kim ne derse desın cok ıyı bır karar verdın.....iyi gunlerde kullan....

beetle65
11.05.2007, 17:10:18
tolga kardesim nasıl ıstedıgını bıldıgım ıcın ınan senın kadar sevındım.Allah nazardan saklasın kaza bela vermesın.Kim ne derse desın cok ıyı bır karar verdın.....iyi gunlerde kullan....

katılıyorum
çünkü kullanıp keyif alacak sensin :good:

exelans
11.05.2007, 19:19:28
650 alınca we kullanınca demekki insana kitap yazdırıyor bu makine hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle tolgacım.

Stingray
12.05.2007, 09:41:53
Tekrar bu güzel temennileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah hepinizin gönlüne göre versin ve hep beraber olalım inşallah.
Sevgiler

mertserpen
13.05.2007, 14:08:01
Stingrayhayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

hakanerman
13.05.2007, 19:35:36
hayırlı olsun allah nazardan korusun

Thai
14.05.2007, 10:28:59
Dandik motor....:p:p:p

beetle65
14.05.2007, 11:54:12
Dandik motor....:p:p:p

hadi len :boxing:

Stingray
14.05.2007, 12:06:15
hadi len :)

beetle65
14.05.2007, 13:29:17
Cumartesi Altan motorun 650 sini sanayii içerisinde kullandım
kısa bir süre ve çok düşük hızda
ama makine ben buradayım diyordu :dribble:
allah kısmet ederse hedef belli artık :worshippy: :worshippy:

DARK1907
14.05.2007, 13:37:31
Tolga arkadaşım herşeyden önce allah kazadan, beladan korusun nazar değmesin.Ayrıca verdiğin bilgiler için de teşekkür ederiz.Yolun açık,şansın bol olsun.:friends:

tolgabinerbay
14.05.2007, 14:19:34
kazasız belasız kullanmak nasip etsin abicim hayırlı olsun

alinazik
14.05.2007, 22:55:05
selam

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi sürüşler

darısı bizlerin başına artık

saygılar..

sbuyukkilic
17.05.2007, 01:19:16
Kullandıgım motordan sonra gececeğim hedef motorlardan biridir. İleride 500 lükten 650 liğe gecmeyi düşündüğüm otomatik vitesli motordur.

Allah hepimize ağız tadıyla kazasız binmek nasıp etsin.

Erkan
19.05.2007, 00:43:04
Tekerinize taş, motorunza nazar değmesin :)

barkin
21.05.2007, 15:05:11
Geçen gün altan motorda karşılaştık sanırım allah kazasız belasız gunlerde kullanmanı nasip etsin inşallah :)

yamacayir2828
21.05.2007, 22:55:46
arkadaşım hayırlı olsun allah kaza bele vermesin

sbuyukkilic
25.05.2007, 08:42:19
Dahada izlenim isterük.
Bir depoyla kac km gidiyor. Rodaj bittimi. Frenleme nasıl. Abs nasıl devreye giriyor.:)

beetle65
25.05.2007, 11:38:46
Dahada izlenim isterük.
Bir depoyla kac km gidiyor. Rodaj bittimi. Frenleme nasıl. Abs nasıl devreye giriyor.:)

HADİ YORUMLAR İZLENİMLER :clap2:

sbuyukkilic
07.06.2007, 12:05:01
EEEE abi ne oldu. Motoramı binmiyorsun:p

Ebat olarak K7 ile aynı olmasına ragmen kilo 240. Sehpaya alıp indirirken
sor oluyormu. Galiba yokuşlarda kafa yukarı gelecek şekilde mi birakıyoruz.

Şehir içinde K7 ile ebata aynı olduğundan burgman 400 ne kadar zorlanıyorsa
o kadar zorlanıyor diye düşünüyorum. xciting de aynı boyda. Hiç zorlanmıyorum.
Bir depoyla kac km gidiyor.

Nelere dikkat etmek lazım.:worshippy:

bullet
28.08.2007, 13:57:16
650 kullanan arkadaşlar motorunuzda gördüğünüz son hız nedir acaba?
ben 190 km'yi geçemedim. leo vince'nin burgman 650 için ürettiği
4ROAD komple egzos takımını İtalya'dan getirttim ama son hızda bir
değişiklik olmadı.

zuhtupasa
28.08.2007, 15:19:52
650 kullanan arkadaşlar motorunuzda gördüğünüz son hız nedir acaba?
ben 190 km'yi geçemedim. leo vince'nin burgman 650 için ürettiği
4ROAD komple egzos takımını İtalya'dan getirttim ama son hızda bir
değişiklik olmadı.

Bence sen bi T&T kardeslere ugra derim..Ben 650 ile 203 yapabildim:)
S&S

bullet
28.08.2007, 17:18:40
T&T kardeşler? ben yeni üyeyim bilgilendirebilirseniz sevinirim.

007
28.08.2007, 17:42:25
T&T kardeşler; Tamer ve Taner yani Suzuki Yetkili Servis 'imiz Altan Motor... :)

beetle65
29.08.2007, 08:24:34
ya da kısaca
servislerin en güzeli :clap2:
kardeşlerin en güzeli :clap2:
ustaların en güzeli :clap2:
ustalık ve işçiliklerin en güzeli :clap2:
kısaca
T&T kardeşler :friends::flowers:

exelans
29.08.2007, 22:20:57
ya da kısaca
servislerin en güzeli :clap2:
kardeşlerin en güzeli :clap2:
ustaların en güzeli :clap2:
ustalık ve işçiliklerin en güzeli :clap2:
kısaca
T&T kardeşler :friends::flowers:

:clap2::clap2::cheers:

beetle65
29.08.2007, 22:29:31
:clap2::clap2::cheers:

özledik kardeş :friends:

iso7373
14.05.2008, 16:57:53
tolgacım hayırlı olsun

hakanerman
14.05.2008, 19:23:06
sürat felakettir.....

007
14.05.2008, 20:15:31
sürat felakettir.....

Oooo! Kimler gelmiş :)

Stingray
14.05.2008, 21:58:01
ooo kimler gelmis

bu arada
bora caya gelioruz haber verdim 1 saate geliriz.

gebzelihalil
16.05.2008, 12:20:25
suzukimnet hayırlı uğurlu güzel günlerde kullanmanı diliyorum suzukimnet
Darısı 650 eyenlerin başına

Stingray
16.05.2008, 14:39:55
Halil abi epeydir yoktun selam.
Nasılsın iyisindir umarım.