Orijinalini görmek için tıklayınız : GSX-1300R Hayabusa Paylaşım
duffy
29.01.2007, 15:12:54
MOTOR
Tipi 4-zamanlı, DOHC, elektronik yakıt enjeksiyonlu, 4-silindir
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi 1299 cm3
Çap 81,0 mm
Strok 63,0 mm
Sıkıştırma oranı 11,0 : 1
Maksimum güç 175 hp / 9800 dd
Maksimum tork 138 Nm / 7000 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Sıkıştırma, sekme ve yay ön yükleme ayarlı başaşağı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sıkıştırma, sekme ve yay ön yükleme ayarlı Mono-Amortisör, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 120/70ZR17 M/C (58W) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 190/50ZR17 M/C (73W) Tubeless
AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 2140 mm
Toplam genişlik 740 mm
Toplam yükseklik 1155 mm
Aks arası mesafe 1485 mm
Zeminden yükseklik 120 mm
Sele yüksekliği 805 mm
Kuru ağırlık 217 kg
Yakıt depo kapasitesi 21 Litre
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
ghost_rider
07.07.2007, 21:41:37
Güzel bir alet tam bir efsane yeni kasası ile de oldukça ilgi çekeceğine inanıyorum.
onair
07.07.2007, 23:54:01
Akşam üstü caddede gezerken yan yana parketmiş 2 hayabusa gördüm.
Birisi tamamen aşmış vaziyetteydi. Üzerine bir sürü elektronik alet koyulmak suretiyle modifiye edilmiş.
En dikkat çeken tarafı arka tekerleği bir aparat sayesinde 15-20 santım geriye almışlar. Sanırım kalkışlarda ağırlık merkezini öne çekerek, ön tekerleğin havaya kalkmasını önlemek için ...
Hayabusa ve modifiye gerçekten çok ürkütücü gözüküyordu:boxing::boxing:
Oklahoma polisinden kaçış yok.
Polislere California Superbike School tarafından eğitim de veriyorlarmış.
sburgman
27.05.2008, 16:28:32
Bizim sahil polislerinde de bunun 125'liğinden var üstelik camı daha yüksek rüzgar geçirmiyor daha konforlu yani !!! :blink::confused1::shiny:
( Şaka bir yana adamlarda Porsche polis arabası var ... )
sunman
27.05.2008, 16:52:37
Bizim sahil polislerinde de bunun 125'liğinden var üstelik camı daha yüksek rüzgar geçirmiyor daha konforlu yani !!! :blink::confused1::shiny:
( Şaka bir yana adamlarda Porsche polis arabası var ... )
bu gibi aletleri bizim ayranı olmayan içmeye hükümet yönetimi anlayışımız kesinlikle almayı hesap etmiştir ancak önce yolları bu araçlara göre yapmaları gerekir. :mad:
estemo
27.05.2008, 18:11:09
bu alet şürüş esnasında kola ve bele ağrı verirmi?vstroma göre yoksa sürüş dahamı rahattır
bileniniz varsa acaba bilgi verirmisiniz.baksana adam yan çanta bile takmış:)
sunman
17.07.2008, 19:50:20
Hayabusa V8 engine
Radical Extreme Sports Cars started building race cars powered by superbike engines back in 1996. They began using Suzuki engines and it looks like they have been fairly successful. Their latest creation, the SR8, goes a step farther. Instead of just dropping in a complete engine, they built a V8 by grafting two Hayabusa engines together. So far the figures are 372hp and the ability to rev to over 10,000rpm, which is not unusual in a motorcycle but quite a spin in a car. The SR8, depending on gearing can top 200mph Michael Vergers In road legal trim and riding on Dunlop Direnza tyres he lapped the infamous 13-mile Nordschleife circuit in just 6 minutes 55 seconds, knocking a massive 20 seconds off the previous best!
Diyorki : Radikal uç noktadaki spor arabalar motosiklet motoru motoru ile güçlendiriliyormuş. 1996 model SR8 modelinde bu bir adım ileri götürülerek 2 adet Hayabusa motoru birleştirilerek V8 motor elde edilmiş ve çok başarılı olunmuş. Bu motor 372 beygir gücünde olup 10.000 devir çevirebiliyormuş top speed ise vitese bağlı olarak 200 mil ( 321.86kmh) miş.Michale Vergers yasal ayarlamalarla Dunlop Direnza Lastikler kullanarak Nordschiefe pistinde 13 mil( 21 km) mesafeyi sadece 6 dak. 55 sn. de dönerek bie önceki kendine ait rekoru 20 sn. ileri taşımış.
Yani Suzuki Hayabusa sadece motosiklet dünyasında değil otomobil dünyasında da bir efsane olacak gibi görünüyor.
Motoru merak edenler varsa :
2008 Beyaz rengi İstanbul sokaklarında fink atıyor görülmeye deger :)
beetle65
18.07.2008, 08:34:27
Bora Artık Tayfun bir tur verir değil mi :frantic4yc:
sonseeharay
24.10.2008, 12:27:46
Bu video neden bahsettiğimizi anlamakta oldukça yardımcı olabilir sanıyorum. Güzel ama biraz çılgınca geliyor bana...
Serdarcım ara sıra çılgınlık iyidir adrenalin yaşlandırmaz insanı, her zaman değil tabi :)
Daha önce seyrettiğim bir video, sitede bir yerlerde de olması lazım.
Motosiklet bilgi paylaşımının sitede azaldığı, şu günlerde, güzel bir paylaşım teşekkürler :good:
Bu arada! Turbonun sesi kulağımızın pasını aldı :)
Tamer Altan..! İzle :p
locco
25.10.2008, 02:51:06
bir kıyak da benden
Hayabusa service manual download TIKLAYINIZ ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Karasuzu
25.10.2008, 15:55:56
Oklahoma polisinden kaçış yok.
Polislere California Superbike School tarafından eğitim de veriyorlarmış.
Allah'tan bizimkilerde bu makinelerden yok...:shiny:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.