PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burgman AN400 Paylaşım

Sayfa : [1] 2

öztarden
02.03.2007, 00:39:55
Başlığa burdan devam edelim arkadaşlar.

serhat

zuhtupasa
02.03.2007, 11:19:43
Başlığa burdan devam edelim arkadaşlar.

serhat

Taşındık bile..:p

öztarden
02.03.2007, 12:45:45
paşam tasıdık ama bu arkadaşlar nerde bak ben bile buraya taşıyınca gündüz girebiliyorum..

Thai
02.03.2007, 15:08:53
Eh yawaş yawaş taşımak lazım netekim MT'den atılacaz yoksa... :)

alinazik
02.03.2007, 20:15:41
selam

taşındık taşındık ilk durağımız burası artık

saygıyla

zuhtupasa
03.03.2007, 11:01:04
E hadi madem tasındık..yerleşelim artık..:)

tirevul
03.03.2007, 12:07:20
Günaydın, yaw paşam yerleşelim de diğer taraftaki sayfamızda ortalıktan yok oldu yaw içim cız ediyor :cray: Ama neyse beaaaaaaa çok yaşa suzukimnet :cheers: :cheers: :cheers: :clap2: :clap2: :clap2:

Hala uyanamamışım mesajı toparlamaktan bir hal oldum :)

burgmanbora
03.03.2007, 13:02:47
beyler biz gidiyoruz :yahoo: T&T kardeşler biz geliyoruz:clap2:

öztarden
03.03.2007, 13:45:37
yaw nereye gidiyorsunuzben motorun üzerindeyim sucuk gibi odum

exelans
03.03.2007, 14:22:29
bende perşembe günü yakalanmıştım yağmuraa ıslandıktan sora rüzgar yemek mahfetti beni we burgmanımı:(
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

burgmanbora
03.03.2007, 23:27:47
eyet intercom kiti buldum sitesindeki satış fiyatı100Euro

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Bu alet arçınız ile telsiz olmadan konuşmanızı sağlıyor ve aynı anda MP3,telefon ve telsiz bağlanabiliyor

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

tirevul
04.03.2007, 11:18:32
Herkese günaydın.
Bora Almanya'da iş yaptığımız bir firmaya mail attım albrecht ile ilgili, eğer adilik yapmazlarsa getirtiriz :) Şu an gruptaki telsizlerin modellerini biliyormusun? Yada senin kullandığın telsiz modeli? Yada arkadaşlar tavsiye ettiğiniz bir telsiz varmı?
Benim elimdekiler Trunk telsizmiş. Malesef PMR özelliği yok.

burgmanbora
04.03.2007, 11:45:18
T&T Aselsan cobra 525 kullanıyorlar bu model ve üst modellerinede uyuyormuş.
:flowers:

zuhtupasa
04.03.2007, 13:29:53
Herkese günaydın.
Bora Almanya'da iş yaptığımız bir firmaya mail attım albrecht ile ilgili, eğer adilik yapmazlarsa getirtiriz :) Şu an gruptaki telsizlerin modellerini biliyormusun? Yada senin kullandığın telsiz modeli? Yada arkadaşlar tavsiye ettiğiniz bir telsiz varmı?
Benim elimdekiler Trunk telsizmiş. Malesef PMR özelliği yok.

Bizim elimizde 2 adet Motorola walkie talkie var yarın sabahtan yazacam modellerini..Aman bizden haber almadan sipariş geçmeeee..:dribble:

T&T Aselsan cobra 525 kullanıyorlar bu model ve üst modellerinede uyuyormuş.

Bunlar Tamerinkiler..:p

Bundan mutlaka edinmeliyiz..Ama öle ama böle yoksa yollarda maymun olcez walla..:dribble:

tirevul
04.03.2007, 14:33:58
Yok paşam sipariş geçmiyorum sadece mal attım bu ürünü bulabilirmisiniz, bulursanız göndermenizi istesem halledermisiniz diye? Ticari değil hatır için olduğundan yapmayabilirler ama bir cevap gelsinde o zaman bakarız. Zaten hemen alabilirlerse en azından 1 tane getirtiriz acilen sonra baktık uyuyo toptan sayı veririz. Zaten ups veya dhl le ertesi gün burada...

alinazik
04.03.2007, 18:08:38
selam

tarden (serhat) ile beraber sıcak çayla beraber birde sıcak muhabbet çok iyi geldi adam yağmur çamur demiyor geziyor kardeşim :) bu tarafa yolu düşen arkadaşlar mutlaka bekliyorum...

saygılar..

öztarden
04.03.2007, 18:32:22
mustafacım eve geldim birde motoru silip bilgisayarın başına geçtim.Sıcak karşılaman ve çayın için teşekkürler.Biraz daha kalsam satışa bile başlayacaktım:):cheers:

Stingray
05.03.2007, 00:47:35
Ali Nazik kardeşim
Kısmetse geliriz.
Alican abi
Telsiz için haberleşelim 2 adet almak istiyorum.
Sevgiler
Tolga

tirevul
05.03.2007, 10:22:17
Günaydın arkadaşlar,

Etrafınızda grafik tasarımcı ve telsiz konusundan teknik olarak iyi olan ve sorularıma cevap verebilecek biri varsa bana bilgi verirmisiniz?

Saygılar, sevgiler....

Not: T&T kardeşlere

Abi sizin gibi servis görmedim. Hem iki dakikada motoru bitti diye bana teslim ettiniz hemde motorumu bozmuşsunuz!!!!

Abi bu ne yaaaaa gitmiyor bu motor. Kadranımı küçültmüşsünüz 160 dan sonrasını göremiyorum. Ayıp ya :yahoo: :yahoo: bu kadar da olmazki, 44 beygir nereeeee 180 km saat nereeeeeee

Stingray
05.03.2007, 10:45:01
Tamer günaydın
hocam öyle bir yazmışsın ki 2 defa okudum acaba ben mi anlamadım diye.
Hani bilgi almak istediğin konular benzer falan olur da anlarım :)
Grafik tasaraımı nereee telsiz nereee :)

Grafik tasarımı konusundaki sorun nedir? Belki az da olsa yardımım dokunabilir sana?

sevgiler
Tolga

zuhtupasa
05.03.2007, 10:56:40
Günaydın arkadaşlar,

Etrafınızda grafik tasarımcı ve telsiz konusundan teknik olarak iyi olan ve sorularıma cevap verebilecek biri varsa bana bilgi verirmisiniz?

Saygılar, sevgiler....

Not: T&T kardeşlere

Abi sizin gibi servis görmedim. Hem iki dakikada motoru bitti diye bana teslim ettiniz hemde motorumu bozmuşsunuz!!!!

Abi bu ne yaaaaa gitmiyor bu motor. Kadranımı küçültmüşsünüz 160 dan sonrasını göremiyorum. Ayıp ya :yahoo: :yahoo: bu kadar da olmazki, 44 beygir nereeeee 180 km saat nereeeeeee

Bu arada bizim telsizlerin modelini yazıorum..
Motorola T 5522 2 adet var..:rolleyes:

tirevul
05.03.2007, 11:00:29
Yok Tolga haklısın birbirinden alakasız şeyler ama grafik tasarımı şirketlerin tanıtım broşürü ile ilgili, telsiz ise elimdeki motorola prof. telsizleri programlama yaparak kendi aralarında servis sağlayıcı olmadan görüştürmek için :) Valla idare edeceniz artık Pazartesi sabahı aceleyle bu kadarı yazdığıma da şükür :) Bu arada yardım teklifin için çok teşekkür ederim.

zuhtupasa
05.03.2007, 11:02:07
Tamer tamam dimi..Bizim telsizler..:))

tirevul
05.03.2007, 11:06:11
Tamer tamam dimi..Bizim telsizler..:))

Almanya dan haber bekliyorum malum daha yeni mesai başındalar. Olmazsa öğlene arayacağım. Telsizleri not ettim. Umarım utandırmazlar beni :)

duffy
05.03.2007, 11:07:18
ahaa kayıp bulundu, :)
Bora, senin o interkom benzerini ben kullanıyorum
bu resimdekini andırıyor

zuhtupasa
05.03.2007, 11:14:51
Sevgili Deniz..
Asıl alet baska bişi...Aynı zamanda hem telsiz, hem cep tel, hem mp3 calar, hemde intercom özellii olan bi cihaz peşindeyiz...Hemde sudan ucuza..:)

alinazik
05.03.2007, 11:29:56
mustafacım eve geldim birde motoru silip bilgisayarın başına geçtim.Sıcak karşılaman ve çayın için teşekkürler.Biraz daha kalsam satışa bile başlayacaktım:):cheers:

selam

afiyet olsun her zaman beklerim..

saygılar

Stingray
05.03.2007, 12:18:56
alican abi
sudan ucuz alet bilgilerini bana da belirtirsen sevinirim.
Bu arada telsiz işi nedir? Yeni sipariş ise bende istiyorum 2 adet.

zuhtupasa
05.03.2007, 12:57:55
alican abi
sudan ucuz alet bilgilerini bana da belirtirsen sevinirim.
Bu arada telsiz işi nedir? Yeni sipariş ise bende istiyorum 2 adet.

Yaw bizim elimizde telsiz var zaten..:) Telsize takacagımız alet ise su

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] 22 nolu mesaj..süper bişi
S&S

tirevul
05.03.2007, 13:29:43
Arkadaşlar şu intercom cihazı ile ilgilenenler acilen beni messengerlarına eklesinler. Almanya ile görüştüm. Firmayla konuşacaklar. En ucuz gönderi maliyetini hesaplayacağız. Alınacak sayıyı bir an önce tespit etmemiz gerekli. Ona göre parayı göndereceğim.

burgmanbora
05.03.2007, 13:54:32
Arkadaşlar şu intercom cihazı ile ilgilenenler acilen beni messengerlarına eklesinler. Almanya ile görüştüm. Firmayla konuşacaklar. En ucuz gönderi maliyetini hesaplayacağız. Alınacak sayıyı bir an önce tespit etmemiz gerekli. Ona göre parayı göndereceğim.

tamer uğraşılarından dolayı teşekkür ederim fiyatı belli olunca listene eklenirim.

Stingray
05.03.2007, 14:53:33
tamer
ekledim ama offline gözüküyon

tirevul
05.03.2007, 15:02:25
Tolga yemekteydim şimdide dışarı çıkacağım fazla uzun sürmez sanırım. Ekledim seni. Şu fiyat ve adet işini halletmem lazım biran önce. Olmazsa vizesi olan birini gönderecez iki dakika almanyaya gelince karşılarım ben :)

tamer uğraşılarından dolayı teşekkür ederim fiyatı belli olunca listene eklenirim.

Bora rica ederim. Fiyat sitede gördüğünüzden çok farklı olmaz.Sadece buraya gelişinde Gümrüğe takılmadan geçmesin için bir alicengiz olabilir. Onun maliyetide abartı olmaz sanmıyorum. Takribi bir sayı kafamda oluştarayımki alabilirsek ona göre adetleri ayarlayıp ayrı ayrı sevk ettireceğim.

burgmanbora
05.03.2007, 16:52:47
ahaa kayıp bulundu, :)
Bora, senin o interkom benzerini ben kullanıyorum
bu resimdekini andırıyor

Deniz senin bu alettide araştırdın louis.de de vardı yanılmıyorsam 30 Euro civarı sen nerden temin ettin TR de varmı

Sayfasınıda buldum [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

zuhtupasa
05.03.2007, 16:56:49
Bora acele etmeyin..Tamer işi bitircek...
S&S

Stingray
05.03.2007, 18:40:07
arkadaşlar
ben bu konuda 1 aya yakın araştırma yaptım.
Ucuz ürünlerdeki en büyük handikap mikrofondaki aktif filtrasyonun yapılmaması. Noise Cancelling Technology kullanan mikrofon olmadığı sürece ucuz üründe sadece karşı tarafa rüzgar sesi gidiyormuş. Bunların mikrofonlarını iyice saklasanda ses gidiyor.
Noise Cancelling mikrofonlar içinde 2 adet sensor bulunuyor. Bunlardan 1 tanesi dış mekan sesini algılıyor diğeri ise insan sesini. İnsan sesini ise 2 farklı frekanstan tespit ediyor. 1 tanesi normal ağazdan çıkan ses, diğeri ise gırtlaktan çıkan ses. Sistem bu iki sesi birleştirip diğer sensörden çıkan sesten ayırt ediyor. Böylece net bir konuşma oluyor.
Etrafında bir çok endurocu arkaşım ucuz sistem kullanıp sonra pişman olduklarını söylüyorlar. Halen N-Com kullanıp çok memnun olduklarını duydum. Tamer abi de memnunum diyor. Tabi buradaki sıkıntı N-Com'un kendi kaskından başka sisteme uymaması.

Ben universal sistemler buldum ama biraz pahalı. sadece intercom kit 500 usd civarı ama racing bile yapsan karşı tarafa net ses gidiyor.

tirevul
06.03.2007, 23:31:35
Aloooo resimleri koyun abicim hatun kanıt bekliyor :)

zuhtupasa
07.03.2007, 10:32:43
Yaw nerde dun aksamki resimler..
KArdesim uyumaaaa forumuna sahip çıııkkk.:dribble: :dribble:
S&S

alinazik
07.03.2007, 11:34:53
selam

resimleri kim çekmişti yaww...

hadi bekliyoruz resimleri...
malum yerdekilerden başka resim yokmu

saygılar.

burgmanbora
07.03.2007, 12:50:26
Abi burda biz bizeyiz orda alem çatlasın şu ana sayfa bir açılsa sen şenliğe bak ozaman:yahoo:

Gelelim alemin burgman grubuna:boxing:
O kadar kaynaştıkki artık herkes birbirini kardeşiymiş gibi seviyor bu burgman başka bir şey yahu Oğuz kardeşimiz için Zuhtupasa, Duffy, stingray ve herkes seferber oldu tirevul taaaaaa gürpınardan geldi tabi o biraz medyatik olmakta istemiş ama hadi neyse:thumbup: hele vedat ile tarden varya onlar sırf baklava için gelmiş tabi bu arada bende baklavayı götürmekten oğuzun burgmannının resmini çekmeyi unutmuşum pardaon abi ya:blink:
arko, sunman ve canbarlas ilede tanıştık ve sonra kapanışı yapmak için gelen arkadaşlarla güzel bir sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumladık geceye son verdik.

:frantic4yc: :frantic4yc: :frantic4yc: :friends: :friends: suzukimnet

element
07.03.2007, 13:08:53
yahu ben yine erken ayrılmak zorunda kaldım, ama yine de hemen hemen herkesle tanıştım galiba, oğuz tekrar hayırlı olsun kazasız belasız.....

altanmotor
07.03.2007, 13:46:57
OOOOOO
beyler aksam sohpet yerındeymıs :)
oguz hayırlı olsun !!!!!!!!!!!!

vedat motorla ılgılı bır ses cıkmadı ne durum da bana da bılgıverırmısın
altanmotor@hotmail.com

vedatarpacı
07.03.2007, 15:40:01
tamer abi, benzini doldurduktan sonra problem kalmadı .. yanlış anlama işi bitti aramadı olmasın telefonda bilgilendirdim seni en son .. teşekkürler

Thai
07.03.2007, 18:19:29
Hayırlı olsun Foto-Moto en sonunda kapmışın motorunu, darısı plakanın başına ne diyim.....
Neyse ama bu bile suzuki için küçük olabilir ama burgmancılar için büyük bir adım. :)

zuhtupasa
07.03.2007, 19:18:12
Adam motoru aldı kayboldu..ses seda yok..

exelans
07.03.2007, 21:20:17
iyi akşamlar hepinize
güzel bi mudanya gezisi yaptım (öneri we arştırma gezisi) fotoları yükleyeceğim yazın inşallah hepimizz gideriz az sonra fotolar geliyor....

arkadaşlar bügünki keşif gezim we paylaşım iyi seyirler
Deniz Serhoşları

Köpükten omuzları birbirine dayanmış.
Yüksek mağrur başaları, akşam rengiyle yanmış,
sahile koşuyor bak
deniz serhoşları

Bazen yırtık yelkenli bir sandala çarparak
Bazen ufkun kıpkızıl şarabına takarak
gitgide coşuyor bak
deniz serhoşları.

Rüzgarın ıslığı en yakın yoldaşları
yıllarca dövünerek içi yanmış taşları,
bir anda parçalayıp doyacakmış
serhoşları.

Çılgın gönüllerde aşkın en büyük kini
yosunlu kayaların o yeşil gözlerini
deli aşıklar gibi oyacakmış
serhoşlar.

Ömer Bedrettin UŞAKLI (1926- Trilye)

son iki resim alıntıdır yüklemek uzun sürüyordu kb düşük bilgi amaçlı onları tercih ettim
ilk resim deniz ötobüsü inşaatı bu yaza hazır olacak
merkezden görüntüler atatürk anıtı
mudanya antlaşmasının yapıldığı bina we balmumlar ismet inönü we itifak dewletlerinin komutanları
tarihi mimari we trilye kasabası muhteşem we gezilmesi gereken bi yer yazın çok daha kalabalık we şenlikli olan bşi yer inşallah hepberaber gidbiliriz

Thai
07.03.2007, 23:30:09
Mudanya güzel yermiş, şu havalar bir ısınsın, akacaz her hafta biryerlere...
Fotograflar ve paylaşım için çok teşekkürler exselans.

Bence burayı da programa alalım... Bakalım ne diyecek arkadaşlar....

burgmanbora
07.03.2007, 23:33:08
exselans eline sağlık çok güzel resimler bu yaz listeye gezicek bir yer daha ekledin tebrikler :clap2:
:shake2:

exelans
08.03.2007, 00:13:25
ilginize ben teşekkür ederim arkadaşlar bu hafta bi kaç alternatif daha sunacağım
bursa günübirlik gezilecek yerlerle dolu bu başlangıç açılış gezisiydi dewam edecek ....

