PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSA GEZİSİ RESİMLERİ

exelans
03.06.2007, 18:42:39
arkadaşlar öncelikle sizler gibi sağlam we değerli dostlara sahip olduğum için gerçekten çok mutluyum hepinize teker teker teşekür ediyorum we sewiyorrum sağolun war olun şuan ben ewe geldim yazıyorum siz de büyük ihtimalle feribota yaklaşmışsınızdır belkide bekliyosunuzduur hepinizin kazasız belasız sapa sağlam ewe gitmenizi bekliyorum

dağ yolundaki çay acizliğin den dolayı kusura bakmayım arkadaşlar ama sanırım acığını saitabatta çıkardık çayımızı köftemizi etimizi balığımızı bi güzel yedik herşey çok güzeldi resim çekmiyeceğim demiştim ama huylu huyundan wazgeçemiyor sanırım :) mert in makinesiyle bayağı resim çektim.zafer abimede çok teşekkür ederim plaka için ellerine sağlık çakma burgman biraz çizildi ama olan mala olsun hepimizin canı sağolsıun alican abimizinde kıymetini bilelim grup lideri olup trafikte aksamadan gitmeyi sağlamak harbiden çok zor bi iş ama bunun altından alican abi başatrıyla kalkabiliyor tebrik ediyorum hawayi çocuklarınada selamlar olsun :) şortlarıyla çok şıktılar:) tamer abiyede bidahakine hamak ayarlıyacağız fırça yedik yaw. grubumuzun kornalarıda 10 numara haftaya bende taktırcam nasip olursa çok keyif aldım umarım sizlerde benim kadar eğlenip keyif almışsınızdır bi kusurum olduysada affedin herkese saygılar

bütün resimlerimizi bu başlık altında toplarsak düzenli duracaktır arkadaşlar sağlıcakla kalın

@exselans tarafından eklenen resimler

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

walla elimde bitane war onu ekleyeyim temsili olarak

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

resimler süper arkadaşlar sordum ama sanırım eklememde bi masur yok olursada silini r yaw ne yapalım fotoğraf makinesinin tarihi ayarlanmadığı için 2003 yazıyor

Neyse oradan Kestel e doğru yola çıktık.

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Geldik şelaleye

Gelsiiin etler,köfteler

Afiyetle yedik yemeklerimizi..

Sonra vurduk sohbetin beline..

Yavrular toplu gösterim:biggrin:

Ve dönüş başladı...

@sunman tarafından eklenen resimler

Arkadaşlar ;

Öncelikle Bize ev sahipiliği yapan Tamer ve Saz arkadaşları olmak üzere(gördüğüm en huzur verici yerlerden biriydi şelale) grubumuzun güvenli bir şekilde İstanbul-Bursa Seyahat etmesini sağlayan Paşama(öncü olarak) ve T&T Kardeşlere(Artçı olarak) son olarakda grup güvenliğini riske etmeyen ve espirileriyle ve sohbetleriyle hayatıma anlam katan siz tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
İyiki varsınız.
Mert

Veeeee.... Şimdi Benden seçmeler

Yavaş yavaş toplanıyoruz
Dekolte Bacaklar!!!
Kuzular Cruising
Millet sohbette Zafer Abim elde bez yine iş üstünde !!
Üzüm üzüme baka baka kararır. "Benimki daha temiz olmalı Zafer kıskanmalı"
Hay Allah sabah "İçerdeydi" halbuki sanırım "Dışarda" kalmış pazartesi "Abdullah'a" gitmek Gerekecek sanki !!!
Bu şimdi nasıl içeri girerki ???
Arada pozda vermek lazım
Tarihi Çınar Altı çok güzeldi lakin ihtiyar amca ... Zaten motorları devrilenlerde oldu
Paçoya bak hele ağzı kulaklarında
Ve ev sahibimiz Tamercim Tekrar Teşekkürler
Yorumsuz
Ortama yeni yeni ısınıyoruz
Aramızda yeni arkadaşlarımız da var. hoşgeldiniz.
Birazda Çevremize Bakalım
Saygıdeğer abilerimiz T&T Kardeşler
Sohbete Devam Şu Yemeklerde Hala Gelmedi
Tüm ekip pozisyon almış etleri bekliyor. "Hooop Gason Nooldu Bizim Etler ?"
Etler gelmek üzere yanlız Zafer Abi'nin Çöp şişler ortada yok gibi ??
Yemekten sonra bi ağarlık çöktü sanki
Şşşşt Hooop Çimiyolaaar !!!!!
Uzun bi aradan sonra küçük Hüsamettinde Bizlerleydi !!
Çeşme Hatırası
Yedik içtik hesabıda ödedik Paşam düşünüyo"Sanki bi patates kızartması fazla yazmışlar adisyona ama .... "
Toparlanıyoruz Ayrılık Vakti
Veeee Finaaaallllll !!!!

