Orijinalini görmek için tıklayınız : Burgman AN400 Paylaşım
selam
herkeşe günaydın ve iyi hafta sonları dilerim
saygılarımla.
Aynı güsel dileklere bende katılıorum hepinize keyifli haftasonu diliorum :rolleyes:
duffy
09.06.2007, 12:33:36
K6 ya kadar olan modellerde 250km yapın öpün başınıza koyun :P
Az önce aldıgım haberlere göre Altan Motor gene tarihi görüs günlerinden birini yasıomus sabahın erken saatlerinde dükkan önündeki Halk Ekmek kuyruklarına benzeyen manzaralar olusmus :p Saka bir yana hafta sonu deilde hafta ici gitmek sanıorum daha cici oluor ama hafta sonuda muhabbet mangal war abii :p
DARK1907
10.06.2007, 13:29:56
K7: +350 km./depo yapar uzun yolda eğer hız 80-120 arası olursa. Cunda yolunda deneyeceğiz. Size referans olur.
Saygılar,
Görecegiz bakalım:p
beetle65
11.06.2007, 07:17:32
selam
ben 245 yaptım neyi öpüp başıma koyim:)
Mustafa bu konuda fikir beyan etmeyeceğim :dribble: :p
öztarden
12.06.2007, 00:13:41
ya bende 120 kmh ortalama hız yapınca 280 yapıyorum rodaj bitti artık artmaya baslar.Bu arada Benzin aldıgımdada max 9.5 ltre alabiliyorum.Malum depoda 4 ltre kadar benzin kalıyor. Bu nedenle zafer abi dogru soyluyor yorum yapmamak en iyisi:)
Zafer abi silede cay için tsk...
beetle65
12.06.2007, 07:17:56
ya bende 120 kmh ortalama hız yapınca 280 yapıyorum rodaj bitti artık artmaya baslar.Bu arada Benzin aldıgımdada max 9.5 ltre alabiliyorum.Malum depoda 4 ltre kadar benzin kalıyor. Bu nedenle zafer abi dogru soyluyor yorum yapmamak en iyisi:)
Zafer abi silede cay için tsk...
çay parasını bende ödemedim :dribble:
şaka tabii ki afiyet olsun kardeşim :friends:
tirevul
14.06.2007, 00:00:01
Ahali selam, bu sabah Boğaz köprüsünde takım elbisesini giymiş bir 650 kullanıcısı gördüm. Bizden kimse varmı?
Yoksa dedikodu yapacam, adam ne uzadı ya uyuz oldum. 400 lük yetmemeye başladı artık sonum kötü sanırım :)
@tirevul
Plakasını alsaydın tanırdık belki... :)
zuhtupasa
14.06.2007, 01:40:00
plakaya gerek yok..brn tanıorum..bu adam stingray...:)
tirevul
16.06.2007, 00:54:39
plakaya gerek yok..brn tanıorum..bu adam stingray...:)
Harbimi paşam plakaya dikkat etmiştim ama tolganın yeni aletin plakasını bilmediğim için uyanamadım. Hoş uyansam da adamın yanına yanaşamadık ki yüzünü görelim. :)
Yaw bu arada Tolga madem sensin o paşam öyle demiş ben anlamam, abi ceketi kırıştırmadan montu nasıl giyiyorsun be yaw?
BARIS
20.06.2007, 10:21:15
günaydın barış
senin yaka kartını bora ziya'ya vermiş
gelirken ziya getirecek
bu arada yola çıkmamıza 24 saatten az kaldı :yahoo::yahoo:
Tamam abi çok teşekkür ederim.Tanıtım kartımı sizin elinizden almak benim için daha anlamlı olucak.:friends:
Gelişinizi dört gözle bekliyorum.Şimdiden iyi yolculuklar güle oynaya sağ salim gelirsiniz işallah.:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
beetle65
20.06.2007, 10:25:51
Tamam abi çok teşekkür ederim.Tanıtım kartımı sizin elinizden almak benim için daha anlamlı olucak.:friends:
Gelişinizi dört gözle bekliyorum.Şimdiden iyi yolculuklar güle oynaya sağ salim gelirsiniz işallah.:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Sağolasın kardeşim :friends:
gerçekten önemli olan sağlık içinde sağ sağlim gelip dönmemiz
umarım herşey düşündüğümüz gibi güzel geçer :yahoo::cheers::dpac::dribble::p
omurilik
20.06.2007, 12:47:35
Tüm Marmok yolcuları,
Hepinize keyifli, sıkıntısız ve düz teker bir yolculuk dilerim.
Aman sıcağa dikkat.
Hiç bir eğlenceyi ve atraksiyonu kaçırmamanız dileklerimle
:cheers::clap2::yahoo::good::shake2::friends::flow ers:
DARK1907
23.06.2007, 11:00:38
Günaydın abicim, sana uğrayacaktım ama doğrudan işe gelmem gerekti uğrayamadım.Yardım lazımsa akşama gelebilirim.Önümüzdeki hafta gezi olayını bir düşünsene gidelim hepberaber.(Kerpe)
altanmotor
23.06.2007, 11:57:21
Serkan yardımlık pek bişey yok olursa cağırırım teşekkürler, kerpe olayına gelince cok istiyorum ama şartlar ne gösterir yaşayıp görücez iyi günler.:shake2:
omurilik
23.06.2007, 12:00:35
Ben de geleyim mi yardıma, orayı burayı süpürürüm, meyve alır yıkar yediririm. Elimden gelen maalesef bunlar. :)
Bu arada Mail'imi aldınız mı?
Sevgiyle kalın.
DARK1907
23.06.2007, 12:37:42
Serkan yardımlık pek bişey yok olursa cağırırım teşekkürler, kerpe olayına gelince cok istiyorum ama şartlar ne gösterir yaşayıp görücez iyi günler.:shake2:
Eğer işten dolayı diyorsan eee izin sırası sende.Buhafta yoruldun.:cheers:
Ben de geleyim mi yardıma, orayı burayı süpürürüm, meyve alır yıkar yediririm. Elimden gelen maalesef bunlar. :)
Bu arada Mail'imi aldınız mı?
Sevgiyle kalın.
Kıskanç adam hemen ben de geliyim mi falan diyorsun.O bir kere benim abim:p
altanmotor
23.06.2007, 12:49:40
Serkancım işten değil doğum yaklaştı final haftasındayız,hanım bir doğurucak ama ben kaçtane doğururum bilemem,beklemek daha zor biliyosun,bugünmü yarınmı derken sitresi yetiyor.:):rolleyes:
omurilik
23.06.2007, 13:05:05
Serkancım işten değil doğum yaklaştı final haftasındayız,hanım bir doğurucak ama ben kaçtane doğururum bilemem,beklemek daha zor biliyosun,bugünmü yarınmı derken sitresi yetiyor.:):rolleyes:
İnşallah sağlıklı nurtopu gibi bir evlat olur, biz de bir güzel mıncıra mıncıra severiz Taner abi.
Serkancığım,
Kıskançlık değil de benimkine maydanoz olma denir :)
yırtık don olayıı denir :)
DARK1907
23.06.2007, 13:22:43
Kardeşim sen de amma yazmışsın estağfurullah.Onlar bizim abilerimiz.Birlik kuvvetten doğar.Hem ne kadar kalabalık bir aile olduğumuzu dün Ortaköy'de konuşmuştuk.Sen maydanozların en güzelisin.Axes güzelim benim.Bu arada Taner abimiz yeğenimizi :shades: dört gözle bekliyoruz.
omurilik
26.06.2007, 00:43:39
Yarın çıkın lütfen ve şöleeee Rumelihisar'a uzanın.
20:00'da oradayız.
@omurilik
Ordayım Köksal kardeşim merak etme... :)
duffy
26.06.2007, 09:28:42
terslik olmazsa bende geliyorum
Bu arada Cüneyt senin kitap ne oldu birde araba ne oldu
BARIS
03.07.2007, 08:47:56
sana da günaydın kardeşim :friends:
marmok resimlerine baktın mı :good:
Baktım.:)Fotolar harika çıkmış :good:
O gün tekrar gözümde canlandı.Ne gündü be gülmekden boğuluyodum.
beetle65
03.07.2007, 09:01:28
Baktım.:)Fotolar harika çıkmış :good:
O gün tekrar gözümde canlandı.Ne gündü be gülmekden boğuluyodum.
inşallah tekrar yaşarız o ve daha güzel günleri :clap2:
@exelans
Herkes itina ile yazıyor zaten... :)
Erkan
06.07.2007, 16:12:04
eee burası bizim ilk göz ağrımız suzukimnet
SYM kullanıcısı olsamda buraya yazı yazmak beni acaip onurlandırıyor :rolleyes:
aLien
09.07.2007, 23:01:01
Taner abi ufaklık gelmiş. :) hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım sana ve memleketine hayırlı bi evlat olur.