Stingray
08.03.2007, 01:07:55
exselans
hertürlü geziye bizzat gelip sana eşlik ederim güzel kardeşim.
Ellerine sağlık bizle paylaşmışsın.

alinazik
08.03.2007, 10:57:49
selam

emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş... hepberaber gideriz inşallah...amin

sunman
08.03.2007, 11:27:59
Alican Abi ;

motorola yanılmıyosan "FRS"(Family Radio System) frekansı kullanıyo bende de 2 ad. var ancak diğer telsizlerin hiç biri bu frekansada değil dolayısı ile ya herkes bu motorolalardan alacak farklı modelde olsa aynı frekansı kullanıyor yada biz telsizleri değiştirecez. ayrıca motorolaların jack girişleri farklı 2in1 ad. biri ince diğeri dahada ince bir giriş ancak bu telsizleri motosiklette kullanmak için özel kask ve düğme aparatı USA de ayrıca satılıyor.

exselans bu arda gezin süper paylaşım için teşekkürler mutlaka bu turu yapmalıyız diye düşünüyorum.

burgmanbora
08.03.2007, 11:42:52
Alican Abi ;

motorola yanılmıyosan "FRS"(Family Radio System) frekansı kullanıyo bende de 2 ad. var ancak diğer telsizlerin hiç biri bu frekansada değil dolayısı ile ya herkes bu motorolalardan alacak farklı modelde olsa aynı frekansı kullanıyor yada biz telsizleri değiştirecez. ayrıca motorolaların jack girişleri farklı 2in1 ad. biri ince diğeri dahada ince bir giriş ancak bu telsizleri motosiklette kullanmak için özel kask ve düğme aparatı USA de ayrıca satılıyor.

sunman motorola T5022 ve aselsan cobra PMR 446 frekansını kullanıyor seninkinin marka kodu ne

Foto-Moto
08.03.2007, 11:43:57
Alican Abi, kaybolurmuyum hiç:) Buralardayım, merak etme... Diğer tarafta teşekkürlerimi ilettim... Buradan da tüm arkadaşlara bana yaşattıkları bu keyifli akşam için yeniden teşekkür etmek istiyorum. Karakızım Duffy'nin garajında yatıyor, şimdilik uykuda... Bu pazar uyanacak kısmetse:)

Exelans kardeşim paylaşım için teşekkürler...
Valla süper bi gezi olmuş, bu yaz kısmetse bize rehberlik edersin:)

Arkadaşlar, kendinize çok iyi bakın... İşleriniz rast gitsin... Tekerinize taş değmesin

Oğuz

sunman
08.03.2007, 12:15:03
bakmamlazım abi evde şu anda akşam bildiririm

duffy
08.03.2007, 20:57:38
bende diğer tarafa yazdım Oğuz motorunu sormuyor diye üstü örtülü yatıyor bir kuştüyü yastığı eksik

burgmanbora
08.03.2007, 22:38:59
Arkadaşlar bu akşam bakın ne yaptım

pleksiyi kestim sonra kaynar suda yumuşatıp yuvarladım valla süper oldu avuçumla gazı kontrol ediyorum hele sağa keskin dönerken gazı açmak çok kolay oldu :shades:

zuhtupasa
08.03.2007, 23:07:01
yaw bora seni yeni buluşlardan sorumlu bakan yapıcam..hehehe..:dribble: :dribble: :dribble:

exelans
08.03.2007, 23:39:24
başarılı tebrikler bora ilham kaynağın nedir yaw

burgmanbora
08.03.2007, 23:56:01
Tamer bu parça avrupada satılıyor belki TR de de vardır ben nette görmüştüm ordan taklit ettim.

:frantic4yc:

Stingray
08.03.2007, 23:59:03
mototal da 10 ytl ye satılıyor.
Yurtdışında Crampbuster diye satılıyor.
En çok uzun yolda işe yarıyor diye biliyorum
Bora bi test et te biz de alalım

tirevul
09.03.2007, 00:16:11
Arkadaşlar bu akşam bakın ne yaptım

pleksiyi kestim sonra kaynar suda yumuşatıp yuvarladım valla süper oldu avuçumla gazı kontrol ediyorum hele sağa keskin dönerken gazı açmak çok kolay oldu :shades:

:clap2:
Abicim yakında bakın Burgman yaptım diye çıkacan karşımıza, bırak abicim motoru bir rahat etsin :p

burgmanbora
09.03.2007, 00:33:35
Tolga şehiriçinde de bana çok rahat geldi ama böyle aksesuarlar görecelidir belki sen beyenmessin sonuçta oynak bir işlem görüyor.:rolleyes:

Tamer ben motoru rahat bırakırsam ondan zevk almam ila aşırıya kaçmadan birşey yapmam lazım rahat duramam kendi yapabildiğim şeyler gerçeğinden bana daha özel geliyor.

sunman
09.03.2007, 10:06:27
Arkadaşlar ;

Bu pazar yağmur yokmuş buluşup tur yapsakmı kısa yollu bişey ne dersiniz

zuhtupasa
09.03.2007, 10:26:46
Arkadaşlar ;

Bu pazar yağmur yokmuş buluşup tur yapsakmı kısa yollu bişey ne dersiniz

Cumartsi T&T de karar verilebilir..:rolleyes: :cool: :clap2: (Malum cumartesileri T&T günü..:cool:
S&S

sunman
09.03.2007, 10:30:36
Alican Abi ;

Cumartesi oğlumun doğum günü dolayısı ile ben gelemiycem eğer pazar bir programa karar verilirse foruma yazarmısınız lütfen B
Bora süpersin abi bu arada !!

alinazik
09.03.2007, 10:50:29
selam

bora abi tebrikler durmadan üretiyorsun yaww.maşallah:....
pratik sökülüp takılıyormu...imalat koleksiyon una bunuda ekledin sırada ne var mucit...:)

dediğin gibi kalkış anındaki sağa yapılan dönüşlerde gazlama sıkıntılı oluyor..bende bu sefer normalde u dönüşleri mi sağdan yapardım şimdi tersime gelmesine rağmen sol dönüşlere kendimi alıştırmaya çalışıyorum...

saygılarımla...

burgmanbora
09.03.2007, 11:12:16
Beyler teşekkür ederim böyle bir malzeme sağa dönüşte gidon pilota yaklaştığı için gaz açmak biraz daha zor bu anda bayağı işe yarıyor.

zuhtupasa
09.03.2007, 12:28:33
yakında bu makineyi 650 ye de cevircek walla..:)

burgmanbora
09.03.2007, 12:46:22
650 görünümlü 400:dribble: :dribble: : :frantic4yc: :frantic4yc: :frantic4yc:

zuhtupasa
09.03.2007, 13:35:54
:dribble: :dribble: :dribble: hakkaten sık olur be..:clap2: :dribble: :yahoo:

sunman
09.03.2007, 13:40:56
Doğan görünümlü Şahin gibi

Foto-Moto
09.03.2007, 16:03:12
Arkadaşlar herkese selam, hayırlı cumalar.

Zafer abi büyük geçmiş olsun tekrar. Buralardan bi emrin olursa başımla bir.

Deniz'ciğim ve Alican ağabey sizlere de selam'ı-mahsus ederim
Keyfinize bakın... Dünya işlerine canımı çok sıkmam ben, öyle yapsam ömrüm kısalır... Anladınız siz onu

Pazar günü ben de fuara gitmek istiyorum, eee hatun da gelecek tabii ki... Hanım için de alışveriş (Kask vs.) yapmamız gerekiyor ne var ki, benim motorun üstüne de artık biraz biraz çıkmam lazım... Deniz bana bi başlangıç eğitimi verecekti Pazar günü ama, o da fuara gitmek isteyebilir... Kararsızım bana yardımcı olun arkadaşlar... Pazar günü ni yapah? N'ideh?

Oğuz...

zuhtupasa
09.03.2007, 17:17:03
sen dooru egitime...:)

duffy
09.03.2007, 21:34:05
bora, ya kartondan plastikten 650 grenajı yapsana söz ilk ben alacam
:clap2: :clap2:

altanmotor
10.03.2007, 09:47:10
GÜNAYDIN ARKADASLAR !!!!!!!!!!!
GÜN GÜZEL HEPINIZE SAGLIK ve BEREKET GETIRSIN :clap2: :cheers:
T&T KARDESLER :shake2: :rolleyes:

zuhtupasa
10.03.2007, 10:41:39
Bakalım bugün kimleri görcez T&T de..:)

burgmanbora
10.03.2007, 11:11:53
Herkese günaydın abi ben motoru geceden getirdim hazırda bekliyorum hadi dediğiniz an fırlıycam T&T kardeşlere:yahoo:

fuar saat kaça kadar açık bilen arkadaşlar yardım bare fuara gideyim.

Foto-Moto
10.03.2007, 19:21:57
Arkadaşlar Duffy'yle konuştum az önce, nazar değmesin güzel bi araç almış istediği gibi: dizel, 2006-Fiesta-beyaz... Hayırlı olsun diyelim arkadaşımıza... Allah kazadan beladan uzak tutsun. Nazar değmesin.

Oğuz...

öztarden
10.03.2007, 19:59:12
bugun fuardaydık alican abi ziya ben ardından deniz ve vedat geldi.Bu arada vedat kaskın hayırlı olsun bir kişiyi daha nolan n 102 ledik sırada tolga var hepimiz aynı renk olduk mat silver:) silver dediysem silver wing değil aman yanlış olmasın:)

burgmanbora
10.03.2007, 20:45:29
Deniz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin:flowers:
artık ıslarız çanakkalede:cheers:

Serhat bende saat 3 gibi geldim ziyayı gördüm çok kalabalıktı sonra çıktım.
motora suzukim.net çıkartması takmıştım motoru parkederken herkez çıkartmama baktı:dribble: :dribble:

exelans
10.03.2007, 22:40:42
çıkartma başarılı herkeste bundanmı olacak acaba !?

öztarden
10.03.2007, 23:17:00
Deniz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin:flowers:
artık ıslarız çanakkalede:cheers:

Serhat bende saat 3 gibi geldim ziyayı gördüm çok kalabalıktı sonra çıktım.
motora suzukim.net çıkartması takmıştım motoru parkederken herkez çıkartmama baktı:dribble: :dribble:

[
cıkartma cok guzel olmuş
karsılaşamadık demek hayırlısı...

zuhtupasa
10.03.2007, 23:21:32
evet yarın görüşcez galiba...msn inde olmayan kendini tanıtarak eklesin beni..
zuhtupasa@hotmail.com
yarını planlayalım...:dribble:
S&S

exelans
10.03.2007, 23:38:04
bence düşünmeyip uygulamaya geçsek çanakkaleye giderken hepimizde olsun ben warım

Stingray
11.03.2007, 01:41:42
aynen exselans bende varım
çıkartma süper olmuş kimin dizaynıysa helal olsun

zuhtupasa
11.03.2007, 12:14:44
evet kızlar cıkıomuyuz???

öztarden
11.03.2007, 12:32:24
abi ne yapıyoruz nereye cıkıyoruz ben anlamadım::crying:

duffy
11.03.2007, 12:49:43
aynen exselans bende varım
çıkartma süper olmuş kimin dizaynıysa helal olsun

Bu dizaynı yapan tasarımcı olan arkadaşım Onur sadece nasıl bir şey istediğimi sordu 2 saat sonra hazırdı ref: [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

öztarden
11.03.2007, 12:50:51
deniz cıkıyoruz haddii

alinazik
12.03.2007, 09:38:20
Arkadaşlar Duffy'yle konuştum az önce, nazar değmesin güzel bi araç almış istediği gibi: dizel, 2006-Fiesta-beyaz... Hayırlı olsun diyelim arkadaşımıza... Allah kazadan beladan uzak tutsun. Nazar değmesin.

Oğuz...

selam herkese günaydın

duffy aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....

vedat bende düşünüyorum n 102 kasktan tarden de kullanıyordu bu kasktan memnundu; hayırlı olsun

saygılar

öztarden
12.03.2007, 21:56:01
valla paşam maymun oldum hergun yeni bir nickim oluyor ..Bakalım yarın nickim ne olacak.HEYyyyyyttt rahat birakın ismimi ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]ım yıkarım ortalığı...:)

zuhtupasa
12.03.2007, 22:50:09
yaw sen böle istemedinmiii..:)

alinazik
13.03.2007, 09:59:45
selam

herkese günaydın neredesiniz ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

iki gündür ben yoktum
bugün ben buradayım siz yoksunuz...
gerçi saat daha erkenmiş 08:40

saygıyla...

duffy
15.03.2007, 10:56:27
ben burdayım ama birazdan çıkıyorum
-----------SON 2 GÜN--------------

equator
15.03.2007, 21:45:01
selamlar selamlar
malum yer ne güzelmiş yau maşallah maşallah
harika yeni mekanımız hayırlı olsun
süper

Ferit Ozgunes
15.03.2007, 22:18:28
selamlasr arkadaşlar

zuhtupasa
16.03.2007, 00:26:41
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz...:flowers:
bu arada yarın tüm güm T&T deyim beklerim..:flowers:

burgmanbora
16.03.2007, 00:44:11
Abi iş neolacak yarın izinlisin galiba:dribble:

Bende bu gece jantlara beyaz reflektör yapıştırdım malzemelerimi hazırladım son kontrollerimi yaptım burgmanımı yıkadım kasklarımı temizledim dişlerimi fırçaladım:dribble:

EVET SON GÜN:yahoo: :yahoo: :cheers:

EVET ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ BEYLER YARIN AKŞAM BU SAATLERDE:cheers: :cheers: :yahoo: :yahoo:

ÇANAKKALE BİZ BELİYORUZsuzukimnet suzukimnet

alinazik
16.03.2007, 11:17:24
EVET ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ BEYLER YARIN AKŞAM BU SAATLERDE:cheers: :cheers: :yahoo: :yahoo:

ÇANAKKALE BİZ BELİYORUZsuzukimnet suzukimnet

selam

şehitlikte içilmez ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]çarpılırsınız :mad: alimallah... (allah korusun)

feflektörler hayırlı olsun

saygılarımla

equator
16.03.2007, 12:19:14
herkese iyi günler hayırlı işler
inşallah yarın ve öbürgün de hava böyle olur
silivri harika güneşli az esintili bir hava var

zuhtupasa
16.03.2007, 12:21:08
Havada problem olmayacagını daha önceden sölemiştim.:)
Harika bir hafta sonu bizi bekliyor..:)
S&S

alinazik
16.03.2007, 15:01:58
selam

hava durumu bugün 11 derece bulutlu
yarın 9 derece sisli
pazar günü 11 derece sisli gözüküyo...

saygıyla..

beetle65
16.03.2007, 15:58:46
Abi iş neolacak yarın izinlisin galiba:dribble:

Bende bu gece jantlara beyaz reflektör yapıştırdım malzemelerimi hazırladım son kontrollerimi yaptım burgmanımı yıkadım kasklarımı temizledim dişlerimi fırçaladım:dribble:

EVET SON GÜN:yahoo: :yahoo: :cheers:

BORA BENDE O BANTLARDAN ALMIŞTIM NBC DEN HAVALARIN ISINMASINI BEKLİYORDUM
ARTIK BERABER BENİMKİLERİ DE YAPIŞTIRIRIZ DEĞİL Mİ ? :shake2:

burgmanbora
16.03.2007, 16:09:41
Yapıştırırız abi sen nezaman istersen bir alo yap yeter.:yahoo:

sunman
16.03.2007, 16:40:48
Arkadaşlar ;

Hepinize hayırlı ve iyi yolculuklar olsun . Şimdiden yediğiniz içtiğiniz sizin olsun kapsamlı paylaşım bekliyoruz. Birdahaki seferde sizlere katılmak dileğiyle.

Sevgiler
Mert

burgmanbora
16.03.2007, 17:02:57
Sunman iyi dileklerin için teşekkürler keşke imkan olsaydıda hep beraber gitseydik ama en yakın zamanda hepimizin katılacağı bir gezi daha düzenleriz:shake2:

beetle65
16.03.2007, 17:15:02
Sunman iyi dileklerin için teşekkürler keşke imkan olsaydıda hep beraber gitseydik ama en yakın zamanda hepimizin katılacağı bir gezi daha düzenleriz:shake2:

KESİNLİKLE DÜZENLİYECEĞİZ :yahoo:
SIKI İSE HEMEN YENİ BİR GEZİ PROĞRAMI YAPMAYIN :bottom:

Ferit Ozgunes
16.03.2007, 18:25:31
YENİ PROGRAM İÇİN BENDE BURDAYIM.

taner altan
18.03.2007, 21:17:40
alooooooooooo çanakkale yolcuları hoşgeldiniz,vukuatsızca gelmenize cok sevindin zira bayağı kötü olaylar yaşanmış neyse yedikleriniz sizin olsunda paylaşımları görmek isteriz,nekadar gitmesekte gönlümüz sizinleydi, deniz sanada gecmiş olsun tekrar hoş geldiniz:) :clap2:

burgmanbora
18.03.2007, 21:27:58
taner abi iyi dileklerin için teşekkürler :shake2:
<Bir dahaki gezimizde senide muhakkak aramızda görmek isteriz:clap2:

sunman
19.03.2007, 09:38:01
Arkadaşlar ;

Hepiniz hoşgeldiniz.Detaylı olarak Kaptanın seyir defteri ve paylaşımlarınızı bekliyoruz. Herkese iyi haftalar

Mert

tirevul
19.03.2007, 10:14:29
uyanın aloooooooooooooooooooo

herkese iyi ve bereketli haftalar, şu elinizdeki resimleri boşaltın artık yaw.....

altanmotor
19.03.2007, 10:28:59
GÜNAYDIN MILLET HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN:clap2: :clap2: :clap2:
HAYIRLI HAFTALAR BEREKETLI KAZANCLI OLSUN :shake2: :shake2:
GEZİYE GEMEYENLERSE COKKKKKKKKKK SEY KACIRDIIIIIIIIII :yahoo: :yahoo: :shake2:
ERSIMLER TAİ DE HEPSI !!!!!!!!!!

beetle65
19.03.2007, 12:01:17
DİĞER TARAFTA HOŞ GELDİNİZ DEMİŞTİM AMA
BİRDE BURADA DİYEYİM
HOŞ GELDİNİZ :flowers:

AYBERK GULSAH
19.03.2007, 13:19:10
merhabaaaa

evet hersey süperdı konaklama haric

herkese iyi haftalar gulsah ayberk artık bızde burdayız

burgmanbora
19.03.2007, 13:50:08
Hoş geldiniz ne güzel ailemiz çoğalıyor:shake2:
:yahoo:

Thai
19.03.2007, 15:12:32
Hosgeldiniz Ayberk ve Gulsah,
Haydi yeni motorunuz da hayirli olsun insallah. Ayberkcim yanliz dedigimiz gibi yap bosuna yollarda eziyet olmasin..

