Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar Kadınlar Kadınlar....
Yollarda bayan sürücülerden çektiğimi bir de sarı dolmuşlar ve taksilerden çekiyoruz ama öncelikli yine kadınlar...
1) Telefonla konuşurken araba kullanamazlar, derhal çevrelerinden uzaklaşın, hatta mümkün olduğunca sizi yakalayamayacağı kadar gazlayın.
2) Asla yol vermezler, iki teker üzerinde olduğunuzu düşünecek en son onlardır. Sanki caddeleri babaları yapmıştır, herkesi kibar zannederler ama kendileri yolda en kaba sürücülerdir.
3) Sağa sola dönüşlerde mutlak onlardan uzak durun, otomobilinin uzunluğunu genellikle kestiremezler sizi ezme ihtimalleri %70'tir.
4) Büyük araba, arazi aracı kullanmaya çok meraklıdırlar ancak, arazi vitesi genellikle tozludur ve ne işe yaradığını asla bilmezler. Ne kadar büyük araba kullanırlarsa o kadar büyük tehlike arzederler. Uzak durun....
5) Yolun ortasında cart diye durup, sağa/sola sinyal verirler, trafiğin durması onlar için önemli değildir, nasıl olsa sinyal verdiler. Arkadan normal trafik akışıyla geliyorsanız çok dikkat edin, sizi görecek en son onlardır.
6) Dikkat edin yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basan genellikle onlardır. Ama bu durumdan en çok onlar şikayet ederler.
7) Sinyal vermek keyfe keder bir durumdur Türkiye'de ama çok sevgili bayan sürücülerimiz ya sinyali açık unuturlar yada dönceğim diye değil, döndüm demek için sinyal verirler.
8) Saat 11:00 civarı kocalarını işe yollayıp trafiğe çıkanlar bu yukarıda sayılanların en tehlikelileridir. Mümkünse motosikletle seyrederken bu saatlerde daha fazla dikkat edin. Bağdat cad. nişantaşı, teşfikiye, ataköy civarında bu modellerden bolca mevcuttur. AMMAN DİKKAT..
9) Aslında iyi motosiklet sürücüsü olurlar, çünkü çabuk korkarlar, bu nedenle daha temkinlidirler.
Kimse üzerine alınmasın sadece gözlemlerim bunlar, tabii ki istisnalar olacaktır.
hakanerman
19.06.2007, 22:18:56
:good:Harika
v_rider
19.06.2007, 22:51:06
Ziya güzel olmuş bide Sağ a sinyal verip sola; Sola sinyal verip sağ a dönme olayını unuttun sanırım. Bütün bayan sürücü arkdaşlara sevgi ve saygıyla :flowers::flowers::flowers:
BARIS
19.06.2007, 23:05:00
:clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
Bayan sürücülere duble dikkat.
volkanadart
19.06.2007, 23:39:45
Eline sağlık valla,
Hem kaba hem kibar olmayaı çok güzel başarıyorlar ya buna şaşıyorum.
Kendinize iyi bakın.
DARK1907
19.06.2007, 23:55:24
Ziya, dikiz aynasıyla makyaj yapanlarıda unutmayalım.Neyse eşim geldi sonra diğerlerinide yazarım:p
Ziyacım güsel Kardesim benim agzına eline klavyene saglıK ya acaip güsel gözlemlemissin ne diebilirimki sana :p Birde yaptıkları hatadan sonra motorla yanlarına yaklasıp baktıgında kesinlikle istiflerini bozmaz sizle muhattap olmazlar yüzünüze bakmazlar :p
teksavasci
20.06.2007, 10:07:12
iyi bir gözlem yapmıssın ziya :clap2: daa gel gelelim bunları onlara nasıl anlatacagız:rolleyes: kesinlikle üstlerine alınmazlar..
Ne demişler... Bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı dünya... :)
beetle65
20.06.2007, 10:14:17
ama onlarsız da yapamıyoruz değil mi arkadaşlar :dribble:
sunman
20.06.2007, 10:26:45
ama onlarsız da yapamıyoruz değil mi arkadaşlar :dribble:
O ayrı konu abicim ama 3. madde iremi tarif ediyo hep sağ kapı aynı nokta üzerine çalıştığı için neyseki başka yere zara vermiyo :) bide orayı yaptırmak zorunda kalmıyorum nasılsa 3 vakte kadar vaka tekrar ediyo nasılsa !!
estemo
20.06.2007, 10:34:32
ya arkadaşlar haklısınız ama yol kendi hakkı olduğu halde bana özellikle yol veren bayan sürücü oldu(kendinden fazla acemi olduğumu anladı galiba):rolleyes:
sunman
20.06.2007, 10:40:48
ya arkadaşlar haklısınız ama yol kendi hakkı olduğu halde bana özellikle yol veren bayan sürücü oldu(kendinden fazla acemi olduğumu anladı galiba):rolleyes:
Allah dağına göre kar verir kardeşim. :dribble:
Allah dağına göre kar verir kardeşim. :dribble:
Vay kardeşim sende ne tabirler varmış...:good:
beetle65
20.06.2007, 15:29:44
Vay kardeşim sende ne tabirler varmış...:good:
sen onu yabana atma o var ya o :p
CaBRioLeT
21.06.2007, 01:41:45
Beyler aman dikkat atesle oynadiginizin farkindamisiniz :)
Şeytana pabucu ters giydirirler... :p
alinazik
21.06.2007, 13:40:47
selam
ziya abi paylaşımın için teşekkürler..
