Orijinalini görmek için tıklayınız : 26-29 Temmuz Kocaeli Motor Festivali
omurilik
13.07.2007, 19:08:28
Sevgili dostlar,
Benim doğum yerim olan güzel İzmit'imde bir festival varmış ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Organizasyonu bu başlık altında toparlayalım derim. Çok fazla zaman kalmadı.
Saygılar,
Hadi yaaa hemde yanıbasımızda offff yaaa ben o tarihlerde tatildeyim ama :mad:
Stingray
13.07.2007, 20:21:05
ben gelebilirim köksal % 90
biraz detay versene?
bilgiyi nerden aldın?
Kalmalı mı planlıyorsun vs
omurilik
13.07.2007, 20:33:53
ben gelebilirim köksal % 90
biraz detay versene?
bilgiyi nerden aldın?
Kalmalı mı planlıyorsun vs
Detaylara tam hakim değilim. En kısa sürede bu başlıkta bilgi geçeceğim.
Yakın olduğu için kalmalı düşünmüyorum.
Saygılar,
aLien
13.07.2007, 22:01:45
Heh tamam bu defakine bende gelebilirim büyük ihtimalle..Detaylar belli olsun da..
richy
14.07.2007, 00:33:17
böyle bir festivalin olacağı 6 aydır bir söylenti ama kim düzenliyor nerde olucak detaylar nelerdir kimsenin haberşi yok. olmazsa şaşırmam demedi demeyin.
exelans
14.07.2007, 00:40:51
bende katılabilrim güzel we keyifli bir org. olacağa benziyor .
Arkadaşlar, bu kocaeli motosiklet festivali ile ilgili bir çalışma olmuş ancak bu bölgede hiçbir arkadaşa ulaşamadım, ulaştıklarımda pek iç açıcı şeyler söylemediler. Bana kalırsa fazla ümide kapılmayın. Ancak ağustos ayında Yalova Motosiklet festivali var. Bence enerjinizi oraya saklayın derim.
Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi edindiğimde bu başlığa eklerim.
Sevgiler, saygılar
zuhtupasa
14.07.2007, 13:07:17
Kocaeli yalan olur..:p:p yalovaya devaaaaam..:dribble:
S&S
omurilik
14.07.2007, 13:26:11
From: Köksal [mailto:koksal.atik@istonebul.com]
Sent: Friday, July 13, 2007 8:54 PM
To: 'ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr'
Subject: Kocaeli Motosiklet Festivali 26-29 Temmuz 07
Slm,
Kocaeli Motosiklet Festivali iptal mi edildi acaba? Herhangi bir duyuru, organizasyon göremedim nette araştırmama rağmen.
Yardımcı olabilirseniz üyesi olduğum Suzukim.net forumlarında duyurusunu yapacağım. Sizi de Suzukim.net’e bekleriz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Saygılar,
Not: Forumlarda nick’im omurilik.
Nasılım? ahhahhahaa bakalım cevap gelecek mi? :):p
Stingray
14.07.2007, 13:57:09
süpersin :)
DARK1907
14.07.2007, 18:02:54
Sevgili dostlar,
Benim doğum yerim olan güzel İzmit'imde bir festival varmış ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Organizasyonu bu başlık altında toparlayalım derim. Çok fazla zaman kalmadı.
Saygılar,
Canım kardeşim Köksalım 27 akşamı Bodrum yolları Serkan kardeşini göreceğinden gelemeyeceğim.Özellikle seninle ve gelecek ekipteki değerli arkadaşlarımla o yolların tozunu almak isterdim.:friends:
zuhtupasa
14.07.2007, 19:47:35
süpersin :)
Bakalım cevap gelcekmi...:rolleyes:
From: Köksal [mailto:koksal.atik@istonebul.com]
Sent: Friday, July 13, 2007 8:54 PM
To: 'ruzgarinkizi@hurriyet.com.tr'
Subject: Kocaeli Motosiklet Festivali 26-29 Temmuz 07
Slm,
Kocaeli Motosiklet Festivali iptal mi edildi acaba? Herhangi bir duyuru, organizasyon göremedim nette araştırmama rağmen.
Yardımcı olabilirseniz üyesi olduğum Suzukim.net forumlarında duyurusunu yapacağım. Sizi de Suzukim.net’e bekleriz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Saygılar,
Not: Forumlarda nick’im omurilik.
Nasılım? ahhahhahaa bakalım cevap gelecek mi? :):p
Köksal süpersin süper olmasınada festival biTmeden umarım cvb alırsın cünkü inanılmaz bir mail trafigi war Rüzgarın Kızının :rolleyes:
omurilik
16.07.2007, 16:07:05
Canım kardeşim Köksalım 27 akşamı Bodrum yolları Serkan kardeşini göreceğinden gelemeyeceğim.Özellikle seninle ve gelecek ekipteki değerli arkadaşlarımla o yolların tozunu almak isterdim.:friends:
Bizsiz Bodrum'un tadı olur mu yavrucum. Bak biz de geliriz haaaa. Tarih de uyuyor bize. :yahoo::clap2:
Siz araba ile gidiyorsunuz di mi? Arzu ile bir konuşalım bakalım. Bi uçak patlatıp belki 3-4 günlüğüne kaçabilir miyiz? Eşim ne derse o biliyorsun...
Saygılar,
Barış
16.07.2007, 16:33:32
Bizsiz Bodrum'un tadı olur mu yavrucum. Bak biz de geliriz haaaa. Tarih de uyuyor bize. :yahoo::clap2:
Siz araba ile gidiyorsunuz di mi? Arzu ile bir konuşalım bakalım. Bi uçak patlatıp belki 3-4 günlüğüne kaçabilir miyiz? Eşim ne derse o biliyorsun...
Saygılar,
Neee Bodrum'a mı geliyosunuz:dribble::dribble::dribble:Bende Mügeyle günübirlik yanınıza geliriz.Yaparız bi action.
omurilik
16.07.2007, 16:40:42
Neee Bodrum'a mı geliyosunuz:dribble::dribble::dribble:Bende Mügeyle günübirlik yanınıza geliriz.Yaparız bi action.
Bakalım. Olabilir. Güzel olur sizlerle de tanışmak ve görüşmek. Biraz daha olgunlaştıralım...:)
Barış
16.07.2007, 16:49:44
Abi süper olur umarım ayarlarsınız.:)Başka kimler geliyor???
Elleri görelim.
DARK1907
16.07.2007, 17:24:00
Saygılar,
Sizi çok seviyoruz...:friends:
omurilik
16.07.2007, 19:21:46
Biz de sizi seviyoruz. Üçünüzü de. Hatta hafif deli komşularınız var yeni evli çift olan granitçi hani. Onları da çok seviyoruz.
:shake2::cheers::shake2::friends:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.