Orijinalini görmek için tıklayınız : 18.Temmuz.2007 günü Kanal 1 Haber Bültenindeyiz
onair
15.07.2007, 14:15:13
Kanal 1 Haber Bülteninde yayınlanmak üzere, 18 Temmuz "Dünya motosikletle işe gitme günü" ile ilgili bir haber yapmak istiyoruz.
Grup olarak çarşamba sabahı (yüksek ihtimal erken saatlerde) Muhabir ve Kameraman arkadaşı evlerinden alıp (veya ortak bir noktada buluşulabilir) Kanal 1 Sefaköy binasına getirme sürecini haberleştirmek istiyoruz.
Konuyla ilgili neler yapılabilir, ilginç fikirleri olan varsa paylaşalım lütfen. Mesela eşini motorla işe bırakanlar veya takım elbiseyle işe gidenler gibi...(uçuk fikirlerede açığız)
Bu organizasyona katılabilecek arkadaşlar ellerini kaldırsın :clap2::clap2::clap2:
Bu arada cep telefonum 0532 277 82 40
Güçlü Akay
zuhtupasa
15.07.2007, 14:37:29
Sevgili Güçlü kardesim..
suzukim.net grubu olarak öncelikle beni arayarak gösterdiğin nazik yaklasımına hepimiz adına cok tesekkurler..
Motosikletlerin gunumuzde gittikçe artan önemini ve trafikteki varlığımızı her fırsatta göstermek gerektiği düşüncesiyle oldukça faydalı olabilecek bir etkinlik olarak düşünerek yaklaşıp, olabildiğince (Sabah erken saat olması nedeniyle) kalabalık bir grup olarak tam tekmil (full safe ve yeleklerle) bulusarak toplu sürüş yapabiliriz.
Şahsen benim bildigim bir kaç arkadasımız var takım elbise gravatla motosikletiyle işe giden..
Fikirleri görelim devamında şekillendirelim derim..
S&S
onair
15.07.2007, 16:55:05
Sevgili Güçlü kardesim..
suzukim.net grubu olarak öncelikle beni arayarak gösterdiğin nazik yaklasımına hepimiz adına cok tesekkurler..
Motosikletlerin gunumuzde gittikçe artan önemini ve trafikteki varlığımızı her fırsatta göstermek gerektiği düşüncesiyle oldukça faydalı olabilecek bir etkinlik olarak düşünerek yaklaşıp, olabildiğince (Sabah erken saat olması nedeniyle) kalabalık bir grup olarak tam tekmil (full safe ve yeleklerle) bulusarak toplu sürüş yapabiliriz.
Şahsen benim bildigim bir kaç arkadasımız var takım elbise gravatla motosikletiyle işe giden..
Fikirleri görelim devamında şekillendirelim derim..
S&S
Rica ederim,nedemek... Böyle nezih bir grubun kurucularını olarak sana, Ziya'ya ve emeği geçen herkese benim teşekkür etmem gerekir.
Bundan sonra yapabileceğimiz, Suzukim.net'i olabildiğince daha iyi ve yüksek konuma elbirliğiyle taşımaktır diye düşünüyorum.
Güzel ve faydalı bir etkinlik, fakat herkes işi gücü bırakıp gelemez...
Süper bir fikir lakin calısma saatine denk gelior katılım umarım fazla olur :rolleyes:
zuhtupasa
15.07.2007, 22:32:02
arkadaşlar sabah erken saatde yapılması planlanıyor zaten..Yani işe giderken..:)
S&S
aLien
15.07.2007, 23:42:00
Çıkış saatine göre ayarlıyalım kendimizi.. Toplanma yerini ve saatini belirlerseniz gelebilecek olanlar daha net belli olur.
Bekliyoruz.
Çıkış saatine göre ayarlıyalım kendimizi.. Toplanma yerini ve saatini belirlerseniz gelebilecek olanlar daha net belli olur.
Bekliyoruz.
Kardesim sen gelirsen bende gelirim :rolleyes:
Bende Varım saat ve güzergah ltf.Selamlar
zuhtupasa
16.07.2007, 11:44:18
Bende Varım saat ve güzergah ltf.Selamlar
Oktay sen ne taraftaydın??
Gelebilecekler gelsin bir yerde toplanalım ve gerekli çekimleri yaptıktan sonra herkes işine arkadaşlar...