AYBERK GULSAH
19.03.2007, 15:35:28
YANLIZ ARKADASLAR BEN KORKTUM VALLA DURUP DURURKEN LASTİK PATLADI

zuhtupasa
19.03.2007, 16:38:29
Hosgeldiniz..:flowers: Walla benim hanıma da bi nick alim ben..siz yakında ayrı hanımlar tayfası kurarsınız bide..:cheers: :yahoo: :p
S&S

AYBERK GULSAH
19.03.2007, 16:48:16
ARKADASLAR BENDEDE RESİM VAR AMA ANCAK YARIN GONDEREBILICEM SIZE

KADINDA BIZ KADINLAR OLARAK BIR GRUP KURUCAZ BİZDE SİZİ BIRAKIP GEZİCEZ

burgmanbora
19.03.2007, 16:56:37
Aman yarappim burgmanları saklamak lazım yoksa birdaha göremiyeceğiz:blink:

tirevul
19.03.2007, 17:10:13
Hosgeldiniz..:flowers: Walla benim hanıma da bi nick alim ben..siz yakında ayrı hanımlar tayfası kurarsınız bide..:cheers: :yahoo: :p
S&S

Abi sorma benimki dün akşam alacaktı yorgunluktan unuttu valla ama bu akşam kesin alır. Foruma son kayıt olan üyemiz "girevul" :helpsmilie:

Hanımlarımızın şerrinden burgmanlarımızı sen koru yarabbim :worshippy:

zuhtupasa
19.03.2007, 17:12:28
KADINDA BIZ KADINLAR OLARAK BIR GRUP KURUCAZ BİZDE SİZİ BIRAKIP GEZİCEZ

Ahanda patladı dedim ben size....:dribble: :blink: :yahoo: :boxing: :boxing: :clap2: :dribble:

dishyburgman
19.03.2007, 17:24:15
Ahanda patladı dedim ben size....:dribble: :blink: :yahoo: :boxing: :boxing: :clap2: :dribble:

merhabaaaa bende geldim ,hoş geldim:cheers: yeni katılımları ve burgmanları bekliyoruz:p

zuhtupasa
19.03.2007, 17:27:12
akın akın geliolaaaarrrr:dribble: :dribble: :dribble: :flowers:

beetle65
19.03.2007, 18:04:42
Gelsinler gelsinler:shades:

Onların olduğu yerde güzellik vardır, sevgi vardır:flowers:

Onlardan kötülük gelmez :clap2:

tirevul
19.03.2007, 18:13:44
Off off bu durum ciddi galiba arkadaşlar:blink:

sevgili adminlerim burgmaniye isimli bir topic açabilirmisiniz lütfen?

Ayrıca T&T kardeşler pembe burgman siparişi verebilirmiyiz şöyle çiçekli böcekli :clap2:

burgmanbora
19.03.2007, 18:22:12
merhabaaaa bende geldim ,hoş geldim:cheers: yeni katılımları ve burgmanları bekliyoruz:p

Bir eve iki burgman fazla:frantic4yc:

BARIS
19.03.2007, 19:10:39
Marmaris den hepinize selamlar sevgiler.

zuhtupasa
19.03.2007, 19:13:40
Marmaris den hepinize sel**lar sevgiler.

Hosgeldin..Ama sadece burda selam demekle olmuo..Kendini tanısma bölümünde bi tanıtırsan bizde MArmarisli bir dostumuzu daha yakından tanımıs oluruz..
S&S

BARIS
19.03.2007, 19:19:52
Hosgeldin..Ama sadece burda selam demekle olmuo..Kendini tanısma bölümünde bi tanıtırsan bizde MArmarisli bir dostumuzu daha yakından tanımıs oluruz..
S&S

Hoşbulduk:yahoo: Tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım:shades:

zuhtupasa
19.03.2007, 19:21:17
Hoşbulduk:yahoo: Tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım:shades:
Haklısın kusura bakma..:cray: Bakmamıstım oraya..Tekrar hosgeldin...:flowers:

BARIS
19.03.2007, 19:24:08
Haklısın kusura bakma..:cray: Bakmamıstım oraya..Tekrar hosgeldin...:flowers:

Hoşbulduk:shake2: Çok teşekkürler.:)

dishyburgman
19.03.2007, 19:29:15
Bir eve iki burgman fazla:frantic4yc:
bence fazla değil iki burgman lazım,tabi anlayana:cool:

zuhtupasa
19.03.2007, 19:32:55
Ey Burgman be sen nelere kadirsin...Evde facia cıkıcak aman..:dribble:

burgmanbora
19.03.2007, 19:33:40
bence fazla değil iki burgman lazım,tabi anlayana:cool:

Tabi ya sonra evde çocuklara kim bakacak:blink:

dishyburgman
19.03.2007, 19:37:51
Tabi ya sonra evde çocuklara kim bakacak:blink:

sen bakacaksın tabi,parayla değil sırayla:shake2:

zuhtupasa
19.03.2007, 19:41:18
Bak walla ayırmayız..:dribble: :bottom: :dribble:

burgmanbora
19.03.2007, 19:44:00
Evlenecek olan arkadaşlar görün bakın bir burgman hayatta motora binmem diyen insanı bile nasıl yoldan çıkarıyor bu size örnek olsun :cray:

öztarden
19.03.2007, 21:45:48
yahu ne yaptınız siz artık internetede giremez olacagız bizim ki goruyor gaza geliyor.Zaten ehliyetide var olmaz böyle birşey ..gizli gizli acıyoruz interneti birde motorumuza ortak getiriyorsunuz.Vallahi anlamam..
ne demiş eskiler at avrat silah.
at (burda burgman oliyii) gitti hanımlara
avrat kendi zati
bir silah kaldı böyle giderse oda gidecek

girevul
20.03.2007, 00:29:10
sevgili eşim tirevul !

motor ve hanımların şerri konularını içeren mesajını okumuş bulunuyorum ve şunu hatırlatırım ki, bu sayfanın bir üyesi olarak artık nefesimi ensende hissedip mesajlarına dikkat etsen iii olur.. :shades:

Bu arada hanımların en büyük destekçilerinden olarak şunu söölüyorum;

YÜRÜYELİM YAWWW BİZİ KİM TUTARRR :yahoo:

Stingray
20.03.2007, 09:26:09
tirevul durum pek iç açıcı gözükmüyor :)

tirevul
20.03.2007, 10:03:39
Yaw olan oldu artık be kardeşim. Ben demiştim Tamer Abi okadar gaz vermeseydi kardeşim. Verdi gazı verdi gazı aha forum gittiiii motorda Allah Kerim :cray: Eh artık darısı başınıza ne diyeyim...

altanmotor
20.03.2007, 10:35:22
BEYLER GÜNAYDIN !!!!!!!!!!!!!
YAZILANLARA VE OLANLARA DİCEK SÖZ YOK!!!!!!!!!!!
EHH HADI HYIRLISI VALLA :clap2: :clap2:
TAMER SENIN ADDINA SEVINIYIM MI ÜZÜLÜYİM Mİ ??? BİLMİYOM :yahoo: :yahoo: ARTIK DAHA DIKKATLI OLMAMANDA FAYDA VAR YOKSA :bottom:
AMA ARAMIZA KATILAN YENİ ARKADASLAR OLMASINDAN :) :) :shake2: GELEN VE GELECEKLERE ŞİMDİDEN HOS GELDINIZ DIYORUM :shake2: :shake2: :shake2: :flowers: :flowers: :flowers:
(EHHH ARTIK EŞLERINIZE DE BIRER BURGMAN ALIRSINIZ HEP ARTCI GEZECEK DEYILLER YA)

duffy
20.03.2007, 11:23:21
oy oy, buraya ne olmuş böyle yahu hanımlar burayı ele geçirmiş üstüne birde alenen tehditler seziyorum burada motorunu ilk kaptıracak kişi tirevul görünüyor :)))

tirevul
20.03.2007, 11:27:18
Yaw biz ömrümüzü kaptırmışız motor ne ki?????

(E arada böyle komplimanlar yapmak lazım dimi çaktırmayın şşşşştttttt:shades:

beetle65
20.03.2007, 12:28:50
Allahtan bizim hanımın ehliyeti ve fazla merakı yok :yahoo:

burgmanbora
20.03.2007, 13:02:53
Abi bizim hanımda hayatta binmem dedi bende giderim diyince zorla bindi şimdi inmiyor:blink:

beetle65
20.03.2007, 13:14:39
Abi bizim hanımda hayatta binmem dedi bende giderim diyince zorla bindi şimdi inmiyor:blink:

bak o zaman başka
demek ki fazla bindirmemek lazım :yahoo: :clap2:
tabii ki böyle bir şansın varsa
ben ilk mondial zat 150 aldığımda 2 kez zor bindirdim
çok korktu
BURGMAN'ı alınca ilk binişinde zorla yalvara yakara bindirdim
beylerbeyi sahile gidelim dedim
tam altunizade ayrıma geldik
bu çok güvenli hadi çatalca'ya gidelim demez mi :clap2: (bu arada ben Çatalca'lıyım )
Şimdi hayırlısı ise Marmok festivaline gideceğiz hep beraber :shake2: :friends:

vedatarpacı
20.03.2007, 15:09:30
ne olmuş burada yaww :shades: ..neyse ALLAH tan bizim evde internet yok..:thumbup:

dün hanım sordu akşam ne yaptınız diye..:cheers: ne yapacağız erkenden gidip yattık tabii ki dedim.. amann olurda bir yerde buluşursak birlikte ctesi gecesinden pek bahsetmeyin arkadaşlar:search:

equator
20.03.2007, 15:14:27
hoşgeldiniz hoşgeldiniz
hem gezginler hemde aramıza yeni katılan arkadaşlar
maşallah allah bozmasın resimlerden bile harika olduğu anlaşılıyor muhteşemmiş
aahhh aahhhh kaçırdık!!! ama bundan sonrası var ve hep olacak gözüküyor

zuhtupasa
20.03.2007, 15:23:00
ne olmuş burada yaww :shades: ..neyse ALLAH tan bizim evde internet yok..:thumbup:

dün hanım sordu akşam ne yaptınız diye..:cheers: ne yapacağız erkenden gidip yattık tabii ki dedim.. amann olurda bir yerde buluşursak birlikte ctesi gecesinden pek bahsetmeyin arkadaşlar:search:

Aha seçilmiş düştü elimize...En kısa sürede hanımlarla organizasyon planlıyoruz bizde..:clap2: :dribble:
S&S

vedatarpacı
20.03.2007, 15:39:41
Aha seçilmiş düştü elimize...En kısa sürede hanımlarla organizasyon planlıyoruz bizde..:clap2: :dribble:
S&S

abi sen benim mesajlarımı takip ediyon yaw:)

zuhtupasa
20.03.2007, 15:59:31
abi sen benim mesajlarımı takip ediyon yaw:)

İşim bu napiim..:) :p
S&S

dishyburgman
20.03.2007, 16:02:25
bak o zaman başka
demek ki fazla bindirmemek lazım :yahoo: :clap2:
tabii ki böyle bir şansın varsa
ben ilk mondial zat 150 aldığımda 2 kez zor bindirdim
çok korktu
BURGMAN'ı alınca ilk binişinde zorla yalvara yakara bindirdim
beylerbeyi sahile gidelim dedim
tam altunizade ayrıma geldik
bu çok güvenli hadi çatalca'ya gidelim demez mi :clap2: (bu arada ben Çatalca'lıyım )
Şimdi hayırlısı ise Marmok festivaline gideceğiz hep beraber :shake2: :friends:
:clap2: :shake2: ben onu da geçtim,çocuklarıma bir çözüm arıyorum...:shades:

AYBERK GULSAH
20.03.2007, 16:05:47

HANIMLAR OLMADAN OLMAZ BUNDAN SONRA HERYERDE BIZDE VARIZ

burgmanbora
20.03.2007, 16:18:06
sepetli baba burgman aranıyor:search: :frantic4yc:

zuhtupasa
20.03.2007, 16:33:43
Ahanda başladı 650 talep furyası...:)

equator
20.03.2007, 16:36:46
motoruma bende kavuştum arkadaşlar
2005 400 NİGHTBLUE

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

zuhtupasa
20.03.2007, 16:43:38
Eveeet hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan..:flowers:
Zafer bak lacivertler cogalıor..:dribble:
S&S

vedatarpacı
20.03.2007, 16:47:18
2005 400 NİGHTBLUE

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...

burgmanbora
20.03.2007, 16:55:25
equator hayırlı uğurlu olsun nerden nereye değilmi :shake2:

Yeni projeyi buldum:dribble: :dribble:

Burgmana sepet:blink:

zuhtupasa
20.03.2007, 16:58:28
Len sen yaparsın bunu bora...:dribble:

burgmanbora
20.03.2007, 17:00:40
abi başka çare kalmadı hanım artçı oldu şindide çocukları artçı yapmaya çalışıyor baksana başım dertte biz ailece burgmancı olucaz bu gidişle:frantic4yc:

equator
20.03.2007, 17:15:36
teşekkürler hepimizin istediği motorlar
bindikleri motorlar olsun inşalllahhh
kazasız belasız hepimize keyifli sürüşler

exelans
20.03.2007, 17:16:36
sepetten sonra karawanıda bekliyoruz:dribble: :yahoo: :shades: bora elinden herşey gelliyor nasıl olsa....:clap2: :clap2:

dishyburgman
20.03.2007, 17:53:19
equator hayırlı uğurlu olsun nerden nereye değilmi :shake2:

Yeni projeyi buldum:dribble: :dribble:

Burgmana sepet:blink:

boraaa ben bundan istiyorum,vallahi başka birşey istemeyeceğim:dribble:

equator
20.03.2007, 19:15:19
Evlenecek olan arkadaşlar görün bakın bir burgman hayatta motora binmem diyen insanı bile nasıl yoldan çıkarıyor bu size örnek olsun :cray:

hahahahahhaaa
ben bundan sonra motosiklete binmeyebilir ama!!!!!
burgman a binmeyenle evlenmem :shades: :shades: :flowers:

alinazik
20.03.2007, 20:46:32
selamlar
equator hayırlı olsun kazasız sürüşler....

saygılar...

BARIS
20.03.2007, 23:04:27
Herkeze selamlar,
Equator yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan.:clap2:

Buarada Marmok motosiklet festivaline hepinizi bekliyorum.Sizlerle gaz açmayı çok isterim.:clap2:

Foto-Moto
21.03.2007, 11:24:53
Selam
Equator, hayırlı olsun. İyi günlerde, kazasız belasız inşallah.
Oğuz...

AYBERK GULSAH
21.03.2007, 12:34:30
DENIZ YA BIZIM MOTOR OTOBUSE SIĞMAMIŞ 40 CM UZUN GELMİŞ MOTOR AYBERK ÇOK ÜZÜLDÜ OTOBÜSE SIĞMIYO DIYE BUGUN GITTI YINEDE AMA BAKALIM NAPCAK OLMAZSA 1 NISAN DA GELCEK MOTOR

duffy
21.03.2007, 13:03:08
sabah konuştuk Ayberk'le motorun yanına gidince arayacak beni bakalım başka bir şekilde gelebilirmi diye konuşacaz

AYBERK GULSAH
21.03.2007, 13:41:48
ya denız ben soyluyorum ama anlamıyo acele etme dıyorum zaten kask yok fuardan alcaz bekle 1 nısanda gelsın dıyorum

Thai
22.03.2007, 00:14:35
Herkeze selamlar,
Equator yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan.:clap2:

Buarada Marmok motosiklet festivaline hepinizi bekliyorum.Sizlerle gaz açmayı çok isterim.:clap2:

İnşallah BARIŞ'cım eğer bir terslik olmazsa ben çok istiyorum.

equator
22.03.2007, 00:43:18
tekrar teşekkürler hoşgeldin mesajlarınız için
kesinlikle ama kesinlikle çok hoşbulduk
maşallah diyelim bozulmasın hiçbirzaman

bu arada vespa kask için ne dersiniz yaz için

Erkan
22.03.2007, 01:45:31
2005 400 NİGHTBLUE

Hayırlı olsun equator, iyi günlerde kullan inşallah:clap2:

Arkadaşlar cok önemli bir konu...!!!Lütfen katılım saglayalım..Lütfen tıklayınız...

