PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı Burgman

zuhtupasa
16.07.2007, 19:07:56
Hakan Akçin nickli hakan arkadasımızın 2004 Model Burgman K4 ü 2 adet zincir kilit olmasına ragmen Etiler deki evinin önünden çalınmıştır.
34 TS 0995 plakalı gri renkli burgmanı gören duyan olursa paylaşalım arkadaşlar.
Torpidonun sol ön göğsündeki havalandırma kanalı kırık, varyatör kapağı çiziktir..
Bilginize..

omurilik
16.07.2007, 19:17:59
Büyük geçmiş olsun.
Allah bu hırsızların b. versin.

Barış
16.07.2007, 19:29:42
Geçmiş olsun.İşallah bulunur.

öztarden
16.07.2007, 19:35:16
ah be abıcım ya grı renktı degılmı...acık gumus grı

sonburgman
16.07.2007, 20:17:56
Yazık,geçmiş olsun inşallah bulunur:cray:

007
16.07.2007, 20:46:43
Şerefsizler diyorum bunlara sadece...:mad: Kilidin markası Master Lock arkadaşlar en iyi markalardan biridir. Bir büyük birde küçük kilidi kesmişler. Yapanlara onun bunun çocukları diycem kimse darılmasın..:blink:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Shot with W880i ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) at 2007-07-16

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Shot with W880i ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) at 2007-07-16

öztarden
16.07.2007, 21:23:00
abi inanamıyorum gercekten hale bak yaaa.
aklımızda olsun ınsallah bulunur...

007
16.07.2007, 21:54:28
@öztarden

Serhatcım msn e yazmışsın dışardaydım cevap veremedim sana...

Motosiklet in durduğu yerde Maya Uptown ın karşısındaki apartmanın otoparkı yani. Güvenlik uyuyordu herhalde...

exelans
16.07.2007, 22:49:28
geçmiş olsun inşallah bulunur çok üzücü ya

volkanadart
16.07.2007, 23:17:18
Bu arada büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulunur.

Noktalama işareti bile olsa, lütfen argo kelime kullanmayınız.

aLien
16.07.2007, 23:48:16
kardeş çok geçmiş olsun ya... gözlerimiz yollarda olacak. umarım bulunur.

uzay
17.07.2007, 00:17:24
Cook gecmis olsun yaaa bu adamlar serefsiz dicem ama bu laf bile onlara fazla :mad: Gözümüz yollarda bulursak zıplarıs ama bu en kaliteli kiliti bile parcalayıp makinayı calacak adam o plaka ile İstanbulda dolasmaz en azından makinannın ayrıntılarını biliyoruz Gecmis olsun Hakan :blink:

burgmanbora
17.07.2007, 00:23:24
Hakancım, çok üzüldüm, sanki kendi motorummuş gibi hissettim içim sızladı inşallah bir an önce bulunur.

zuhtupasa
17.07.2007, 00:27:25
Arkadaslar.. Bizlere dusen her türlü güvenlik önlemini almak..
Mesela; hakan kardesimiz gibi guvenlik kilitleri kullanmak..(Naapsın elinden gelen bu), guvenli yerlerde bırakmak.., Ama en önemlisi kasko yaptırmak..Herkesin bindigi motosikletlerin fiyatı 3-5 her neyse ama her biri az cok otomobil degerlerinde..Dolayısıyle lütfen bunu atlamayın..
Hatırlarsanız yaptıgımız bi toplantıda sigorta şirketi dahi getirdik sizler için..
Lütfen hem hobimiz hemde taşıma aracımız hemde aşkımız olan motosikletlerimizden bunu esirgemeyin..Olmaz olmaz oldugunda ciğerimiz yanar..Yazık diilmi..
S&S

007
17.07.2007, 00:31:58
Paşa doğru diyor arkadaşlar... Sigorta şart. Hadi benim çakma BMW olsa 100 mt. den tanınır ama burgman benzeri çok motosiklet var halk ayırt edemez anca bizler ayırt edebiliriz...

uzay
17.07.2007, 00:32:08
Arkadaslar.. Bizlere dusen her türlü güvenlik önlemini almak..
Mesela; hakan kardesimiz gibi guvenlik kilitleri kullanmak..(Naapsın elinden gelen bu), guvenli yerlerde bırakmak.., Ama en önemlisi kasko yaptırmak..Herkesin bindigi motosikletlerin fiyatı 3-5 her neyse ama her biri az cok otomobil degerlerinde..Dolayısıyle lütfen bunu atlamayın..
Hatırlarsanız yaptıgımız bi toplantıda sigorta şirketi dahi getirdik sizler için..
Lütfen hem hobimiz hemde taşıma aracımız hemde aşkımız olan motosikletlerimizden bunu esirgemeyin..Olmaz olmaz oldugunda ciğerimiz yanar..Yazık diilmi..
S&S