Ayrıca güçlü'ye kucak dolusu teşekkürler....
zuhtupasa
16.07.2007, 12:50:26
Bakalım cücü ne dicek bu işe..Malum adam reklamcı prodüktör medya profesörü:)
S&S
onair
16.07.2007, 12:51:05
Arkadaşlar, çekimler röportajlar 1 saat kadar sürebilir. Sabah 07:30 09:00 arası hallederiz diyorum,böylece işlerede geç kalmamış oluruz. Erken kaçmak isteyenler olursa sorun değil. Sadece 07:30 gibi kalabalık olalım yeter.
Hepberaber Anadolu yakasında çokta trafiğin olmadığı bir güzergah belirleyelim diye düşündüm. Farklı önerilerede açığız..
Anadolu yakasında olanlar lütfen gerekli özeni gösterelim, sabah 7;30 gibi bir yer belirleyip buluşalım.
zuhtupasa
16.07.2007, 14:27:10
Salı pazarı uyarmı arkadaşlar??
Peki! Avrupa Yakası' na geçecek misiniz?
onair
16.07.2007, 15:25:56
Peki! Avrupa Yakası' na geçecek misiniz?
Gelmek isteyenler olursa geçelim derim, Köprünün üstünde görüntüde güzel olur bence.
Birde ne kadar çok intercomlu arkadaş olursa kordinasyon o kadar kolay olur...
omurilik
16.07.2007, 19:23:21
Ben kanun kaçağı olduğum için bültenlere çıkamam. :p
zuhtupasa
17.07.2007, 00:29:01
Köksal en önde seni götürcez o zaman..:)
Eeee simdi son durum nedir :rolleyes:
onair
17.07.2007, 10:55:03
Günaydın Arkadaşlar,
Yarın sabah için bir liste oluşturalım mı? Gelebilecekler ismini yazsın lütfen...
1 - Onair
2 -
Saat ve buluşma yerini netleştirelim arkadaşlar birde güzergahı.Saygılar
Ben varım.
zuhtupasa
17.07.2007, 11:10:13
1. onair
2. zuhtupasa
3. thai
4. 007
Salı pazarında buluşuyoruz öyleyse sabah saat 08:00'de buluşalım...
Saat iyi mi güçlü???
onair
17.07.2007, 11:40:37
Salı pazarında buluşuyoruz öyleyse sabah saat 08:00'de buluşalım...
Saat iyi mi güçlü???
Benim için uygundur...
bu gün 15:00 ten sonra bilgisayarın başında olamayacağım. Bana cepten ulaşabilirsiniz...
Barış
17.07.2007, 11:41:20
Arkadaşlar bende malum gün ile ilgili Marmaris'de yerel bir gazetede haber yaptırabilirim.Ama nasıl bir haber olabilir?Neler yazabiliriz?
zuhtupasa
17.07.2007, 12:13:59
Benim için uygundur...
bu gün 15:00 ten sonra bilgisayarın başında olamayacağım. Bana cepten ulaşabilirsiniz...
Ok.dir güçlü gün içinde konusuruz..
Arkadaşlar bende malum gün ile ilgili Marmaris'de yerel bir gazetede haber yaptırabilirim.Ama nasıl bir haber olabilir?Neler yazabiliriz?
Evet arkadaşlar yerel bir gazete de olsa saolsun BArıs kardeşimizin böle bi yaklaşımı var..Neler yazılabilir..??
S&S
Evet arkadaşlar yerel bir gazete de olsa saolsun BArıs kardeşimizin böle bi yaklaşımı var..Neler yazılabilir..??
S&S
Yarın sık fotolar cekin Barıs Kardesimizde yerel gazeteye koysun dicem ama :)
DARK1907
17.07.2007, 12:22:55
Sevgili Barış ;konu önceliği İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde motosiklet kullanımının zevk olduğu kadar iş hayatının kolaylaştırılması,zaman tasarrufu ve trafik sorununu ortadan kaldırmak amaçlı olduğunu belirten bir yazı olabilir.Hele özellikle iş günleri azımsanmayacak kadar trafiğe çok motosiklet kullanan var.
