Orijinalini görmek için tıklayınız : 11 07 2007 (Çarşamba) Tophane Buluşması
v_rider
09.07.2007, 15:41:05
Evet arkadaşlar sanırım konun başlığı yeterince açık. Saat 20:00 - 20:30 arasında tophaneye nargile ve çay içmeye gidelim. Görüşmek üzere...
Tarih: 11/07/2007 - Çarşamba
Saat: 20:00 - 20:30
Yer: Tophane - Erzurum Çayevi (tavsiye üzerine)
Evet, gelenleri görelim...
1. v_rider
2. Foto-Moto
3.Thai (Ansızın gelicek)
4. uzay
5. aLien (18:30 da orda)
6. teksavasci
7. 650baba (veya baba650 )
8. zuhtupasa
9. volkanadart
10.
Foto-Moto
09.07.2007, 15:59:36
Evet arkadaşlar sanırım konun başlığı yeterince açık. Saat 20:00 - 20:30 arasında tophaneye nargile ve çay içmeye gidelim. Görüşmek üzere...
Tarih: 11/07/2007 - Çarşamba
Saat: 20:00 - 20:30
Yer: Tophane
Evet, gelenleri görelim...
1. v_rider
2. Foto-Moto
3.Thai (Ansızın gelicek)
4. uzay
5. aLien (18:30 da orda)
6.
Hadi eller havaya! Kimler geliyor?:worshippy::shades:
O gece ansızın gelebilirim..... :)
Düsündüm tasındım ve gelmeye karar verdim :yahoo:
aLien
10.07.2007, 00:46:57
Yahu 20:00 20:30 bana geç olur. Sanırım 18:30 gibi orda olurum :) Lakin işyerim Eminönünde . Erken gelebilecek kimse yokmudur yahu..
ha birde Tophane'de belli bir yer varmıdır. Nedir ne değildir. Nerede beklemeli milleti?
exelans
10.07.2007, 00:48:37
iyi eğlenceler arkadaşalr
v_rider
10.07.2007, 01:55:14
Yahu 20:00 20:30 bana geç olur. Sanırım 18:30 gibi orda olurum :) Lakin işyerim Eminönünde . Erken gelebilecek kimse yokmudur yahu..
ha birde Tophane'de belli bir yer varmıdır. Nedir ne değildir. Nerede beklemeli milleti?
Valla bende bilmiyorum sanırım ilk giden nereye oturursa oraya yönelicez... 18 30 da tam yemek saati gibi gelen olurmu bilmiyorum ama işin yoksa biraz beklersen çok seviniriz hep beraber oturmuş oluruz
Ammada arızasın sen yahuu :p tamam sen o saatte git biz 20.30 da geliriz :rolleyes:
Haydi nargileye bir ki........
sonburgman
10.07.2007, 14:51:32
Benden size bir tavsiye Alibaba ya gitmeyin,hem çok kazık hemde orada otururken motorun üstüne otoparkçılar oturuyor... niye oturuyorsun dersen kafana nargile indiriyorlar:mad: şaka yapmıyorum
Erzurum çayevi var hem nargilesi fena degildir hemde fiyatları,ayrıca cana yakındırlar:good:
zuhtupasa
10.07.2007, 14:56:25
Benden size bir tavsiye Alibaba ya gitmeyin,hem çok kazık hemde orada otururken motorun üstüne otoparkçılar oturuyor... niye oturuyorsun dersen kafana nargile indiriyorlar:mad: şaka yapmıyorum
Erzurum çayevi var hem nargilesi fena degildir hemde fiyatları,ayrıca cana yakındırlar:good:
Tarık gelmicenmi??:blink: Bildigin yer varsa sen götür bizi..:friends:
Problem deil nargileyi doğan ısmarlayacak zaten :p dünya motor olacas herhalde benimkinin üserine oturmas :p
ehehe
Tarık gelemez, nargile kafada yarık yapıyor...:):)
Tavlacılar nerdeee...:clap2:
zuhtupasa
10.07.2007, 18:10:40
Bilen yokki..:rolleyes:
Gezegen vardı bir tane Mars mıydı neydi? Onu bilirler bak...:rolleyes:
Foto-Moto
10.07.2007, 18:21:38
Haydi beyler eller havayaa! Mini tavla turnuvası da yaparız!