Kesinlikle katılıorum kasko sart ayrıca benim oturdugum sitede 24 saat güvenlik var giris kapısı kapalı bu konuda rahatım defalarca anahtarı unuttum bagaj üserinde ama sabah kalktıgımda üserinden aldım benim böölee bir artım war ama Hakan cift kilit takmasına ragmen motorundan oldu belki kendi kendine bile demistir '' Nerden calabilecek benim makinamı biraz zor diee '' Neyse gercekten üzüldüm kendi makinam kadar bugün Hakanın yarın bizim basımıza onun icin önce Kasko sonra güvenlik

Thai
17.07.2007, 03:04:55
Sevgili Hakan Akçin,
Acını paylaşıyoruz, çok üzücü ve sinir bozucu bir durum. Umarım en kısa zamanda bulunur. Herkes etrafına daha bir dikkatli bakarsa bir ihtimal bulabiliriz.

Acınızı anlıyorum, sinirleriniz gerilmiş, canınız yanmış onu da anlayışla karşılayabiliyorum ancak, noktalama işaretiyle bile olsa lütfen burada küfür veya argo jargon kullanmayın arkadaşlar.
Eşlerimizin ve kız arkadaşlarımızın, çocuklarımızın buraları okuduğunu unutmayınız...

estemo
17.07.2007, 10:23:36
sevgili hakan akçin geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede bulunur gözümüz yollarda olacak.

duffy
17.07.2007, 10:32:29
Hakan çok geçmiş olsun

OKI
17.07.2007, 10:52:14
Üstadım çok geçmiş olsun yaw,enaz senin kadar içim yandı şimdi,umarım acilen bulunur yada bulabiliriz ,aksi olursada umarım çalanın ayağına dolanır bu yaptıgı hazin olay.Saygılarımla.Gözümüz açık.

sunman
17.07.2007, 10:53:04
Hakan çok geçmiş olsun söyliyecek söz bulamıyorum.

Eğer sitede güvenlik vardıysa dava açmanı öneririm. Bu gibi hırsızlık davalaında emsallerinin olduğunu ve zararın güvenlik şirketinden tazmin edildiğini defaten gazetelerde okumuştum.

Mert

uzay
17.07.2007, 11:05:53

Eğer sitede güvenlik vardıysa dava açmanı öneririm. Bu gibi hırsızlık davalaında emsallerinin olduğunu ve zararın güvenlik şirketinden tazmin edildiğini defaten gazetelerde okumuştum.

Mert

Merte katılıorum aynı seyi bende okudum ve ne olursa olsun davayı muTlaka kazanıyorsun acını dindirirmi bilemem ama :blink:

richy
17.07.2007, 11:53:53
ne kadar kilit takarsan kar etmiyor. hırsıza kilit dayanmaz diye boşuna dememişler. İnşallah bulunur. Geçmiş olsun.

uzay
17.07.2007, 11:56:59
ne kadar kilit takarsan kar etmiyor. hırsıza kilit dayanmaz diye boşuna dememişler. İnşallah bulunur. Geçmiş olsun.

Ki söz konusu olan 2 kilit war hala aklım almıor nasıl bir zihniyet bu :mad:

007
17.07.2007, 11:59:03
@sunman

Maalesef Mertcim burası 15 apartmanlı bir site ama zamanında ara yolu belediye ye asfaltlasın diye verdiğimiz için güvenlik koyamadık...

zuhtupasa
17.07.2007, 12:12:19

Mert

Yok..maalesef karsısındaki bi sitede var cücü onu yazmıs..:blink:

DARK1907
17.07.2007, 12:13:08
Hakan ilk öncelikle geçmiş olsun.Benim anlamadığım bu tür kilitlerin kesilmesi bir hayli zor ve ses çıkmaması imkansız.Oluyorda nasıl oluyor dedirtecek bir durum.

uzay
17.07.2007, 12:28:04
Hakan ilk öncelikle geçmiş olsun.Benim anlamadığım bu tür kilitlerin kesilmesi bir hayli zor ve ses çıkmaması imkansız.Oluyorda nasıl oluyor dedirtecek bir durum.

Efet bende bunu hep merak ediorum cvb verebilecek kimse warmı nasıl becerebiliolar :mad:

007
17.07.2007, 12:58:22
Bir mühendis arkadaş dedi ki ; Master Lock kilitlerin içinde cobaltlı çelik hasır var. Ancak, elmas uçlu bir materyal ile kesilebilir...:blink:

DARK1907
17.07.2007, 13:50:15
Cüneyt,kesilirken ses çıkmaz mı yani?

007
17.07.2007, 13:52:41
Sekancım çıkması lazım tabide kimseden bir tepkide gelmedi... Enteresan bir durum...:blink:

volkanadart
17.07.2007, 16:09:05
Hay allah hala aklım almıyor. Umarım en kısa sürede bulunur.

Hiç bir şeye güvenemez hale geldik. Geçen Korlas'ta bir olay anlattılar.