Barış
17.07.2007, 12:25:17
Yarın sık fotolar cekin Barıs Kardesimizde yerel gazeteye koysun dicem ama :)
Gazete yarın yayınlandığı için resimleriniz yetişmez.Ana sayfamızdaki Gün ile ilgili amblem ve suzukim.net amblemini yayınlayabilriz.Yazı olarak ne yazılabilir?:)
Sevgili Barış ;konu önceliği İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde motosiklet kullanımının zevk olduğu kadar iş hayatının kolaylaştırılması,zaman tasarrufu ve trafik sorununu ortadan kaldırmak amaçlı olduğunu belirten bir yazı olabilir.Hele özellikle iş günleri azımsanmayacak kadar trafiğe çok motosiklet kullanan var.
Yukarıdada dicem ama demistim demekki baska seylerde yazılabilirmis :) Serkana kesinlikle katılıorum altınada birkac foto :clap2:
1. onair
2. zuhtupasa
3. thai
4. 007
Başka gelen yok mu? :blink:
1. onair
2. zuhtupasa
3. thai
4. 007
5. OKİ
burgmanbora
17.07.2007, 13:34:17
Benide yazın akideşler.:clap2:
Stingray
17.07.2007, 13:44:49
08:00 Salı Pazarında beni de yazın arkadaşlar
zuhtupasa
17.07.2007, 14:38:44
1. onair
2. zuhtupasa
3. thai
4. 007
5. OKİ
6. burgmanbora
7. stingray
DARK1907
17.07.2007, 18:02:40
Sabahtan ablamı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yolcu edeceğimden affınızı diliyorum ama yüreğim ve ruhum sizinle.Sevgiler.:friends:
altanmotor
17.07.2007, 18:43:54
Arkadaşlar nerde saat kacta oluncak anlıyamadım,acıklarmısınız
:blink:
zuhtupasa
17.07.2007, 18:45:11
Salı pazarı mevkinde kadıköy sabah 8 de..
S&S
Beni de yazın. Sabah 8'de oradayım. Fotoğraf çekimlerini de hallederim arada.
zuhtupasa
17.07.2007, 19:01:21
1. onair
2. zuhtupasa
3. thai
4. 007
5. OKİ
6. burgmanbora
7. stingray
8. saff
Sabah calısıorum ama yüregim sizlerle olacaK :rolleyes:
Ziyacım ana sayfaya aşağıdaki bilgileri eklemiş...
Sabah saat 08:00'da Kadiköy Salı Pazarında buluşma röportaj ve işe gidiş. Lütfen üyelerimiz reflektif yeleklerini yanına alsın..
Barış
17.07.2007, 21:24:35
Sabah calısıorum ama yüregim sizlerle olacaK :rolleyes:
Uzay abime katılıyorum yüreğim sizlerle.:good:
exelans
17.07.2007, 22:55:16
Uzay abime katılıyorum yüreğim sizlerle.:good:
aynı dileklerimle yüreğim orda yarın bende motorla gidicem işe gün anlam we önem kazanacak.
zuhtupasa
18.07.2007, 00:37:44
Gelende gelmeyenda saolsun..sabah 08 de tam tekmil ordayız..Bekleriz..Gelenler yeleklerini unutmasın..!!!
S&S
aLien
18.07.2007, 00:53:03
evim bahçelievlerde işim eminönünde o saatten sonra çok geç kalırım. Umarım hareket yerini bulur. Kalbim sizlerle...
Gelende gelmeyenda saolsun..sabah 08 de tam tekmil ordayız..Bekleriz..Gelenler yeleklerini unutmasın..!!!
S&S
Yaa! Zafer (beetle65) Bodrum' da olmasa kesin yazardı. Zeki Müren' de bizi görecek mi diye... Ben yazayım bari... :p
evim bahçelievlerde işim eminönünde o saatten sonra çok geç kalırım. Umarım hareket yerini bulur. Kalbim sizlerle...
Aman gelme isabet olmus zaten :p
zuhtupasa
18.07.2007, 10:24:46
Arkadaşlar şimdi geldik..
Aksam saat 20.00 de KANAL1 ANA HABER BÜLTENİ ni izleyiniz lütfen.:)
S&S
Gönlümüz bugün sizlerleydi aksamda gözümüz sizinle olacak :clap2:
Barış
18.07.2007, 11:54:06
Ana haber bültenini sabırsızlıkla bekliyorum.:)
Biri ilgili bölümü kaydedebilir mi acaba? Youtube'a koysak güzel olur kanaatindeyim. Bende gerekli donanım olmadığından kaydedemiyorum maalesef.
