PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklet tutkunlarının şehitlere saygı korteji

teksavasci
18.06.2007, 15:19:01
16 haziran cumartesi günü dolmabahcede toplanıp taksim, unkapanı, fatih. oradan edirne kapı sehitligine gittik. sehitlerimiz icin saygı durusunda bulunduk ve bir basın acıklaması yapıldı. amacımız son zamanlarda artan terör eylemleri ve mayına basıpta hayatını kaybeden sehitlerimiz icin bizde sesimizi duyurmak icin oradaydık sehitlerimize allahtan rahmet, yakınlarınada başsaglıgı dilerim..

istanbul da kentin çeşitli yerlerinden toplanan motorsikletliler konvoy olusturarak edirne kapı şehitligine gittiler...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

007
18.06.2007, 15:32:39
Güneydoğu da askerlik yapan biri olarak, şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum...

zuhtupasa
18.06.2007, 15:38:14
Allah rahmet eğlesin..Cennet mekanları olsun...Şehitler ölmez..Vatan asla bölünmez..:flowers:

DARK1907
18.06.2007, 16:00:49
Bu vatan toprakları için şehit düşmüş tüm büyüklerimizi, kardeşlerimizi rahmetle ve şerefle anıyoruz.Allah yanına kabul eylesin.

estemo
18.06.2007, 16:34:07
Bu kabarmış toprağa yüzünü sür, kucakla,
Elbette bağı vardır "olmuş"un "olacak"la.

Dudağa değer gibi şimdi alnı her erin,
Bu havada ruhları dolaşır şehitlerin.

Biz, bu kutsî havanın içinde var olmuşuz,
Biz, bununla yoğrulmuş, biz bununla dolmuşuz.

Sâdece döğünmedik "Vatan! İstiklâl!" diye,
Sakarya boylarından çıktık Kocatepe'ye;

Bu yol ki hürriyetin, kurtuluşun yoludur,
Zincirsiz yaşamanın tek çıkar yolu budur.

Bir daha nikaylıydık sevgili hürriyete;
Kahramanlık Tanrı'dan vergidir bu millete...

Bir damla asîl kanda bir mucize saklıdır,
Bu topraklar Türklüğe inanmakta haklıdır.

Akdeniz'e tank gibi koştu bütün kağnılar,
Ey sevgili istiklâl, ey güzel Dumlupınar!

Elbet yiğit olanlar lâyık böyle toprağa;
Selâm şanlı orduya, selâm şanlı bayrağa,

Selâm ey Başkumandan, Mustafa Kemal selâm;
Emânetin yaşıyor, güven, imânımız tam:

Omuzlarımız hisar, başlarımız burç yurda,
Can vermeğe and içtik hepimiz tek uğurda!..

Bir târihten gelinir, bir târihe gidilir;
Yaşamak istiyenler savaşmasını bilir.

Zamanın kahramanlar gelebilir hakkından,
Bize sesler geliyor uzaklardan, yakından.

Duyuldu mu bir kere "-Haydin silâh başına!"
Yeniden girişiriz istiklâl savaşına...

Ödü varsa düşmanın, meydan açık, hazırız:
Bu toprakta biz doğduk, biz yaşadık, biz varız!

Kından sıyrılmış kılıç, top ağzında mermiyiz,
Dumlu çocuklarıyız, hiç yoldan döner miyiz?!

Söz verip baş koymuşuz: İstiklâl bize haktır,
Buna göz diken düşman çıksın, kahrolacaktır!..

Osman ATİLLÂ

Allah rahmet eğlesin.ateş düştüğü yeri yakıyor tabi, daha büyük daha ses getiren kimi yerlere sesimizin ulaşacağı organizasyonlar gerekiyor.
NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE

sunman
18.06.2007, 16:44:35
Allah gani gani rahmet eylesin söyliyecek söz bulamıyorum . Sadece başımızdaki idarecilerin bu evlatların kıymetini bilmesini diliyorum.

Dastini
18.06.2007, 17:05:19
terörizm mi şiddetle kınıyor bu vatan için şehit düşen kardeşlerimizi rahmetle anıyorum....

uzay
18.06.2007, 19:52:38
Bu organizasyonda bende bulunmak istiodum ama nedense is güc hep engel oluor :mad:

SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ :rolleyes:

omurilik
18.06.2007, 23:08:09
Çok güzel ve anlamlı bir gezi. Katılanlara ve düzenleyenlere teşekkürler.
Tez elden Çanakkale Şehitlik'e gidile.
Saygılar,

v_rider
19.06.2007, 01:22:39
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum vatani görev başında ölmek tabikide doğal ve onurlu bişey bunun için gözümü bile kırpıcağımı zannetmem ama ortada bir savaş yokken sadece birileri istemiyo diye elimizdeki imkanları kullanamadığımız için bu olaylar meydana gelince insan düşünemeden edemiyor. Bunu herkes bilmelidirki bu toprakları kolay almadık kolay vermeyiz hele ki 1 2 çapulcuya bırakacak değiliz. Şehitlikte yatan 16 17 yaşındaki çoçuklar bunun için orda değiller. Böyle dünyanın en iyi ordularının başındaki kişi ben olsam 1 hafta içinde olanlara kimse inanamazdı herhalde...

beetle65
19.06.2007, 08:40:15
gerçekten çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş
emeği geçen herkese tşk.ler :clap2:
bu ülkede yaşayan herkes bunların farkında sadece başımızda bizi yönettiklerini zanneden zavallılar hariç :angry:
hiçte kolay kazanılmayan bu vatanın bir karışının bile verilmeyeceğini bilmek ,duymak yada anlamak istemeyenler bunu anladıklarında onlar için iş işten geçmiş olacaktır.
Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz :flowers:

Timuçin
19.06.2007, 10:22:27
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! ARİF NİHAT ASYA

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

sunman
19.06.2007, 12:17:44
Başka ne denebilirki paylaşım için teşekkürler timuçin.

aLien
19.06.2007, 12:20:11
Damarlarında TÜRK kanı akan hangi vatan evladı şehitlik şerefiyle taçlanmak istemezki...

Allah gani gani rahmet eylesin. Şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine bu topraklarda yaşayabiliyoruz. nefes alabiliyoruz. vatanımız diyebiliyoruz.. Onların kanlarıyla sulanan bu topraklarda salınabiliyoruz.. Onlara bir nebze olsun layık olabilmek dileğiyle...

alinazik
19.06.2007, 13:53:07
selam

bu vesile ile tüm şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine de başsağlığı dilerim...

saygılarımla...