Paşam büyük bir olasılıkla 3 tanede biz alırız :good: arkadaşlarla konuşucam :)

zuhtupasa
22.03.2007, 10:05:43
bu arada vespa kask için ne dersiniz yaz için

Burgmancı adam italyan kullanmaz...:p :cool: :cool:

zuhtupasa
22.03.2007, 15:38:06
Kask için fuara bakarsın haftaya ama benim nacizane tavsiyem SCHUBERT....
s&s

007
22.03.2007, 19:46:30
SCHUBERT ler fuarda 430€ civarındaydı... En sessiz kask olduğunu iddaa ediyorlar... :)

duffy
22.03.2007, 20:17:47
Suomy kaskı tek geçerim. En sessiz ve aerodinamik kasktır kendisi moto gp de markalara dikkat edin hangi marka en çok kullanılıyor.
Mont ve tulumda ise Dainese

equator
22.03.2007, 20:23:53
şaka bir yana gerçekten güzel kasmış

equator
22.03.2007, 20:40:24
Consept Matt Silber SCHUBERT 299 euro

element
23.03.2007, 12:30:00
bildiğim kadarıyla schubert türkiye ye mat renkleri getirmiyor, buradaki en ucuz kaskı C2 modeli çene açılır olan.395 €

zuhtupasa
23.03.2007, 14:21:41
SCHUBERT ler fuarda 430€ civarındaydı... En sessiz kask olduğunu iddaa ediyorlar... :)

Her ne kadar herkes kendi kullandıgı kaskın en iyi oldugunu idiia etsede bide bilimsel gerçekler var tabi..:cool:
Arai, shoei gibi özellikle Türkiye de cok bilinen markalar kullanıcı sayısının fazlallıgı nedeniyle en iyi kask gibi gösterilebilir..(hatta motogp de kullanılıyorda olabilir) Tıpkı dünya para verilerek alınan Dainese malzemeler gibi..Tabiki bu markalar kaliteli markalar ancak konu sessizlik ve güvenlik olunca yapılan tüm deneylerde bilimsel olarak hem güvenliği hem sessizliği şu anda en üst seviyedeki kask SCHUBERT dir..:cool:
Ha bu arada benim kaskım SCHUBERT degil..:p

S&S

sunman
23.03.2007, 14:34:02
Paşam ;

M.Schumacher bile Schubert kullanıyodu artık daha ne olsun . Bu arada benim kaskım da schubert değil

beetle65
23.03.2007, 16:26:49
:clap2: :shake2: ben onu da geçtim,çocuklarıma bir çözüm arıyorum...:shades:

o zaman sepetli bir BURGMAN :yahoo: :good:

Her ne kadar herkes kendi kullandıgı kaskın en iyi oldugunu idiia etsede bide bilimsel gerçekler var tabi..:cool:
Arai, shoei gibi özellikle Türkiye de cok bilinen markalar kullanıcı sayısının fazlallıgı nedeniyle en iyi kask gibi gösterilebilir..(hatta motogp de kullanılıyorda olabilir) Tıpkı dünya para verilerek alınan Dainese malzemeler gibi..Tabiki bu markalar kaliteli markalar ancak konu sessizlik ve güvenlik olunca yapılan tüm deneylerde bilimsel olarak hem güvenliği hem sessizliği şu anda en üst seviyedeki kask SCHUBERT dir..:cool:
Ha bu arada benim kaskım SCHUBERT degil..:p

S&S

:good: Kesinlikle SCHUBERT :good:
Geçenlerde bunun ile ilgili bir belgesel izledim
proje ve yapım aşaması,boyanması,montajı,güvenlik testleri v.s.
inanılmaz güzel şeyler :shades:
bu arada benim kaskınmda SCHUBERT değil :cray:

alinazik
23.03.2007, 18:08:10
selam

yaw kimsenin kaskı SCHUBERT değil yaw bi araştıralım bakalım çene açılmalı kasklar ne kadar benim yeni alacağım kask SCHUBERT olabilir....mi acaba...

anladığım kadarı ile nolan dan iyi heral..... menşei nedir acaba ali can abi sen bilirsin...

saygılar..

selam

yaw kimsenin kaskı SCHUBERT değil yaw bi araştıralım bakalım çene açılmalı kasklar ne kadar benim yeni alacağım kask SCHUBERT olabilir....mi acaba...

anladığım kadarı ile nolan dan iyi heral..... menşei nedir acaba ali can abi sen bilirsin...

saygılar..

selam france menşeyli imiş heralde... kendim sorup kendim cevaplayayım...

saygılar.

007
23.03.2007, 18:49:03

J1 Modeli benim hoşuma gidiyor... İçinde güneş gözlüğüde var... Sol yandaki butondan gözlük inip kalkıyor... İçinde intercom kiti için veya kulaklıklı diğer cihazlar için boşluğuda mevcut... Ayrıca içi yıkanabiliyor... :)

alinazik
23.03.2007, 19:02:08
selam

cuneyt abi paylaşımın için teşekkürler...

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] bu adreste j1 315 € motomax ta satıyo bu marka kaskı onda ise 439 € ne kadar fark var yaww...

bende yabancı dil yok acaba yurt dışında en uygun bulabileceğimiz fiyat 315 € mudur... benimde hoşuma gitti model şık yerinde bir görmek lazım...

birde bu çene kısmındaki boru çıkıyor gibi gözüküyor...

saygılar..

007
23.03.2007, 19:05:38
@alinazik

Fuarda 430 € ya gördüğümü yazmıştım daha önce, fakat yurtdışından ithal ederken vergiler malum üzerine biniyor... :)

İnternetten sipariş etsen bu sefer kargoya nerden baksan 100 € verirsin...

İngiltereye UPS ile zamanında 1 adet CD yolladım... 50 usd almışlardı... :(

Ferit Ozgunes
23.03.2007, 19:06:31
cokkk saglıklı fakat coook pahalı. Türkiye şartlarını aşar

alinazik
23.03.2007, 19:13:47
@alinazik

Fuarda 430 € ya gördüğümü yazmıştım daha önce, fakat yurtdışından ithal ederken vergiler malum üzerine biniyor... :)

İnternetten sipariş etsen bu sefer kargoya nerden baksan 100 € verirsin...

İngiltereye UPS ile zamanında 1 adet CD yolladım... 50 usd almışlardı... :(

cuneyt abi saol bilgilendirmelerin için

motoşhow 2007 fuarında bi bakalım ne kadar a satacaklar...
iyi bir iskonto yaptırabilirsem alabilirim

saygılar...

equator
23.03.2007, 19:15:16
[QUOTE=007;1192][<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

J1 Modeli benim hoşuma gidiyor... İçinde güneş gözlüğüde var... Sol yandaki butondan gözlük inip kalkıyor... İçinde intercom kiti için veya kulaklıklı diğer cihazlar için boşluğuda mevcut... Ayrıca içi yıkanabiliyor... :)

105 euro %50 indirimli diyor burda

alinazik
23.03.2007, 19:16:36
cokkk saglıklı fakat coook pahalı. Türkiye şartlarını aşar

selam özgüneş

çok sağlıklı,kullanışlı ve her şeyden önemlisi güven verici ve aurodinamik 11500 ytl burgmana para veren 750 ytl civarı yapıyo sanırım.... onuda verir diye düşünüyorum...

herşeyden önce güvenlik diye düşünüyorum...

herkesin görüşüne saygı duyarım...

[QUOTE=007;1192][<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

selam

alla alla bir yanlışlık var sanırım yoksa hemen alalım..
.

saygılar..

equator
23.03.2007, 19:38:45
valla ben sabah motogar dayım haber veririm mutlaka güzelmiş

sonburgman
23.03.2007, 20:47:46

Kaskı bende çok begendim,eger bu fiata varsa alalım hemen.... Ali olmazsa beraber alırız iskonto yaptırmaya çalışırız..:good:

equator
23.03.2007, 22:26:51
valla inşallah doğrudur 105 euro çok iyi sabah arayacağım motogar ı

Erkan
24.03.2007, 00:08:13
[QUOTE=equator;1197]

Kaskı bende çok begendim,eger bu fiata varsa alalım hemen.... Ali olmazsa beraber alırız iskonto yaptırmaya çalışırız..:good:

Selam arkadaşlar benimde kask almaya niyetim var, gerçekten bu fiyataysa gidip inceleriz, alırız belki bu modelden :)

İrtibatta kalalım :shades:

vedatarpacı
24.03.2007, 14:00:54
arkadaşlar bu motogar da bir dandiklik var sanırım.. telefonları cevap vermiyor.. sitede hakkımızda sayfası açılmıyor.. sanırım bir aldatmaca sözkonusu ..

kime sorsam bu fiyatlar olamaz diyor.. dikkat edin..

equator
24.03.2007, 14:02:08
motogar tarih olmuş galiba telefonları kapı duvar bir numarası da başka birisi çıkıyor

alinazik
24.03.2007, 14:37:07
[QUOTE=equator;1197]

selam

olur tabiki görüşmek lazım...

saygılar.

Foto-Moto
24.03.2007, 14:38:56
Ben de aradım, kimse cevap vermedi telefonlarına:)

Ferit Ozgunes
24.03.2007, 16:11:22
batma egilimi göstermiş olabilir gitti güzelim kasklar bedavaya..

arkadaşlar burgman 650 aranmaktadır.(ıkıncı el ve burgman 400 ıle takas olabilecek) eger çevrenizdeki arkadaşlardan varsa böyle bir pozisyon bilgilendirirseniz sevinrim TEŞEKKÜRLER.

zuhtupasa
25.03.2007, 12:28:25
Ucuz etin yahnisi sert oluuuuur.:dpac:

Ferit Ozgunes
25.03.2007, 13:26:11
pasamm haklı olabılırsınn. Ama bütçe meselesi ucuz derken kotu demek ıstememıstım.

burgmanbora
25.03.2007, 16:11:13
Eyet arkadaşlar potansiyel burgmancılarımı tanıtayım.

Burgmanbatuhan10

Burgmankarahan6

Yakında bahçede burgmanımı bulamıyacağım:cray:
Ben gençken arabayı yürütürdüm benimkiler burgmanı yürütecek adamlar şimdiden baba bunun küçüğü yokmu diyorlar.:blink:

alinazik
25.03.2007, 16:47:24
selam

allah bağışlasın...

eeee hepimiz aynı çağlardan geçtik bora abi ama yinede dikkatli olmak lazım ....gerçi ben araba yı kaçırıyodum babamın motoru olsa kaçırırmıydım bilmiyorum...

saygılar.

burgmanbora
25.03.2007, 16:53:45
allah hepimizinkini bağışlasın valla ben ilk motorumu aldığımda babamdan saklamıştım kızmasın diye ama çocuklarımın burgmanlarını ben alıcam o zamana kadar 125 liklerde gelir :dribble:

alinazik
25.03.2007, 17:28:15
selam

abi şimdiden hayırlısı olsun diyelimm

saygılar.

equator
25.03.2007, 17:48:47
profil modeli motomax ta var 105 euro
j1 439 euro

Motosiklet meraklıları dikkatine! Yolculuk konforunu artırma hedefiyle üretilen bu kask tam size göre... BMW mühendisleri dünyanın en sessiz motosiklet kaskını ürettiler. Firma kurmayları birçok motosiklet sürücüleriyle yaptıkları araştırma sonucunda, kaksın güvenliği kadar konfor donanımının da önemli olduğunu belirlemişler. AR-GE çalışmalarına bu yönde hız veren firma kısa süre içinde ‘BMW System 5’ olarak isimlendirilen kaskı vizyona çıkardı. Yeni geliştirilen kask aerodinamik şekliyle hız arttıkça yaşanan uğultuyu azaltıyor.

Yapılan ölçümlerde standart kaskla 100 km/s hızla giden bir sürücü 86 desibel bir sese maruz kalıyor. BMW’nin yeni geliştirdiği kaskla gürültü düzeyi 8 ile 10 desibel düşürülebiliyor. Bu değer ufak görünmesine karşın desibel biriminden ifadelerin logaritmik olarak düşüyor olması yeni kaskın diğer kasklara göre 10 kat daha sessiz olduğunu gösteriyor. Güvenliği yükseltilen kask için cam fiber, karbon ve kevlardan oluşan ileri bir teknoloji kullanılmış.

Kaskın Avrupa’daki satış fiyatı 500 euro'dan başlıyor

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] l%3Dtr

vedatarpacı
26.03.2007, 10:37:33
bora ALLAH bağışlasın .. çok tatlılar..

valla benim korkum bu.. kesin benimde çocuklarım motor kullanırlar gibime geliyor..

bu istanbul trafiğinde "endişe duymayacağım" diyemiyorum ne yazık ki..

mertserpen
27.03.2007, 02:02:34
profil modeli motomax ta var 105 euro
j1 439 euro

Motosiklet meraklıları dikkatine! Yolculuk konforunu artırma hedefiyle üretilen bu kask tam size göre... BMW mühendisleri dünyanın en sessiz motosiklet kaskını ürettiler. Firma kurmayları birçok motosiklet sürücüleriyle yaptıkları araştırma sonucunda, kaksın güvenliği kadar konfor donanımının da önemli olduğunu belirlemişler. AR-GE çalışmalarına bu yönde hız veren firma kısa süre içinde ‘BMW System 5’ olarak isimlendirilen kaskı vizyona çıkardı. Yeni geliştirilen kask aerodinamik şekliyle hız arttıkça yaşanan uğultuyu azaltıyor.

Yapılan ölçümlerde standart kaskla 100 km/s hızla giden bir sürücü 86 desibel bir sese maruz kalıyor. BMW’nin yeni geliştirdiği kaskla gürültü düzeyi 8 ile 10 desibel düşürülebiliyor. Bu değer ufak görünmesine karşın desibel biriminden ifadelerin logaritmik olarak düşüyor olması yeni kaskın diğer kasklara göre 10 kat daha sessiz olduğunu gösteriyor. Güvenliği yükseltilen kask için cam fiber, karbon ve kevlardan oluşan ileri bir teknoloji kullanılmış.

Kaskın Avrupa’daki satış fiyatı 500 euro'dan başlıyor

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] l%3Dtr

çanakkale den geleli neredeyse 10 gün olucak ama ancak yazabiliyorum. İşler felaket saçlarım daha çok beyazladı :)

SCHUBERTH J1 konusunda tecrübelerimi az da olsa paylaşmak isterim, ayıp olmaz ise :p

18 Mart kezisinden 1-2 hafta önce almıştım J1 i, gezi sırasında konforunu hissettim. 2005 model bir kask. Piyasaya çıktığı günden beri peşindeydim! Tedarik konusunda başlamak istiyorum, avrupadan getirdiğiniz zaman navlun+vergi burdaki ile hemen hemen aynı paraya geliyor. Burada ayrıca kredi kartıan böldürme imkanınız var. Bence burdan almak avantajlı!

Yazılanlar gibi gerçekten çok sessiz ama teknolojisini anlamış değilim. Araç seslerini, rüzgar vs. çok iyi engellerken artçının en ufak fısıltısını yada uzaktaki bir kornayı çok net duyabiliyorum (bencede enteresan ama)

Güvenlik konusunda tek bildiğim okuduklarım, tecrübe şansım olmadı, umarım olmazda.

almayı düşünenler için ise muhakkak deniyerek alın derim, diğer kask bedenlerinden farklı olduğunu düşünüyorum internet den alışveriş sakıncalı olabilir bu konu için. Daha önce Caberg "L" beden kullanırkeniken Schuberth "XL" bana oldu.Aman dikkat.

Çenede bulunan U profil ise isterseniz çıkabiliyor, söz konusu profil sayesinde açık kasklardaki güvenlik problemi en aza düşürlmüş diye okumuştum.

yine okuduklarım doğrultusunda camı 6, öndeki U profil 12-13 ton, gövde ise 25 ton darbe dayanıklı imiş.

Vizorun içinedeki güneş gözlüğüne bence fazla heves etmeyin, her an bozulabilicek gibi geliyor bana, şimdilik bozulmasada.

Bildiklerim bu kadar...