Ben erkek tavlası bilmem kız tavlası bilirim :p
sonburgman
10.07.2007, 19:25:36
Tarık gelmicenmi??:blink: Bildigin yer varsa sen götür bizi..:friends:
Abi benim misafirim geldi size iyi eğlenceler,alibabaya gitmeyinde bir sürü yer var yanyana hepsi güzeldir..
ehehe
Tarık gelemez, nargile kafada yarık yapıyor...:):)
Evet nargile içmeyi bilmek lazım yoksa adamı çarpıyor:p
Şaka bir yana ogün bügündür nargileden soğudum:mad:
aLien
10.07.2007, 20:14:23
Tamam abi Erzurum'a gideriz o zaman..
v_rider erken gelmemin sebebi Eminönünde olcam zaten 18:00 da işten çıkıyorum. o yüzden erken gelirim ben. Yada siz gelene kadar yemek falan yerim takılırım vakit geçer.
Sonuç olarak Erzurum çay evinde takılırım. :) beklerim...
Foto-Moto
10.07.2007, 20:23:24
Tamam abi Erzurum'a gideriz o zaman..
v_rider erken gelmemin sebebi Eminönünde olcam zaten 18:00 da işten çıkıyorum. o yüzden erken gelirim ben. Yada siz gelene kadar yemek falan yerim takılırım vakit geçer.
Sonuç olarak Erzurum çay evinde takılırım. :) beklerim...
Alien ben de Sirkeci'deyim... Aydınlarda çalışıyorum... çıkış saatim 19:00 suları... 19:30'da en geç orda olurum. Cep numaranı özelden gönderirsen seni ulurum geldiğimde...:shake2:
Evet nargile içmeyi bilmek lazım yoksa adamı çarpıyor:p
Şaka bir yana ogün bügündür nargileden soğudum:mad:
Kesinlikle katılıorum ben hayatımda sigara icmis bir nefes almıs adam deilim ama nargile icince kafam bulanıor demekki ben bilmiom bu isi :p
teksavasci
10.07.2007, 21:57:40
benide ekleyin listeye bende varım ...
Erkan
10.07.2007, 22:34:47
Tophane işyerime 50 metre mesafede..
Yahu o kadar kendimizi yırttık bi kerede Tophane'de buluşalım diye, şansa bak yarın akşam 8:00'de caddede olmam lazım. :blink:
Ne diim, bi dahaki sefere inş. :rolleyes:
Benim yerimede yiyin, için gayri :p
benide ekleyin listeye bende varım ...
İzin aldınmı sen bakaım ordan baska yerede gidecegiz en gec 12 de evde olacaksın ona göre :p
volkanadart
11.07.2007, 00:32:48
Selam Uzay bende saat 19.oo gibi orada olurum. Bir aksilik olmazsa. Hadi iyi akşamlar.
Kesinlikle katılıorum ben hayatımda sigara icmis bir nefes almıs adam deilim ama nargile icince kafam bulanıor demekki ben bilmiom bu isi :p
Selam Uzay, yarın saat 19.00 bana bende tophanede olurum. Özelden bana cep numaranı gönderirmisin.
Selam Uzay, yarın saat 19.00 bana bende tophanede olurum. Özelden bana cep numaranı gönderirmisin.
Bende muhtemelen saat 19 gibi orada olacagım özelden numaramı gönderdim :rolleyes:
volkanadart
11.07.2007, 00:43:41
Bende muhtemelen saat 19 gibi orada olacagım özelden numaramı gönderdim :rolleyes:
Tamam kardeşim cağrı atıyorum sana şimdi. Hadi iyi akşamlar.
