Orijinalini görmek için tıklayınız : V-Stroom DL650 Paylaşım
duffy
29.01.2007, 14:24:13
K7 ABS'li modelin özellikleri
MOTOR
Tipi 4-zamanlı, DOHC, 90° V-twin, çift buji, elektronik yakıt enjeksiyonu, SDTV
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi 645 cm3
Çap 81,0 mm
Strok 62,6 mm
Sıkıştırma oranı 11,5 : 1
Maksimum güç 67 hp / 8800 dd
Maksimum tork 60 Nm / 6400 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Yay ön yükleme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk, (ABS versiyonu da mevcut)
Arka fren Disk (ABS versiyonu da mevcut)
Ön lastik ölçüsü 110/80-R19 M/C (59H) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70-R17 M/C (69H) Tubeless
AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 2290 mm
Toplam genişlik 840 mm
Toplam yükseklik 1390 - 1420 - 1450 mm (ön cam yüksekliği ayarlanabilir)
Aks arası mesafe 1555 mm
Zeminden yükseklik 165 mm
Sele yüksekliği 820 mm
Kuru ağırlık 194 kg (197 kg ABS'li)
Yakıt depo kapasitesi 22 Litre
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
K6 ve önceki modellerin özelikleri de aşağıda ki gibidir
MOTOR
Tipi 4-zamanlı, DOHC, 90° V-twin, elektronik yakıt enjeksiyonu, SDTV
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi 645 cm3
Çap 81,0 mm
Strok 62,6 mm
Sıkıştırma oranı 11,5 : 1
Maksimum güç 67 hp / 8800 dd
Maksimum tork 60 Nm / 6400 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Yay ön yükleme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 110/80-R19 M/C (59H) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70-R17 M/C (69H) Tubeless
AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 2290 mm
Toplam genişlik 840 mm
Toplam yükseklik 1390 - 1420 - 1450 mm (ön cam yüksekliği ayarlanabilir)
Aks arası mesafe 1540 mm
Zeminden yükseklik 165 mm
Sele yüksekliği 820 mm
Kuru ağırlık 190 kg
Yakıt depo kapasitesi 22 Litre
DİKKAT: Aşağıda verilmiş olan service manualler'i kullanırken çok dikkatli olunuz. Burada yazılanların bilgisiz ve yetkisiz kişilerce uygulanması motosikletinizde ciddi hasarlara ve/veya garanti kapsamı dışında kalmasına yol açabilir.
Bu durumda risk kullanıcıya ait olup, suzukim.net sorumluluk kabul etmemektedir.
INDIR: SERVICE MANUAL DL-650 (File:%20Suzuki%20DL650%20K4%20V-Strom%2004%20Service%20Manual%20ENG.pdf)
exelans
02.03.2007, 15:50:56
hhayranlıkla takip ediğim modellerin arasında ki dl nin bir iki resim paylaşmak istedim çok güzel bir makine!!!!!!!
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
alinazik
14.03.2007, 11:27:18
selam
süper makine yaww..
paylaşım için teşekkürler duffy ve exselans
saygılar.
öztarden
22.03.2007, 19:48:06
az kaldı alacam bunu inşallah siyah (mat)
exelans
22.03.2007, 20:58:50
serhat alınca bir tur atarız artık..
öztarden
31.03.2007, 23:30:31
tamercim yakında sana bir işim düşebilir.o zaman zaten ilk sen bineceksin:)
exelans
01.04.2007, 10:43:12
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :boxing: :boxing: :boxing: :frantic4yc: :frantic4yc: :thumbup: :dribble: :dribble: anladım ben onu
öztarden
01.04.2007, 11:54:37
hahahaha senle daha önce bakmıştık hatırlarsan işte o bakalım ne olacak
exelans
01.04.2007, 12:10:23
hayırlısı inşallah olur kendim almış gibi sewinirim olursa ....