İstanbul sokaklarında üzerinde her türlü motosiklet markasnın ismi yazan bir van geziyormuş. Adamlar caddede bile servisiz ayağına motor kaldırıyorlarmış.

Geçenlerde öyle bir burgman çalışmışlar allahtan direksyon klidini açtırmak için götürdükleri yer uyanmış polisi aramış.

Neyse, tekrar geçmiş olsun

uzay
17.07.2007, 19:35:31
Cüneyt,kesilirken ses çıkmaz mı yani?

Yaa muTlaka ses cıkıordur ama ööleee bam güm dieee deil :blink:

Cloud
18.07.2007, 18:14:38
Önce geçmiş olsun, umarım bulunur. Ama daha önce de başka sitede bu master lock'un sizdekinin aynı ama kısa olanının kesilip motoru çalınan biri vardı, hatta masterlock'a küfür ediyordu çocuk. O kısa olandan bende de var ama bir tane de uzun çelik halat var. Bana sanki masterlock'tan çok daha sağlam gibi geliyor zaten güvenlik seviyesi de daha yüksek. Masterlock'un o oynayan baklaları hiç güven vermiyor ve o birleşme noktasından kesiyorlar sanırım.
Ama hırsıza kilit dayanmaz diye de bir söz var.
Umarım en kısa zamanda bulunur, kaskonuz olduğunu umuyor ve tekrar geçmiş olsun diyorum.

007
22.07.2007, 16:03:50
Son haber...

Hakan' ın motorla Haliç Köprüsü' ne bir arabaya çarpmışlar. Çarpılan arabanın verdiği ifadeye göre adam dur bir motor çalışıyor mu demiş ve atlamış kaçmış. Plakayı bile sökmemiş çalan kişi. Hakan Akçin' i aramış polis. Allahtan elinde tutanak olduğu için durumu anlamışlar...

uzay
22.07.2007, 16:09:18
Son haber...

Hakan' ın motorla Haliç Köprüsü' ne bir arabaya çarpmışlar. Çarpılan arabanın verdiği ifadeye göre adam dur bir motor çalışıyor mu demiş ve atlamış kaçmış. Plakayı bile sökmemiş çalan kişi. Hakan Akçin' i aramış polis. Allahtan elinde tutanak olduğu için durumu anlamışlar...

CüneyT bu haber bence bugünün en güsel haberi :yahoo: Gözünaydın Hakan :clap2: Yalnız takıldıgım nokta bu calıntı bir motor ve bu kisi bu plakayla elini kolunu sallaya sallaya dolasabiliyor İstanbul sokaklarında :blink: Allahın isine bak gidip kaza yapıyor :rolleyes:

DARK1907
23.07.2007, 02:03:30
Son haber...

Cesarete bak yahu plakayı bile sökmeden adamlar İstanbul'un göbeğinde dolaşabiliyorlar.:blink:

007
23.07.2007, 02:29:41
Hadi hayırlısı, bulunur insallah...

beetle65
23.07.2007, 09:19:57
Son haber...

oha diyorum yani
bu ne cesaret,bu ne rahatlık yuh yani
valla söyleyecek bir şey bulamıyorum
demekki
bu durumlarda anında zaptını tutturacaksın ki başın birde başka şekilde ağırmasın :angry:

tolgabinerbay
23.07.2007, 09:21:49
çokk geçmişolsun inşallah en kısa zamanda bulunur saygılarımla

duffy
23.07.2007, 09:51:18
bu kadar rahatlık olmaz plakayı sökmeden geziyorsa bişeylere güveniyor demekki

sunman
23.07.2007, 10:55:22
Aslında iyibir haber motor istanbulda ve binilmek için çalınmış gibi görünüyor. Bulunma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.

Stingray
23.07.2007, 11:11:13
ya abicim cesaret falan değil.
Siz polis her plakaya bakıyor mu zannediyorsunuz?
Polisin önünde adres sorsan risk bile almamış sayılırsın çalıntı motorla

uzay
23.07.2007, 14:17:23
Cesarete bak yahu plakayı bile sökmeden adamlar İstanbul'un göbeğinde dolaşabiliyorlar.:blink:

Sonucta bulunmus Arkadaslar bosverin :rolleyes:

007
23.07.2007, 15:48:24
Yanlış anlaşılmış motor bulunmadı arkadaşlar... Halen çalıntı...

vedatarpacı
23.07.2007, 16:33:05
bu kadar rahatlık olmaz plakayı sökmeden geziyorsa bişeylere güveniyor demekki

alakası yok denizcim.

ne yazık ki yarını olmayan, daha doğrusu umurunda olmayan birileri çalmış motoru.. herkezi kendin kadar ince düşünür sanma.. tolganın dediği de doğru plakayı neden değiştirsin ki? bu şekilde yakalanırsa sadece hırsızlık. fakat plakayı da sahtesiyle değiştirirse, dolandırıcılık suçuda isnat olunur.

umarım tez bulunur.