@sonburgman tarafından eklenen resim

Tamer sen tam anlamıyla grubun fotocusu oldun :cheers:

@timuçin tarafından eklenen resimler

Arkadaşlar bu güzel gezi için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizinle olmak çok güzeldi.:clap2: Yol esnasındaki telsiz muhabbetine de inşallah kısa sürede katılacağım.:friends: Yeni gezileri sabırsızlıkla bekliyorum.:yahoo: İşte bendeki resimler...
Motorlarımız feribotta gidiş anında, arkadaşlar feribot zemini hakikaten çok kaygan, yağmurda düşünemiyorum... kıyıya yaklaştığı anda aman boş bulunmayın sarsıntı ile motoru devirebilirsiniz
Hava ve manzaralar harika idi...
Akşam dönüş biletlerimizi alıyoruz...
Yaşlı garsonun bizi kopardığı an...
Nihayet mangalımıza ve şelalemize kavuşuyoruz
Hatıra resimlerimiz...
Ve artık dönüyoruz...
Arkadaşlar gerçekten harika bir grubumuz var, kıymetini bilmeli, tadını doya doya çıkartmalıyız, hepinize sonsuz sevgilerimi sunuyorum, görüşmek üzere:flowers:

@alinazik tarafından eklenen resimler

selam

öncelikle tamer arkadaşıma çok teşekkür ederim çok güzel keyifli bir gezi yapmamızda payı büyük...

bu güzide grubun öncülüğünü yapan alican abi artcılığını yapan t&t kardeşler zeki müreni aklımızdan çıkartmamamızı sağlayan zafer abiye bizi yolda eken ziya abiye:) kırmızı şapkalı sandalye arkadaşım erkan ve vejeteryan kasaba ,bize sonradan katılan tarık ve eşine sarı lacivert tşirt ü ile bora abiye bursa burgman grubuna ve ismlerinin şu an aklıma gelmeyen diğer abilerim ablalarım ve arkadaşlarıma teşekkür ederim allah beraberliğimizi bozmasın diyerek bitirmek istiyorum 10 numarayız lami cimi yok allah nazardan saklasın.

saygılarımla...

bunlarda benden kareler...yorum yapmıyorum fotolorun yorumları izleyicilere açıktır...

son...

öztarden
03.06.2007, 20:22:21
arkadaşlar öncelikle sizler gibi sağlam we değerli dostlara sahip olduğum için gerçekten çok mutluyum hepinize teker teker teşekür ediyorum we sewiyorrum sağolun war olun şuan ben ewe geldim yazıyorum siz de büyük ihtimalle feribota yaklaşmışsınızdır belkide bekliyosunuzduur hepinizin kazasız belasız sapa sağlam ewe gitmenizi bekliyorum

dağ yolundaki çay acizliğin den dolayı kusura bakmayım arkadaşlar ama sanırım acığını saitabatta çıkardık çayımızı köftemizi etimizi balığımızı bi güzel yedik herşey çok güzeldi resim çekmiyeceğim demiştim ama huylu huyundan wazgeçemiyor sanırım :) mert in makinesiyle bayağı resim çektim.zafer abimede çok teşekkür ederim plaka için ellerine sağlık çakma burgman biraz çizildi ama olan mala olsun hepimizin canı sağolsıun alican abimizinde kıymetini bilelim grup lideri olup trafikte aksamadan gitmeyi sağlamak harbiden çok zor bi iş ama bunun altından alican abi başatrıyla kalkabiliyor tebrik ediyorum hawayi çocuklarınada selamlar olsun :) şortlarıyla çok şıktılar:) tamer abiyede bidahakine hamak ayarlıyacağız fırça yedik yaw. grubumuzun kornalarıda 10 numara haftaya bende taktırcam nasip olursa çok keyif aldım umarım sizlerde benim kadar eğlenip keyif almışsınızdır bi kusurum olduysada affedin herkese saygılar

bütün resimlerimizi bu başlık altında toplarsak düzenli duracaktır arkadaşlar sağlıcakla kalın