öztarden
04.04.2007, 15:30:55
tamercim motoru verdım senın bursalı yan cızdı.Ama konustugumuz gibi yakında bakalım ugrasıyorum.Biraz para sıkıntım var.İlk sen bıneceksin kanka :)
zuhtupasa
04.04.2007, 16:04:43
len noluo burda..alooo...alışlar verişler filen...
Nooluyo arkadaşlar öle gizli kapakli.? :cool:
Öle saman altından su yürütmek yok.
öztarden
06.04.2007, 13:26:28
heyyyt dağılın .gizli kapaklı işlerin ardı arkası kesilmiyo....aksama gorucez bakalım ne olmuş bitmiş.
:)
Hadi serhat hareketlendir biraz DL paylaşımını
öztarden
07.04.2007, 01:18:07
evet dl 650 ile ilgili yaklasık 30 km lık ılk deneyımlerım.
oncelikle agır yuksek ve torklu bir makina.arka fren yuksek hızda ani frenlemede en hassas noktası .ani frenlemede arka tarafta kayma baskı artarsa atma egilimi gosterıyor.kompresore ani bırakıldıgındada aynı etkılerı gosterıyor.henuz 5 ve 6 vitesleri kulanamadım.yarın hayırlısı ile 150 km gıbı bır yol yapmayı planlıyorum.daha geniş paylasımı yarın yapacagım..
Foto-Moto
07.04.2007, 02:08:26
Serhat, kanka aldın mı DL'yi:) Hep en son benim haberim oluyo:)
öztarden
07.04.2007, 19:57:21
Bugun yaklasık 100 km yol yaptım motor genel kullanımda oldukca dengeli dusuk ve yuksek hızlarda (su anda yuksek hızım 130) eller bırakılsa dahı motor dengesını koruyor.Arka fren konusunda eskı kullanıcılarında belirttigi gibi ani frenaja dıkkat etmek lazım.Vıraj yatıslarında problem yok.Yakıt tuketımı oldukca makul ama an 400 den fazla yaktıgı aşıkar...
EVET ZIYA SENINDE YORUMLARINI BEKLIYORUZ:
burgmanbora
07.04.2007, 22:03:05
Tebrikler kardeşim takdir ettim seni önce motorunu tanıman çok güzel ve bizi aydınlatmanda daha bir güzel :shake2:
öztarden
07.04.2007, 23:18:29
eyvallah abicim biraz basta gozumu korkuttu ama yavas yavas alışmaya başladım..Ama yarın dahi temkinli seyır yapmaya devam edicem.
Valla serhatçım, bende arkayı kaydırma sendoruyla bindim 3 gündür makinaya ancak hiç öyle gözle görülür kalleşlik yapmadı, buna rağmen AN 400'den sonra inanılmaz seri ve atak makina (bir touring motora göre tabi).
Her türlü kullanıma uygun, istersen 6. viteste 3000 devirde 70-80 ile git, ister vitesleri doldura doldura, 200 ile git, herşeye varım ben diyor makina. Yani hem spor, hem de günlük kullanıma uygun. Tabi scooter'ın rahatlığına alışan bizler için adaptasyon biraz geç olacak ama yine de verdiği tad ile harcadığın paraya değer kardeşim dedirten bir motor.
öztarden
08.04.2007, 22:22:57
evet ben ozellıkle benzın yakısına hasta oldum neredeyse 100 km lık hızların altında burgman kadar yakıyor.belkı makınaya alısırsak dusuk hızda uzun yolda altına bıle duser gıbıme gelıyor.Bende bugun bıraz daha alıstım.hayırlısı hakkını verecegız yakında makınaların ınsallah....:)
ruler
11.04.2007, 11:01:45
merhaba arkadaşlar,
Ben bir DL 650 kullanıcısıyım yaklaşık 21.000km yol yaptım benim farkına vardığım lastikler soğukken kayması ama ona göre kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Mükemmel bir motor. Görünüsü ise super.Lastik secimi yaparsanız eğer ne için kullanacağınız önemli bunu en iyi buz moto bostancıdan size anlatırlar. saygılar Baturay ERTUNA
öztarden
11.04.2007, 14:36:51
merhaba arkadaşlar,
Ben bir DL 650 kullanıcısıyım yaklaşık 21.000km yol yaptım benim farkına vardığım lastikler soğukken kayması ama ona göre kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Mükemmel bir motor. Görünüsü ise super.Lastik secimi yaparsanız eğer ne için kullanacağınız önemli bunu en iyi buz moto bostancıdan size anlatırlar. saygılar Baturay ERTUNA
hosgwldin ve verdiğin bilgiler için tşk. ederim.Bu motor hakkında sizlerden ogrenecegım bayagı bılgı var.Zamanla toplanılarımıza sende katılırsan daha rahat konusabılırız.