Aksama kadar beklemeyecegim koyun görelim yaaa :clap2:
Aksama kadar beklemeyecegim koyun görelim yaaa :clap2:
Olsa dükkan senin baba... :)
onair
18.07.2007, 12:53:47
Biri ilgili bölümü kaydedebilir mi acaba? Youtube'a koysak güzel olur kanaatindeyim. Bende gerekli donanım olmadığından kaydedemiyorum maalesef.
Saffetçim, hem haber bandını hemde tüm çekimlerin montajlı halini alırım.
Youtube istediğimiz gibi koyarız...
Oleyyyyy konu cözülecek :yahoo:
Barış
18.07.2007, 13:03:09
Güçlü abi süpersin.Emeğine sağlık.:clap2::clap2::clap2:
Saffetçim, hem haber bandını hemde tüm çekimlerin montajlı halini alırım.
Youtube istediğimiz gibi koyarız...
Süpermiş. Ben de TV kartım olmadığı için hayıflanıyordum. :)
Süpermiş. Ben de TV kartım olmadığı için hayıflanıyordum. :)
Arkadaslar youtube koyduktan sonra linki verebilirseniz buradan sevinirim Simdiden elinize ve yüreginize saglıK :friends:
sbuyukkilic
18.07.2007, 13:07:39
Gidebilen arkadaşların ayagına deposuna sağlık. :flowers:
Ayrıca Güçlü ve ekibinede teşekkür ederiz.:clap2:
Sabah turumuz güzeldi. Akşama seyrederiz artık. Güçlü kardeşim eline yüreğine sağlık...:flowers:
Suzukim.net diger fertleri gurur duyuyor sizlerle :clap2:
zuhtupasa
18.07.2007, 13:25:04
Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler tabi ama en buyuk tesekkur yönetim olarak onair Güçlü kardeşimize..Böyle bir yaklaşımda bulunarak hem sitemizin tanıtımı hemde motosikletçilerin sesini duyurmada yardımcı oldugu için..:friends::friends::flowers::shake2::shake2:
S&S
burgmanbora
18.07.2007, 13:28:58
Güçlü ve ekibine çok teşekkürler.Emeklerine sağlık.:clap2:
altanmotor
18.07.2007, 13:52:21
Evet alican abiye katılıyorum, Güclü kardeşimize tekrar teşekkürler ,yaklaşımından dolayı,her anlamda faydalı olucağına inanıyorum ,faturayı kime kesicez bildirirsen seviniriz.:shake2:
Güclü Kardesim Tesekkürler :friends:
omurilik
18.07.2007, 17:39:57
20:00'da ekran başındayız.
Ahh ben olacaktım ki.... Tek teker, stopiler, gidonda amut ve bağdaş... Ne hengame ve devinim yaratırdım; allak bullak olurdu kameraman takip edemezdi.:p:yahoo:
Tüh kaçırdım. Bir dahaki ana haber bültenine artık. :cray:
Saygılar,
burgmanbora
18.07.2007, 18:08:53
Ziyadan tek teker istedik ama şapkasız çıkmam abi dedi.:dribble:
onair
18.07.2007, 18:19:55
Arkadaşlar rica ederim...Ayrıca bende sabahın erken saatlerinde motorlarıyla gelen arkadaşlara, gelemeyipte forumdan destek verenlere ve kalpleri bizimle olan herkese teşekkür ederim..
Kanal1 Ana Haber bülteni Saat 20:00de başlıyor. Haber herhalde bültenin sonlarına doğru girer. Tek sorun grubumuzun ismi olan Suzukim.net'i Haberde geçirelememesi. İsmimizin bir markadan türetilmesinden dolayı ve Rtük'ün Gizli Reklamlarla ilgili Haber Merkezleri üzerinde çok ağır yaptırımlarının olması sebebiyle bunu sağlıyamıyoruz :(
Ama Tek tesellimiz yeleklerimizde bulunan Suzukim.net armalarının görünmesi...
Ayrıca eğer olursa bir ufak süprizim daha olacak.Onun için biraz geç uyandım ama neyse...olarsa burdan paylaşırım
herkese sevgiler...
richy
18.07.2007, 18:35:50
ben de her gün motorla gidip geliyorum işe beni de çeksenize abi :)
yayını youtube yüklemeyi unutmayalım lütfen seyredemeyenler olabilir :)
Arkadaşlar rica ederim...Ayrıca bende sabahın erken saatlerinde motorlarıyla gelen arkadaşlara, gelemeyipte forumdan destek verenlere ve kalpleri bizimle olan herkese teşekkür ederim..