sevgili tamerim buı sefer senın yanına gelemedik ama beni bilirsin batıl inancları olan bırıyım ben.Gecen aksam yazdıgım (kılıtlı konu baslıgı ( gıbı bızde mehmet vrider la beraber İstanbul izmit sapanca uzerınden abant bolu golcuk yedi goller gezisi yaptık.Gece inanılmaz zevklıydı.Kurt surusu bulundugumuz yerı bastı ve cadırlarımızın onune kadar geldı..Bıraz korku bıraz adrenalın bolca yol yaptık.K7 burgmanlara artık enduro burgman dıyorlar.Girdigim ama sonra buradan nasıl gıttım dedıgım cok yere gırdık.malesef sızlere soz verdıgımız gıbı bursaya gelemedık.KM sayacı 900 km yazıyordu.:shake2: :yahoo: :cheers: BU ARADA bır dahakı sefere insallah TUM ARKADASLARLA BeRABER BU TARZ BIR GEZI YAPABILIRIZ.:friends:
sevgıler saygılar

taner altan
03.06.2007, 21:23:22
Tamer kardeş ilgine teşekkürler,bizde memnun kaldık,hakikatten cok güzel bir gün gecirdik,yeni arkadaşlar olmasına rağmen cok uyumlu ve ahenkle gecen bir yolculuk oldu,bütün katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler,vukuatsızca gidip gelmemiz ayrı bir güzellikti ,kendi adıma ben cok haz aldım,tabi resimleride görmek istiyoruz ceken arkadaşlar lütfen bekliyoruz.İyi akşamlar.:shake2:

burgmanbora
03.06.2007, 21:48:20
Tamercim, yüreğine sağlık olabilecek en güzel org. biri idi hepimiz çok mutlu olduk. Sen o moruğun tebiyesizliğini kafana takma oda öyle bir anı idi. Herşey için tekrar teşekkürler süpersin.:friends: :friends: :friends:

zuhtupasa
03.06.2007, 22:00:16
Arkadaslar..
Hep söylüyorum..Öle bi grup ki bu Allah nazardan saklasın..Her seyimizle farklıyız maşallah..
Tamer kardesim hiç kafaya takcak bişi yok..Hersey cok güseldi..Her sey için cok tesekkurler..

omurilik
03.06.2007, 22:04:50
fotolar lütfen.
heyecanla bekliyorum. Zaten gelemedim, üzülüyorum bari fotolarla avunayım.

v_rider
03.06.2007, 22:11:06
Evet Tamer kardeş kusura bakma söz verdiğimiz gibi gelemedik ama serhatında dediği gibi biraz haraketli bi gecenin öncesine yaptığımız onca Km eklenince yorgun düştük bu seferlik bizi affedin umarım ilk gezide en kısa zamanda görüşmek üzere

omurilik
03.06.2007, 22:52:21
İyi geceler. Herkes yorgun, sızdı tabii. Ben de yatacam şimdi erken kalkmam lazım. Yarın bakarız artık... Biraz mesaj kirliliği yaptım. Affola...

uzay
03.06.2007, 22:53:05
EEEEEEEE hadi ama birkac kare resim görelim en azından :rolleyes:

burgmanbora
03.06.2007, 23:03:43
Beyler resimleri büyük bir ihtimalle yarın görebileceğiz herkezi temiz hava çarptı bende dahil :blink:

uzay
03.06.2007, 23:07:39
Beyler resimleri büyük bir ihtimalle yarın görebileceğiz herkezi temiz hava çarptı bende dahil :blink:

Bak ondan süphem yook iste :p Ne güsel iste tamam zaten yarına bagladık bizlerde umutlarımızı :rolleyes:

Ohhhh beee bir karede olsa gördük onada sükür eline saglıK ekselans :shake2:

exelans
03.06.2007, 23:33:39
Ohhhh beee bir karede olsa gördük onada sükür eline saglıK ekselans :shake2:
uzay asıl bomba yarız çok güzel fotolar war

uzay
03.06.2007, 23:40:01
uzay asıl bomba yarız çok güzel fotolar war

Yaaa giden tayfa belli zaten eglenceyi keyf-i cok iii tahmin edebiliorum ama yakısır sizede herseyin en güseli :rolleyes:

beetle65
04.06.2007, 08:17:00

Gerçekten çok özel bir grubuz
bunu bütün içtenliğim ile söylüyorum
akşam eve döndükten sonra eşimi bırakıp motoru yıkatmaya gittim.
beklerken yanımdaki iki kişinin konuşmalarına şahit oldum
benim motoru gösterip
zannediyorum bu motorlardan dı diyor biri ötekine
bodrum'dan dönüyormuş arkadaş
bizim yalova inişimizde yanımızdan geçmiş
o kadar düzenli ve kordineli gidiyorlardı ki diyor
onları durdurup tebrik etmek istedim
benimde motora binesim geldi
yelekleri ile uyumları ile süperlerdi diyor
bir şey söylemedim ama inanın çok hoşuma gitti
tarafsız bir gözle grubumuzun bu şekilde görülmesi,bu şekilde değerlendirilmesi bence çok hoş
hakkımızda serseri,trafiği tehlikeye sokacak şekilde motor kullanan insanlardan farklı
sevecen ve motosiklet konusunda insanlara örnek olan bir topluluk olarak bahsedilmesi gerçekten gurur verici :clap2: :clap2:
dün için emeği geçen herkese,tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum
inşallah bu güzel insanlar topluluğu hiç bozulmaz :friends:
sevgi ile kalın :flowers:

Stingray
04.06.2007, 09:46:31
Çınaraltına gelirken yolu taksi durağına sormuştum. Adam direkt yeleklerden tanıdı. Hepsi az önce geçti vs. dedi.
Yelek yol sorarken de işe yarıyor :)
İnşallah grup hiç bozulmaz
Sevgiler

exelans
04.06.2007, 10:11:47
bir kaçtane foto war çok güzel ama çözünürlükleri 1024 ekleyeyim mi?

sunman
04.06.2007, 10:13:34
Resimler taşımdı

sonburgman
04.06.2007, 10:14:58
Tamercim herşey için teşekkürler, Zafer abi sana kaç kere soledim Erkan'ın arkasından gitme diye:p :p :p neyse nazarlık oldu..
Dün akşam yatmadan önce Alican ve Zafer abinin atışmaları aklıma geldi kendi kendime güldüm:clap2:
Alican: Araya araba almayın demedim yaa
Zafer: Napiiim kamyonun altına mı gireyim

Alican: Asvalt erimiş çok dikkat edin yol kayıyor yavaşş
Zafer: Alican yavaş gitsene yol sakat
Alican: Abi şehirlerarası yol bu 40km gösteriyor kadran.. 40'la gidilir mi?
Zafer: Benimki 70 gösteriyor.. sen pazartesi t&t kardeşlere bir uğra

Gruptaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim, Alican abi sanada teşekkür ederim sağsalim getirdin bizi:shake2:
Evett şimdi resimler görme zamanı bendede birkaç tane vardı:clap2:

beetle65
04.06.2007, 10:25:56
Tamercim herşey için teşekkürler, Zafer abi sana kaç kere soledim Erkan'ın arkasından gitme diye:p :p :p neyse nazarlık oldu..
Dün akşam yatmadan önce Alican ve Zafer abinin atışmaları aklıma geldi kendi kendime güldüm:clap2:
Alican: Araya araba almayın demedim yaa
Zafer: Napiiim kamyonun altına mı gireyim

Alican: Asvalt erimiş çok dikkat edin yol kayıyor yavaşş
Zafer: Alican yavaş gitsene yol sakat
Alican: Abi şehirlerarası yol bu 40km gösteriyor kadran.. 40'la gidilir mi?
Zafer: Benimki 70 gösteriyor.. sen pazartesi t&t kardeşlere bir uğra

Gruptaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim, Alican abi sanada teşekkür ederim sağsalim getirdin bizi:shake2:
Evett şimdi resimler görme zamanı bendede birkaç tane vardı:clap2:

yalanmı kardeşim
kamyonun altına mı gireyim
araya araç almayacağız diye
sinir herif bu alican yahu :dribble:

güzel resimler ve yorumların için sana da teşekkürler mert kardeşim :friends:

resimlere baktıkça gelemeyen arkadaşların çok şeyler kaçırdıklarına bir kez daha inanıyorum :cray:
gerçekten çok hoş bir gezi idi.
tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler :flowers: :clap2: :shake2:

bizde seni tanımaktan mutlu olduk timuçin kardeş :shake2: :friends:

sunman
04.06.2007, 11:10:06
Timuçin ,

Tekrar aramıza hoş geldin seninde gruba ilk girmene rağmen böle kalabalık bir sürüşte uyumun yadsınamaz.

Tebrikler.
Mert

pascha
04.06.2007, 11:15:23
allah beraberliğnizi bozmasın hakikatten
çok uyumlu bir gurup resimlerde harika bir dahaki sefere sym gurubuda olarak sizlerle beraber oluruz :)

zuhtupasa
04.06.2007, 11:19:08
allah beraberliğnizi bozmasın hakikatten
çok uyumlu bir gurup resimlerde harika bir dahaki sefere sym gurubuda olarak sizlerle beraber oluruz :)

Kusura bakma 400 cc.altı alamıos..:p :p

hakanerman
04.06.2007, 11:36:18
harikasınız.işte budur.