Heyyyyyyyytttt cekilin burgmancılar dl ciler giliyiiiiiiiiiiiii....
zuhtupasa
11.04.2007, 14:38:12
merhaba arkadaşlar,
Hosgeldin..Kendini tanıttınmı tanısma topiğinde..:shake2:
Darkjedi
11.04.2007, 14:40:46
hosgwldin ve verdiğin bilgiler için tşk. ederim.Bu motor hakkında sizlerden ogrenecegım bayagı bılgı var.Zamanla toplanılarımıza sende katılırsan daha rahat konusabılırız.
Heyyyyyyyytttt cekilin burgmancılar dl ciler giliyiiiiiiiiiiiii....
Seni satıcı seniiiii, yarın öbür gün gider araba alırsın motorculara tü kaka dersin sen....:bottom:
öztarden
11.04.2007, 14:53:25
yok sımdıde kafayı mp3 e taktım ama cok para guc yetmez ıkıncı motor olarak:)
ben hala burgmancı ve scootercıyım.(Silah zoruyla yazıyom alıcan abı tersını yazarsam kızıyııı.)
ruler
13.04.2007, 13:51:42
hayır tanıtmadım o kadar fazla guruba üyeyimki artık herkez tanıyor burayada yazmadım. cok geyik geliyor tabiki bana göre.
birde nezamanlar bulusuyorsunuz size msn mi wereyim ertunabaturay@hotmail.com
tolgabinerbay
30.04.2007, 14:45:44
çokk güzel makina hasta oluyorum duruşuna inşallah bende alırım
Umarım herkes birgün bu makineyi kullanma tadına erişir.
C.tesi günü mertserpen hiç vitesli makine kullanmamış olmasına rağmen bir bindi, bir daha inemedi üstünden.
Allah herkese nasip etsin, bu arada hoşgeldin tolgabinerbay
v_rider
01.05.2007, 00:20:04
V Strom kullanıcıları için faydalı olabilecek bir forum:
mertserpen
01.05.2007, 17:34:55
Umarım herkes birgün bu makineyi kullanma tadına erişir.
C.tesi günü mertserpen hiç vitesli makine kullanmamış olmasına rağmen bir bindi, bir daha inemedi üstünden.
Allah herkese nasip etsin, bu arada hoşgeldin tolgabinerbay
kesinlikle doğrudur. :) kullanımı görüntüsü kadar hiç zor değil
hayatımda hiçbişey bu kadar heyecanlandırmadı da beni,
Yarın inşallah teslim alıcam, modifikasyonlar tamamlanıyor da ;)
zuhtupasa
01.05.2007, 17:47:45
Güle güle kullan kardesim..
S&S
öztarden
05.05.2007, 01:35:39
arkadaslar yenı motorumu aldım fakat plaka henuz cıkmadı.Ama dlden sonra bıraz yavan kaldı .DL nın kötu yanı nazara gelen bır makına olması goruntusu ve heybetıyle .O yuzden nazar boncuksuz gezılmez bu makınayla.:)
exelans
05.05.2007, 16:19:59
mert we serhat kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı uğurlıu olsun
Foto-Moto
05.05.2007, 16:29:15
Serhat'çığım hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kazasız belasız kullan.
exelans
06.06.2007, 10:50:03
bu sabah wstrom kulanma imkanı buldum arkadaşlar walla süper bi duygu olduğunu hissettim jeep gibi çok yukarda gidiyorsun hele wites olayı çok güzelmiş beğendim keyif aldım kullanınca bi okadar daha hayran oldum desem yeri war çok beğendim çooookkk
alinazik
06.06.2007, 13:37:18
selam
çok keyiflidir zanediyorum...