keyifle okudum allah bizi korusun
saygılar.
keyifle okudum allah bizi korusun
Aman dikkat kardeşim. :clap2::friends::rolleyes:
yamacayir2828
21.06.2007, 20:56:09
evet bencede bir balyoz alacan eline kafalarına vuracan bölelerin
sunman
22.06.2007, 08:32:42
evet bencede bir balyoz alacan eline kafalarına vuracan bölelerin
Hanımlara şiddet yok:mad::thumbdown::boxing:
Biz onlarsız naparız. :wub::confused1:
He valla onlarsız hayat geçmez sevelim en iyisi... :)
cpt57
24.06.2007, 04:13:00
ziyacım yazdıkların tamamen dogru ama kadın dernekleri gormesin mazallah siteyi hack yaparlar aman ha
yamacayir2828
24.06.2007, 11:35:03
Hanımlara şiddet yok:mad::thumbdown::boxing:
Biz onlarsız naparız. :wub::confused1:
hanımlara şiiddet için demedim hata yapanlara balyozla vuracaksın anlamında dedim
dishyburgman
25.06.2007, 01:02:30
Yollarda bayan sürücülerden çektiğimi bir de sarı dolmuşlar ve taksilerden çekiyoruz ama öncelikli yine kadınlar...
1) Telefonla konuşurken araba kullanamazlar, derhal çevrelerinden uzaklaşın, hatta mümkün olduğunca sizi yakalayamayacağı kadar gazlayın.
2) Asla yol vermezler, iki teker üzerinde olduğunuzu düşünecek en son onlardır. Sanki caddeleri babaları yapmıştır, herkesi kibar zannederler ama kendileri yolda en kaba sürücülerdir.
3) Sağa sola dönüşlerde mutlak onlardan uzak durun, otomobilinin uzunluğunu genellikle kestiremezler sizi ezme ihtimalleri %70'tir.
4) Büyük araba, arazi aracı kullanmaya çok meraklıdırlar ancak, arazi vitesi genellikle tozludur ve ne işe yaradığını asla bilmezler. Ne kadar büyük araba kullanırlarsa o kadar büyük tehlike arzederler. Uzak durun....
5) Yolun ortasında cart diye durup, sağa/sola sinyal verirler, trafiğin durması onlar için önemli değildir, nasıl olsa sinyal verdiler. Arkadan normal trafik akışıyla geliyorsanız çok dikkat edin, sizi görecek en son onlardır.
6) Dikkat edin yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basan genellikle onlardır. Ama bu durumdan en çok onlar şikayet ederler.
7) Sinyal vermek keyfe keder bir durumdur Türkiye'de ama çok sevgili bayan sürücülerimiz ya sinyali açık unuturlar yada dönceğim diye değil, döndüm demek için sinyal verirler.
8) Saat 11:00 civarı kocalarını işe yollayıp trafiğe çıkanlar bu yukarıda sayılanların en tehlikelileridir. Mümkünse motosikletle seyrederken bu saatlerde daha fazla dikkat edin. Bağdat cad. nişantaşı, teşfikiye, ataköy civarında bu modellerden bolca mevcuttur. AMMAN DİKKAT..
9) Aslında iyi motosiklet sürücüsü olurlar, çünkü çabuk korkarlar, bu nedenle daha temkinlidirler.
Kimse üzerine alınmasın sadece gözlemlerim bunlar, tabii ki istisnalar olacaktır.
yazıyı şimdi okudum Ziya:helpsmilie:bence bu konuyu buluşacağımız ilk toplantıda konuşsak daha iyi olur:shades:
ya biz kadınlar ne yapmalıyız,arabanın içinde kadın görünce onları sıkıştıran erkeklerden başlarız mesela:angry:senin gibi centilmen bir insan ... sen böyle bir yazıyı durup dururken yazmazsın,sana bu yazıyı yazdıran kadını merak ettim....
duffy
25.06.2007, 09:12:57
ah be Ziya bayanların da okuduğu forumda bunlar yazılırmı dayağı yiyekceksin kimse kurtaramayacak
@duffy
Bu aralar işleri yoğundu dalmıştır. Marmok heyacanı da vardı tabi... :)
duffy
26.06.2007, 09:02:24
@duffy
Bu aralar işleri yoğundu dalmıştır. Marmok heyacanı da vardı tabi... :)
Kesinlikle bir şey var bir herif vardı tv de hatırlıyormusunuz adam her tartışmaya katılıp kadınları kötülüyordu kadının biri dövmüştü bir programda. :clap2:
@duffy
Denizcim kimdi o adam... :p
Valla aslında yazılacak daha fazla şey var ama ben yine yumuşatarak yazdım....
Dediğim gibi kimse üstüne alınmasın, gözlemler bunlar maalesef...
@Thai
Ziyacım oklava ile kovalıyacaklar seni bak demedi deme... :p
yamacayir2828
30.06.2007, 22:28:51
hehehehe haklısın galiba
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.