Darkjedi
04.06.2007, 11:37:49
Kusura bakma 400 cc.altı alamıos..:p :p

Hehehee paşa haklı, benim SYM 500lük olanlardandı :p

zuhtupasa
04.06.2007, 11:42:01
Hehehee paşa haklı, benim SYM 500lük olanlardandı :p

Grup büyük oldugundan ortalama hızın düşük olacagını bildigimden sana bişi demedim tabi..Ayrıca herkese kapımız acık..
Ancak sonraki gezilerde mutlaka küçük gruplar olusturarak grup sürüşü yapılacak..Bu nedenle 250cc.ler ayrı seyir yapacaklar..:shades: :rolleyes: :shake2:

Erkan
04.06.2007, 12:11:02
Arkadaşlarım, dün hayatımın en keyifli günlerinden birini yaşadım.

En başta bizi en güzel şekilde ağırlayan Tamer kardeşim olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum.

Güzel grubumuzdaki birliktelik & uyumun hiç bozulmaması dileklerimle :friends: :good: :clap2:

Sevgiler, saygılar :flowers:

007
04.06.2007, 12:12:09
Güzel gezi olmuş... Resimlere bakınca orda olmak istedim ama çalıştığım için gelemedim... :)

beetle65
04.06.2007, 12:18:30
Güzel gezi olmuş... Resimlere bakınca orda olmak istedim ama çalıştığım için gelemedim... :)

bir dahaki gezimize kardeşim :friends:

Foto-Moto
04.06.2007, 12:24:04
Çok güzel bir gezi olmuş, gelemediğim için üzüldüm. Ellerinize, motorlarınıza sağlık. Ben de pazar gününü boş geçirmeyeyim, yol yapayım diye Çamlıca'dan B.çekmece'ye kayınvalidemlere ziyarete gittim, tabii ki eşim ve Burgman'ımla...
Giderken çok keyif aldım, dönerken kamyonlar ve manyaklar yüzünden biraz strese girdim... Bu arada sadece son hafta toplam 500 km. yol yapmış oldum.:)

beetle65
04.06.2007, 12:29:34
Çok güzel bir gezi olmuş, gelemediğim için üzüldüm. Ellerinize, motorlarınıza sağlık. Ben de pazar gününü boş geçirmeyeyim, yol yapayım diye Çamlıca'dan B.çekmece'ye kayınvalidemlere ziyarete gittim, tabii ki eşim ve Burgman'ımla...
Giderken çok keyif aldım, dönerken kamyonlar ve manyaklar yüzünden biraz strese girdim... Bu arada sadece son hafta toplam 500 km. yol yapmış oldum.:)

sende olsaydın keşke :friends:
ama bundan sonrakilerine ufak ufak katıl bence :good:

DARK1907
04.06.2007, 12:38:51
Arkadaşlar;çalıştığım için gelemeyenlerden biri olarak resimler için teşekkür ederim.Böyle bir grubumuz olduğu için de ayrıca mutluyum.:friends:

omurilik
04.06.2007, 12:39:04
süper gezi olmuş,
bundan sonrakine umarım katılabiliriz.
saygılar,

Stingray
04.06.2007, 13:04:51
omuilik senin nick ile resmi öyle bir özdeşleştirdim ki yolda kedi görsem aklıma geliyosun :)

exelans
04.06.2007, 13:14:37

birdahaki gezide görüşelim kardeşim özledim walla

oğuzcum önümüzdeki ilk gezide senide görmek istiyoruz aramızda motorunla gelmesende bana artcılık edersin ok

sende olsaydın keşke :friends:
ama bundan sonrakilerine ufak ufak katıl bence :good:
zafer abim plakayı taktım bomba oldu ya teşekkür ederim

OKI
04.06.2007, 13:22:20
Yaw Çok Hoş Olmuş,Birdahakine bende varım,Allah Bozmaın Muhabetimizi,Oguzcum,arkadan bizde ufak ufak takılırız bence.Nedersin.

Foto-Moto
04.06.2007, 13:25:19
Yaw Çok Hoş Olmuş,Birdahakine bende varım,Allah Bozmaın Muhabetimizi,Oguzcum,arkadan bizde ufak ufak takılırız bence.Nedersin.