Dedikten sonra bugün aramıştım seni dayımın K7 için. yarın sabahtan bi aksilik olmazsa alıp geliyorum abi motoru. neyse derdi bi halledelim şunu yoksa dayım gözden çıkarmak üzere güzelim makinayı :) Daha yollara çıkıcaz. gezilere katılcaz. lazım bize K7 :p yarın gözüşmek üzere diyelim. Hayırlı geceler cümleten.
cafe_Cen.neT
25.07.2007, 12:03:16
arkadaşlar Tamer'i (exelans) gören duyan varmı? :)
adam işe girdi. ortalıkta yok.
abiside motora el koymuş :yahoo: (sanırım kıbrıs dolaylarında şuan abiciği)
yani bir hafta kadar sadece resimlerde görebilecek motorunu :p
neyse zaten akşama bana birseyler yazar buraya... :shades::p
exelans
25.07.2007, 22:39:16
arkadaşlar Tamer'i (exelans) gören duyan varmı? :)
adam işe girdi. ortalıkta yok.
abiside motora el koymuş :yahoo: (sanırım kıbrıs dolaylarında şuan abiciği)
yani bir hafta kadar sadece resimlerde görebilecek motorunu :p
neyse zaten akşama bana birseyler yazar buraya... :shades::p
burdayım erselcim yaw walla burgmanımı özledim kıbrıs yollarında şimdi hafta sonu kavuşacağım inşallah yarın yanındayım kardeşim bi yere kaçarız özlemişsindir CFR ni anladın sen onu ....
cafe_Cen.neT
26.07.2007, 14:34:01
burdayım erselcim yaw walla burgmanımı özledim kıbrıs yollarında şimdi hafta sonu kavuşacağım inşallah yarın yanındayım kardeşim bi yere kaçarız özlemişsindir CFR ni anladın sen onu ....
bekliyorum tamer seni.
motorsuz olmuyor.
özledim ya valla bende motorumu
geçen geldiğinde offf dedim motora bak :dribble:
mükemmeldi karşıdan gelişin :shades:
exelans
26.07.2007, 22:25:55
bekliyorum tamer seni.
motorsuz olmuyor.
özledim ya valla bende motorumu
geçen geldiğinde offf dedim motora bak :dribble:
mükemmeldi karşıdan gelişin :shades:
bende motorumu karşıdan gelirken izlemekten acaip ketif alıyorum nazar değdircem diyede korkuyorum walla birde ben kullanırken dükkanların büyük camları oluyor önünden geöerken baka baka baka geçiyorum bi gün toslayacağım biyere bu yüzden tüm burgman sahiplerinin ortak hobisi sanırım :):wub::cheers::good:
beetle65
27.07.2007, 07:59:46
bende motorumu karşıdan gelirken izlemekten acaip ketif alıyorum nazar değdircem diyede korkuyorum walla birde ben kullanırken dükkanların büyük camları oluyor önünden geöerken baka baka baka geçiyorum bi gün toslayacağım biyere bu yüzden tüm burgman sahiplerinin ortak hobisi sanırım :):wub::cheers::good:
bir gün bende toslayacağım valla
ama o büyük vitrin camlarından da çok şık görünüyor be kardeşim :good::shades:
cafe_Cen.neT
29.07.2007, 17:33:22
Tamer biliyorsun bıraktım motoru yalçın abiye.
bakalım ne çıkıcak sonuç?
eyer satılırsa bize 650 cc gelir abi.
güle oynaya davul zurnayla :yahoo:
exelans
29.07.2007, 22:29:16
hadi hayırlısı olsun erselcim bu akşam ewe dönerken baktım en öne koymuş tez satılır da 650 alırsın inşallah
cafe_Cen.neT
30.07.2007, 16:05:24
hadi hayırlısı olsun erselcim bu akşam ewe dönerken baktım en öne koymuş tez satılır da 650 alırsın inşallah
bakacağını biliyordum tamer :good:
dediğin gibi hadi hayırlısı olsun
girdik bir yola
bakalım sonuç ne olcak.
satılmayıp orda paslanma olasılığıda var :p
ama o adam satar ya kalmaz o motor elde.
sadece biz binmiyoruz bu motora.
bizden kalitesiz olan mesala :p alessandro del piero 'da burgman K7 kullanıcısı biliyormuydunuz? :yahoo:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
beetle65
31.07.2007, 10:28:19
bakacağını biliyordum tamer :good:
dediğin gibi hadi hayırlısı olsun
girdik bir yola
bakalım sonuç ne olcak.
satılmayıp orda paslanma olasılığıda var :p
ama o adam satar ya kalmaz o motor elde.
sadece biz binmiyoruz bu motora.
bizden kalitesiz olan mesala :p alessandro del piero 'da burgman K7 kullanıcısı biliyormuydunuz? :yahoo:
akıllı adammış
doğru yolu bulmuş :p
Alessandro Del Piero 'da Burgman K7 kullanıcısı biliyormuydunuz ?
Daha önce ben topik açmıştım kardeşim...
cafe_Cen.neT
31.07.2007, 18:15:18
Daha önce ben topik açmıştım kardeşim...
neyse kopya değil en azından tesadüf olmuş
yüzümüze de çarpma :shades:
neyse kopya değil en azından tesadüf olmuş
yüzümüze de çarpma :shades:
Estafurullah kardeşim...:friends:
zuhtupasa
03.08.2007, 11:35:28
Arkadaslar..
Yaklasık 14 sayfalık temizlik yapılarak efsane topik işlevsel hale getirilmiştir..
Lütfen; "gunaydın, hayırlı haftalar, basınız saolsun, gecmiş olsun vs. tipteki mesajları ilgili topiklere yazınız.
Anlayısınız için tesekkurler.
S&S
Kısa ön camla ilgili bilgisi olan var mı? Yurt dışından mı getiriliyor? Yoksa burda kesilip flotal cam rengine mi boyanıyor?
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
exelans
07.08.2007, 22:33:29
burgmanın sağ göz kapağı kırıldı nerden temin edebiliriz fiyatını bilen warmı?
Stingray
07.08.2007, 22:34:30
tamer e-bay e göz at derim
@exelans
Tamercim bir Altan Motor' a sor derim. Belki bir şekilde temin eder... :)
exelans
07.08.2007, 22:37:58
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] Z35590QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
bide ben bunu sipariş werirsem nezaman elimde olur benim motora uygunmudur acaba bi göz atarmısınız
Stingray
07.08.2007, 22:40:20
1: Türkiye'ye gönderimi yok.
2: Burgmen yazılımına bittim :)
3: Fiyat kısmı aldatmasın. Başlagıç teklif fiyatı.
Tamercim aplikasyonu yapılmış görmek lazım... Resimden pek anlaşılmıyor...
Adam Bergman yazmış...:)
Stingray
07.08.2007, 22:42:19
Cüneyt bu parça doğru.
Bizzat 400 ün camını söküp GIVI Touring cam takan biri olarak garanti verebilirim.
Ama malesef Türkiye'ye gelmiyor
@Superman
Yanlış anladın kanka... :p Motosikletin üstünde nasıl duruyor? Onu görmek lazım dedim... :)
Diğer Modifikasyon topiğine koyduğun cam daha güzel ama ben onun flotal olanını arıyorum...:)
Yada cam boyası ile boyatacağız... :p
exelans
07.08.2007, 22:55:57
@Superman
Yanlış anladın kanka... :p Motosikletin üstünde nasıl duruyor? Onu görmek lazım dedim... :)
Diğer Modifikasyon topiğine koyduğun cam daha güzel ama ben onun flotal olanını arıyorum...:)
Yada cam boyası ile boyatacağız... :p
cüneyt motorunumu değiştirdin?