Kanal1 Ana Haber bülteni Saat 20:00de başlıyor. Haber herhalde bültenin sonlarına doğru girer. Tek sorun grubumuzun ismi olan Suzukim.net'i Haberde geçirelememesi. İsmimizin bir markadan türetilmesinden dolayı ve Rtük'ün Gizli Reklamlarla ilgili Haber Merkezleri üzerinde çok ağır yaptırımlarının olması sebebiyle bunu sağlıyamıyoruz :(
Ayrıca eğer olursa bir ufak süprizim daha olacak.Onun için biraz geç uyandım ama neyse...olarsa burdan paylaşırım
herkese sevgiler...
Teşekkür ediyoruz kardeşim... :)
herkese sevgiler...
Efet muhtemelen isim gecmeyecek olsun sizleri görmek bile bize onur verecektir .. Sürprizine gelince beklemek lazım bekleyelim görelim :rolleyes:
richy
18.07.2007, 22:31:45
ben seyrettim. cüneyt abi ve alican abi ile ropörtaj yapıldı. reflektif yeleklerde suzukim.net görünüyordu. capture eden varsa yüklesin youtube bir kere daha seyredelim
exelans
18.07.2007, 22:58:11
tv den kaçırdım bakamadım you tube ye koyuldumu arkadaşlar bende izlemek izleemk istiyorum
Barış
18.07.2007, 23:08:54
Bende seyrettim.Ropörtajlar,çekimler çok güzeldi.Emeği geçen herkezi kutluyorum.
onair
18.07.2007, 23:29:01
ben seyrettim. cüneyt abi ve alican abi ile ropörtaj yapıldı. reflektif yeleklerde suzukim.net görünüyordu. capture eden varsa yüklesin youtube bir kere daha seyredelim
tv den kaçırdım bakamadım you tube ye koyuldumu arkadaşlar bende izlemek izleemk istiyorum
Arkadaşlar Haber bandı BETACAM formatta ( yayın formatı ) olduğu için mpeg formatına çevrilmesi gerekiyor.
youtube işi malesef yarına kaldı...
Benim de izleme fırsatım olmadı. İlgilenmenizi sabırla bekliyorum.
zuhtupasa
19.07.2007, 00:53:57
Artiz olduk..Tüm kanallardan teklif var..Düşünüyorus..:rolleyes::p:p:rolleyes:
@zuhtupasa
Benide aradılar... :p
Artiz olduk..Tüm kanallardan teklif var..Düşünüyorus..:rolleyes::p:p:rolleyes:
Eeeeee bu sektör böleedirrrr ben alıstım artık :p ama birkere ekrana cıkmakla olmuooo bu isler önemli olan dewamiyeti :dribble: Yaaaaa ben izleyemedim dısarıdaydım youtube olayına girersek görüp yorum yapacam :rolleyes: Bakalım kamera karsısında nasıl rahatlarmı nasıl cümleler kurulmus notu werecem :p
Taner Altan güzel konuştu. Röportaj yapan hanımıda artçı yapmıştı zaten. Evde yenge hanım seyredince ne oldu acaba... :p
Taner Altan güzel konuştu. Röportaj yapan hanımıda artçı yapmıştı zaten. Evde yenge hanım seyredince ne oldu acaba... :p
Tanercim yardımsever yönüne bayılıyorum senin neler olmus megerse bugün baksana :p
beetle65
19.07.2007, 08:32:19
hani görüntüler nerede :blink:
duffy
19.07.2007, 09:36:10
kimse bir yere kaydetmedi mi?
Güçlü bize CD olarak verecek arkadaşlar...
Arkadaslar su youtube olayını halletsenizde bisde baksak :rolleyes:
onair
19.07.2007, 15:15:43
Arkadaşlar, youtube koydum ama teknik bir sorundan dolayı şu anda ses yok...