Oktay'cığım tabii ki neden olmasın, hergeçengün biraz daha iyi kullanıyorum. Grubu riske etmeyecek şekilde bundan sonraki gezilere ben de katılabilirim sanırım. Bu arada KGS'ni iki kez kullandım ama gişenin alarmı öttü cezamı yiycem yoksa geçtim mi anlayamadım valla:p

sonburgman
04.06.2007, 13:44:55
Oktay'cığım tabii ki neden olmasın, hergeçengün biraz daha iyi kullanıyorum. Grubu riske etmeyecek şekilde bundan sonraki gezilere ben de katılabilirim sanırım. Bu arada KGS'ni iki kez kullandım ama gişenin alarmı öttü cezamı yiycem yoksa geçtim mi anlayamadım valla:p

Yok bendede sürekli ötüyor sanırım rutin birşey.. o sana ötünce sende ona korna çal ben öyle yapıyorum:p :p

richy
04.06.2007, 17:02:27
çok güzel bir gezi olmuş. ama burgman gezisi gibi. biz gelsek naked motorla sırıtırmışız resmen :)

Haluk
04.06.2007, 17:14:00
Fotolara baktıkça içim gitti,güzel ve çok keyifli bir gezi olmuş anlaşılan.Orada olmak isterdim gerçekten,neyse bir dahaki sefere bende Junior burgmanımla (joyride 200) peşinize takılırım artık.

Sevgiler&Saygılar

Sertek
04.06.2007, 18:13:59
çok güzel bir gezi olmuş katılamadığımız için çok üzüldük .

alinazik
04.06.2007, 18:20:28
İlk sayfaya taşındı.

exelans
04.06.2007, 18:30:12
mustafacım fotolardan bir tanesi açıldı bilgine

alinazik
04.06.2007, 18:31:57
selam
tamer daha öncede atmaya çalıştım bilgisayarımda bi problem var heralde o yüzden teker teker atıyorum öncekiler silindi...

uzay
04.06.2007, 18:35:25
Arkadaslar resimler gercekten cook hos imrenmedim desem yalan olur ama mazeretim saglam calısıodum calısmadıgım ilk pazar denk getirebilirsem Kara Kızan'la bende aranızda olmak istiorum :rolleyes:

omurilik
04.06.2007, 20:00:50
omuilik senin nick ile resmi öyle bir özdeşleştirdim ki yolda kedi görsem aklıma geliyosun :)

Biraz paçoz bir kedi hem de :)
Artk büyüdü kaplan gibi bişiy... Avatarı biraz eskitiyim, değiştirip büyümüş halini koyacağım.
saygılar,

BARIS
04.06.2007, 21:48:12
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar süper taaa ordan beni çatlatmayı başardınız.Siz aynı kadro marmok'a gelmeyin ben ozaman sorarım size.:frantic4yc:
Şaka biyana allah ağzınızın tadını bozmasın arkadaşlar hep böyle güzel organizasyonlarda beraber olalım işallah.:clap2: :friends: :good: suzukimnet

zuhtupasa
04.06.2007, 22:55:43
Biraz paçoz bir kedi

Paçoz dedinde aklıma geldi dimi zafer..:dribble: ne geldi aklıma sence ...içerdemi dışardamı? paço mu dedik??:dribble:

tolgabinerbay
05.06.2007, 00:14:36
çokk güzell resimmlerr maşallahhh süperrr

sbuyukkilic
05.06.2007, 00:16:14
Maşallah. Maşallah. Tütü tü Nazar deymesin.:friends:

beetle65
05.06.2007, 07:20:44
Paçoz dedinde aklıma geldi dimi zafer..:dribble: ne geldi aklıma sence ...içerdemi dışardamı? paço mu dedik??:dribble:

kesin paço :friends:

arkadaşlar başka resim yok mu
hepsi bu kadarcık mı ?

omurilik
05.06.2007, 09:44:14
Çok güzel fotolar, herkes taze, canlı, enerjik ve güleryüzlü.:cheers:
Birkaç resimdeki motor gidiş düzenini görünce aklıma askerlerin resmi geçidi geldi. O ne muntazam, düzenli bir gidiştir, fermuar modeli. Bravo yani...
Umarım bu grupla hep böyle sıcacık, düzenli geziler olur, biz de katılabiliriz.
:dribble:
Sevgiler ve saygılar,

beetle65
05.06.2007, 09:58:58
arkadaşlar bu arada pazar günü sabah kazasker shell den benzin aldığım pompada akşam dönüşte tekrar depoyu doldurdum
240.1 km yol yapmışız 26,5.-YTL lik benzin aldım
yani 8,86 lt.
hesaba göre 100 km.de 3,69 lt benzin yakmışım
bu hesabın artçılı ve seyahat boyunca full klima açık olduğunu :p düşünürsek
demekki burgman çok yakmıyor :good: :yahoo: :clap2:

exelans
05.06.2007, 10:00:46
arkadaşlar bu arada pazar günü sabah kazasker shell den benzin aldığım pompada akşam dönüşte tekrar depoyu doldurdum
yani 8,86 lt.
ewet zafer abi k6 lar yakmıyor kokluyor

beetle65
05.06.2007, 10:04:12
ewet zafer abi k6 lar yakmıyor kokluyor

gerçekten hem artçılı hemde o kadar tırmandığımız yer olmasına karşın ve bu performansa göre bence çok güzel bir yakış :good: :clap2:
burgman'a bir alkış lütfen :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

burgmanbora
05.06.2007, 10:45:47
Abi benimkide, 236km artçı ile 8,925lt 26,70 YTL.:shake2:

100km'de= 3.781 lt.
1km'de= 1.113 YTL. :flowers:

Ferit Ozgunes
05.06.2007, 10:58:48
selamlar

gezi süperdi tek üzücü kısmı o güzelim meyvelerin yanından program geregi transit geçmemiz ama yinede mükemmel bir turdu ilk defa bir grup gezisi yaptım ve cok eylenceli olduğuna inanıyorum..

teşekkürle

bu güzel geziyi org. edenlere yol boyu bize öncülük yapann namı diyar paşa mıza gurubun en arkasındaki hayatı pahası na yolu kapatıp bizim seritlerde daha güvenli hareket etmemizi saglayan T & T kardeşlere ve güzelim bursayı bize gezdiren ve ağırlıyan tamer kardeşimize vede tabiki eşlik eden tüm suzukim net üyelerine çoooooook teşekkürler..

beetle65
05.06.2007, 10:58:53
Abi benimkide, 236km artçı ile 8,925lt 26,70 YTL.:shake2:

100km'de= 3.781 lt.
1km'de= 1.113 YTL. :flowers:

EEEE K6 FARKI İŞTE :shake2: :good: :p

altanmotor
05.06.2007, 11:02:50
Arkadaşlar bu konuda fazla yorum yapmayın,motora ayıptır yani okadar yer gittik indik cıktık hiç sesi cıkmadı bukadarda yaksın yani şaka bitarafa güzel radaj oldu.:shake2:

beetle65
05.06.2007, 11:05:53
Arkadaşlar bu konuda fazla yorum yapmayın,motora ayıptır yani okadar yer gittik indik cıktık hiç sesi cıkmadı bukadarda yaksın yani şaka bitarafa güzel radaj oldu.:shake2:

yan yattı düz gitti yokuş yukarı yokuş aşağı gitti artçı ile gitti alican'ın peşinden gitti ama yine de 3,67 lt/100 km. yaktı
BURGMAN'ım benim :yahoo: :clap2: :yahoo: :clap2: :worshippy: :worshippy:

duffy
05.06.2007, 14:05:34
Çok güzel bir geziymiş kazasız belası tamamlanmasına çok sevindim bir dahaki gezilerde görüşmek dileğiyle

josephh
06.06.2007, 12:04:03
MAŞALLAH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM ARKADAŞLAR :)

alinazik
06.06.2007, 12:11:33
MAŞALLAH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM ARKADAŞLAR :)

selam

aynen sana katılıyorum josephh...kırkbin kere maşallah....

Mughetto
06.06.2007, 13:35:28
..fotoları yeni gördüm. Çok güzel bir gezi olmuş belli ki. İnsana "keşke ben de.." dedirten cinsten:) İnşallah bir dahaki sefere. Gurubun uyumuna benden de bir maşallah..

Haluk
06.06.2007, 14:08:04
yani 8,86 lt.

Abi selam
Verdiğin rakkamlar süper:good: .Benim 172 cc joyride bile burgmandan fazla yakıyor yaww :cray: seneye kadar bir tane börg şart olduu.

Sevgiler.:flowers:

beetle65
06.06.2007, 14:21:15
Abi selam
Verdiğin rakkamlar süper:good: .Benim 172 cc joyride bile burgmandan fazla yakıyor yaww :cray: seneye kadar bir tane börg şart olduu.

