PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KGS geçişleri

apranax
21.06.2007, 19:57:09
Arkadaşlar merhaba,
KGS geçişlerimden her 10 geçişimin hemen hemen 7-8 inde kartımı okuttuktan sonra geçiş yaparken alarm çalıyor. Sizlerinde başına geliyor mu, durduk yere ceza yemeyelim, yine ogs dönelim sorun çıkacaksa.

007
21.06.2007, 19:59:20
Ben OGS kullanıyorum. Bu tür sorunlarla karşılaşanlar çok olduğu için... Ayrıca cihazı camın altına saklayıp siyaha boyattırdım kimsede görmüyor...

apranax
21.06.2007, 20:01:42
Cüneyt bende Ogs kullanıyordum
ancak onda da okutmak biraz riskli olduğu için (çıkar cebinden tut ileri koy cebine :) ) KGS ye geçtim. Ancak sıkıntı olacak gibi görünüyor. Artık motoru satıp cezaları öderiz. :dribble:

omurilik
21.06.2007, 20:35:44
benimki de ayne ötüyordu. Internetten ceza kontrolü yaptırdım. Ceza gözükmüyor. Ötüyor ancak ceza kesmiyor galiba... Hatta KGS diğer motorun üstüne benim. Plaka tutmuyor da ötüyor diyordum. Ancak öyle değil galiba...
Sen de internetten [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] den kontrol et derim.
Saygılar,

DARK1907
21.06.2007, 20:58:29
Köksal'a katılıyorum,benim KGS geçişlerimde aynı ama sorun yok.

007
22.06.2007, 01:38:31
Serkan kardeşim, OGS al rahat et derim... :shades:

sunman
22.06.2007, 09:14:41
Arkadaşlar ;

Bildiğim kadarıyla KGS ve OGS plaka üzerine kayıtlı olduğu için alarm ötse dahi merkezden plakanıza kaytlı ogs kgs göründüğü için ceza yemiyorsunuz . Ancak aracınızın üzerine kayıtlı ogs veya kgsnizi motorda kullanıyorsanız geçmiş olsun .

duffy
22.06.2007, 10:27:24
Ben bu olay olduğunda gittim görevlilere sordum dedim benim KGS'mde limit var ancak geçerken ötüyor cezalı mı geçiyoruz dedim yok dedi görevli elinizdeki KGS cihazları 6. sınıf araçlar yani motosiklet için dedi gişelerde böyle bir tanımlama olmadığı için ötüyor ancak kartı okutup ekranda bakiye düşerse sorun yok, kredin yoksa da ona yapacak bişey yok dedi :)

omurilik
22.06.2007, 11:12:59
Ben bu olay olduğunda gittim görevlilere sordum dedim benim KGS'mde limit var ancak geçerken ötüyor cezalı mı geçiyoruz dedim yok dedi görevli elinizdeki KGS cihazları 6. sınıf araçlar yani motosiklet için dedi gişelerde böyle bir tanımlama olmadığı için ötüyor ancak kartı okutup ekranda bakiye düşerse sorun yok, kredin yoksa da ona yapacak bişey yok dedi :)

Olay çözüldü. Benim durumum budur... Saolasın Duffy kardeş :cheers::clap2:

DARK1907
22.06.2007, 11:39:12
Serkan kardeşim, OGS al rahat et derim... :shades:
Valla aldık birkere bakarsın yeni makina alırsak seneye olur derim.:good:
[
QUOTE=duffy;9409]Ben bu olay olduğunda gittim görevlilere sordum dedim benim KGS'mde limit var ancak geçerken ötüyor cezalı mı geçiyoruz dedim yok dedi görevli elinizdeki KGS cihazları 6. sınıf araçlar yani motosiklet için dedi gişelerde böyle bir tanımlama olmadığı için ötüyor ancak kartı okutup ekranda bakiye düşerse sorun yok, kredin yoksa da ona yapacak bişey yok dedi :)[/QUOTE]

bilgilendirme için teşekkür ederiz.İyi bir ohhhh çektik.:shake2:

alinazik
22.06.2007, 12:28:08
SELAM

bende kgs kullanıyorum sorun yok

uzay
22.06.2007, 12:32:23

Efet Arkadaslar sıkıntı yapmanıza gerek yooq denize bende katılıorum bizzat sordum tanımlamalardan ötürü ötüor lakin kartı okuttugunuzda bakiye düsüorsa sorun yooq hatta biz bazen iki motor yan yana gelip tek bir kartla gectigimiz bile oluooo :p bu arada ötünce sizde havalı kornanız warsa sayet karsılıgını verin acaip keyifli oluor :p

apranax
22.06.2007, 15:46:01
Uzay havalı korna harika bir fikir.
ilginize teşekkürler.

Cloud
04.07.2007, 13:27:12
Benim de neredeyse her geçişimde ötüyor. Ben de KGS merkezini aradım ve motosiklet KGS'leri halen köprülerde tanımlanmadığı için kaçak gibi algılayıp alarm çalıyor ancak cezaya girmiyor dedi görevliler. Öttüre öttüre geçiyoruz yani.:)

onair
04.07.2007, 13:32:58
Benim de neredeyse her geçişimde ötüyor. Ben de KGS merkezini aradım ve motosiklet KGS'leri halen köprülerde tanımlanmadığı için kaçak gibi algılayıp alarm çalıyor ancak cezaya girmiyor dedi görevliler. Öttüre öttüre geçiyoruz yani.:)

2 şey öğrenmek istiyorum.
1-KGSyi okuttuktan sonra yeşil ışık yanıp bariyer açılıyor ve alarmmı çalıyor?
2-KGSyle geçiş ücreti motosikletlerde nedir?

uzay
04.07.2007, 13:48:37
Arkadaslar direkt olarak konu tanımlanmama olayı zaten bu konuda calısmalar yapılıyormus en kısa zamanda o gıcık alarm sesinden kurtulucas ama endise etmeyin bırakın her geciste ötsün onunda can-ı war :p

Cloud
04.07.2007, 23:37:57
2 şey öğrenmek istiyorum.
1-KGSyi okuttuktan sonra yeşil ışık yanıp bariyer açılıyor ve alarmmı çalıyor?
2-KGSyle geçiş ücreti motosikletlerde nedir?

Cevap
1- Evet KGS'yi okutunca ücret kesiliyor ve yeşil yanıp bariyer açılıyor, motorunuzla bariyeri geçerken alarm ötmeye başlıyor.
2 - 2.4 ytl