@exelans
Tamercim insallah değiştiricem ama. Çok sevdiğim halde, sırf bagaj sorunum yüzünden bu kararı aldım. Fakat standart dışı bir Burgman yapmayı hedefliyorum. Hatırladığım kadarı ile bu zamana kadar tam 4 kişiye Burgman aldırdım. Fakat benim sorunum kullandığım şey özel olmalı... Kimsede olmamalı... :)
exelans
07.08.2007, 23:07:53
senin bi ara bi lafın wardı haladaha aklımda ^^bir paket sakız koyacak yer yok^^ :))) şimdiden hayırlı olsun diyeyim en kısa zamanda kawuşman dileğimle...:)
Stingray
08.08.2007, 13:25:28
tamer senin 650 çabaların ne durumda esas sen onu söyle
exelans
08.08.2007, 23:43:53
tamer senin 650 çabaların ne durumda esas sen onu söyle
çok az kaldı tolga :cheers::cheers::cheers:
beetle65
09.08.2007, 08:50:05
@exelans
Tamercim insallah değiştiricem ama. Çok sevdiğim halde, sırf bagaj sorunum yüzünden bu kararı aldım. Fakat standart dışı bir Burgman yapmayı hedefliyorum. Hatırladığım kadarı ile bu zamana kadar tam 4 kişiye Burgman aldırdım. Fakat benim sorunum kullandığım şey özel olmalı... Kimsede olmamalı... :)
sana yakışır kardeşim
bende çok farklı şeyler düşünüyorum
zaman içerisinde yapacağım çok şeyler olacak :dribble:
bekleyin ve görün :p
Erkan
13.08.2007, 23:04:59
Selamlar :yahoo:
Bende bu arada çalıştığım şirketi değiştirdim ve başka bir firmaya geçtim, bu sebeple sitemizden bir süre uzak kaldım, kusura bakmayın.. Nerde kalmıştık? :p
Herkesi bir kaşıntı tutmuş bakıyorum, kimseye artık motoru yetmiyor, herkes nasıl büyütürümün peşinde... hoş bende öyle. Önümüzdeki yaza doğru ya motoru yada arabayı değiştirirm. :rolleyes: Ne diyelim.. herşeyin hayırlısı inş. :worshippy:
Tez zamanda görüşmek dileğiyle.. :friends:
sevgiler & saygılar :flowers:
Zafer ile Bora görürse kesin amartisör altına bu sisleri taktırır... :)
Stingray
15.08.2007, 10:33:57
Videoda sis farı ile alakalı birşey göremedim.
@Superman
Doğru link burda, yanlış kopyalamışım... :p
Stingray
15.08.2007, 10:58:23
40 yıl düşünsem motorumu kapalı otoparkta kameraya çekip Youtube'de yayınlamak aklıma gelmezdi.
Tek arıza biz değiliz. Sisler güzel olmuş fakat şehir içi trafiğinde kaldırıma sürter be...
cafe_Cen.neT
15.08.2007, 11:02:05
Abi bende sevmiyorum o şekilde.
Araç oluyor uçan daire gibi ışıl ışıl :p
@Superman
Doğru link burda, yanlış kopyalamışım... :p
Güzel durmus ama bizde gerek yok cünkü SYM orjinalinde mis gibi iki tane sis zaten mevcut :p
Ayrıca adamın kaskına bayıldım :rolleyes:
burgmanbora
24.08.2007, 18:35:21
Siz bu burgmanı bulduğunuzda ben sisi çoktan taktırmıştım bile:dribble::dribble:
@burgmanbora
Yakışır kardeşime... :)
sburgman
29.08.2007, 08:49:51
Slm İşte yeni Burgman 900
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Burgman 900 sözün bittiği yer
sunman
29.08.2007, 11:28:06
Slm İşte yeni Burgman 900
Burgman 900 sözün bittiği yer
Ama artık bu Scooter falan değil yani başka bişi işin cılkı çıktı bence bide çok modern çizgilere sahip sanırım çok ısa sürede demode olabilir. Bizamanlar Mazda 323 HB çıktığında süper görünüyordu ama şimdi çok sakil aynı durum olmasın diye düşünüyorum bu zevk meselesi tabii
Mükemmel bir makina bayıldım fiyatı 30 filan olur herhalde :p
bullet
29.08.2007, 12:32:54
2005 yılındaki fuarda görmüştüm bu aleti dikiz aynası yok
kamera ile görüyorsunuz arkayı.bagaj sorunuda vardı bunda,
o zaman suzuki'den bir yetkili ile sohbet etmiştim
çü,dört yıl içinde 1000 cc'likburgman üretileceğinden
bahsetmişti tabi resimdekine değil de daha çok bizim
kullandıklarımıza benzeyecek demişti. ben hala sabırsızlıkla
bekliyorum o canavarı.
Erkan
30.08.2007, 00:54:04
2005 yılındaki fuarda görmüştüm bu aleti dikiz aynası yok
kamera ile görüyorsunuz arkayı.bagaj sorunuda vardı bunda,
o zaman suzuki'den bir yetkili ile sohbet etmiştim
çü,dört yıl içinde 1000 cc'likburgman üretileceğinden
bahsetmişti tabi resimdekine değil de daha çok bizim
kullandıklarımıza benzeyecek demişti. ben hala sabırsızlıkla
bekliyorum o canavarı.
Bagaj sorununu bunda halletmişler sanırım.. :cool:
cafe_Cen.neT
30.08.2007, 10:41:27
Hayal dünyası sınır tanımıyor.
zuhtupasa
30.08.2007, 11:08:52
Bu neeee.Manyak bişi...Motosikletin cadillac ı gibi bişi..Walla şahsen isterim böle bişi..:good::clap2::clap2:
vedatarpacı
30.08.2007, 11:26:06
beyler bu 900 burgman gerçek mi? gerçekse ne zaman gelecek?
Çok şık ama İstanbul' da kullanmak zor olur... :)
sunman
30.08.2007, 12:36:38
kolleksiyona uygun piparça gibi sanki . bi de bu konsepte nasıl bi ses uygulamışlar acaba böle bi modelden çıkan ses çok önemli bence
Bu ne yaaa :) Cadillac - Motor karısımı bisey .. Kırma :dribble:
bullet
30.08.2007, 14:35:25
bu tarz scooterların her markası japonya'da mevcut adamlar
hastası bunların.bi tanesinin üstünde fotoğrarım vardı bulabilirsem
koyarım.
Tolga sende olacaktı o fotoğraf. (tolga ankara)
ilginize çok teşekkürler arkadaşlar.
Erkan,Suzukim sitesinde başka bir marka hakkında yorum yapmam
doğru olur mu diye düşünürken,bir SUZUKI kullanıcısı olduğum
için bir kaç yorum yapacağım;tanışma yazımda bahsettiğm gibi
Fazerimi 19.000 km kullandım ve hakında bir şeyler yazabilecek
tecrübeye sahibim, öncelikle şunu söyleyeyim bu makina kesinlikle
iyi eğitim ve tecrübelerden sonra üstüne oturulacak bir motosiklet
safkan değil R6 motorundan devşirme bu yüzden gerçek torkunu
10.000 devirlerde üretiyor buda motoru yüksek limitlerde kullanma
gereğini ortaya çıkarıyor ama 5,6 bin devirlerde de mobilet gibi.
gazı ani tepkili bandit gibi yumuşak değil alışılması için biraz zaman
ve tecrübe istiyor.ilk 10.000 km den sonra fazerimle bütünleşebildim
kullandığım bu süre içinde kendisiyle çok iyi anlaştım . Fazeri
tamamiyle görüntüsüne aşık olduğum için almıştım,bütün ege'yi
dolaştım onunla.2005 yılında abs'li modeli olmadığı için benimkinde
abs yoktu eğer olsaydı şu an hala biniyor olurdum.burgman 400 den
fazer'a geçmeni tavsiye etmem,bandit çok daha uygun olur ama
biliyorum ki gönül ferman dinlemez.eğer almaya karar verirsen
sana yardımcı olabilirim servis ve parça konusunda yamaha diye
genellemiyorum fakat fazer konusunda hiç sorun yaşamazsın
çünkü türkiye'de en çok satan sport touring motor her markada iyi ve kötü
servis vardır ben iyilerini biliyorum.