Tamercim sende mikrobu kapmışsın. Geçmiş olsun
duffy
09.06.2007, 12:34:45
Tamer fren yaptınmı yoksa paraşütlemi durdun :p
alinazik
09.06.2007, 12:43:30
selam
evet dl yi durdurmak burgman a göre daha zor diyolar duffy de bunu kasdetti sanırım..
Yaw arkadaşlar, motosikletin üstüne binip kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın.
Şu an kullandığım benim ikinci DL-650'im ve bunu bilerek yine gidip DL aldım. Neye göre durmuyor, nasıl fren yapılmalı, hangi lastik kullanılmalı. ????
Bu şartlar yerine geldiğinde DL-650'nin bir sıkıntısı yok, ama bu motosiklete alışmadan, daha önce enduro veya street tarzı motosiklet kullanmayan birininin değil fren yapması, motosikleti yerinden kaldırması bile biraz zor.
Burada, benim kullandığım en iyisidir mantığıyla yazmıyorum, elbet DL'nin de handikapları var ancak, lütfen biraz insaflı olun.
duffy
12.06.2007, 11:24:02
Ziya bu motor kurtarıyor mu? :clap2:
revolution
12.06.2007, 22:38:27
Herkese merhabalar;
aylardır yanıp tutuştuğum DL 650 ye bugün kavuştum arkadaşlar
Bunlar ilk mesajlarım ama sizleri uzun zamandır takip ediyorum paylaşımlarınız için teşekkürler Karar vermemde çok önemli bir faktörü oldu tecrübelerinizin
Daha önceki motorumdan sonra (SYM GTS 250) umarım kullanmayı becerebilirim. şimdilik herkese iyi geceler...
cpt57
17.06.2007, 11:22:05
:clap2:yeni motorun hayırlı olsun kardeşim dl super bir motor kullandıkca hissedeceksin:shake2:
:clap2:yeni motorun hayırlı olsun kardeşim dl super bir motor kullandıkca hissedeceksin:shake2:
Hele şükür be abi,
Nerelerdesin sen ya. Bir yerlerde karşılaşmasak buralara uğrayacağın yok, bizi beğenmiyormusun yoksa???
Ziya bu motor kurtarıyor mu? :clap2:
O motor kurtarmiyo kardeşim, popono kaçmış gibi duruyor....
bir de burası suzuki sitesi, yamaha'nın fotograflarinin ne işi var burda.
Sen git yamaham.net'te takıl. :p:p
DL'nin üstüne bin sonra konuşalım gülüm. :yahoo::yahoo:
revolution
19.06.2007, 01:02:58
Arkadaşlar ilk 500 km izlenimlerim biraz dertli
ilk defa vitesli motor kullanıp hemide rodaj dolayısıyla 5000 devri geçmemeye çalışarak bir yandanda motoru sarsmadan vites değiştirmeye çalışıyorum:(
Oluyomu derseniz olmuyo şimdilik beceremiyorum
yalnızzzzz vitesleri tamamlayıp 100 km ile otobanda süzülmeye başladığınızda makine müthiş bir güvenveriyo insana
Sanırım bir süre eğitim almam daha hızlı ve güvenli adapte olmamı sağlayacak bu makineye
duffy
19.06.2007, 09:09:07
Hele şükür be abi,
Nerelerdesin sen ya. Bir yerlerde karşılaşmasak buralara uğrayacağın yok, bizi beğenmiyormusun yoksa???
O motor kurtarmiyo kardeşim, popono kaçmış gibi duruyor....
bir de burası suzuki sitesi, yamaha'nın fotograflarinin ne işi var burda.