Yazamasamda Sizlerin yazdıklarınızı takip ediyorum, kusura bakmayın :friends:

zuhtupasa
27.03.2007, 10:35:18
Sevgili mert

Güzel bilgilerini bizlerle paylaştığın için cok tesekkurler..En azından benim kafamdaki SCHUBERTH imajını tasdikledin..
S&S

sunman
27.03.2007, 12:08:58
Abilerim, arkadaşlarım ;

bu haftasonu bi günübirlik tur yapsakmı perşembeden sonra hava ısınıacakmışda ne dersiniz .

zuhtupasa
27.03.2007, 12:18:34
Ben gelemem..Bi burgmanım bile yok..:(
S&S

sunman
27.03.2007, 12:24:39
Abi ,

burgman şart değil gönüller bir olsun yeter oğuzla birlikte gelin çözüm bulunur nasılsa

öztarden
27.03.2007, 12:29:06
arkadaşlar sonunda eğer bir problem cıkmaz ise bmw 1100 rt almayı dusunuyorum.Ön pazarlığı yaptım nisanın 6 sı gibi herşey netleşecek .Ama burgmanımı satmadan almaya calışıyorum.İnşallah hesaplarım tutarda bende burgmansız kalmam:))

zuhtupasa
27.03.2007, 12:36:45
arkadaşlar sonunda eğer bir problem cıkmaz ise bmw 1100 rt almayı dusunuyorum.Ön pazarlığı yaptım nisanın 6 sı gibi herşey netleşecek .Ama burgmanımı satmadan almaya calışıyorum.İnşallah hesaplarım tutarda bende burgmansız kalmam:))

Kardes hayılısı olsun..:flowers: İyi satıslar..
S&S

alinazik
27.03.2007, 12:44:06

selam

hayırlısı olsun bi tur verirsin artık..:)

saygılar

altanmotor
27.03.2007, 14:03:59

serhat slm bu pzarlama işini baya iyi becerıyosun valla :clap2: :clap2:

sunman
27.03.2007, 14:12:26
Arkadaşlar;

geziler topiğine dikkat 31 mart öneri varrrr !!!!!!

zuhtupasa
27.03.2007, 14:21:51

Burgmansız adam istemiyoruuuuuz..:dribble: :clap2: :yahoo: :yahoo: :bottom: :bottom: :cheers: :cheers: :shake2: :friends: :friends: :flowers:

öztarden
27.03.2007, 16:22:00
an 125 alırım bır tane yine sizleri bırakmam.Zaten ortada daha net bir şey yok.İstedğim fiyatı vermezse zaten girmeyeceğim..Mustafacım nedemek her zaman.T&T yok be abi zevkimizi alıyoruz.

exelans
28.03.2007, 13:37:43
28 03 2007 saat 09 11 de yalowadan feribottan indin ilk bursaya doğru geliyorum we ikinci ışıklarda radara yakalanmışuım we 222 ytl ceza yazdılar kurallara göre 70 km hız seyir etmem gereken yerde 115 le yakalandım we %30 u aştığı için cezada artmış sabah sabah güne çok kötü başladım arkadaşlar ya:cray: :cray: :cray: :cray:

Ferit Ozgunes
28.03.2007, 13:39:19
yuh be kardesim.

zuhtupasa
28.03.2007, 13:39:45
geçmiş olsun tamer..vardır bunda da bi hayır..

sonburgman
28.03.2007, 13:44:05
Amanin geçmiş olsun Tamer,Allah beterinden saklasın

vedatarpacı
28.03.2007, 13:45:08
28 03 2007 saat 09 11 de yalowadan feribottan indin ilk bursaya doğru geliyorum we ikinci ışıklarda radara yakalanmışuım we 222 ytl ceza yazdılar kurallara göre 70 km hız seyir etmem gereken yerde 115 le yakalandım we %30 u aştığı için cezada artmış sabah sabah güne çok kötü başladım arkadaşlar ya:cray: :cray: :cray: :cray:

tamercim canın sağolsun:friends: :friends: ..

ALLAH kaza vermesin..

ama yuhh demeden de geçemeyeceğim.. :thumbdown:

insaflı olur insan biraz..:huh:

bildiğim kadarıyla ciplerdede hız limiti 70 km..

exelans
28.03.2007, 13:46:24
amin teşekkürler arkadaşlar her işte bir hayır wardır demekki !!!

tamer...

vedatarpacı
28.03.2007, 13:47:05
tamer ya tamamen kesmeden bırakamazlar ama en alt basamaktan kesmeleri için biraz çaba sarfetseydin.. çok para valla..

exelans
28.03.2007, 13:49:10
abi bayağı ağladım bi yolu yokmu dedim idare edin dedim ama nafile nuh diyorlar peygamber demiyolar walla

sunman
28.03.2007, 14:35:37
Tamercim ;

çok geçmiş olsun biz alışık değiliz istanbulda böle halledilmeyen durumlara :)))

sen o ekibi buraya yolla bak 2 günde öğrenirler bu işlerin hali yolunu !!!

vedatarpacı
28.03.2007, 14:51:52
abi bayağı ağladım bi yolu yokmu dedim idare edin dedim ama nafile nuh diyorlar peygamber demiyolar walla

ahh ben olacaktım kii :)

bir ağlardım bir ağlardım:cray: :cray: :cray:

üzerine birde harçlık verirlerdi bana:p

şaka bir yana ALLAH kaza vermesin canım kardeşim..:friends:

exelans
28.03.2007, 16:58:02
cezayı ödedim arkadaşlar 164 ytl aldılar bunada şükür :)

duffy
28.03.2007, 17:24:18
yuh be 70km/h le gidersen kamyonlar adamı ham yapar nasıl bir memleket bu valla mondial ile bu cezayı yiyeceksin şekil olur valla

alinazik
28.03.2007, 19:08:44
selam

tamer kardeş büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] beterinden saklasın....

saygılar.

exelans
28.03.2007, 20:55:15
moto kross gösterisi war taksimde cnn canlı yayında aramızda giden warmı

Erkan
31.03.2007, 00:59:22

Geçmiş olsun valla :blink:

Selam arkadaşlar,

Kandiliniz mübarek olsun :)

vedatarpacı
31.03.2007, 12:03:16
herkese iyi günler dilerim.. :)
ben dün fuara gittim ..
çok güzel fotolar çektim:clap2: ama buraya ekleyemiyorum..:cray:

fuarda en çok ilgimi çeken şey ise 6850 ytl ye satılan karavandı.. :clap2: çok güzel ve fiyatı makul bir karavan..:)

sadece sepetin fiyatı 6500 ytl idi bence bahsettiğim karavanın fiyatı buna göre bedava:)

exelans
31.03.2007, 12:17:31
günaydın herkese
wedat [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] bu adrese gir gözat tıkla

bilgisayarından dosyayı bul ekleyeceğin resmi

sonra biraz bekliyorsun yeni bir pencere açılacak

Hotlink for forums (1) olan kısmı kopyalayıp mesaj yazdığımız yer yapıştırıyosun

açıklayıcı oldumu

buda resimli anlatımı bi göz atarsın

zuhtupasa
31.03.2007, 13:38:35
len seçilmiş ne adamsın...fotoların bile senin gibi seçilmiş..:dribble: hele en begendiin foto yokmu öldüm gülmekten...:yahoo: :yahoo: :clap2: :dribble:
ha bide son foto yu copy ledim yanındaki yazınla..nasılsa yengeyle tanısırız bi gün..:p :cool: :friends: :dribble:

vedatarpacı
31.03.2007, 13:41:24
len seçilmiş ne adamsın...fotoların bile senin gibi seçilmiş..:dribble: hele en begendiin foto yokmu öldüm gülmekten...:yahoo: :yahoo: :clap2: :dribble:
ha bide son foto yu copy ledim yanındaki yazınla..nasılsa yengeyle tanısırız bi gün..:p :cool: :friends: :dribble:abi yanlış anlamışsın benim en beğendiğim foto fenerbahçe motosikleti.. dün zaten telefonun şifresini değiştirip kapattım yani sakın ha..:cray: :cray: :cray:

Herkese günaydın:friends:

Vedat senin söylediğin karavan iki kişilik alçak olandı değilmi
evet ya çok hoşuma gitti.. hoşuma gitmesinde fiyatınında etkisi büyüktü.. ama fotoğrafını çekmeyi akıl edemedim. dönüşüme denk geldiği için sanırım bayağı yorucuydu 4 saat falan dolaştım.. giden arkadaşlar lütfen fotolarını çekip eklesinler bir zahmet..

exelans
31.03.2007, 23:53:28
buyrun karawan geelldiiiiiiiiii

buda bonus arkadaşlar))))))

Superevariders grubundan arkadasımız Rauf "Airport" Gerz 'in bir yazısı

Zonguldak Maden Ocakları’nın giriş kapısında “Önce tedbir, sonra tevekkül” yazar. Yani sen her türlü tedbirini alacaksın, sonra işini neye bırakıyorsan artık, şansa mı kadere mi, Allah’a mı neye inanıyorsan ona emanet edeceksin. Kafana baret giymeden galeriye iner de sonra iki taş parçasıyla komaya girersen adama salak derler.

Hayat tecrübesi bilinç demektir. Ne kadar bilinçliysen o kadar tecrübelisindir. Herkes bir gün ölür ama camdan atladığında o gün zaten gelmiş midir, yoksa o gün geldiği için mi camdan atlamışsındır?; cevabını kör kaderciler versin.

Kadere inanmak güzel bir şeydir. Hayata pozitif bakmanı sağlar.
Kadere teslim olmak aptalca bir şeydir. Yok olursun, sevdiklerin peşinden ağlar.

İçinizde paraşütle atlayan varsa bilir. Önce paraşütü katlamasını öğretirler. Sonra; ilk atlayışın dahil kendi paraşütünü kendin katlarsın. Hoca nezaret eder ilk zamanlarda ama kimse kimsenin paraşütünü katlamaz, elini bile sürmez. Kısacası başına geleceklerin sorumluluğunu alırsın.

Dünyanın en önemli şeyi “Fark etmek”tir bence. Mesela derler ki “Doğru zamanda doğru yerde olacaksın”. Tamam da arkadaş; “Doğru zamanda doğru yerde olduğunu da fark edeceksin”, yoksa neye yarar. Orta yaşın üstündekiler soğuk havada kazak almadan dışarıya çıkmaz. Bunun aslında yaşlılıkla, daha çok üşümekle ya da korkaklıkla ilgilisi yok. Adam; tecrübeleri gereği sağlıklı olmanın farkına varmış, dangalakça hasta olmanın enayiliğini kavramıştır. 45 yaşında sigaraya başlayan duydunuz mu hiç?

Benim açımdan 30 yaş bir dönüm noktası olmuştur, elimdekileri fark ettiğim. Hatta emsallerime göre erken uyandığım bile söylenebilir.

Belki hatırlarsınız; yıllar önce Atatürk Havalimanı’nda Mısır uçağı pistten çıkıp yanmıştı. Ben de gazeteci olarak oradaydım. O akşam görüntüleri TV’den izlerken fark ettim ki sol kanat yanarken ben de sağ kanadın dibinden resim çekiyorum. Şimdi olsa o fotoğrafın daha kalitesini kanada çıkmadan çekerim. Yani, işimi daha iyi ve daha çok keyifle yapıp az risk alırım.

Lafı Bağdat Caddesi’nden dolaştırdıktan sonra gelelim sadede.

Bence hayatta birkaç eylem var ki aptalları bünyesinde barındırmaz. Pilotluk, elektrikçilik ve motosiklet sürücülüğü. Bunların üçü de disiplin, bilgi ve tecrübe ister. Dünyanın en kolay şeylerinden birinin pilotluk olduğunu söylesem inanır mısınız? Emin olun motosiklet kullanmaktan kolaydır. Zor olanı disiplinli olmak ve kurallara uymaktır. E buna rağmen bir gün düşersen adına kader diyebilirsin.

200’le giderken iki aracın arasından milimetrik geçmek, kablo prize takılıyken ucuna fiş takmaya benzer. Bir gün çarpılırsın mutlaka.

Kendi paraşütünü kendin saracak, motorunun bakımını, eksiğini gediğini tamamlayacaksın. Tam korumasız motora binmek, çarşafla uçaktan atlamaya benzer.

Sürat güzel ve zevklidir. Sürati artırdıkça elindeki sahip olduklarınla mesafen de açılır. 40’la düşersen motorunu, 80’le düşersen sağlığını, 160’la düşersen muhtemelen sevdiklerini kaybedersin. Bu demek değildir ki hiç 160’la gitmeyeceğiz. Alırsın tüm önlemlerini, giyersin tam kuşamını, iyi bir sürücü olduğuna kanaat getirirsin, 100’le giderken ani duruşları-kıvırmacaları-teknikleri çalışırsın, motorunu tanırsın, bakımını yaptırırsın, otobanda yolu bomboş bulduğunda da basar gidersin. Anca o zaman düşersen belki kader diyebilirsin. Mesela ben sürat yerine ivme hızını yani torku daha çok severim.

Ha bir de hele arkanda biri varken sağ eline mukayyet olmamak, don lastiğiyle sevgiline bangee jumping yaptırmaya benzer. Kopar kardeşim.

Askeri havacılıkta iki tabir vardır;
“İyi pilot uzun yaşayandır”
“Ölüm korkanı bulur”

Bu ikisinin kesiştiği yer pilotun cesaret çizgisidir. Üzeri aptallık, altı ise ödlekliktir. Motorda da herkes çevre faktörlerini de dahil edip kendisine ait bu optimum çizgiyi bulmalı, bilmeli ve o noktada sürmeli bence. Üstü kaza, altı ise keyifsizlik getirir.

zuhtupasa
01.04.2007, 17:00:11
Ellerine saglık..:) Guzel bi yazı..

Stingray
01.04.2007, 17:57:06
çok güzel bir yazı ex .
ellerine sağlık 3 defa okudum resmen benim hayat felsefemi anlatmış çok hoşuma gitti....
:)

beetle65
02.04.2007, 09:50:17
Harbiden çok hoş bir yazı
ellerine sağlık :shake2:

Erkan
02.04.2007, 13:47:05
Tek kelimeyle; Harika! :thumbup:

Teşekkürler :)

alinazik
02.04.2007, 14:26:17
selam

paylaşım tam anlamıyla bir harika saol exselans...

saygılar.

sonburgman
02.04.2007, 14:27:38
Süper bir yazı Tamer.. Benim en çok su satırlar kulağıma küpe oldu;

Sürat güzel ve zevklidir. Sürati artırdıkça elindeki sahip olduklarınla mesafen de açılır. 40’la düşersen motorunu, 80’le düşersen sağlığını, 160’la düşersen muhtemelen sevdiklerini kaybedersin. Bu demek değildir ki hiç 160’la gitmeyeceğiz. Alırsın tüm önlemlerini, giyersin tam kuşamını, iyi bir sürücü olduğuna kanaat getirirsin, 100’le giderken ani duruşları-kıvırmacaları-teknikleri çalışırsın, motorunu tanırsın, bakımını yaptırırsın, otobanda yolu bomboş bulduğunda da basar gidersin. Anca o zaman düşersen belki kader diyebilirsin.

alpg
03.04.2007, 03:42:06
selam beyler
sonunda 30 sayfanın hepsini de okumayı basardım.
aranıza yeni katıldım. bundan sonra cogu organizasyonda banko beni de sayabilirsiniz. elimden geldiğince katılamaya calısıcam.

tanısma kısmına da bi topic acmıstım isteyenler icin:

bu guzel paylaşım ortamını oluştran herkese içten bi teşekkür ediyorum.
burgman almamda kararımı verirken beni etkileyen seylerden biri de kullanıcılarının bu kdr yakın dostluklar kurmasıydı (motosiklet.net'den biraz takip etmiştim..)
gordugum kadarıyla burda genelde buyuklerim, abilerim var. boyle olması daha guzel bi suru abim olcak umarım =)

msn adresim: alpgoktepe@hotmail.com

beetle65
03.04.2007, 09:28:09
Aramıza hoş geldin Alp kardeşim :flowers:

Stingray
03.04.2007, 12:21:04
Alp aramıza hoşgeldin.
Burgman'ın hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.

alinazik
03.04.2007, 15:13:09
selam
alp aramıza hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileklerimle

saygılar.

alpg
03.04.2007, 20:33:59
hoşbulduk =)

hazır hoş bulmuşken sorayım
ben ellerimi ruzgardan korumak icin bişi taktırmak istiyorum motora. hani motocross motorlarında olur ya.. o tarz bişi, bilen yapan takan deneyn var mı aramızda? ısıtmalı elcikleri okumuştum motosiklet.net 'te ama korlas akuyle ilgili sorunlar cıkarır dedi ve pek tavsiye etmedi. siz ne dersiniz?

burgmanbora
03.04.2007, 21:27:24
Alpg elcik ısıtmayı thai kullanıyordu hiç bir problem yaşamadı sana bilgi verir.
elcik koruma ise yurtdışından getirtmen gerk ben kendim yaptım ama orjinalinden pahallıya geldi zaten yazada fazla birşey kalmadı elcik koruma getirtebilirsen sana temin edeceğin yerlerin mail adreslerini bulabilirim.
saygılar:shake2:

Thai
04.04.2007, 00:12:30
hoşbulduk =)

hazır hoş bulmuşken sorayım
ben ellerimi ruzgardan korumak icin bişi taktırmak istiyorum motora. hani motocross motorlarında olur ya.. o tarz bişi, bilen yapan takan deneyn var mı aramızda? ısıtmalı elcikleri okumuştum motosiklet.net 'te ama korlas akuyle ilgili sorunlar cıkarır dedi ve pek tavsiye etmedi. siz ne dersiniz?

Elcik korumaları (handguard) Türkiye'de pek bulunmuyor, yani orijinal aksesuar olarak pek gelen bir ürün değil. Gerekli yerlere gerekli bilgiler verilmiş olmasına rağmen bu sene elcik koruma gelme olasılığının ne olduğunu bilemiyorum. Ayrıca gelecek olanlar K7 AN400 için olacak, K6 AN400'e olurmu olmaz mı bilemiyorum, çünkü K7'nin ağırlık topuzları biraz daha büyük. Ama zaten seninki K7 herhangi bir sorun çıkmaz sanırım.

Elcik ısıtmaya gelince, araya bir direnç, (röle) koymadan bile alternatöre aşırı bir yüklenme yapmadı. Çok soğuklarda devamlı start mode'da çalıştırmama rağmen bir sorun yaşamadım.
Ama estetik görüntü açısında gidon plastiğini deldiğim için, çıkardığımda delik gözükmesin diye (alan arkadaşa da yazık) ısıtmalı elcikleri söktürmedim motorumu satarken.
Ama yeni motoruma da kesin taktıracağım. Müracaat Altan Motor
T&T kardeşler.... :friends:

öztarden
04.04.2007, 16:29:09
arkadaşlar bugun itibariyle motorumu sattım.Hayırlısı en kısa zamanda yine suzukiyle aranıza geri doneceğim.Herkese saygılar sevgiler.

duffy
04.04.2007, 17:52:55
ahaa nasıl yani Serhat neler duyuyorum ne alacaksın peki

alinazik
04.04.2007, 18:50:14
SELAM

kaça sattın abi ayıptır sorması piyasayı takip açısından yani

ve ne alacaksın ya bende diyorumki burgman dursun da yanına vitesli bi 250 CC lik regal raptor tarzı cruıser alıpta şehir içi işlerimi onunla mı halletsem diye düşünüyorum maksatım vitesli makinaya alışmak lütfen bilgi veriniz...
0 km de olanı 4900 ytl+plaka
saygılar

zuhtupasa
04.04.2007, 19:26:44
arkadaşlar bugun itibariyle motorumu sattım.Hayırlısı en kısa zamanda yine suzukiyle aranıza geri doneceğim.Herkese saygılar sevgiler.