Bu arada 180 den sonra kafa sallamıyor benim hiç başıma gelmedi
en az 10 tanıdığım var fazer kullanan, onlardan da böyle bir şikayet duymadım ama kronik hastalığı tps sensör arızasıydı bunuda 2006
modellerinden sonra çözdüler.
gelelim 650 hakındaki düşüncelerime Cüneyt arkadaşım yorum yapmış
hala 400 kullanıyor olsaydım kendisine katılırdım ama katılamayacağım çünkü ikiside scooter olmalarına rağmen biri elma
diğeri armut lütfen 400 kullanan kardeşlerim bana kızmasınlar
amacım asla 400'ü yermek değil sadece farklı kulvardalar onu
kastetmek istedim 400 benim ilk göz ağrım ve yeri hiç değişmeyecek.
ama bunu iki burgmanı kullanan eşimde söylüyor 650 'nin kullanımı
daha rahat torku fazla artçılı kullanımda kalkışlarda denge sorunu yaşatmıyor.
daha çok yatıyor ve aynaları kapandığı için aralardan daha rahat geçiyor
evet ağır ama 285 kilo değil ve bu bir erkek kullanıcı için bence sorun olmaz.
istanbul'da civarında ve şehir dışında kullanıma acaip uygun her gün
işime acıbadem- yeşilköy 650 ile gidiyorum daha uygun bir motor olamazdı benim için 400 ve fazerlada işe gidiyordum en güvenlisi
650 benim için ne fazer gibi hızlı ne de 400 gibi yavaş olmadığı
için tehlike yaşatmıyor bana abs 'side artı güvenlik sağlıyor
bu yaz eşimle çeşme'ye gittim tatil için şayet deposu uygun olsaydı bandırmadan çeşme'ye mola vermeden gidebilirdim tabi doğrusu bu değil
ama hiç yormadı bizi.
ayrıca vitesli motor kullanmak istediğin için şanzımanlı olması sebebiyle bu keyfide yaşayabilirsin.
merak ettiğin başka şeyler varsa lütfen yaz.
herkese sevgiler, saygılar
Sagitarius
31.08.2007, 00:05:09
Bülent gayet detaylı açıklamışsın; sana ait bu üç motoru çok kısa bir süre içinde olsa deneme şansını yaşayan ve tüm motorların incelemele ve paylaşımlarının yapıldığı yabancı yerli web sayfalarını gözlemleyen, fazerle ortalama 20.000 km yapan bir çok arkadaşla yolculuklara çıkan bir kişi olarak; özellikle kasklar/ marka bağımlılığı, herşeyin orjinali gibi kalması gerekliliği konularında çok farklı düşüncelerimiz olmasına rağmen bu konuyla ilgili yazdıklarının her kelimesine sonuna kadar katılıyorum. Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın.
Stingray
31.08.2007, 14:57:36
bu tarz gelelim 650 hakındaki düşüncelerime Cüneyt arkadaşım yorum yapmış
hala 400 kullanıyor olsaydım kendisine katılırdım ama katılamayacağım çünkü ikiside scooter olmalarına rağmen biri elma
diğeri armut lütfen 400 kullanan kardeşlerim bana kızmasınlar
amacım asla 400'ü yermek değil sadece farklı kulvardalar onu
kastetmek istedim 400 benim ilk göz ağrım ve yeri hiç değişmeyecek.
ama bunu iki burgmanı kullanan eşimde söylüyor 650 'nin kullanımı
daha rahat torku fazla artçılı kullanımda kalkışlarda denge sorunu yaşatmıyor.
daha çok yatıyor ve aynaları kapandığı için aralardan daha rahat geçiyor
evet ağır ama 285 kilo değil ve bu bir erkek kullanıcı için bence sorun olmaz.
istanbul'da civarında ve şehir dışında kullanıma acaip uygun her gün
işime acıbadem- yeşilköy 650 ile gidiyorum daha uygun bir motor olamazdı benim için 400 ve fazerlada işe gidiyordum en güvenlisi
650 benim için ne fazer gibi hızlı ne de 400 gibi yavaş olmadığı
için tehlike yaşatmıyor bana abs 'side artı güvenlik sağlıyor
bu yaz eşimle çeşme'ye gittim tatil için şayet deposu uygun olsaydı bandırmadan çeşme'ye mola vermeden gidebilirdim tabi doğrusu bu değil
ama hiç yormadı bizi.
ayrıca vitesli motor kullanmak istediğin için şanzımanlı olması sebebiyle bu keyfide yaşayabilirsin.
merak ettiğin başka şeyler varsa lütfen yaz.
herkese sevgiler, saygılar
Kardeşim söylediklerinin altına aynen imzamı atıyorum.
650 gerçekten çok farklı ten benzerliği ismi.
Zevk meselesi bu işler... Ben motosikleti aynı zamanda aksesuar gibi gördüğüm için farklı düşünüyor olabilirim. Ben AN 650 in tipini beğenmiyorum. Yeni kasa K7 AN 400 çok daha güzel duruyor. Dedim ya! Zevk meselesi. Biri Ferrari den hoşlanır. Diğeri Porche den. Öbürü BMW den. Biri uzun yol gider biri kısa. Kullanım amacına göre değişir. Şimdi 38 yaşındayım, 50 yaşıma gelince belki AN650 ye binerim. 60 ı görürsem, Goldwing niye olmasın...
Erkan
04.09.2007, 21:46:10
Alın size K13;
:shades:
Erkancım çok şıkmış... Eline sağlık...:flowers:
Erkan
06.09.2007, 19:54:18
Erkancım çok şıkmış... Eline sağlık...:flowers:
Ne demek.. :shades:
Hayat paylaşınca güzel! :friends:
exelans
06.09.2007, 22:42:26
yaanlız bu motor suzuki değil yamaha dikatli bakın sondan ikinci resim kontak altında logo var ve bu bir yamahaaaaa lüüünün işi ajan var arkadaşlar aramızda:boxing::boxing:
burgmanbora
06.09.2007, 23:00:11
Tamer, helel sana valla benim gözümden kaçtı:blink:
Anaaa! Logoyu bende gördüm... :)
beetle65
07.09.2007, 10:15:33
Valla Yamaha Mamaha oldukça özgün bir tasarım :good:
bence çok sık bir makine olmuş
Erkan'ında gözünden kaçtı zannediyorum o logo :p
sburgman
07.09.2007, 22:39:17
Bence üretilse ve türkiyeye gelse bile park sorunu yaşatacak modellerden biri... Park ettikten sonrada yurdum insanının sorularına cevap verme her park yerinde bir veya birkaç kişiyle ahbap olmak mümkün
K13 ne degisik birseymis öyle sasırdım kaldım .. İnsanların hayal gücü gercekten kuvvetli .. Erkancım ellerine saglıK :)
yamacayir2828
08.09.2007, 13:28:00
burgmancılar merhaba bende bisan 125 lik var degişdirmek isdiyorum burman 400 k6 almak isdiyorum ama benim motoru alan yok takas edebileegim bir yer biliyormusunuz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saygılar
cafe_Cen.neT
08.09.2007, 14:33:35
burgmancılar merhaba bende bisan 125 lik var degişdirmek isdiyorum burman 400 k6 almak isdiyorum ama benim motoru alan yok takas edebileegim bir yer biliyormusunuz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saygılar
K4 istersen benimle temasa geç
ersel_demirhan@hotmail.com
yamacayir2828
14.09.2007, 14:07:32
nerde bu burgmancılar birşey sordum hepsi kayıp
burgmanbora
14.09.2007, 14:17:38
nerde bu burgmancılar birşey sordum hepsi kayıp
@ yamacayir2828, abi senin tek çaren motorunu sahibinden.com' a reklam vererek satıcan sitede satılık bir kaç tane ben de dahil burgman var ama hiç birimizin işine senin motor yaramadığı için ses çıkmadı dükkanları ise gezmen lazım sen motorunu sat sana burgman çok.:shake2:
yamacayir2828
16.09.2007, 01:36:54
arkadaşım mayısdan beri sahibinde ilanı var ne arayan var ne soran kadıköyde gezmedigim magaza yok hiç biri olur demedi şimdi çaresizim o yuzden buraya yazdım
@ yamacayir2828, abi senin tek çaren motorunu sahibinden.com' a reklam vererek satıcan sitede satılık bir kaç tane ben de dahil burgman var ama hiç birimizin işine senin motor yaramadığı için ses çıkmadı dükkanları ise gezmen lazım sen motorunu sat sana burgman çok.:shake2:
exelans
16.09.2007, 09:26:44
[URL=[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]][IMG][<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
arkadaşım mayısdan beri sahibinde ilanı var ne arayan var ne soran kadıköyde gezmedigim magaza yok hiç biri olur demedi şimdi çaresizim o yuzden buraya yazdım
Diger acmıs oldugun baslıktada zaten yazdım ama burayada yazayım mayısı bırak ilan tarihi 2006 dahii olsa alan olmaz .. Sonucta 125 makina .. Hem sattıgını farzet alacagın Burgman en az 8 YTL ama senin bu satıştan eline gececek olan miktar 500 YTL .. Yani kayda deger birsey olmayacak ..
cafe_Cen.neT
16.09.2007, 10:38:52
Tamer fotograflar çok güzel abi. Bugün Uludağ gezimizi de inşallah atıcaz buraya. Zirve zamanı :yahoo:
Tamercim ellerine saglıK .. Gün batımına bayıldım :)
zuhtupasa
16.09.2007, 12:39:08
Tamer fotograflar çok güzel abi. Bugün Uludağ gezimizi de inşallah atıcaz buraya. Zirve zamanı :yahoo:
Herhangi bir yer yazmadıgından tahminime göre mudanya gibi..:friends:
Güzel fotolar..Uludag vs. gibi sonraki fotolarınızı "gezilerden fotograflar,videolar bölümüne açmanız daha doğru olacaktır..:shake2:
S&S
Kısa cam çok hoş durmuş...