Sen git yamaham.net'te takıl. :p:p
DL'nin üstüne bin sonra konuşalım gülüm. :yahoo::yahoo:
Halis malis cross + selesi en yüksek motorlardan :clap2:
exelans
19.06.2007, 11:01:24
ilk defa vitesli motor kullanıp hemide rodaj dolayısıyla 5000 devri geçmemeye çalışarak bir yandanda motoru sarsmadan vites değiştirmeye çalışıyorum:(
yalnızzzzz vitesleri tamamlayıp 100 km ile otobanda süzülmeye başladığınızda makine müthiş bir güvenveriyo insana
Sanırım bir süre eğitim almam daha hızlı ve güvenli adapte olmamı sağlayacak bu makineye
SÜRÜŞ EĞİTİMİ ALMANI TAFSİYE EDERİM ÇOK EKSİKLERİNİ GÖRÜP DAHA BİLİNCLİ BİR ŞAKİLDE MOTOSİKLET KULLANIYORSUN BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
v_rider
19.06.2007, 22:27:17
Abi vitesler falan hallolur aman gözünü seviyim frenlere çok dikkat gerisi yavas yavas olur
revolution
19.06.2007, 23:51:25
V_rider aslında haklısın lakin akıcı şekilde motor kullanmaya alıştığımdan (scooterdan ötürü) akıcı şekilde Dl kullanmaya çalışıyorum olmuyo:)
Tabi bu hızlı ve seri kulanmaya çalışıyorum gibi algılanmasın sadece sarsmadan isteğim
dolayısıyla frenaj daha önemli aslında
her konudaki gibi burada da eğitim şart
v_rider
20.06.2007, 12:13:44
Tabikide mutlaka bende senin gibi olduça uzun zaman scooter kullandıktan sonra DL gibi bir makinanın üsütne çıktım. Beklentilerim bir scooterdaki denge ve fren mesefesinin çok daha iyi olması gerektiği yönündeydi ama kullanmaya başladıkça bunun malesef böyle olmadığını gördüm. Ama bunlar DL'den kaynaklanan hatalar değiller kendi adıma benim yeterince tecrübeli olmamamdan kaynaklanan sorunlar. Şu bir gerçekki büyük motorlar çok daha fazla eğitim gerektiriyorlar. Keyifli sürüşler...
öztarden
20.06.2007, 20:23:33
Tabikide mutlaka bende senin gibi olduça uzun zaman scooter kullandıktan sonra DL gibi bir makinanın üsütne çıktım. Beklentilerim bir scooterdaki denge ve fren mesefesinin çok daha iyi olması gerektiği yönündeydi ama kullanmaya başladıkça bunun malesef böyle olmadığını gördüm. Ama bunlar DL'den kaynaklanan hatalar değiller kendi adıma benim yeterince tecrübeli olmamamdan kaynaklanan sorunlar. Şu bir gerçekki büyük motorlar çok daha fazla eğitim gerektiriyorlar. Keyifli sürüşler...
mehmet cok daha iyi bilir gerci ama scooter dan farklı olarak mınımum fren destegi maxımum kompresor.Bu ozellıkle dl de dikkat etmen gereken nokta bana gore.
:cheers:
Bende iki defa test etme imkanı buldum... Yeni kısrak gibi makinalar, üzerinde kontrolü sağlamak zaman alır düşüncesindeyim... :)
revolution
02.07.2007, 23:07:48
Arkadaşlar Dl nin rodajı hakkında bilgi alabileceğim bir yer varmı
soruyorum ama alet 1000 km oldu ben 5000 devri aşmamaya( mümkün olduğu kadar) ve 110 u geçmemeye çalıştım
şimdi service manuel i okurken ikinci 800 km için 7500 devri aşmayın der
peki sizler bu makinenin viteslerini hangi devir aralığında değiştiriyorsunuz yani hangi devirde vites atmak daha akıcı bir kullanım sağlar
çünkü 5000 in altnda vites değiştirimeye kalkınca bu devirleri aştığınızda oluşan sese alışık olmadığınız için çabuk vites atmak istiyorum bu seferde motor yığılıyor ve toparlayamıyor
saygılar...