Yarın görüşürüz
Tamam kardeşim cağrı atıyorum sana şimdi. Hadi iyi akşamlar.
Yarın görüşürüz
Cagrın alınmıstır ekledim seni rehbere yarın ararsın en gec 19 gibi orada olurum ben :rolleyes:
tolgabinerbay
11.07.2007, 08:21:01
baba650 abimle gelicem inşallah ekleyin benide
Oooooo kadro güselllll :rolleyes:
teksavasci
11.07.2007, 12:09:27
İzin aldınmı sen bakaım ordan baska yerede gidecegiz en gec 12 de evde olacaksın ona göre :p
carsı izin kağıdını getiririm sen imzalarsın artık .:friends:
tolgabinerbay
11.07.2007, 13:26:35
malesef işim çıktı gelemiyorum cuma günü toplantı olursa aksilik çıkmazsa görüşürüz iyi eğlenceler iyi sohpetler
carsı izin kağıdını getiririm sen imzalarsın artık .:friends:
Getir imzalamayan ne olsun :p
Gelecem diyen hiçkimse gelmedi, ama suzukim.net tophanedeydi.
Çok keyifli bir geceydi teşekkürler. OKI fotograflari merakla bekliyoruz.
Bu keyifli akşam için tüm suzukim.net'çilere çok teşekkürler.
İyiki varsınız arkadaşlar...
Bencede güzel bir akşamdı. Fakat çok sıcaktı. Yaz ayların deniz kenarı bir yerlerde toplansak daha iyi olur. Avrupa yakası için Hisar civarı olabilir. Anadolu yakaşı için Kalamış, Moda yada sizin önerdiğiniz bir mekanda toplanalım derim. Saygılar sevgiler...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Shot with W810i ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Shot with W810i ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
v_rider
12.07.2007, 00:58:20
Gelen herkese teşekkürler güzel buluşma oldu
beetle65
12.07.2007, 06:43:13
resimlere bakarsan Ziya yine havasındaymış :p:p
Barış
12.07.2007, 08:26:55
Bende balkonumda nargile ve türk kahvesi içerek sizlere eşlik ettim.:)
omurilik
12.07.2007, 08:47:02
Ben de son anda uydurup gelebildim. Güzel bir toplantı oldu. Gelen herkese teşekkürler.
Saygılar,
tolgabinerbay
12.07.2007, 08:51:49
işim olduğundan gelemedim ama güzel toplantı olmuşş aklım kalmadı değil yani
Tophanenin gülleri ayyy yani potansiyeli gayet iyiydi valla,Sıcak olmasa daha çok aksiyon yapılabilirdi bence orada ama gayet hoş bir akşamdı,resimler yakında burada ,tabiki çeken yani ben yine yokum ,hep bu hatayı yapıyorum zaten.
zuhtupasa
12.07.2007, 09:19:01
Gelende saolsun gelmeyende..Suzukim.net in en güzel yanı bu..Toplanıoruz dediğimiz an minimum 11-12 kişi oluoruz..Daha ne olsun..:friends:Güzel ve seviyeli bir aksam oldu..:clap2:Gecenin sonunda sürüş yaparken fotomoto yu görmeniz lazımdı..:friends:
S&S
Efettttttttt aslında Tophaneye ilk adım atanlardan biri bendim ama o an kimse yoqtu hatta Foto-Moto ile karsılastık ayaküstü sohbet ettik sonra birkac telefon görüsmesinin ardından BebeK sahile gidiorus dedik Foto-Moto önde ben arkada sıkısık olan o trafikte aralardan ufak ufak giderken ben daraldıgımı gördüm ve ani bir manevra ile Tramvay yoluna girdim o an aynadan gördügüm Foto-Moto arkamdaydı ama Tramvay yolunu bitirip gene trafige girdigim an itibari ile onu kaybettim :p Ben aynen BebeK :rolleyes: SYM kadrosu oradaydı Pascha - Alien - Teksavascı - Volkan ve Saff güsel bir muhabbet hatta dibine vurduk desek daha dogru olur :p Sizin resimlerde fena hani hele Ziya nargileyi icerken o surat ifaden olayın bittigi andır :p:p
Benim hatırladığım kadarıyla buluşma Tophanedeydi ama neyse....