DARK1907
17.09.2007, 14:41:22
Cüneyt sence rüzgar konusunda herhangi bir sıkıntı yaratmaz mı? Görsellik dediğin gibi çok iyi
Yine bir biçimde engeller bence. Yazlık kışlık olarak kullanılabilir...
zuhtupasa
17.09.2007, 14:48:07
Alacan sonunda alacan..:friends:
Kısa cam çok hoş durmuş...
Bencede hos durmus .. Ama hersey görselik degil .. Hız acısından rüzgar direkt sende :)
Stingray
17.09.2007, 16:37:02
rüzgar etkileyebilir.Bu gibi motorlarda ciddi arge yapılmadan çıkartılan camlara tamah etmemek lazım.
ayrıca kısa camın motorun kafasındaki rüzgar basıncını azalttığını ve sürüş emniyetini tehdit ettiğini okumuştum.
ama görüntüsü gayet güzel
Tolgacım, reklamcı olduğum için mesleki açıdan öncelikle estetik görünüme önem verdiğimi biliyorsun. Sonra diğer özellikleri benim için önemli. Zaten şu anki motorumuda bu yüzden almıştım ama artık güle güle zamanı geldi... Unutma! Eski bir atasözü vardır. Benzetme olması açısından...
"İnsanlar kıyafetleri ile ağırlanırlar. Fikirleri ile uğurlanırlar." :friends: :flowers:
gurcan
17.09.2007, 18:59:22
"İnsanlar kıyafetleri ile ağırlanırlar. Fikirleri ile uğurlanırlar." :friends: :flowers:
yorumsuz :worshippy:
saygılar....
çaylak motorcu
17.09.2007, 23:08:04
gurcan usta kenardaki resmin cok komik ya:) gulmekten oldum:)
gsati
26.09.2007, 20:20:00
arkadaşlar bende aranıza katıldım bir kaç sorum olucak
benim motorum şu an 400 km de kalkarken sanki arkadan köpek havlıyormus gibi inanılmaz bir ses geliyor öyle bir ses ki insan arkasına bakmasını hissediyor. Sizce ne gibi bir sorun olabilir
2.sorum benim bu motorumun o sorunlu motorlardan olup olmadğını nerden anlayabilirim
3.sorum yaklaşık 1 ay önce motorumu hafif yokuş olan bir yere park edip yaklaşık 2 adım gittikten sonra arkadan bir ses gelip döndüğümde motorun yere düşüyor olduğunu gördüm.Fazla bir işim olmadığım için bir anlık dalgınlıkla el frenini çekmemiştim ve motor yere düştü.O Akşam zaten uyuyamadım neyse detaylara girmim baya uzun oldu ama kusura bakmayın:) ve motorun sol tarafında boya çiziği oluştu. Bu çiziği nerde yaptırabilirim sizin bildiğiniz iyi bir yer var mı bide bu motora koruyucu demir gerekir mi?
taner altan
26.09.2007, 22:16:53
arkadaşlar bende aranıza katıldım bir kaç sorum olucak
benim motorum şu an 400 km de kalkarken sanki arkadan köpek havlıyormus gibi inanılmaz bir ses geliyor öyle bir ses ki insan arkasına bakmasını hissediyor. Sizce ne gibi bir sorun olabilir
2.sorum benim bu motorumun o sorunlu motorlardan olup olmadğını nerden anlayabilirim
3.sorum yaklaşık 1 ay önce motorumu hafif yokuş olan bir yere park edip yaklaşık 2 adım gittikten sonra arkadan bir ses gelip döndüğümde motorun yere düşüyor olduğunu gördüm.Fazla bir işim olmadığım için bir anlık dalgınlıkla el frenini çekmemiştim ve motor yere düştü.O Akşam zaten uyuyamadım neyse detaylara girmim baya uzun oldu ama kusura bakmayın:) ve motorun sol tarafında boya çiziği oluştu. Bu çiziği nerde yaptırabilirim sizin bildiğiniz iyi bir yer var mı bide bu motora koruyucu demir gerekir mi?
Arkadaşım K7 lerde evet bir debriyaj sorunu var ,eğer işyerimize uğrarsan olayı görüp fabrikadan bu sorunla ilgili yazışmayı yapar yeni parcayı isteriz ve takılır sorun cözülür,geldiğinde boya sorununada bir cözün buluruz ,iyi günler.ALTAN MOTOR (306 23 19)
gsati
27.09.2007, 15:27:05
tam motorun yere değdiği yerde artık boya yı bırak baya bir zarar görmüş siyah renk artık görünüyor
demek istediğim eskisi gibi olur mu
bide bu motora koruyucu demir gerekir mi
DARK1907
03.10.2007, 11:26:06
Sevgili arkadaşlar;
şöyle siteleri karıştırırken bu siteye ulaştım.Buradan istediğiniz modellerin duvarkağıtlarını bilgisayarlarınıza yerleştirebilirsiniz.Benim şu anki duvarkağıdım aşağıdaki linktedir.Saygılarımla.:friends:
zuhtupasa
03.10.2007, 11:33:56
serkan cok güzelmiş..650 si yokmu bunun??:p
sunman
03.10.2007, 11:38:06
Süper serkan sağolasın
Serkan paylaşım için sağol. Kontak anahtarı bile var... :)
DARK1907
03.10.2007, 12:07:08
serkan cok güzelmiş..650 si yokmu bunun??:p
Alican Abi senin için ve 650 Burgman kullanıcıları için bunları bulabildim.
zuhtupasa
03.10.2007, 12:08:55
Serkancım cok tesekkurler. harika...:friends::shake2::flowers:
DARK1907
03.10.2007, 12:09:39
Bir de bunlar var Abi.
zuhtupasa
03.10.2007, 13:06:59
Kemanla 650 birleşimi çok güzel gercekten...Bunu masa üstü yaptım..:good::friends:
Valla güzel wallpaper'lar varmış yaa
DARK1907
03.10.2007, 13:20:42
Herkes hangisini masaüstü yaptığını ya yazsın ya da link olarak eklesin ki bilelim.Beğendiklerinizde olabilir tabii ki.
burgmanbora
03.10.2007, 13:33:49
Herkes hangisini masaüstü yaptığını ya yazsın ya da link olarak eklesin ki bilelim.Beğendiklerinizde olabilir tabii ki.
Ben senin ilk linkini yaptım uğraşın için teşekkürler
Serkan
DARK1907
03.10.2007, 14:30:09
Ne demek Bora paylaştıkça herşey güzeldir.
alinazik
03.10.2007, 23:28:28
selam
paylaşım için teşekkürler çok güzeller emeğine sağlık
selam
bunların hepsini bilgisayarına ekliyorum illaki bir yerde lazım olur...
selam
bunların hepsini bilgisayarına ekliyorum illaki bir yerde lazım olur...
selam
mesajı düzenle ikonu çıkmıyor dolayısı ile kendi mesajıma alıntı yapmak zorunda kalıyorum...
aşağıdaki resimde bu kısımın motoru zincirle bağlandığı gerçeğini daha yeni öğrenmiş bulunmaktayım
serkan abinin gösterdiği duvar kağıtların dan biri bilgilenmiş oldum tekrar teşekkürler...
selam
bende senin kinin aynısını yaptım abi monitör aşka geldi
saygılar.
çaylak motorcu
09.10.2007, 22:49:27
yahu bende dusunemedım oradan zıncırle baglamayı,yuhh be ben ismimi hakediyorum kesinlikle
imza:omur boyu caylak motorcu:)
alinazik
09.10.2007, 23:04:08
selam
o isim bana ait..
çaylak motorcu
11.10.2007, 23:48:27
arkadaslar bugun motorumun arkasındaki givi cantam calındı.cok uzgunum.canta sigortalı diildi.ayrıca icinde tum motor ekipmanım vardı.
kask,gunes gozlugu,fular,deri ceket,bellik,eldiven. toplam zararım 2 milyarın üzerinde.Bayrama cok fena basladım:( dost tavsıyesı dıkkatlı olun.arkadasımın cantasını da kurcalamıslar alamamıslar ama.Neyse ne diyelim cana gelecegine mala gelsin:(
İyi Bayramlar...