Kardes hayırlı olsun..Yeni motorunuda kazasız belasız kullanırısn insallah..:flowers:
S&S

öztarden
04.04.2007, 20:03:39
evet motorumu verdim bugun arastırmaya basladım ne olur bellı olmaz dıye kesın bır marka vermek ıstemıyorum ama sıralamam su sekılde
1 dl 650
2 honda transalp
3 suzukı burgman k7
4 kle 500
5 asya motor :=)

alinazik
04.04.2007, 20:25:47
selam

bizim bi arkadaşta 600f var 14500 ytl ye aldı 2. el 14000 ytl ye verecek heralde. Başka bi makina almış bunu satması gerekiyormuş bilginize 3000 kilometrede
kendisi suzuki cruıser VZR 1800 INTRUDER almış .....

saygılar.

burgmanbora
04.04.2007, 23:29:10
İşte benim son noktam bu motor ama biraz daha var.:shades:

Erkan
04.04.2007, 23:52:44
@alpg
Aramıza hoş gelsin :homesw:

@öztarden

Hayırlısı olsun inş. :rolleyes:

öztarden
05.04.2007, 15:12:56
5 asya motor

Bende var veriyim sana binersin:dribble: :dribble:

eyvallah boracım alırız bır ara :)

Foto-Moto
06.04.2007, 01:28:04
Ben de Burgman'ı satıp Asya alcam:)

exelans
06.04.2007, 12:42:26
bakalım ar5amızda ilk k7 yii kim patlatacak :)(ben gördüm )

Ferit Ozgunes
06.04.2007, 14:42:44
Selam Exelans

:cool: Evet ilk K7'nin toplanışına şahit oldum. Hayırlı olsun sahibine. Başarılı bir Burgman serisi ama kral hala Burgman AN650.

zuhtupasa
07.04.2007, 10:53:07
Madem konu K7 bir çogunuzun dün akşamki toplantıda gördüğü üzere 06 Nisan 2007 saat 19.58 itibarı ile artık zuhtupasa K7 kullanıyor..:)
S&S

sunman
07.04.2007, 14:05:08
Paşam ,

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan yolun hep açık olsun :clap2: :cheers: :shake2:

zuhtupasa
07.04.2007, 14:28:53
Çok tesekkurler Mert kardesim..Daha iyileri sizlerin olsun insallah
S&S

taner altan
07.04.2007, 23:34:49
Paşam tekrar hayırlı olsun allah kazasız daha iyilerine binmeyi nasip etsin tabi bu dileğim herkes icin gecerli S&S:friends:
Thai ve tarden sizlerinde makineleri hayırlı olsun yakışır

sonburgman
07.04.2007, 23:57:11
Madem konu K7 bir çogunuzun dün akşamki toplantıda gördüğü üzere 06 Nisan 2007 saat 19.58 itibarı ile artık zuhtupasa K7 kullanıyor..:)
S&S

Abi güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin

Erkan
08.04.2007, 01:23:23
S&S

Hayırlı olsun, kazasız belasız, iyi günlerde binin inş. "K7 Paşa" :clap2:

BARIS
08.04.2007, 12:58:00
Paşam hayırlı olsun.Tekerine taş değmesin.:good:

Fotoğraf ekleme denemesi yaptım.Sanırım başarılı.:clap2:

zuhtupasa
09.04.2007, 11:17:23
Herkese tekrar cok tesekkurler..:flowers:

josephh
09.04.2007, 11:49:47
yakışır paşam nice k7 k8 k9 lara artık :)

exelans
09.04.2007, 11:58:10
tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle(xenonların yakıyor :))parantez kapandımı yaw

zuhtupasa
09.04.2007, 12:01:51
yakışır paşam nice k7 k8 k9 lara artık :)

Saol yusuf..sende hosgeldin..:flowers: kendini bi tanıt tanısma topiğinde de herkes tanısın josefi..:p

tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle(xenonların yakıyor :))parantez kapandımı yaw

Tekrar saol tamer kardeşim..:flowers:

josephh
09.04.2007, 15:00:38
pardon paşam atlamışım senin k7 haberini duyunca heyecandan :)

beetle65
09.04.2007, 16:54:18
paşam harbiden xenonlar muhteşem olmuş
gündüz bile inanılmaz farkediliyordun :good:
eee artık bize de farz oldu :yahoo:

zuhtupasa
09.04.2007, 17:53:06
paşam harbiden xenonlar muhteşem olmuş
gündüz bile inanılmaz farkediliyordun :good:
eee artık bize de farz oldu :yahoo:

Walla çok güsel oluo..Taktırın..:rolleyes: :rolleyes:

exelans
09.04.2007, 18:27:54
alican abi k7 nın ilk fotoları

montajıda kalamadım bunlar ilk fotolar bukadar :)

sunman
09.04.2007, 19:10:16
abi zaten dün kendisiyle bizzat müşerref olduk

tekrar hayırlı olsun maalesef nazarlığınıda aldın inşallah son olur

Buda Custom K7 from Japan

007
09.04.2007, 19:25:54
@exelans.

Tamercim ambalaja bile ne kadar önem vermişler... :)

zuhtupasa
09.04.2007, 22:36:00
E cücü ööle kolay marka olunmuo...:cool: :friends: :friends:

beetle65
10.04.2007, 10:40:07
ön tekeri sonradan aldın ha
demek bunlar ön tekersiz geliyor alla alla :blink:
kaça aldın ön tekeri :yahoo:

mertserpen
10.04.2007, 13:55:33
dün akşam zor ve geç saatlere kadar süren çalışmalardan sonra xenon larım takıldı. yupppiiiii :)

teşekkürler T&T
harbiden değermiş yaw

zuhtupasa
10.04.2007, 14:00:47
Güle güle kullan mert kardesim..

beetle65
10.04.2007, 16:49:23
güle güle kullan kardeş :good:
belki bu cumartesi bende bir delilik yaparım :yahoo:

zuhtupasa
10.04.2007, 18:36:28
Arkadaşlar az önce 2. depo benzinimi aldım..Sonuç:
283 Km.sonunda 28 Ytl. =98.93 galiba biraz az yakıo...:p :p

alinazik
10.04.2007, 18:45:27
selam

cuma gününkü buluşmaya gelemedim ali can abiye bilgi verdiğim üzere malatya ya yiğenimin nişanı için gitmiştim pazar akşamı geldim...

S&S

ali can abi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin....

saygılar.

öztarden
10.04.2007, 22:12:17
güle güle kullan kardeş :good:
belki bu cumartesi bende bir delilik yaparım :yahoo:

satlık 2 hafta kullanılmıs xenonnnnnnn varrrrrrrr

taner altan
10.04.2007, 22:34:17
Arkadaşlar bu gün bir K7 si olan arkadaşımız aradı yeni almış 2 haftalıkmış. Fakat arkadaş bi kaza yapmış ko..... götürmüş neyse motorun arka jantında sorun varmışdeğişmesi gerekiyormuş bizden fiat almak istedi ama şase nosunu veremediği için yardım edemedik . Merakımıcezbetti ve arayıp K7 400 arka jantının fiatını bulduk ve dudaklarım ucukladı paşam iyi oku tam 887.00 ytl sadece jantın fiatı paşam lütfen dikkat diyorum ,herkese kazasız sürüşler diliyorum:) :shake2:

exelans
10.04.2007, 23:36:39
öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyorum jant bulunur yerine koyulur kolay önemli olan sağlık sihat ..

benim bagajın altındaki ampül yanmıyor (ampülde bi sorun yok kablolarda yerinde kopıuk yok) acaba nasıl bir sorundur çözüm için ne yapabilirim

Erkan
11.04.2007, 00:35:36

Bu xenonların yenisi & 2. eli kaç paraaaaaaa ? :confused1:

duffy
11.04.2007, 10:05:41
exselans, lambanın kenarındaki düğmeyi açmayı unutmadığını varsayıyorum selenin ön tarafına doğru mantara benzeyen bir buton göreceksin birde ona bak belki o kapalı kalmıştır.

beetle65
11.04.2007, 11:12:41
Kardeş ne istiyon bu 2 haftalık 2. el dandik xenonlara :shake2:
Altan motor kefil mi ?
aynı garantiyi veriyo mu ?
montaj dahil mi ?
gibi birçok geyik sorunun cevabı ile birlikte lütfen :bottom:
istersen cepten ara kardeşim :friends:

Erkan
11.04.2007, 13:24:03
Kardeş ne istiyon bu 2 haftalık 2. el dandik xenonlara :shake2:
Altan motor kefil mi ?
aynı garantiyi veriyo mu ?
montaj dahil mi ?
gibi birçok geyik sorunun cevabı ile birlikte lütfen :bottom:
istersen cepten ara kardeşim :friends:

İlk önce ben sordum Zafer Abi :p

İhale şeffaf olsun ltf. Burdan takip edelim :rolleyes:

zuhtupasa
11.04.2007, 13:36:10

Su an öztarden yanımda..İhale komisyon baskanı olarak ben atandım..:)
Soruların cevaplarını asagıda görebilirsiniz.Ancak ihale şartnamesi için benim hesaba 100 YTl. yatırınız lütfen.:dribble:

1.Mal çok temiz...Az kullanılmıs..Toplamda 14 sene..(Şaka len 4 saat)
2. Para peşin kırmızı meşin..Vade Kredi kartı vs. yok..yakarım peşinatınızı...:dribble:
3.Garanti biziz.. itarızız olan yaklaşmasın..
4.Altttan motorudan alınmış olup mecburen kefildir..:dribble: , ayrıca alan arkadas öpe öpe montaj ücretini alttttan motora verecek....:dribble:

Acele edin.malı kaptırmayın...:dribble: anadınmıııı.....

İhale komisyon başkanlığı...
imzaaaaaa...

(Şaka bi tarafa öztarden yanımda acele edin dioo..:p )

beetle65
11.04.2007, 13:39:13

Ayıp ediyorsun kardeşim
öncelik tabii ki senin :friends:
umarım anlaşırsın :shake2:
şimdiden hayırlı olsun :good:

Erkan
11.04.2007, 23:08:58
Ayıp ediyorsun kardeşim
öncelik tabii ki senin :friends:
umarım anlaşırsın :shake2:
şimdiden hayırlı olsun :good:

Zafer Abicim, benim maksadım muhabbet olsun :friends:

Zaten bu aralar epey masraf yapıyorum motor için. Yeni kask aldım, yeni montun eli kulağındadır, intercom kiti falan derken.. fazla açılıp saçılmayalım. :blink:

Merakımdan soruyorum "0" ı kaç para, Serhat arkadaşım kaça bırakmayı düşünüyor :confused1:
(Komisyon başkanımada buradan hürmetlerimi sunarım.. :flowers:)

Bizim Tamer'in taktırdığı mavi ışığada aklım kesiyor, Philips'ti sanırım belki ondan taktırabilirim :p

Sevgi & Saygılarımla :flowers: :friends: suzukimnet

exelans
12.04.2007, 01:39:07
erkancım xenon kadar iyi bence phılıps dıamond vısıon 5000k eski ampüllerim kadar güçlü ışık olarak çok güzeel beyazı war xenona 650 lira çok para (ön arka lastik bir adet mont we bir kask alabilirsin yaw bir ampül parasına)

sonburgman
12.04.2007, 01:51:12
Anam anam 650 lıraya ampul mü olur:blink:

erkan senin motora sis lambası taktıralım hella marka 50 milyon:p

josephh
12.04.2007, 11:49:01
Su an öztarden yanımda..İhale komisyon baskanı olarak ben atandım..:)
Soruların cevaplarını asagıda görebilirsiniz.Ancak ihale şartnamesi için benim hesaba 100 YTl. yatırınız lütfen.:dribble:

1.Mal çok temiz...Az kullanılmıs..Toplamda 14 sene..(Şaka len 4 saat)
2. Para peşin kırmızı meşin..Vade Kredi kartı vs. yok..yakarım peşinatınızı...:dribble:
3.Garanti biziz.. itarızız olan yaklaşmasın..
4.Altttan motorudan alınmış olup mecburen kefildir..:dribble: , ayrıca alan arkadas öpe öpe montaj ücretini alttttan motora verecek....:dribble:

Acele edin.malı kaptırmayın...:dribble: anadınmıııı.....

İhale komisyon başkanlığı...
imzaaaaaa...

(Şaka bi tarafa öztarden yanımda acele edin dioo..:p )

maliyecilere şikayet etçem valla sizi xenon karaborsası kurmuşlar paranın dibine vuruyolar diye:p

Erkan
12.04.2007, 13:13:12
erkancım xenon kadar iyi bence phılıps dıamond vısıon 5000k eski ampüllerim kadar güçlü ışık olarak çok güzeel beyazı war xenona 650 lira çok para (ön arka lastik bir adet mont we bir kask alabilirsin yaw bir ampül parasına)

Evet, bende bu hafta sonu senin Philips'lerden taktırmaya karar verdim. :good: Kaça taktırmıştın?

.............maketlerini yapmışlar ama suzuki burgman yoktu :((((

Arkadaşlar, demek oluyor ki "Burgman" taklit edilemeeez!.. :p :shades:

zuhtupasa
12.04.2007, 13:45:41

:flowers: :shake2: :flowers:

sonburgman
12.04.2007, 20:30:10
Evet, bende bu hafta sonu senin Philips'lerden taktırmaya karar verdim. :good: Kaça taktırmıştın?

Erkancım yavaş taktır bu haftasonu bursaya gidiyoruz:bottom: , hem ayrıca o beyaz ampul acaip göz alıyor bence pek iyi birşey degil,tamerin farlar sürekli gözümü alıyor:shades:
gerçi aydınlatma süper:good:

exelans
12.04.2007, 21:53:39
erkan farları 89 ytl ye oto aksesuarcı dan almıştım

öztarden
13.04.2007, 00:47:54
arkadaslar xenonları ALTTAN motora bıraktım 380 ytl gibi bir fiyata ciftini alabılırsınız.Detaylı bılgılerı tamer abılerden alabılırsınız.Alan karlı cıkar zararına satıs zararınaaaa.Batan gemının malları bunlar:)
heheheheheh motoru aldık xenonumuzu bile satıyoz bee....:)

exelans
17.04.2007, 21:05:48
bursada büyük bir oyuncak mağazası war bende sık sık geziyorum bunları ilk kez gördüm we başarılı buldum fiyatları 11.099 ytl önümüzdeki hafta bursaa gezimiz olacak ozaman uğrayıp alabiliriz ...

benim bagajın altındaki ampül yanmıyor (ampülde bi sorun yok kablolarda yerinde kopıuk yok) acaba nasıl bir sorundur çözüm için ne yapabilirim[/QUOTE]

cewap bakımda koltuk sökülmüştü we takılırken soketler birbirine takılmamıştı bugün akşam üzeri temizlik yaparken fark ettim sorunumu çözdüm

bursadan arkadaşım ismail bugün 400 lük burgmanını satıp yerine 650 lik burgmanı aldı hayırlı olsun dileklerimle kazasız belasız inşallah biraz turladık gezilere we org. artık bursadan 2 burgmanlı olarak katılacağız :)

Erkan
17.04.2007, 23:34:09
Ooo harika valla. İstanbul'dan sonra Bursa'da kuvvetleniyoruz desenize :clap2:

Arkadaşlar "Burgman Marmara" olarak diğer bölgelere yapacağımız geziler yakın demektir :yahoo: :friends:

sonburgman
18.04.2007, 00:00:20
Süper haber bu Tamer,:clap2:
Artık beraber gelirsiniz cuma akşamki toplantıya.. ayrıca İsmail kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletirsin,kazasız belasız sürer inşallah..:cheers:
Darısı bizim başımıza

exelans
18.04.2007, 01:26:50
Süper haber bu Tamer,:clap2:
Artık beraber gelirsiniz cuma akşamki toplantıya.. ayrıca İsmail kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletirsin,kazasız belasız sürer inşallah..:cheers:
Darısı bizim başımıza

abi aşık oldum motora desem yeridir we allah inşallah bize nasip eder dl yi silmiş bulunuyorum arkadaşlar tek we son hedefim burgman 650 dir bugün gezerken gerçekten bizim 400 lük bayağı eksik hissettim bence 650 kuruşuna kadar hakediyor allah hepimize nasip etsin

bora abi hep söyleyeceğim diyorum şimdi aklıma geldi ee 12 yi geçince çalışmaya başlıyor:))))
bunu nerden bulucam yardım edermisin

burgmanbora
18.04.2007, 01:35:14
Tamer sana komik birşey söyleyimmi. O fosforlu çıkartmaları bizim çocuklar burgerkingten almışlardı:blink:

exelans
18.04.2007, 01:48:10
Tamer sana komik birşey söyleyimmi. O fosforlu çıkartmaları bizim çocuklar burgerkingten almışlardı:blink:

abi çocuklara burger ismarlasam bidaha alırlarmı :)

burgmanbora
18.04.2007, 01:57:37
Tamer bayağı bir zaman geçti ama senin için baktırırım.:shake2:

öztarden
18.04.2007, 11:18:44
heyyyyytt cuma gunu ıtıbarıyle tekrar sahalara ınıyorum arkadaslar.Bana camıada tek kaburga serhat derler.Kaburgayı kırdıgım icin kaburga dolması yemeye gidelim.