İşlerimin yoğunluğundan dolayı zaman bulursam bu sorunu halletmeye çalışacağım. Kusura bakmayın lütfen...
olmazsa dvd kopyasını bir arakadaşa ulaştırabilirim...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
zuhtupasa
19.07.2007, 15:18:41
ses yok bundaaaaaaaaaa..:blink::blink:
Sonra birde sesli dinleyelim bakalım ama izledigim kadarıyla kısa öz bir video olmus :rolleyes: Tanerle röportaj esnasında pasa herhalde secemedim sırtını dönmesi ii olmus :p Tanerin yelegindende AlTan MoTor yazısı cook rahat bir sekilde gözüküyor :clap2:
Güçlü kardeşimiz yoğunum yazmış ses işini de halleder tahminim. Teşekkür ediyoruz... :)
Güçlü kardeşimiz yoğunum yazmış ses işini de halleder tahminim. Teşekkür ediyoruz... :)
Aslında su durumda sesin o kadar önemi yooq görüntüler herseyi anlatıyor zaten :rolleyes:
Aslında su durumda sesin o kadar önemi yooq görüntüler herseyi anlatıyor zaten :rolleyes:
Sen diksiyonumuza, terminolojimize ve vücut dilimize bakıp değerlendireceksin ya ondan sesde lazım. Bakalım uzmanımız nası not verecek... :)
vedatarpacı
19.07.2007, 16:48:53
Sen diksiyonumuza, terminolojimize ve vücut dilimize bakıp değerlendireceksin ya ondan sesde lazım. Bakalım uzmanımız nası not verecek... :)
cüneyt dün akşam seyrettim valla artist gibi çıkmıştın. ama taner abi hakikatende hollywood starı gibiydi. tık tık maşallah.:)
CüneyT efet yaaa isin not kısmı war bakalım güsel Türkcemizi nasıl kullanıyorsunuz :p Aslında dewamlı belgesel - reklam seslendirmeleri yapmaktayım sizede iki dakikada alt yazılı dublaj yapabilirdim :p:dribble:
DVD'yi bana ulaştırırsanız ben herbişeyini halledebilirim. Elimden gelir bu tür işler.
@SaFF
Hahh! Teknik Mod dediğin budur işte... Teşekkürler Saffetcim...
@SaFF
Hahh! Teknik Mod dediğin budur işte... Teşekkürler Saffetcim...
Bu tür şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. Bana ulaştırır yada bir yer söylerseniz alabileceğim, hemen işe koyulabilirim. Fazla zamanımı almaz sanıyorum.
Bu tür şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. Bana ulaştırır yada bir yer söylerseniz alabileceğim, hemen işe koyulabilirim. Fazla zamanımı almaz sanıyorum.
Arkadaslar ben biliorum teknik olarak 10 numaradır Saffet kimse eline su dökemes :rolleyes:
duffy
19.07.2007, 19:33:54
çok güzel olmuş ses olsa çok güzel olacak
Stingray
19.07.2007, 20:34:33
acayip hoşuma gitti çok güzel çıkmış keşke gelebilseydim
exelans
19.07.2007, 22:03:47
çok güzel organize olmuşuz katılamadığım için çook üzüldüm ama bende işime motorumla gittim we herkese günün anlam we önemini anlattım.çok ilgili dawrandılar,gözlemleediğim kadar insanlarda artık ,motosiklet bilinci bu tip buluşmalar we günlerle örnek dawranışlarımızla beyinlerine olumlu kazınmakta we trafikte rahat etmemizde bize yardımcı olacaktır. emeği ggeçen herkese teşkkürler.
çok güzel organize olmuşuz katılamadığım için çook üzüldüm ama bende işime motorumla gittim we herkese günün anlam we önemini anlattım.çok ilgili dawrandılar,gözlemleediğim kadar insanlarda artık ,motosiklet bilinci bu tip buluşmalar we günlerle örnek dawranışlarımızla beyinlerine olumlu kazınmakta we trafikte rahat etmemizde bize yardımcı olacaktır. emeği ggeçen herkese teşkkürler.
Orada olmak güzeldi. Birşeylere katkıda bulunduğunu hissetmek kadar güzel birşey yok bence.
Affınıza sığınarak küçük bir not eklemek istiyorum. Biraz pimpirikli miyim bilemiyorum ama yazınızda kullandığınız harfler dikkatimi çekti. Hani madem Türk'üz, Türkçe konuşuyoruz. Biraz daha özen göstermeliyiz gibi geliyor bana. Güzelim Türkçe dururken yabancı harfler kullanmayı yakıştıramıyorum maalesef. Elbette karışmak haddim değil, ama bizi biz yapanı yozlaştırıyormuşuz gibi geliyor.