Stingray
12.10.2007, 00:17:16
çaylak motorcu geçmiş olsun.
alinazik
12.10.2007, 00:24:39
selam
geçmiş olsun çaylak motorcu
beetle65
12.10.2007, 22:14:57
arkadaslar bugun motorumun arkasındaki givi cantam calındı.cok uzgunum.canta sigortalı diildi.ayrıca icinde tum motor ekipmanım vardı.
kask,gunes gozlugu,fular,deri ceket,bellik,eldiven. toplam zararım 2 milyarın üzerinde.Bayrama cok fena basladım:( dost tavsıyesı dıkkatlı olun.arkadasımın cantasını da kurcalamıslar alamamıslar ama.Neyse ne diyelim cana gelecegine mala gelsin:(
İyi Bayramlar...
Geçmiş olsun arkadaşım :shake2:
Hepimizin başına gelebilecek bir durum bu :confused1:
sbuyukkilic
12.10.2007, 22:39:02
İyi Bayramlar...
Gecmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin ama tabiki can sıkıcı bır durum.. Bu durumdan cıkarılacak bir kac sonuc var.
1- Sıgortacımızı arayıp cantayı policeye ekletmemiz lazım.
2- İçinde birşey olmasada değerli eşyaları koltuk altına koymamız lazım.
3- Aklımıza gelmiyor olsada demekki cantayıda calabiliyorlar veya kurcalıyorlar.
Tekrar gecmiş olsun. :flowers:
Stingray
13.10.2007, 17:44:30
Şenol abi koltuk altı güvenli yer değildir.
cüzdan veya cep telefonu gibi eşyaları bırakacaksak torpido gözüne koymak lazım.
Kilit mekanızması mandalı devre dışı bıraktığı için zorlama olsa bile boşlukta kaldığı için kol açılması daha zor.
Koltuk altı ise bir tornavida ve 30 saniyelik iş.
İyi Bayramlar...
Cok gecmis olsun .. Simdi ögrendim .. Motoru götüremeyen ne alsam kardır diyerek cantaları götürmeye baslamıs :mad:
sburgman
14.10.2007, 18:16:12
Geçmiş olsun insanın oldukça moralini bozan bir durum bayram vakti...
çaylak motorcu
14.10.2007, 23:35:51
cok sagolun arkadaslar,bende koltugun 10 saniyede acıldıgını gordum onun ıcın oraya da guvenmıyorum hos cantaya da guvenmıyorum en ıyısı hıcbısey bırakmamak ama benım gıbı gunluk hayatta ıse gıdıp gelırken de motor kullanınca cok zor oluyo.
Koltugun altında laptop cantam,iş evrak cantam ve ceketim oluyo.arka cantada ise motor kıyafet ve aksesuarlarım.yani baya bi dolu oluyorum. Yani yeniden o cantayı alamak ve yeniden doldurmak ve yeniden caldırmak!!!! durumundayım:( yaz basında da arabadan cantamı calmıslardı.laptopum,cep telefonum ve ıvır zıvır bi suru sey gitmisti.demekki her 3 ayda bir bole bi olayı yasamam lazım ki hayatımın normal seyrinde gittigini anlayayım:)
Herneyse bir de sorum var.Ayna da kor nokta problemını sıkca yasıyorum.O nedenle o kucuk yuvarlak aynalardan alıp aynalarıma yapıstırmak ıstıyorum.nerden bulabilirim?
cok sagolun arkadaslar,bende koltugun 10 saniyede acıldıgını gordum onun ıcın oraya da guvenmıyorum hos cantaya da guvenmıyorum en ıyısı hıcbısey bırakmamak ama benım gıbı gunluk hayatta ıse gıdıp gelırken de motor kullanınca cok zor oluyo.
Koltugun altında laptop cantam,iş evrak cantam ve ceketim oluyo.arka cantada ise motor kıyafet ve aksesuarlarım.yani baya bi dolu oluyorum. Yani yeniden o cantayı alamak ve yeniden doldurmak ve yeniden caldırmak!!!! durumundayım:( yaz basında da arabadan cantamı calmıslardı.laptopum,cep telefonum ve ıvır zıvır bi suru sey gitmisti.demekki her 3 ayda bir bole bi olayı yasamam lazım ki hayatımın normal seyrinde gittigini anlayayım:)
Herneyse bir de sorum var.Ayna da kor nokta problemını sıkca yasıyorum.O nedenle o kucuk yuvarlak aynalardan alıp aynalarıma yapıstırmak ıstıyorum.nerden bulabilirim?
Araba Aksesuarları satan herhangi bir dükkana girsen bulabilirsin :)
Bauhouse'da var aradığın ayna. Ben ordan aldım ve kullanıyorum.
Barış
16.10.2007, 00:08:45
Geçmiş olsun üzücü bir durum.
sbuyukkilic
16.10.2007, 00:34:51
Şenol abi koltuk altı güvenli yer değildir.
cüzdan veya cep telefonu gibi eşyaları bırakacaksak torpido gözüne koymak lazım.
Kilit mekanızması mandalı devre dışı bıraktığı için zorlama olsa bile boşlukta kaldığı için kol açılması daha zor.
Koltuk altı ise bir tornavida ve 30 saniyelik iş.
Hımmmmm. Doğru söylüyorsun. Gerci kask dizlik var. Telsizi torpidoya koyuyorum. Demekki beleş diye sokağa değil otoparka bırakmak lazım.
beetle65
16.10.2007, 22:31:54
beş kuruşun hesabını yapmadan mümkün ise otopark
kafa rahat-hayat güzel :shades:
alinazik
16.10.2007, 22:33:27
beş kuruşun hesabını yapmadan mümkün ise otopark
kafa rahat-hayat güzel :shades:
selam
evet kesinlikle katılıyorum...kasko da şart garaj da...
gsati
27.10.2007, 22:00:36
arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bu akşam suzukimi yıkadım kapalı garajda ve garaj karanlık olduğu için ışıkları açık bırakarak yıkadım.Akü çok az çalıştırmıyor motoru. Arabayı arabaya bağlayarak aküyü şarj ettiklerini biliyorum ama bu motorda hiçbirşey bilmiyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim nelere ihtiyacım var.Yarın motorla işim var lütfen acil arkadaşlar:shiny:
alinazik
27.10.2007, 22:05:16
arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var bu akşam suzukimi yıkadım kapalı garajda ve garaj karanlık olduğu için ışıkları açık bırakarak yıkadım.Akü çok az çalıştırmıyor motoru. Arabayı arabaya bağlayarak aküyü şarj ettiklerini biliyorum ama bu motorda hiçbirşey bilmiyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim nelere ihtiyacım var.Yarın motorla işim var lütfen acil arkadaşlar:shiny:
selam
arkadaşım geçmiş olsun bence arabadan takviye yapabilirsin ama tam bilgiyi t&t kardeşlerden almalısın...
yamacayir2828
30.11.2007, 00:38:45
arkadaşlar burgmanlar debriyaj mı var k7 lerde debriyaj sorunu varmış dogrumu kulanam varmı yazaesa sevinirim
Stingray
30.11.2007, 00:53:35
Suzuki problemleri köşesinde K7 Varyatör sorunu ile alakalı yazılar yazılmış diye hatırlıyorum oraya bakabilirsin.
beetle65
30.11.2007, 07:20:10
Normal araçtan araca takviye yaptığın gibi yapabilirsin
en önemli şart + ve - uçları aynı şekilde motorun aküsünde aynı uçlara tutman :good:
Geçmiş olsun :shades:
arkadaşlar burgmanlar debriyaj mı var k7 lerde debriyaj sorunu varmış dogrumu kulanam varmı yazaesa sevinirim
Maalesef artık K7 lerde böyle bir sorun olmadığı için yardımcı olamıyoruz :)
yamacayir2828
30.11.2007, 11:57:27
teşekkürler herkese iyi sürüşler
beetle65
14.12.2007, 08:57:10
Biz teşekkür ederiz :)
Biz bunun üzerine bir daha tşk.ederiz :p
taner altan
14.12.2007, 10:19:57
Kardeş bu ne kibarlık :)
beetle65
16.12.2007, 14:04:41
Kardeş bu ne kibarlık :)
sizede tşk. ederiz kardeşim :friends:
yamacayir2828
22.02.2008, 22:27:20
merhaba arkadaşalr ben burgman almak isdiyorum birtane buldum kuzey motorda 2004 model kilometresi 12500 fiyat 6500 ytl isdiyor bikurus aşagı inmiyor nası fiyatı iyimi bana acıil yaarsanız sevinirim saygılar
Normal fiyat vermiş. Piyasası o civarlarda zaten.
bullet
23.02.2008, 11:43:35
Bence de fiyat normal ama Altan motora baktırmadan satın almayın derim.
bende 2004 modelini kullanmıştım,10.000 km'den sonra debriyaj
balatası kavrama yaparken kaçırmaya başlamıştı.kalkışlarda çıkardığı
rahatsız edici sesten de anlayabilirsiniz.şimdiden hayırlı olsun alacağınız
suzukiniz.
yamacayir2828
24.02.2008, 00:40:42
kardeş verdigin bilgiler için saol altan kotor karsıda ben mtoru kuzuey motor suzuki bayisinden alacam onlarda da kelek olurmu baskasına gösdermek gerekirmi
Bence de fiyat normal ama Altan motora baktırmadan satın almayın derim.
bende 2004 modelini kullanmıştım,10.000 km'den sonra debriyaj
balatası kavrama yaparken kaçırmaya başlamıştı.kalkışlarda çıkardığı
rahatsız edici sesten de anlayabilirsiniz.şimdiden hayırlı olsun alacağınız
suzukiniz.