Benim hatırladığım kadarıyla buluşma Tophanedeydi ama neyse....
Bende biliom orda oldugunu tas atma simdi bebek dönüsü gelecektik ama muhabbetin sonu gelmedi :p
zuhtupasa
12.07.2007, 13:45:33
Bende biliom orda oldugunu tas atma simdi bebek dönüsü gelecektik ama muhabbetin sonu gelmedi :p
:shades:yemezler..:shades:özrün kabahatinden buyuk..burda bi buluşma varken..:shades:
:shades:yemezler..:shades:özrün kabahatinden buyuk..burda bi buluşma varken..:shades:
Üzgünüm ama geldim gittim yoktunuz utandım bak simdi :shutup:
v_rider
12.07.2007, 15:58:26
Üzgünüm ama geldim gittim yoktunuz utandım bak simdi :shutup:
Arkadaşlar buluşmanın yeri ve saati belliydi eğer buluşma saatine kadar biraz daha bekleseydiniz hep beraber olabilirdik ama sağlık olsun ...
Olan olmuş artık. Yeni buluşmayı Boğazda Kale Çay Bahçesinde yapalım derim. En azından denize karşı çayımızı yudumlarız. Ohh! Püfür püfür... :)
aLien
12.07.2007, 17:18:12
abicim yaz bitene kadar mümkün olduğunca kapalı alanlara tıkılmazsak iyi olur. Lakin herkesi davet ettik bebek dedik. Buyrun gelin dedik. ama Tophanenin karanlık sokaklarında takılmak istendi sanırım. Tophane dendi die sadece Tophane olması da gerekmezdi benim düşüncem. Sağlık olsun. İki grupta keyifli bi akşam geçirmiş. Hep birlikte olunsa daha iyi olabilirdi. İnşallah bi dahaki sefere...
DARK1907
12.07.2007, 18:21:02
Olan olmuş artık. Yeni buluşmayı Boğazda Kale Çay Bahçesinde yapalım derim. En azından denize karşı çayımızı yudumlarız. Ohh! Püfür püfür... :)
Doğru söze ne denir?:shake2:
tolgabinerbay
12.07.2007, 21:04:26
yarın toplantı olucakmı abicim yağmurda var ama
volkanadart
12.07.2007, 22:49:52
Valla dünkü buluşma güzeldi. Ama keşke hep birlikte olabilseydik.
Yeni bir organizasyonda hep birlikte olmak dileğimle.
iyi akşamlar.
Eweeettt İşte Başlıyoruz,Gecenin Karanlık yüzü,Ve gerçekler ortaya çıkıyorrrr.
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
İşte Derin Devlet Grubu.
Ohhhhh süper muhabbetiniz bol mutlululugunuz her daim olsun :rolleyes:
İşte Derin Devlet Grubu.
Hakikaten kardeşim, derin devlet gözükmüyor bile... :dribble:
omurilik
13.07.2007, 13:12:03
katılıyorum manzara da süper. Zaten Tophane'de kızların Hakan'a olan yoğun ilgilerinden dolayı da istediğimiz kadar muhabbet edemedik. :)
hakanerman
13.07.2007, 17:18:59
O savunma pozisyonu arkada oturan kızlara karşı idi çaktırmamış.
Ben görmedim kızları... :p
exelans
13.07.2007, 23:35:09
şu nargile kokusu harika ama içmesini bitürlü beceremiyorum harika bir akşam geçirmişsiniz neşemiz eksik olmasın arkadaşlar
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.