v_rider
04.07.2007, 15:26:25
Ben kendi makinamın rodajını service manuel ındeki gibi yapmıştım ilk 800 km 5000 devir ikinci 800 km ise 7500 devir ama tabiki bu arada hemen hemen her viteste izin verilen devir e kadar çıkmaya özen gösterdim ve 1000 1100 km den sonra ise biraz kuralları yıkarak makinayı azda olsa sıkıştırdım rodaj bittikten sonra yani şu anda sakin bir kullanımda 5000 5500 devri geçmeye gerek olmadığı düşüncesindeyim ve makinamı bu şekilde kullanıyorum saygılar...
Sıkıştır Mehmetcim. :p Rodaj bence metallerin birbirleri ile sevişmesidir... :p Ne verirsen onu alırsın derle ya öyle birşey. Bindiğin makine neyse, bir zaman sonra sana uyum sağlar yani, yavaş alıştırırsan yavaş, hızlı alıştırırsan seri olur diye düşünüyorum...
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...
rockturk
12.07.2007, 22:18:21
Diğer forum sitelerinde Dl 650 nin Bridgestone lastiklerinin frenajda pek başarılı olmadığını okudum ve bu durum geçenlerde başıma geldi zor kurtardım..Bende scooterdan Dl ye geçtim ama ani frenajda insan refleksle arka frene asılıyor fakat bu frenajı ön frenle desteklediğinizde biraz daha durma şansı artıyor..( ANİ FRENAJDA)
Lastiklerin önemi bence frenajda büyük faktör ama benim gibi scooterdan DL ye geçen birisi için ön freni kullanmaktan korkmayalım..
Kompresör olayını inanın ani durumlarda aklıma bile getiremiyorum bazen ama eğitim şart!!!!
Hayırlı sürüşler..
:cheers:
@rockturk
Frenajda ikisine dengeli basarsan daha iyi olur. Genelde DL lerde arka lastiğin kayma mesafesi daha fazla, buda makinenin torkundan kaynaklanıyor. Vites küçülttüğünde de debriyajı ani bırakırsan bunu hissedebilirsin. Michelin lastikler yumuşak olması ve asfaltı iyi tutmasından dolayı bu olayı ortadan kaldırıyor. Dl ci arkadaşlarımızın çoğu Michelin lastiklerle mutlu olduğunu biliyorum. Müraacat isterseniz Altan Motor derim... :)
SERDAR
30.07.2007, 14:47:44
selam arkadaslar bu sene fuarda aldığım dl ile 15 000 km yol yaptım çok şükür şu ana kadar frenden kaynaklanan problem yaşamadım.fakat arka frene hiçbir zaman güvenmedim ve önfrenle dengeli kullandım .tabi abs olması büyük avantaj.fakat bir hafta önce koruma demirlerinin şaseye bağlandığı kısımlarda çatlama meydana geldi sağ ve soltarafta ,sanırım buda vibrasyondan kaynaklanan birşey olsa gerek.
Fakat, bir hafta önce koruma demirlerinin şaseye bağlandığı kısımlarda çatlama meydana geldi. Sağ ve sol tarafta, sanırım buda vibrasyondan kaynaklanan birşey olsa gerek.
Vibrasyondan çatlama olamaz. Boyası bozulmuştur bence...
SERDAR
31.07.2007, 18:09:34
Vibrasyondan çatlama olamaz. Boyası bozulmuştur bence...
önce bende öyle sannettim ama üst bağlantı noktasından neredeyse kopmak üzere.tam kaynaklı kısımda çatlama var.motoru aldığımda şaseye daha fazla bağlantı noktası olduğu için eskitip koruma demirlerinden taktırmıştım yenilerde saten yok bildiğim kadarı ile üst şasekısmından bağlantı.belki benim korumada üretim hatası vardır çözemedim vallaha.
revolution
31.07.2007, 23:22:04
Geçmiş olsun dostum...