@yamacayir2828
Kavun karpuz mu bu kelek olsun :)
saol = sağol
kotor = motor
mtoru = motoru
kuzuey = kuzey
alacam = alacağım
gösdermek = göstermek
Türkçe' mizi düzgün kullanmakta fayda var :)
yamacayir2828
24.02.2008, 13:21:24
haklısın yalış yazmışım özür kusura bakma
@yamacayir2828
saol = sağol
kotor = motor
mtoru = motoru
kuzuey = kuzey
alacam = alacağım
gösdermek = göstermek
haklısın yalış yazmışım özür kusura bakma
Rica ederim.
Bu arada sahibinden.com u incelersen, 2004 fiyatları aşağı yukarı bu civarlardadır.
Hayırlı olsun diyelim...
@yamacayir2828
saol = sağol
kotor = motor
mtoru = motoru
kuzuey = kuzey
alacam = alacağım
gösdermek = göstermek
Cüneyt'cim seni sevmek icin binlerce nedenim var .. İste buda onlardan biri :)
beetle65
25.02.2008, 12:11:50
Türkçemiz konusunda bende çok hassasım arkadaşlar :good:
Lütfen yapılan hatalar da birbirimiz uyaralım ki bu hatalar tekrarlamasın :shades:
Sevgiler :flowers:
Tükçe konusundaki hassasiyetinize ben de katılıyorum. Bizi biz yapan dil, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmalıyız. Günümüzde dünyada çeşitli lehçeler de dahil olmak üzere en yaygın kullanılan dillerden biri bizim dilimiz. Ne kadar güzel kullanabilirsek o kadar gurur vericidir bence. Bu konuda yapılacak her çalışmaya seve seve katılırım.
beetle65
25.03.2008, 17:08:38
Tükçe konusundaki hassasiyetinize ben de katılıyorum. Bizi biz yapan dil, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmalıyız. Günümüzde dünyada çeşitli lehçeler de dahil olmak üzere en yaygın kullanılan dillerden biri bizim dilimiz. Ne kadar güzel kullanabilirsek o kadar gurur vericidir bence. Bu konuda yapılacak her çalışmaya seve seve katılırım.
Resim çok iyi yahu :p
alinazik
26.03.2008, 01:07:14
Resim çok iyi yahu :p
bende yeni gördüm koptum yaww.
beetle65
27.03.2008, 08:29:12
bende yeni gördüm koptum yaww.
Daha çok kopacaksın :shiny:
alinazik
27.03.2008, 13:50:17
Daha çok kopacaksın :shiny:
selamlar
inşallah abi hep beraber kopmalar dilerim...,
gsati
09.04.2008, 14:14:57
Arkadaşlar siz motorunuzu nasıl temizliyorsunuz bana bir kısaca anlatır mısınız?:helpsmilie:
sunman
09.04.2008, 15:01:48
Arkadaşlar siz motorunuzu nasıl temizliyorsunuz bana bir kısaca anlatır mısınız?:helpsmilie:
Beetle65' e soracaksın bu işin profesörü odur, yardım etmeyide çok sever.
gsati
09.04.2008, 15:06:15
Her motoru yıkadığımda sanki birşeyleri eksik yapıyorum gibi geliyor bana:)
Zafercim buyur :shiny:
beetle65
10.04.2008, 06:46:51
Uygulamalı anlatmak lazım :shades:
Bol su-köpüklü bir oto şampuanı-güzel bir sünger-toz bırakmayan bir bez-süngerin giremeyeceği aralar için bir fırça ve tabiiki sabırlı ve bu işi seven bir motorsever :frantic4yc:
alinazik
11.04.2008, 00:27:48
Uygulamalı anlatmak lazım :shades:
Bol su-köpüklü bir oto şampuanı-güzel bir sünger-toz bırakmayan bir bez-süngerin giremeyeceği aralar için bir fırça ve tabiiki sabırlı ve bu işi seven bir motorsever :frantic4yc:
:clap2::clap2::clap2::clap2:
bugün motoru yaladım yuttum tam 3 saat sürdü cila faslı da dahil..
Stingray
11.04.2008, 00:36:55
Bugün aynen motor boya koruma yapılmış ve yalanmıştır :)
Brandasında yatmaktadır :)
Suzukim Ailesini seviyorum temiz insanlar :wub:
beetle65
12.04.2008, 20:39:19
Uygulamalı ders verilir :thumbup:
Aslında sponsor bulma konusunda zorluk yasamazsın Zafercim :shiny:
beetle65
12.04.2008, 21:31:07
Aslında sponsor bulma konusunda zorluk yasamazsın Zafercim :shiny:
Okul dönemi babamın arabasında staj gördüm
Üniversite yıllarında gece taksicilik
Askerlik sonrası kendi arabalarım ve son 2,5 senedirde + motor eklendi
Harcadığım ve çürüttüğüm bez sayısını bende unuttum :shiny:
Ama benim için gerçekten stres atma şekli oldu
Haftanın yorgunluğu-iş stresi ve hayatın getirdiği zorluklara karşı bir kaçış ve yeniden hayata gülümseme anlayacağınız :thumbup::worshippy:
Arabamı ve motorumu seviyorum :wub:
Bizlerde seni seviyoruz Zafercim :wub: azmini asla kaybetme :shiny:
beetle65
12.04.2008, 21:36:24
Bizlerde seni seviyoruz Zafercim :wub: azmini asla kaybetme :shiny:
Sev beni seveyim seni :shades:
alinazik
13.04.2008, 00:40:44
selam
zafer abi ilk öğrencin olabilirmiyim.....:yahoo::boxing::yahoo:
beetle65
14.04.2008, 07:37:40
selam
zafer abi ilk öğrencin olabilirmiyim.....:yahoo::boxing::yahoo:
Ne demek kardeşim :shades:
Mutlaka benimde senden öğreneceğim şeyler vardır :good:
Ahmet Taner
14.04.2008, 10:54:00
çok sevindim ,zafer abi uygulamalı dersi benim motor üzerinde verebilirmisin? hatta her hafta bir kişiye ders ver benim motoru ders verirken kullanabilirsin hiç sorun değil...şaka biyana motorun gerçekten çok temiz nazar değmesin..:shades:
Maşallah diyelim. Nazar değecek kardeşimin motoruna :)
Ahmet Taner
14.04.2008, 12:24:46
Maşallah diyelim. Nazar değecek kardeşimin motoruna :)
budur abicim olmuştur...zafer abicim seni seviyoruz pilav yemeye geliriz artık...:dpac:
DARK1907
14.04.2008, 15:54:25
Uğraşmayın ağabeyimle:friends:
Stingray
14.04.2008, 18:26:05
Ahah
Çok yakışmış :)
Zafercim o pilavdan bir kasıkta ben isterim söyleyim :shiny:
burgmanbora
14.04.2008, 20:50:32
Abim bu gün yok meydanı boş buldunuz yarın gelir hepinizin gözünü şişirir bak sonra uyarmadın demeyin karışmam.
Abim bu gün yok meydanı boş buldunuz yarın gelir hepinizin gözünü şişirir bak sonra uyarmadın demeyin karışmam.