Neyse, konu dışı oldu. Kusurumu bağışlarsınız umarım bu seferlik.
Orada olmak güzeldi. Birşeylere katkıda bulunduğunu hissetmek kadar güzel birşey yok bence.
Affınıza sığınarak küçük bir not eklemek istiyorum. Biraz pimpirikli miyim bilemiyorum ama yazınızda kullandığınız harfler dikkatimi çekti. Hani madem Türk'üz, Türkçe konuşuyoruz. Biraz daha özen göstermeliyiz gibi geliyor bana. Güzelim Türkçe dururken yabancı harfler kullanmayı yakıştıramıyorum maalesef. Elbette karışmak haddim değil, ama bizi biz yapanı yozlaştırıyormuşuz gibi geliyor.
Neyse, konu dışı oldu. Kusurumu bağışlarsınız umarım bu seferlik.
Bagıslama gibi birsey söz konusu dahii olamaz SaffeT Türkcemize saygıyı heryerde göstermemiz gerekiyor aslında gerek konusmalarımızda gerekse yazı karakterlerimizde .. Bircok kisi bunun fazlasıyla farkında onlardan biride benim aslında .. Benimki sadece klavye tuslarından gelen bir alıskanlık ezbere yazmak gibi birsey .. Bu sekilde gidiyor iste .. Tesekkürler ..
Af dileyişim konunun dışına çıkışım içindi. Madem konuyu biraz dağıttım; Türkçe konusunda hassasiyetimi belirtmek isterim. "V" harfinin yerine "W" harfinin kullanılmasını hoş göremeyeceğim kusuruma bakmayın. "İ" yerine "I", "Ş" yerine "S", "Ğ" yerine "G" kullanılması bir nebze hoş görülebilir. Ama "V" yerine "W" harfinin kullanılmasını neye bağlayabileceğimi bilemedim. Hadi diğer harfler İngilizce klavye kullanma alışkanlığının ürünü olabilir ama "W" harfini kınıyorum... O bizden değil...
W, X, Q harflerine, "OK" diye kısaltılan onaylamalara, "BYE" şeklindeki vedalaşmalara kesinlikle larşıyım. Üç harfe fazladan basmak size en çok 10-12 saniye zaman kazandırır ki o da harflerin yerlerini zar zor bulanlar için geçerli. Abuk subuk şeylere boşa zaman harcarken bu alanda pratiklik yapmayı kınıyorum.
"Ne mutlu Türk'üm diyene" derken nasıl koltuklarım kabarıyorsa, Türkçe yazarken ve özen gösterirken aynı derece mutlu oluyorum. Noktası, virgülü umurumda değil. Türkçe kelimeler kullanıp, onları Türkçe harflerle yazmaktan yanayım. Ne olursa olsun buna özen gösterecek zamanımız mutlaka vardır.
Ben İngiliz, Alman yada Fransız değilim... Bu yüzden onların harflerini kullanarak Türkçe kelimeler yazmam, yazamam. Hiçbir dile, kültüre karşı değilim. İngilizce de öğrenilir, Çince de, Fransızca da... Bunları birbirine karıştırmadan öğrenebilmek maarifet. Karıştırmak cehalettir bence... Bu tür yobazlaşmaya karşıyım. Kendi ellerimizle ufak ufak kendimizi yok etmeye karşıyım.
Offff, neyse... Yine dellendim farkında olmadan. Bu konuda gerçekten hassas olduğum anlaşılmıştır sanırım.
Saffet kardeşim, en hassasiyeti gösterdiğim bir konuya inceden parmak basmışsın. Site kaliteli olunca, forumda güzeli görmeyi bekliyorsun. Mükemmellik, ayrıntılarda gizlidir ama kimse buna özen gösterme olgusunda olamayabilir. Düzgün kelimeleri kullanmak, yaşadığımız dönemde çok zor. Çünkü o kadar yabancı kelime varki dilimize yerleşen ister istemez kullanıyoruz. Bak! Sen bile Offff yazmışsın son sözlerinde. :)
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...
"Offff" bi nidadır.. Neyse, bu konu uzayıp gitmeden tatlıya bağlayalım.