Sevgiler.:flowers:

doğru söze ne denir :good: :clap2: :p

alinazik
06.06.2007, 19:07:23
..fotoları yeni gördüm. Çok güzel bir gezi olmuş belli ki. İnsana "keşke ben de.." dedirten cinsten:) İnşallah bir dahaki sefere. Gurubun uyumuna benden de bir maşallah..

selam

teşekkürler bir dahaki gezide sizleride görmek isteriz..

taner altan
06.06.2007, 20:50:53
Valla arkadaşlar düşünüyorumda bukadar farklı sektörden bukadar farklı yaş gurubundan olan ve tek ortak düşüncesi motor olan bukadar kişiyi biraraya getirmek, böylesine güzel birarkadaş grubu oluşturmak ve bukişilerle anlatılamıyacak damak tadında sürüşler ve arkadaşlıklar yaşamak gercekten taktire şayan ,inşallah dahada büyürüz duyor kişilere gösterdikleri anlayıştan ötürü şahsım adına teşekkür ediyorum ,ve allah bozmasın diyorum S&S TANER

uzay
06.06.2007, 21:43:50
Valla arkadaşlar düşünüyorumda bukadar farklı sektörden bukadar farklı yaş gurubundan olan ve tek ortak düşüncesi motor olan bukadar kişiyi biraraya getirmek, böylesine güzel birarkadaş grubu oluşturmak ve bukişilerle anlatılamıyacak damak tadında sürüşler ve arkadaşlıklar yaşamak gercekten taktire şayan ,inşallah dahada büyürüz duyor kişilere gösterdikleri anlayıştan ötürü şahsım adına teşekkür ediyorum ,ve allah bozmasın diyorum S&S TANER

Bende can-ı gönülden alkıslıor ve katılıorum :clap2: :clap2:

burgmanbora
06.06.2007, 22:10:45

Bence böyle bir oluşum için sadece internet vesilemi oldu acaba, yoksa daha güçlü etkenlermi var bizi bir arada tutan bunu fark edenler oldumu acaba ben farkın en büyük faktörünün ne olduğunu buldum ya siz? Şöyle bir formuları gezim bakın bir çok konu nerde ortaya çıkıyor nerde şekilleniyor nerde neticeleniyor. İnşallah bizden bıkmazlar şayet bıkarlarsa bu kadar organize olucağımızı ben şahsen tahmin etmiyorum.

Saygılarımla
:flowers:

beetle65
07.06.2007, 07:19:17
Bence böyle bir oluşum için sadece internet vesilemi oldu acaba, yoksa daha güçlü etkenlermi var bizi bir arada tutan bunu fark edenler oldumu acaba ben farkın en büyük faktörünün ne olduğunu buldum ya siz? Şöyle bir formuları gezim bakın bir çok konu nerde ortaya çıkıyor nerde şekilleniyor nerde neticeleniyor. İnşallah bizden bıkmazlar şayet bıkarlarsa bu kadar organize olucağımızı ben şahsen tahmin etmiyorum.

Saygılarımla
:flowers:

bora kardeşimin yazdıklarını tekrar bir okuyun ve ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz
ALTAN MOTOR bizi bu konuda da bir araya getiren en önemli faktörlerden biri :clap2:
onların güler yüzü,olaylara profesyonel yaklaşımları ve tecrübeleri bize bu motorları daha fazla sevdirdi. :clap2: :clap2: :shake2: :shake2:

altanmotor
07.06.2007, 09:59:03
zafer burda ki yazımda bizden (altan motor) değil genel olarak bakıldığında böyle gözüküyor diye düşünmüştüm ,bu genelin gösterdiği özverinin meyveleri diye düşünüyorum.:shake2: TANER

beetle65
08.06.2007, 15:33:09
zafer burda ki yazımda bizden (altan motor) değil genel olarak bakıldığında böyle gözüküyor diye düşünmüştüm ,bu genelin gösterdiği özverinin meyveleri diye düşünüyorum.:shake2: TANER

olabilir ama bizim en ufak sorunlarımız ile bile o kadar anlayış ile ilgileniyorsunuz ki bu markayı sevmemizdeki en önemli etkenlerdensiniz :good:
her ne kadar siz bunu kabul etmeseniz de :clap2: :clap2:

sunman
08.06.2007, 21:14:28
olabilir ama bizim en ufak sorunlarımız ile bile o kadar anlayış ile ilgileniyorsunuz ki bu markayı sevmemizdeki en önemli etkenlerdensiniz :good:
her ne kadar siz bunu kabul etmeseniz de :clap2: :clap2:

Zafer Abim böle diyosa iş bitmiştir. (Daha kılını tanımadım henüz!!(iyi anlamda tabii ki ))

exelans
08.06.2007, 22:51:16
rica etsem bursa gezisinde çekilen fotoğraf we wideoları orjinal çözünürlükte cd kayıt yapıp pazar günü gezimizde benimle paylaşırsa çok sewinirim