İsmail kardesimizede hayırlı olsun gercı o gun haberini almıstık.Cok sevındım...Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin..

Bir konu daha varki gercekten zafer abi derken bu kadar ciddiye almamıstım.Burada gercekten farklı bır dostluk var motordan dustugumden beri inanılmaz telefon trafıgı yasadım.İnsanlar bu kadar mı duyarlı olur arkadaslarına.Bu nedenle tekrar tum suzukım net ailesine duyarlılıgından dolayı tşk ederim.İyiki varsınız arkadaslar.Moral olarak otomatıkman ıyılestırıyorsunuz ..Hepinizi cok sevıyorum..

beetle65
18.04.2007, 11:46:46
heyyyyytt cuma gunu ıtıbarıyle tekrar sahalara ınıyorum arkadaslar.Bana camıada tek kaburga serhat derler.Kaburgayı kırdıgım icin kaburga dolması yemeye gidelim.

İsmail kardesimizede hayırlı olsun gercı o gun haberini almıstık.Cok sevındım...Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin..

Bir konu daha varki gercekten zafer abi derken bu kadar ciddiye almamıstım.Burada gercekten farklı bır dostluk var motordan dustugumden beri inanılmaz telefon trafıgı yasadım.İnsanlar bu kadar mı duyarlı olur arkadaslarına.Bu nedenle tekrar tum suzukım net ailesine duyarlılıgından dolayı tşk ederim.İyiki varsınız arkadaslar.Moral olarak otomatıkman ıyılestırıyorsunuz ..Hepinizi cok sevıyorum..

KARDEŞİM BENİM :friends:

exelans
18.04.2007, 12:12:15
arkadaşlar 2005 650 burgman ile 2007 burgman arasında ne fark war bilgisi olan warmı 2005 alırsam 2007 almadığıma pişman olurmuyum 2005 alınmalımı nelerine dikkat edilmeli alırken biraz bilgi werirmisiniz

ekinci
18.04.2007, 13:48:06
Arkadaşlar,salı sabahı 9:45 civarı Anadolu dan Avrupa ya köprüye girmeden önce bana suzukim net çıkartması veren arkadaş kimdi?Biraz konuşalım diye motoru da stop ettim fakat biraz acelesi vardı herhalde:) .Buradan bana bir selam verirse sevinirim.Tabi ki bu arada çıkartmalar için teşekkürler:clap2: :flowers: Bir çok faaliyet ve gezinize katılıp tanışmak istedim fakat nasip olmadı, en kısa sürede tanışmak dileğiyle.

(tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım.)

vedatarpacı
18.04.2007, 16:47:39
Arkadaşlar,salı sabahı 9:45 civarı Anadolu dan Avrupa ya köprüye girmeden önce bana suzukim net çıkartması veren arkadaş kimdi?Biraz konuşalım diye motoru da stop ettim fakat biraz acelesi vardı herhalde:) .Buradan bana bir selam verirse sevinirim.Tabi ki bu arada çıkartmalar için teşekkürler:clap2: :flowers: Bir çok faaliyet ve gezinize katılıp tanışmak istedim fakat nasip olmadı, en kısa sürede tanışmak dileğiyle.

(tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım.)

cuma akşamı toplantıya bekleriz..:shake2: :friends:

sonburgman
18.04.2007, 17:18:35
arkadaşlar 2005 650 burgman ile 2007 burgman arasında ne fark war bilgisi olan warmı 2005 alırsam 2007 almadığıma pişman olurmuyum 2005 alınmalımı nelerine dikkat edilmeli alırken biraz bilgi werirmisiniz

Aaa noluyo kardeş zehiri almışsın sen... 650 baba'ya akıcakmışsın gibi bir durum var galiba:cheers:

KARDEŞİM BENİM :friends:

Zafer abi sana mail attım özelden bana şu yeni aldığın pantalonun markasını veya nerden temin edebileceğimi yazıcaktın,unuttun galiba:cray:

beetle65
19.04.2007, 08:59:27
Aaa noluyo kardeş zehiri almışsın sen... 650 baba'ya akıcakmışsın gibi bir durum var galiba:cheers:

Zafer abi sana mail attım özelden bana şu yeni aldığın pantalonun markasını veya nerden temin edebileceğimi yazıcaktın,unuttun galiba:cray:

atlamışım kardeşim
kusura bakma :flowers:
protech marka idi
fuardan bir standtan aldım
ankara lı bir firma idi
umarım kartını atmamışımdır.
eve bir bakayım :friends:

alpg
21.04.2007, 03:10:55
Selam arkadaşlar
bi süredir aranızda yoktum =)
Altan motora fiyat soran bendim bu arada
malesef bi kaza yaptım
aniden bi araba önüme kırdı. ben de frenlere asıldım motor kaymaya basladı duramadım yana doğru kırdıysam da bi kaç santimle yarışmayı kaybettim ve arabanın lastiğine vurdum, dengem altust oldu ben bi yere motor bi yere gittik, motor bi 15 metre suruklenip kaldırıma arka taraftan vurdu. Ayaklıgım kırıldı, arka jantım kırıldı bi de arka tekerlegin solundaki plastik kapak kırıldı adını hatırlayamiyorum malesef=)
cok sukur bana bişey olmadı.
aldıgım yer olan korlast yaptırdım motoru. kırılan herşeyi yaptıramadım tabi.
Cunku kaza yaptıgımı aileme soylemedim. Duyarlarsa motorculuk hayatım erken bitebilir diye. Ehliyetim ve kaskom da olmadıgı için cebimden vermek zorunda kaldım. kırmak için de bula bula en pahalı parçayı bulmuşuz sanırım =)
Şimdi motorumdan biraz sogudum, 3.000 devir cıvarında bi gıcırtı sesi geliyo baya yuksek şekilde. Bi de bugun 2 kez yokus assagı giderken stop etti neden anlamadım. Frenleri de biraz ses yapmaya falan başladı.
Neyse anlayacagınız badireler atlattım da geldim.
herkese tekrar merhaba.

burgmanbora
21.04.2007, 13:05:22
alpg, büyük geçmiş olsun, sana bir şey olmadı ya gerisi yerine konabilir.

O adını hatırlamadığın kapak variyatör kapağı.

İşte ehliyetsiz motor kullanmanın cezası suçsuzda olsan, suçlu duruma düşmek.
Bende ilk önce ehliyetimi aldım sonra motorumu sen sen ol bu sana ders olsun ve hemen ehliyetini al, allah göstermesin daha büyük bir kaza vermesin, bu yüzden hapis bile yatabilirsin allah göstermesin.

Ehliyet gerek şart:shake2:

zuhtupasa
21.04.2007, 13:07:36
Kardes buyuk gecmiş olsun..Sana bişey olmaması en önemlisi..Nasılsa motor bi şekilde hallolur..Allah beterinden saklasın..
S&S

vedatarpacı
21.04.2007, 13:16:33
geçmiş olsun kardeşim. ne demeli ALLAH beterinden saklasın..boraya aynen katılıyorum..

exelans
21.04.2007, 13:44:59
gecmiş olsun

tirevul
21.04.2007, 13:59:07
Herkese Merhaba,

Aslında yeri burasımıdır bilmiyorum ama aldık klavyeyi elimize başladık yazmaya. Öncelikle hepinizden özür dilerim. Uzun zamandır dünya işleri yine beni aldı götürdü vurdu yere. Hepiniz burnumda tütüyorsunuz.Neredeyse 3 haftadır foruma kaçamak gözlerle bakıp çıkıyorum. Hiçkimseye bir hoşgeldin, geçmiş olsun vs vs bile diyemedim. Sanırım biraz moral bozukluğundan kopardım kendimi hayattan. Yaklaşık 3 haftadır motorumun anahtarına bile elimi süremedim. Ama sağolasınız bu kadar kopmuş olsamda marmok için Bora abim aradı, Serhat kendi kaza geçirdiği halde beni aradı. Alican abimiz haklı olarak kitler yüzünden bizi haşladı (utanç kötü şey).
Bu kadar süre sessiz kaldıktan sonra yine gördümki sizler gibi dost, sizler gibi çıkarsız muhabbet eden gerçekten başka yerde yok. İki tekerin üstünde gönülleri bu kadar büyük insanlar daha önce hiç görmedim, bundan sonrada göremem herhalde.
Uzun lafın kısası bazı özel sebeplerden dolayı (yüzyüze anlatırım) uzun zamandır sizlere katılamadığım için hepinizden özür diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.:friends:
Unutmadan serhat kardeşime tekrar büyük geçmiş olsun ( hoş ben yazana kadar adam yine atladı kısrağın üstüne ama idare edin artık)
Alican abime o seviyesi malum yerde olanlar sebebiyle de tittir et gitsin derim,
Alpg sende hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun, kaza konusunda elime su döken yoktur ama kendine dikkat et bu işin şakası olmaz :)
Yeni gelen tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve bir nasihat kendinize mukayet olun çünkü suzukimnet gerçekten tutku yaratır çünkü burada insanlar sadece harflerle değil samimi duygular ile paylaşımdadır.

Tüm ahaliye tekrar selamlar, saygılar, sevgiler....

alpg
21.04.2007, 17:09:44
herkese teşekkür ederim.
hayırlısıyla bugun ehliyet sınavına girdim, kısmetse mayıs sonuna dogru cebimde olucak.
Ehliyeti bekle demek kolay beklemek zor. Mayıs sonuna kdr nası uzak kalabilirim ki oğlumdan?
Biliyorum işte tehlikeli hiç hatan olmasa da sucsuz yere dusuyosn fln ama bağımlılık yaratıyo abi napıcaksın. Hanginiz 1.5 ay uzak kalabilir motorundan =)

ama kaza da çok kotu hakikaten. Allah kimseye göstermesin, kötü bi tecrube. İnsan cok korkuyo altınızdaki aletin şakası olmadıgını anlıyosunuz. Hakkaten en ufak kaza bile büyük bi tehlike hem kendinize hem başkalarına.

bu arada unutmuşum, evet bora abi ağzına sağlık, varyator kapağı. Kırık hala yaptıramadım.
bi de burdan Rıza abi'me (burdaki adıyla NeCeF) çok teşekkür ediyorum. Kendisi hem motoru alırken hem sonrasında hem kaza sırasında hem yaptırırken hem yaptırdıktan sonra bana çok yardımcı oldu. Herşey için teşekkür ederim.

Foto-Moto
21.04.2007, 18:30:54
Alp'çiğim büyük geçmişler olsun
Aman ha çok dikkatli ol
Oğuz

alinazik
21.04.2007, 19:45:34
selam

alpg geçmiş olsun allah beterinden saklasın sana bir şey olmamış ya buna şükredelim...lütfen biraz daha dikkat.... biz ne kadarda dikkatli olsak araç sürücüleri nin de biraz daha dikkatli olması lazım onların etmesi gereken dikkati de biz üstleniyoruz ...her şey bizde bitiyor...

saygılar.

onair
21.04.2007, 22:48:54
AlpG geçmiş olsun...
Klasik bir laf ama, gerçek olan şuki: en önemlisi senin sağlığın..
Gerisi telafi edilecek şeyler...

Benzer bir kaza benimde başıma gelmişti. Anlatmış olduğun arada bir stop etme sorununu bende kısa bir süre yaşadım ama kendi kendine düzeldi.Hala nedenini bilmiyorum doğrusu..Ama servise tekrardan göstermeni tavsiye ederim...

Güçlü Akay

burgmanbora
22.04.2007, 00:43:21
Herkese Merhaba,

Aslında yeri burasımıdır bilmiyorum ama aldık klavyeyi elimize başladık yazmaya. Öncelikle hepinizden özür dilerim. Uzun zamandır dünya işleri yine beni aldı götürdü vurdu yere. Hepiniz burnumda tütüyorsunuz.Neredeyse 3 haftadır foruma kaçamak gözlerle bakıp çıkıyorum. Hiçkimseye bir hoşgeldin, geçmiş olsun vs vs bile diyemedim. Sanırım biraz moral bozukluğundan kopardım kendimi hayattan. Yaklaşık 3 haftadır motorumun anahtarına bile elimi süremedim. Ama sağolasınız bu kadar kopmuş olsamda marmok için Bora abim aradı, Serhat kendi kaza geçirdiği halde beni aradı. Alican abimiz haklı olarak kitler yüzünden bizi haşladı (utanç kötü şey).
Bu kadar süre sessiz kaldıktan sonra yine gördümki sizler gibi dost, sizler gibi çıkarsız muhabbet eden gerçekten başka yerde yok. İki tekerin üstünde gönülleri bu kadar büyük insanlar daha önce hiç görmedim, bundan sonrada göremem herhalde.
Uzun lafın kısası bazı özel sebeplerden dolayı (yüzyüze anlatırım) uzun zamandır sizlere katılamadığım için hepinizden özür diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.:friends:
Unutmadan serhat kardeşime tekrar büyük geçmiş olsun ( hoş ben yazana kadar adam yine atladı kısrağın üstüne ama idare edin artık)
Alican abime o seviyesi malum yerde olanlar sebebiyle de tittir et gitsin derim,
Alpg sende hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun, kaza konusunda elime su döken yoktur ama kendine dikkat et bu işin şakası olmaz :)
Yeni gelen tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve bir nasihat kendinize mukayet olun çünkü suzukimnet gerçekten tutku yaratır çünkü burada insanlar sadece harflerle değil samimi duygular ile paylaşımdadır.

Tüm ahaliye tekrar selamlar, saygılar, sevgiler....

Tamercim, maddi şeyler bahane ama bizim arkadaşlığımız şahane, sen kiti kendine dert etme senin samimiyetinden eminim böyle şeyler illaki halledilir, ama sizin gibi arkadaşlar zor bulunur. Keşke derdine ortak olsaydık, seninle üzülseydik ve sevinseydik. İnşallah tekrar aramızda bizlerle olursun.
seni özledik en azından ben özledim:friends:

Thai
22.04.2007, 01:18:19
AlpG geçmiş olsun...
Klasik bir laf ama, gerçek olan şuki: en önemlisi senin sağlığın..
Gerisi telafi edilecek şeyler...

Benzer bir kaza benimde başıma gelmişti. Anlatmış olduğun arada bir stop etme sorununu bende kısa bir süre yaşadım ama kendi kendine düzeldi.Hala nedenini bilmiyorum doğrusu..Ama servise tekrardan göstermeni tavsiye ederim...

Güçlü Akay

Öncelikle aramıza hoşgeldin onair (Güçlü)

Burgmanda motorun sıcaklığıyla alakalı olmayan, ama soğukken daha sık olan bir stop etme problemi var, ancak bu sadece burgmanda olmuyor, DL-650 ve GSR-600 de de aynı sorun mevcut. Sanırım enjeksiyon ile alakalı, bu durum çok sık olmuyorsa pek de önemli değil diye düşünüyorum, çünkü motosikletlerimizin hepsi tam elektronik enjeksiyon ve Euro3 normlarında.

Eğer sorunu sık yaşıyorsanız, diagnostic cihazına bağlanması uygun olur bence. Altan Motor'a sorununuz net iletirseniz yardımcı olacaklardır.
Rodajdaki motor'un bu tür küçük aksilikler çıkaracağını da unutmayın.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

@tiravul
sevgili Tamer,
Umarım herşey yolundadır, ben de dünyevi işlerden başımı kaldırıp iki satır kimseleri arayamıyorum ancak bildiğin gibi burası aynen devam ediyor, hatta biz olmadan da devam edecek.
Bu sebeple sağlığın sıhatin yerinde olsun dünyada çözülemeyecek dert yok.
Hepimiz buradayız eğer bizlerin yapabileceği bir şey varsa yardımcı olmak isteriz.
Seni dört gözle bekilyoruz.

Sevgiler, Saygılar

NeCeF
22.04.2007, 02:13:58
herkese teşekkür ederim.
hayırlısıyla bugun ehliyet sınavına girdim, kısmetse mayıs sonuna dogru cebimde olucak.
Ehliyeti bekle demek kolay beklemek zor. Mayıs sonuna kdr nası uzak kalabilirim ki oğlumdan?
Biliyorum işte tehlikeli hiç hatan olmasa da sucsuz yere dusuyosn fln ama bağımlılık yaratıyo abi napıcaksın. Hanginiz 1.5 ay uzak kalabilir motorundan =)

ama kaza da çok kotu hakikaten. Allah kimseye göstermesin, kötü bi tecrube. İnsan cok korkuyo altınızdaki aletin şakası olmadıgını anlıyosunuz. Hakkaten en ufak kaza bile büyük bi tehlike hem kendinize hem başkalarına.

bu arada unutmuşum, evet bora abi ağzına sağlık, varyator kapağı. Kırık hala yaptıramadım.
bi de burdan Rıza abi'me (burdaki adıyla NeCeF) çok teşekkür ediyorum. Kendisi hem motoru alırken hem sonrasında hem kaza sırasında hem yaptırırken hem yaptırdıktan sonra bana çok yardımcı oldu. Herşey için teşekkür ederim.