Dl ler için koruma demirlerini givi prototip alınarak taklit ediliyor. Bunun maliyeti en fazla 50 ytl. Fakat bu demirlerden takılmış bir dl nin sadece durduğu yerde yan yatarak koruma demirinin grenajı çatlattığına gözlerimle şahit oldum. Bu yüzden bence Givi den şaşma bir dahaki sefere
Gerçi forumlarda Givi koruma demirlerinin 5-6 bin devir arasında aşırı vibrasyona yol açtığı belirtilir. Bnecede bu durum böyle fakat koruma demiri/Granaj fiyatı oranını düşününce sanırım yine olsa givi alırdım...
@SERDAR
Zannediyorum üretim hatasıdır kanımca... :) Suzuki de başka aklıma birşey gelmiyor...
Jakobien
21.08.2007, 12:30:53
DL kullancılarına özel birşey değil ama motosiklette ucuz malden uzak durun koruma demirinden karter korumasına kadar hiç şansınızı motorunuzu zorlamayın
altanmotor
21.08.2007, 17:35:44
Arkadaşlar dl lerde orjinal malzame kullanılmasını tavsiye ediyorum daha güvenli ve şık duruyor, özellikle yan korumalar givi diyorum, kazasız sürüşler.:good:
@altanmotor
Sonra, motor korumam paslandı derler... :p Givi... :)
exelans
27.08.2007, 00:16:18
arkadaşlar v strom almaya karar verdim 2005 veya 2006 model gri veya siyah renk satan olursa yada etrrafınuzda varsa haberdar ederseniz sevinirim özellikle ziya senden yardımlarını bekliyorum numaramda değişti bu arada burdan vermiş olayım 0533 691 81 27
v_rider
27.08.2007, 00:23:06
arkadaşlar v strom almaya karar verdim 2005 veya 2006 model gri veya siyah renk satan olursa yada etrrafınuzda varsa haberdar ederseniz sevinirim özellikle ziya senden yardımlarını bekliyorum numaramda değişti bu arada burdan vermiş olayım 0533 691 81 27
Bende bakarım Tamer bu arada yeni motorun şimdiden hayırlı olsun
Not: Eldivenlerin son derece özenli bir şekilde Topcase de duruyorlar ilk gördüğümde vericem
Stingray
27.08.2007, 00:27:55
hayırlısı olsun tamer.
Demek numaran değişti.
Defalarca aramıştım seni tevekkeli neden ulaşamadığım belli oldu :)
@exelans
Tamercim hayırlı olsun... :)
Tamercim Hayırlı olsun :)
zuhtupasa
27.08.2007, 10:09:43
Tamer son kararın hayırlı olsun..
sunman
27.08.2007, 10:17:11
Tamercim hayırlı olsun sana göre en iyi seçim bence artık bursadan girersin nemruttan çıkarsın yol derdin olmaz.
cafe_Cen.neT
27.08.2007, 12:07:37
Arkadaşlar dün Tamer'e 2005 model 13,000 km de 13,000 ytl'ye bir 650cc bulduk uygunmu sizce?
Altan Motor' a danışmakta fayda var derim... :)
cafe_Cen.neT
27.08.2007, 14:11:39
Altan Motor' a danışmakta fayda var derim... :)
Son nokta orası zaten.
Ama en azından burda bir fikir beyan edilirse alınma aşamasına gelindiğinde en son zaten altan motora gidilecek...
taner altan
27.08.2007, 17:15:48
Valla arkadaşlar 2007 daha 400 km de 14 000 ytl satıldı ,hatta burgman bora ile kontak kurulursa netice ye daha iyi cevap alınır,
Valla arkadaşlar 2007 daha 400 km de 14 000 ytl satıldı ,hatta burgman bora ile kontak kurulursa netice ye daha iyi cevap alınır,
Tanercim birde aksesuarları düşünmek lazım tabi. Motor koruma, elcik koruma, karter koruma v.b. :)
2007 nin fiyatı iyiymiş...:shades:
beetle65
28.08.2007, 07:08:02
2007 olan sıfır sayılır valla :good:
hakikaten çok iyi rakam :shades:
exelans
28.08.2007, 23:18:47
Tamercim hayırlı olsun sana göre en iyi seçim bence artık bursadan girersin nemruttan çıkarsın yol derdin olmaz.
