Orijinalini görmek için tıklayınız : joyride 200 alırsam beni üzermi?
sonburgman
27.07.2007, 10:35:31
Selam Tamer yada Taner abi,
Joyride 200 kampanyada 4.000ytl ye inmiş fiyatı uygun gibi geldi.. Benim bildiğim 250gts ler güzel ve sorunsuz makineler.. Fakat bu joyride hakkında bilgim yok.. Sonuçta kız arkadaşıma alıcaz yeni başladığı için yeterli olur diye düşündüm..
Acaba bu makinelerde kronik bir hastalık varmı? yada yedek parça sorunu yaşarmıyız.. Bizi üzmeyecek bir motor arıyoruz kısa mesafe kullanım yapılacak.. Fırsat bulur beni aydınlatırsanız sevinirim..:shake2:
Tarık
beetle65
27.07.2007, 10:42:58
Joyride 200 kampanyada 4.000ytl ye inmiş fiyatı uygun gibi geldi.. Benim bildiğim 250gts ler güzel ve sorunsuz makineler.. Fakat bu joyride hakkında bilgim yok.. Sonuçta kız arkadaşıma alıcaz yeni başladığı için yeterli olur diye düşündüm..
Acaba bu makinelerde kronik bir hastalık varmı? yada yedek parça sorunu yaşarmıyız.. Bizi üzmeyecek bir motor arıyoruz kısa mesafe kullanım yapılacak.. Fırsat bulur beni aydınlatırsanız sevinirim..:shake2:
Tarık
tahmin etmiştim kız arkadaşına alacağınızı :good:
yoksa dedim bu makine Tarık'ı bozar :p
sonburgman
27.07.2007, 10:54:12
tahmin etmiştim kız arkadaşına alacağınızı :good:
yoksa dedim bu makine Tarık'ı bozar :p
Zafer abi burgmandan inip joyride'a binermiyim:shades:(en azından keyif için yapılmaz o iş),hem grup sürüşlerinde seni sıkıştırmam zor olur:p:p
altanmotor
27.07.2007, 10:59:31
Tarık
Arkadaşım günaydın ,gercekten fiatı güzel indirdiler bu anlamda cok iyi,motoru sorarsan kronik bir sorunu yok,kullanımı cok rahat ,parcasal olarakta şuan için bir sorun yaşamıyoruz ve okadarda sorun acan bir motorda değil yani al derim üzülmessin ,şimdiden hayırlı olsun.:shake2:
zuhtupasa
27.07.2007, 11:02:35
Daha önce joyride 200 kullanmıs biri olarak kesinlikle tavsiye ederim..SYM nin en sorunsuz motoru..
Özellikle torku inanılmaz iyi hatta bazı arkadaşlar bilirler ilk kalkışta burgman 400 dahil bir cok makineyi arkasında bırakır..
Düşünme al derim..Bu anlamda ana sponsorumuzlardan olan Korlas ciddi bir indirim yaptı..Şu anda 4000 YTL. ye satıyor..Kaçırmayın derim..
S&S
joyride sym'nin en sorunsuzu....
GTS'den daha uzun süredir üretildiğinden, tüm aksaklıklar giderilmiş...
Şu an alınabilecek en uygun fiyatlı en kaliteli scooter....
cafe_Cen.neT
27.07.2007, 11:27:04
abi bedava bence o fiyata o motor
2. el düşünürsen farklı seçeneklerde çıkabilir önüne
Haluk
27.07.2007, 12:38:22
Kampanyada 4.000ytl olmuş,sağlamlık, güvenlik ve kalite ne durumdadır bu makinede bilgisi olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Selam
Bir joyride kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben makinamı 2006 mayıs ayında 6500 km aldım şuan 15000 oldu çok şüükür daha tık demedi.Bence hiç düşünme hazır fiyatlarda çok güzelken al bence.
Sevgiler.:flowers:
altanmotor
27.07.2007, 14:06:29
slm
bu arada elımızde ıkıncı el GTS 250 de var cok temız arkada topgese üzerınde
mızık tesısatı var ve motor da cok ii durumda görmek istersen bı ugra derım
S&S TAMER
:good::shake2:
sonburgman
27.07.2007, 14:08:32
slm
bu arada elımızde ıkıncı el GTS 250 de var cok temız arkada topgese üzerınde
mızık tesısatı var ve motor da cok ii durumda görmek istersen bı ugra derım
S&S TAMER
:good::shake2:
Abi gts düşünmüyorduk ama fırsat bulursam gelip bakıcam,teşekkürler:shake2:
beetle65
31.07.2007, 11:38:33
Zafer abi burgmandan inip joyride'a binermiyim:shades:(en azından keyif için yapılmaz o iş),hem grup sürüşlerinde seni sıkıştırmam zor olur:p:p
bak sen :p
zaten sana burgman yakışır kardeşim :friends:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.