Şu görüntüler bir an önce gelse de sesini sözünü görüntüsünü tatlı tatlı izlesek çok güzel olacak.
Dogru unuttum ben onu aklımdan cıktı görüntü ne zaman sese kavusmus olacaK :rolleyes:
Acayip hoşuma gitti. Çok güzel çıkmış. Keşke gelebilseydim.
Yazdık deftere. :shades: Ankara' da olmasaydın kesin gelirdin biliyoruz kardeşim... :rolleyes:
vedatarpacı
20.07.2007, 12:40:31
Af dileyişim konunun dışına çıkışım içindi. Madem konuyu biraz dağıttım; Türkçe konusunda hassasiyetimi belirtmek isterim. "V" harfinin yerine "W" harfinin kullanılmasını hoş göremeyeceğim kusuruma bakmayın. "İ" yerine "I", "Ş" yerine "S", "Ğ" yerine "G" kullanılması bir nebze hoş görülebilir. Ama "V" yerine "W" harfinin kullanılmasını neye bağlayabileceğimi bilemedim. Hadi diğer harfler İngilizce klavye kullanma alışkanlığının ürünü olabilir ama "W" harfini kınıyorum... O bizden değil...
W, X, Q harflerine, "OK" diye kısaltılan onaylamalara, "BYE" şeklindeki vedalaşmalara kesinlikle larşıyım. Üç harfe fazladan basmak size en çok 10-12 saniye zaman kazandırır ki o da harflerin yerlerini zar zor bulanlar için geçerli. Abuk subuk şeylere boşa zaman harcarken bu alanda pratiklik yapmayı kınıyorum.
"Ne mutlu Türk'üm diyene" derken nasıl koltuklarım kabarıyorsa, Türkçe yazarken ve özen gösterirken aynı derece mutlu oluyorum. Noktası, virgülü umurumda değil. Türkçe kelimeler kullanıp, onları Türkçe harflerle yazmaktan yanayım. Ne olursa olsun buna özen gösterecek zamanımız mutlaka vardır.
Ben İngiliz, Alman yada Fransız değilim... Bu yüzden onların harflerini kullanarak Türkçe kelimeler yazmam, yazamam. Hiçbir dile, kültüre karşı değilim. İngilizce de öğrenilir, Çince de, Fransızca da... Bunları birbirine karıştırmadan öğrenebilmek maarifet. Karıştırmak cehalettir bence... Bu tür yobazlaşmaya karşıyım. Kendi ellerimizle ufak ufak kendimizi yok etmeye karşıyım.
Offff, neyse... Yine dellendim farkında olmadan. Bu konuda gerçekten hassas olduğum anlaşılmıştır sanırım.
sevgili arkadaşım yazdıklarına katılmamak elde değil. tamer arkadaşımızında sana hak vererek gerekli özeni göstereceğine ve bir yanlıştan döndürdüğüne teşekkür edeceğine eminim.
Bence herkez yanlış gördüğü konularda fikir belirtmeli ve böyle gelmiş böyle gider rayından çıkmalı. teşekkürler.
sevgili arkadaşım yazdıklarına katılmamak elde değil. tamer arkadaşımızında sana hak vererek gerekli özeni göstereceğine ve bir yanlıştan döndürdüğüne teşekkür edeceğine eminim.
Bence herkez yanlış gördüğü konularda fikir belirtmeli ve böyle gelmiş böyle gider rayından çıkmalı. teşekkürler.
Teşekkür ederim. Hani koyun psikolojisi diye bişey vardır, onu aşmak lazım bence artık. Hepimizin özgür iradesi var. Birey birey başlar bu işler. Ben kendi adımımı attığıma inanıyorum ve bunu sürdürmeye çalışıyorum. Sizlerden destek alabilmek önemli, hatta olmazsa olmaz...
Umarım herkes uyanır. Çok ciddi bir durum içinde olduğumuz aşikar. Herkesin görebilmesini diliyorum.
Saygılar.
onair
20.07.2007, 14:44:00
DVD'yi bana ulaştırırsanız ben herbişeyini halledebilirim. Elimden gelir bu tür işler.
Saffetçim Haberi DVD'ye yazdırdım. Bana özelden ulaştırabileceğim yeri yazarsan sevinirim...
@onair
Güçlü kardeşim, emeğine sağlık. Teşekkür ediyoruz... :flowers:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.