Resmen adamın iyi niyetini suistimal ediyoruz yahu :p
sunman
15.04.2008, 10:24:24
Hah budur işte ellerine sağlık cücü bundan sonra en temiz motor yarışmasını kazanan bu Maaşallah yazısıyla grup sürüşüne katılacak ki farkı belli olsun.:wub::thumbup::clap2::dribble:
***Yazı Alinazik'de varmış piknikte söylemişti getirmeyi unutma lütfen yarışmaya
beetle65
15.04.2008, 10:28:47
Günaydın beyler :shades:
Uğraşın bakalım :clap2::shake2:
Canınız sağolsun sizin :friends::flowers:
Blackpanther
15.04.2008, 13:25:30
Hah budur işte ellerine sağlık cücü bundan sonra en temiz motor yarışmasını kazanan bu Maaşallah yazısıyla grup sürüşüne katılacak ki farkı belli olsun.:wub::thumbup::clap2::dribble:
***Yazı Alinazik'de varmış piknikte söylemişti getirmeyi unutma lütfen yarışmaya
Hocam ozaman uğraşıpta birinci felan gelmeyelim....Mazallah o şekilde dolaşırken tanıdık biri felan görür karizma çizilmesin sonra.....:blink:
beetle65
15.04.2008, 13:36:57
Hocam ozaman uğraşıpta birinci felan gelmeyelim....Mazallah o şekilde dolaşırken tanıdık biri felan görür karizma çizilmesin sonra.....:blink:
Yani kafadan sakat bir durum
Ben bir daha düşün derim
Bir tarafta benim motor diğer tarafta sünnet kıyafeti
İşin zor :shades:
Şaka bir yana temiz olan kazansın (Jürinin kriterlerine en uygun olan makine kazansın) :shake2::clap2::good:
Blackpanther
15.04.2008, 14:34:36
yok abi yok.. şimdi birinci gelene şapkada giydirirler....:confused1:
beetle65
15.04.2008, 14:51:38
Baksana yarışma olmadan giydirdiler
Yarışma sonu neler olur Allah bilir :confused1:
Baksana yarışma olmadan giydirdiler
Yarışma sonu neler olur Allah bilir :confused1:
Zafer kazanır tek gecerim :shiny:
Stingray
15.04.2008, 23:16:05
İyi olan kazansın :)
Bakıyormusun pazar icin mekan toprak :)
Stingray
15.04.2008, 23:50:00
Sen merak etme Toprak
beetle65
16.04.2008, 07:36:17
Nerede olacak henüz belli değil anlaşılan :confused1:
Tüm günü mü kapsayacak bu etkinlik acep :confused1:
Muhtemelen tüm gün diye düsünüyorum hadi etkinlik bitti evlere dagılın yook :)
beetle65
16.04.2008, 07:58:19
Ona göre proğram yapmak lazım
Cumartesi çok işim var
Motoru ne zaman temizleyeceğim :confused1:
Cumartesi çok işim var
Aman sana güveniyoruz banko diyoruz utandırma bizi :)
beetle65
16.04.2008, 08:51:03
Bana güvenmeniz çok gurur verici tşk.ederim :shades:
Ama iyi olan kazansın bence :good:
Blackpanther
16.04.2008, 09:01:53
Saol Uzaycım yoğun desteklerin için:dry::shiny:
Huhuuu bizde burdayız... huhuuu...
beetle65
16.04.2008, 09:02:40
Başarılar kardeşim canı gönülden hemde :flowers::clap2:
Blackpanther
16.04.2008, 09:04:22
beetle65;
Eğer becerebilirsem pazar günü bir süprizim olacak..:good:
beetle65
16.04.2008, 10:12:34
beetle65;
Eğer becerebilirsem pazar günü bir süprizim olacak..:good:
:confused1: :shades:
Huhuuu bizde burdayız... huhuuu...
Kardesim adam KIL biliyorum yoksa gönlüm senden yana :shiny:
aLien
17.04.2008, 00:47:20
Cumartesi çok işim var
Yahu senin ekstra birşey yapmana gerek yokki. :) Normal bir günde temizlermiş gibi davran yeter suzukimnet
beetle65
17.04.2008, 07:25:07
Yahu senin ekstra birşey yapmana gerek yokki. :) Normal bir günde temizlermiş gibi davran yeter suzukimnet
:frantic4yc::dribble::good: Tamam o zaman :shades:
gsati
28.06.2008, 23:51:50
Arkadaşlar 1000 km bakımından sonra ikinci bakım ne zaman yapılıyor?
sburgman
28.06.2008, 23:58:00
6000 km'de yapılıyor.
Dastini
29.06.2008, 18:38:50
Sonraki de 12.000 de ama tavsiyem motorunun sağlığı açısından 3-4 binde bir yağ, yağ filitresi ve debriyaj temizliği yaptırmandır.
beetle65
29.06.2008, 21:37:50
Sonraki de 12.000 de ama tavsiyem motorunun sağlığı açısından 3-4 binde bir yağ, yağ filitresi ve debriyaj temizliği yaptırmandır.
Dastini hayırlı olsun :shake2:
Değişik bir nick :good:
Dastini
29.06.2008, 22:43:42
Dastini hayırlı olsun :shake2:
Değişik bir nick :good:
Benim mağazanın ismi abi çaktırma site yönetimi duymasın uyandırmadan reklam yapıyoruz.
beetle65
29.06.2008, 23:30:26
Benim mağazanın ismi abi çaktırma site yönetimi duymasın uyandırmadan reklam yapıyoruz.
Hayırlısı olsun :shake2:
gsati
30.06.2008, 00:57:09
Evet zaten motorun sesi değişti sanki yani servise mi götürim diyosun
Dastini
30.06.2008, 10:46:04
Evet zaten motorun sesi değişti sanki yani servise mi götürim diyosun
Bana sorarsan git derim motorunun sağlığı açısından, böylelikle her zaman ilk günkü gibi kalır motorun....
(Bak şekil 1-a cücünün motoru) :)
gsati
09.07.2008, 23:49:01
Şuan motor 4000 km de.5000 olunca götürücem:thumbup:
Arkadaşlar bu aralar işlerimden dolayı motoru yıkayamadımda 2 hafta kadar.Benzin koyma yerindeki plastik üzerindeki kirler çıkmıyor kalmış gibi orada.O kadar uğraştım çıkartamadım.Neyle silmemi önerirsiniz.Ayak izleri gibi
sunman
10.07.2008, 07:58:08
Arkadaşlar bu aralar işlerimden dolayı motoru yıkayamadımda 2 hafta kadar.Benzin koyma yerindeki plastik üzerindeki kirler çıkmıyor kalmış gibi orada.O kadar uğraştım çıkartamadım.Neyle silmemi önerirsiniz.Ayak izleri gibi
Trutle Wax yada sonax'ın dashboard temizleme spreyi işini görecektir . Sıktıkdan sonra 3-4 sn. bekleyip ıslak bez ile silersen mat kuru bezle silersen parlak olarak tertemiz olur. Kolaygelsin.
beetle65
14.08.2008, 11:11:16
Motor alınmış olabilir :confused1:
trip yapıyordur.:shiny:
Burgmanlar doğası gereği pisliği sevmezler :frantic4yc:
gsati
11.02.2009, 22:42:25
Arkadaşlar 6000km bakımında neler değişiyor ve tahmini ne kadar fiyat çıkıyor.Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar 6000km bakımında neler değişiyor ve tahmini ne kadar fiyat çıkıyor.Şimdiden teşekkürler
Forum ana sayfasında, sol alttaki Altan Motor modülüne tıklarsan, periyodik bakım fiyatlarını görebilirsin.
gsati
12.02.2009, 01:14:55
Forum ana sayfasında, sol alttaki Altan Motor modülüne tıklarsan, periyodik bakım fiyatlarını görebilirsin.
Pardon görmemiştim,teşekkürler
intel
12.02.2009, 13:33:39
Merhaba Arkadaşlar ;
Fuar esnasında Tekay motorda sergilenen Burgman An 400 ü sanırım incelemişinizdir.Ek olarak koltuk ısıtma elcik ısıtma elcik koruma gibi aksesuarlar vardı üstünde.
Benim size sormak istediğim oradaki elcik korumasını buradan yada yurt dışından temin etme olanağım nedir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
intel
10.03.2009, 16:32:44
Merhaba Arkadaşlar ;
Fuar esnasında Tekay motorda sergilenen Burgman An 400 ü sanırım incelemişinizdir.Ek olarak koltuk ısıtma elcik ısıtma elcik koruma gibi aksesuarlar vardı üstünde.
Benim size sormak istediğim oradaki elcik korumasını buradan yada yurt dışından temin etme olanağım nedir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
SAnırım Burgman kullanıcısı yok yada buraya 1 aydır kimse bakmıyor .
taner altan
10.03.2009, 17:09:53
Arkadaşım elcik ısıtma piyasada var,saito veye hengerikede var,elcik koruma türkiyede yok dışardan getiriyorlar ama bir bilgim yok.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.