valla mert şimdiden yapacağım yolların hesabını yaptım ve heyecanla beklemekteyim hayırlısı ile alnca ilk güzergah yolumun üstü olan istanbula bi uğrayacağım ıslatmk için :cray::cheers::cheers:
valla taner abi harbiden çok iyi fiyatmış ama bir daha denk gelirmi acaba bakalım bizim kısmetimiz nerde bora abiyide arıyacağım yarın bi fikir edineyim.
valla mert şimdiden yapacağım yolların hesabını yaptım ve heyecanla beklemekteyim hayırlısı ile alnca ilk güzergah yolumun üstü olan istanbula bi uğrayacağım ıslatmk için
İşe girdin bizleri unuttun zaten! :) Bekliyoruz... :shades:
exelans
29.08.2007, 21:08:28
İşe girdin bizleri unuttun zaten! :) Bekliyoruz... :shades:
bir koli büyük açıcam arkadaşlar alınca dostluğumuz pekişsin:cheers::cheers:
beetle65
29.08.2007, 22:13:35
uygundur :cheers:
cafe_Cen.neT
30.08.2007, 10:48:24
Yok abi bu adam kurnaz. Motoru Ramazan'da alır. İçemicez ya :p
Yok abi bu adam kurnaz. Motoru Ramazan'da alır. İçemicez ya :p
Adam dogru söylüyor sen iyisi Ramazandan sonra gel :p :cheers:
exelans
03.09.2007, 23:57:19
arkadaşalr bi gelişme yokmu?
@exelans
Tamercim gelişme derken... :blink::blink:
beetle65
04.09.2007, 07:45:05
arkadaşalr bi gelişme yokmu?
hepimiz geliştik kardeşim :yahoo:
exelans
04.09.2007, 21:59:26
@exelans
Tamercim gelişme derken... :blink::blink:
CÜNEYTCİM vstrom alıcam araştırıyorum sizinde aklınuızda bulunsun etrafınızda varsa satan satmaya niyeti olan ben talibim :cheers::cheers::cheers:
Tamercim, [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] a baktın mı? Birkaç satılık vardı galiba... :)
exelans
16.09.2007, 19:33:55
dikkatimi çekti dl de vites göstergesi var sonradan kazandırılmış bir özellikmi acaba ?!!1
duffy
17.09.2007, 10:55:55
sonradan takıldığı belli zaten ışık altında okunması da zor
DL 1000 ler digital ama onda da böyle kadaran yok! Enteresan... :)
exelans
17.09.2007, 19:56:37
aslında vites göstergesi yapılmalı 2008 lere çok kullanışlı
gurcan
13.11.2007, 18:07:32
elektrik şemaları ...
servis manuali....
sanırım kimse bakmadı.. faydalı bilgileremi eklesem acaba...
Rapidshare ya ondandır. :)
Ahmet Taner
22.12.2007, 14:32:28
ben bu güne kadar motor kullanmamışım arkadaşlar....dl 650 inanılmazmış...ziya teşekkürler...
Beyaz V-Strom lu Manisa Urla Polisleri :)
Manisa Polisleri calısıyor :)
beetle65
17.07.2008, 07:45:31
Beyazı da güzelmiş valla :good:
LAWYER54
05.08.2008, 23:06:32
dikkatimi çekti dl de vites göstergesi var sonradan kazandırılmış bir özellikmi acaba ?!!1
USA versiyonlarında var dostum. Benim de dikkatimi çekmişti. Avrupa versiyonlarda ise yok:angry:
Ahmet Taner
06.01.2009, 20:16:39
yeni gelecek olan k9 lar hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ne renkler geliyo teknik olarak farklılık varmı?
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.