Rica ederim Alpcim ne demek bızım gorevımız bu..

ekinci
23.04.2007, 13:10:50
Bu aralar kazalar pek sık duyulur oldu :cray:.Ben de geçen perşembe günü Vedat kardeşle müşerref oldum ve 18:00 civarı da Eminönünden ayrıldım. Motordan bir ses geliyordu,hem Altan motorla tanışayım hem de sesi göstereyim dedim.Maltepe yi geçtikten sonra biraz dikkatsizliğim hem rahat sürüşümden ve güneşin de arkadan arabaların stop lambalarına vurması benim de arabanın durmuş olduğunu son anda görmemden dolayı frenlere asıldım ve sağa bir yatıverdim.Allah tan dizlikleri iyi bir alışkanlık haline getirdim,sadece sağ ayak bileğim motorun altında kaldı fakat sürüklenmediğim için ufak bir ezikti ki sadece ağrısını çektim.ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN CÜMLEMİZİ.

sunman
23.04.2007, 13:15:27
Arkadaşlar ;

Hepinize, hepimize geçmişler olsun nedir buaralar aksilikler üst üste mi yoksa zaman geçtikçe kendimize olan güvenin artmasından kaynaklanan dikkat eksikliğimi . Lütfen bunu bir kez daha düşünelim ve her motora binişimizde sanki hiç binmediğimiz başka birine ait motormuş gibi dikkatli ve temkinli devam edelim.

Herkese Saygılar, sevgiler ;

Mert

tirevul
23.04.2007, 13:41:46
Tamercim, maddi şeyler bahane ama bizim arkadaşlığımız şahane, sen kiti kendine dert etme senin samimiyetinden eminim böyle şeyler illaki halledilir, ama sizin gibi arkadaşlar zor bulunur. Keşke derdine ortak olsaydık, seninle üzülseydik ve sevinseydik. İnşallah tekrar aramızda bizlerle olursun.
seni özledik en azından ben özledim:friends:

eyvallah abi benim anlatmaya çalıştığım zaten senin sözlerinde saklı....

Öncelikle aramıza hoşgeldin onair (Güçlü)

@tiravul
sevgili Tamer,
Umarım herşey yolundadır, ben de dünyevi işlerden başımı kaldırıp iki satır kimseleri arayamıyorum ancak bildiğin gibi burası aynen devam ediyor, hatta biz olmadan da devam edecek.
Bu sebeple sağlığın sıhatin yerinde olsun dünyada çözülemeyecek dert yok.
Hepimiz buradayız eğer bizlerin yapabileceği bir şey varsa yardımcı olmak isteriz.
Seni dört gözle bekilyoruz.

Sevgiler, Saygılar

Sağol sevgili admin, yardım etmiş kadar oldunuz, şükür hallettik telaşımızı. Sizin namınızda tüm dostlara şükranlarımı sunuyorum. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle

Bu aralar kazalar pek sık duyulur oldu :cray:.Ben de geçen perşembe günü Vedat kardeşle müşerref oldum ve 18:00 civarı da Eminönünden ayrıldım. Motordan bir ses geliyordu,hem Altan motorla tanışayım hem de sesi göstereyim dedim.Maltepe yi geçtikten sonra biraz dikkatsizliğim hem rahat sürüşümden ve güneşin de arkadan arabaların stop lambalarına vurması benim de arabanın durmuş olduğunu son anda görmemden dolayı frenlere asıldım ve sağa bir yatıverdim.Allah tan dizlikleri iyi bir alışkanlık haline getirdim,sadece sağ ayak bileğim motorun altında kaldı fakat sürüklenmediğim için ufak bir ezikti ki sadece ağrısını çektim.ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN CÜMLEMİZİ.

Arkadaşlar ;

Hepinize, hepimize geçmişler olsun nedir buaralar aksilikler üst üste mi yoksa zaman geçtikçe kendimize olan güvenin artmasından kaynaklanan dikkat eksikliğimi . Lütfen bunu bir kez daha düşünelim ve her motora binişimizde sanki hiç binmediğimiz başka birine ait motormuş gibi dikkatli ve temkinli devam edelim.

Herkese Saygılar, sevgiler ;

Mert

Ekinci kardeşim geçmiş olsun. Ama sende bişey yoksa her kaza bir tecrübedir. Ama Sunmanında dediği gibi fazla tecrübe cildi bozar aman dikkatli olalım.
Bu arada konuşuyorum ama dün gece E5 de benimde hanım arkadayken sol şeritte lastiğim patladı :) Şükür kazasız belasız atlattık ama insanın keyfi kaçıyor. Zatenbu motor kazalarının en kötü belki en de sadist yanı insana birşey olmayınca motorundaki arıza insanın canını acaip acıtıyor. Ne diyelim nankörüz işte. Uzun lafın kısası herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

vedatarpacı
23.04.2007, 15:59:42

serhancım büyük geçmiş olsun.. :friends:
merte aynen katılıyorum:good:

alinazik
23.04.2007, 17:05:03

SELAM
ekinci kardeş büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın ve korusun bizleri ...

saygılarımla..

duffy
23.04.2007, 17:27:22
ekinci, geçmiş olsun sana bir şey olmadı ya gerisi önemli değil.
Tamer, sanada geçmiş olsun lastik benimki gibi gümledi mi. Senin arka lastik ne markaydı ve durumu neydi patladı bu konuda bilgi verirsen lastiklerle ilgili tecrübeleniriz.

tirevul
23.04.2007, 18:46:50
ekinci, geçmiş olsun sana bir şey olmadı ya gerisi önemli değil.
Tamer, sanada geçmiş olsun lastik benimki gibi gümledi mi. Senin arka lastik ne markaydı ve durumu neydi patladı bu konuda bilgi verirsen lastiklerle ilgili tecrübeleniriz.

Deniz merhaba benimki seninki gibi yarılmadı. Hanım arkadayken dün gece e5 de giderken patladı. Havası anında gitti. Bugun lastikçiye götürdüm fitil ile olayı hallettim ama aklıma sen gelmedin desem yalan olur :) E5 de durup duruken patlamsı beni de rahatsız etti ama açıkcası biraz süratliydim farkında olmadan bir yol yamasına girmiş olabilirim, yada ne bilim sivri bişey deldi sanırım. Yalnız deliğin içinde birşey yoktu yani lastiğe sert bişey vurduğu için patlamış olmalı. Yumuşak tabanın dezavantajı bu sanırım. Fakat maharet lastiktemidir yoksa motorda mı anlamadım beni hiç korktuğum kadar zorlamadı bu patlama olayı. Gayet dengeli ve güvenli bir şekilde durabildim. Açıkcası lastik hakkında çok fazla yorum yapacak donanımım yok. Denge sürüş ve rahatlık bakımından gerçekten güzel bir lastik ama dayanıklılığı konusunda emin değilim. Markası pirelli idi seninkinin aynısı!!!

Stingray
23.04.2007, 23:19:53
Herkese çok büyük geçmişler olsun
Acaba bizim yumuşak taban Pirelli'ler uzun yol için güvenli bir tercih değil mi diye düşünmeye başladım.

Thai
23.04.2007, 23:34:57
Herkese çok büyük geçmişler olsun
Acaba bizim yumuşak taban Pirelli'ler uzun yol için güvenli bir tercih değil mi diye düşünmeye başladım.

Kesinlikle ilgisi yok, ayrıca Duffy'nin patlayan lastiği Pirelli değil Michelin Pilot idi.
Sadece şansızlık diyorum, lastik yolu çok iyi kavrıyor kardeşler, Çanakkale gezisinde ellerimi bırakıp viraja giriyordum o lastikle, kesinlikle en uygun lastik pirelli'dir benim kanaatimce.
Ancak genellikle 2 kişi seyredenler için Michelin'i tavsiye etmem arka lastik için. Çok iyi yol tutuyor, çok iyi performansı var ama istihtap haddini aşmamak gerekiyor bence.

alinazik
24.04.2007, 09:34:10
selam

tirevul geçmiş olsun.....

benim lastiklerimde çanakkale gezisi sırasında patlamıştı. hatırlayan varsa,benim lastiklerim bridgestone.....ön lastik normal fakat arka lastiğim reinforce (lastik yanakları yüklü kullanım için tasarlanmış anlamına geliyor...) bende ayrıca ford transit araç var onunda lastikleri reinforce.....yazdığım konuların tamamı gerçek hayattan alıntıdır.hayal mahsulü değildir....

saygılarımla

duffy
24.04.2007, 09:54:08
yanlışlık olmasın lastiktir elbette patlayacak ne Tamer'de ki ne Mustafa'da ki benimki gibi patlamamış o yüzden sorun yok.

ekinci
24.04.2007, 11:10:07
Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim:friends:
Dün de Deniz ile yarım saati geçkin bir şekilde msn de yazıştık saolsun bana çok değerli vakitlerini ayırdı:friends: bu kazam konusunda,beni teskin etmeye çalıştı.Geçen sene ağustos ayında da ufak bir kaza atlatmıştım yine sağolsun Deniz ile muhabbetimden sonra motoru satmaktan vazgeçtim.Şimdi yine satma düşüncesindeyim,bilmiyorum ya,her kazadan sonra satma moduna girmek doğru mu , biraz eğitim mi almak lazım acaba?Kazadan bir süre sonra çok dikkatli kullanıyorsun fakat o süre geçtiği zaman yine çok dikkatliden az dikkatli moda geçiyorsun.Ya sizleri de bunaltmış olmayayım,ilginiz için teşekkürler.

burgmanbora
24.04.2007, 11:42:09
ekinci,tekrar geçmiş olsun. motor dikkat ister ama sen istediğin kadar dikkatli ol en tecrübelileri bile kaza yapar sonuçta yerçekimi kanunua iki teker basıyoruz. Motorunu satıp satmama kararını senin vermen lazım satmasanda kaza yapmıyacağız diye bir garanti yok arabayla bile kaza yapıyoruz allah kötüsünden bizi korusun ama korkarak ve tedirgin olarak motora binersen bu daha çok hataya sebep olur.
Ben acayip kaderci olan biri olarak kendi fikrimi ifade etmek istiyorum.
Korkunun ecele faydası yok, vade dolmuşsa herşey bahanedir benim için. Tabi bu konuya bakış açısı herkesin farklıdır.Herkesin fikrine saygı duyarım.

Saygılar
Bora

duffy
24.04.2007, 11:51:31
Serhan'cım daha önce de dediğim gibi bu merete korkarak bineceksin ki risk alma içinden satmak geliyorsa sat ama karamsarlığa düşüp aslında çok keyif aldığın bir şeyi satma. Ben seni tanıyorum zaten kulllanırken riske girmiyorsun gerekli olan korumaları kullanıp sen zaten elinden geleni yapıyorsun gerisini Allah bilir o yüzden içinden ne geliyorsa onu yap ama satsanda bir yanın hep motora binmeyi isteyecek.

vedatarpacı
24.04.2007, 11:54:32
serhancım kendin söylüyorsun kazadan sonra bir süre çok dikkatli oluyorum diye
işte bütün mesele burada o bir süreyi, zamana yayman gerekiyor.
şimdi bunları söyleyen ben öylemi yapıyorum? HAYIR. ama yapmaya çalışıyorum.
sana geçen gün dediğim gibi bir numaralı kural bence telaşla bir yere gitmeye çalışmamak..tekrar geçmiş olsun.

beetle65
24.04.2007, 13:42:34
Kaza geçiren herkese geçmiş olsun :flowers:
umarım bunlar son sorunlar ve kazalar olur :friends:

DARK1907
24.04.2007, 14:55:52
Çok ama çok geçmiş olsun kazasız günler dileğiyle...:flowers:

alpg
25.04.2007, 03:11:29
herkese geçmişler olsun arkadaşlar
bu lastik patlaması olayı nası oldu, patlayınca ne oldu cok merak ettim şimdi. motor ne tepki verdi denge nası etkilendi fln bunları biraz anlatırsanız sevinirim.

alinazik
25.04.2007, 16:17:14
selam

hatasız kul olmaz demişler kazalar ve hatalar olabilir. bizim bunlardan ders almamız ve kendimizi sorguya çekip hatalarımızı minimum seviye ye indirmek için çok dikkatli olmamız gerekli iki kere iki nasıl dört se bu dikkat gerçeği o kadar önemli bir mesele sadece motor üstünde değil her anlamda bu böyledir diye düşünüyorum...

allah bizleri ve bizim gibileri kazalardan ve hatalardan korusun....

saygılar.

herkese geçmişler olsun arkadaşlar
bu lastik patlaması olayı nası oldu, patlayınca ne oldu cok merak ettim şimdi. motor ne tepki verdi denge nası etkilendi fln bunları biraz anlatırsanız sevinirim.

selam

lastik patlama olayı nı ben bir kere yaşadım o da çanakkale gezisi sırasında yaklaşık 120 km/h da seyrederken lastiğim patladı anlayamadım yani hava da rüzgarlı olduğu için rüzgardan dolayı dengemin bozulduğunu düşündüm taki bir benzinlikte mola verdiğimiz ana kadar hızım durma seviyelerine geldiğinde arka tarafın yalpa yaptığını farkettim ve istenmeyen manzara lastik patlak o kadar da şanşlıydım ki benzinlikte lastikçi vardı... lastik dublex olduğundan olsa gerek sürüş esnasında lastik janta oturmadı durdum ve ondan sonra janta oturdu lastik...

saygılarımla...

Foto-Moto
25.04.2007, 17:00:56
Serhan'cığım ve Zafer ağabey geç kaldım farkındayım ama her ikinize de çok geçmiş olsun diyorum. Allah daha beterinden saklasın.

Oğuz

duffy
25.04.2007, 18:10:12
Valla benimki fena patladı otoabanda 100-120 gidiyorduk bir anda bayağı şiddetli bir patlama sesi geldi ve motorun arkasının oturduğunu hissettim ilk başta ne olduğunu anlayamadım lastik olduğunu anladığım anda dörtlü leri yakıp kendimi emniyet şeridine attım bu arada arabada ki gibi fren yapmamam gerektiğini bildiğim için hafif ön frenle güvenli bir şekilde durdum. Ben hep lastik patladığında arkanın savrulacağını düşünürdüm aslında viraja girerken olmaması büyük şans belki virajda olsaydı bu kadar ucuz atlatılmayabilirdi.

ekinci
25.04.2007, 18:29:01
Oğuz kardeş teşekkür ederim:friends: ,Ali nazik kardeşin de dediği gibi dikkat olayını hayatımızın her alanına yaymak lazım:good: En kısa sürede yüzyüze tanışmak dileğiyle...

DARK1907
25.04.2007, 18:59:00
Peki arkadaslar cahilliğimi mahsur görün uzun yolda veya istanbul içi (şehir içi) olmadık biryerde patladı ne yapmamız gerekiyor? yani motoru götüremeyeceğimiz için ne yapmalıyız?

burgmanbora
25.04.2007, 19:26:40
DARK1907, Genelde hepimizin bagajında sprey lastik tamir edici yetmez ise büyük delik için lastik yama şişi bulunmakta.
Nasıl kullanıyoruz, pallayan lastiğin sibobuna takılan lastik onarıcı sipreyi lastiğe basıyoruz patlak yeri gözetliyoruz bu sipreyin içindeki madde dışarı çıktığı yerde donuyor, şayet delik büyük ise sipreyi basmayı durdurup yama şişi ile deliği tıkıyoruz ve spreyi basmaya devam ediyoruz. Bu tamir bizi bulabileceğimiz bir lastikçiye kadar rahatlıkla götürüyor.
Ama lastik yarılmış ise yapabilecek hiç birşey yok hemen Altan motoru arıyoruz ve yol yardımı istiyoruz.
Bu malzemeleri nerden bulabiliriz dersen, Altan Motorda mevcut sen gidemessen telefonla talep edebilirsin onlarda en yakın toplantıda sana teslim ederler.

Saygılar
Bora

sonburgman
25.04.2007, 20:16:13
Valla benimki fena patladı otoabanda 100-120 gidiyorduk bir anda bayağı şiddetli bir patlama sesi geldi ve motorun arkasının oturduğunu hissettim ilk başta ne olduğunu anlayamadım lastik olduğunu anladığım anda dörtlü leri yakıp kendimi emniyet şeridine attım bu arada arabada ki gibi fren yapmamam gerektiğini bildiğim için hafif ön frenle güvenli bir şekilde durdum. Ben hep lastik patladığında arkanın savrulacağını düşünürdüm aslında viraja girerken olmaması büyük şans belki virajda olsaydı bu kadar ucuz atlatılmayabilirdi.

Duffy'nin arkasındaydım lastik patladığında aramızda 10mt ya vardı ya yoktu,yoğun bir toz kalktı küçük bir çukura girdi sandım... sonra direk janta indi lastik.. seei tekrar tebrik ediyorum kardeşim 4'lüleri yakıp hiç panik yapmadan sağ tarafa çektin:shake2:

alpg
25.04.2007, 21:52:38
Vallahi ben de denge falan çok bozulur diye düşünüyordum ama demekki lastik patlaması o kadar kötü olmuyomuş. Tekrar geçmiş olsun paylaşım için de teşekkür ederim.

alinazik
26.04.2007, 01:14:35
selam

faydalı olabildiysek ne mutlu bize daha nice paylaşımlara inşallah

saygıyla.

beetle65
26.04.2007, 08:09:33
Serhan'cığım ve Zafer ağabey geç kaldım farkındayım ama her ikinize de çok geçmiş olsun diyorum. Allah daha beterinden saklasın.

Oğuz

Sağol kardeşim :friends:
allah herkesi korusun :good:

duffy
26.04.2007, 09:40:50
Duffy'nin arkasındaydım lastik patladığında aramızda 10mt ya vardı ya yoktu,yoğun bir toz kalktı küçük bir çukura girdi sandım... sonra direk janta indi lastik.. seei tekrar tebrik ediyorum kardeşim 4'lüleri yakıp hiç panik yapmadan sağ tarafa çektin:shake2:

Sağol Tarık'çım kazaya meydan vermemek adına mecburdum.

DARK1907
26.04.2007, 11:13:40
burgmanbora verdiğin bilgi icin hem sana ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.altan motor'la bu sene tanışma fırsatım oldu cok iyi ve işini seven insanlar zaten.allah kısmet ederde arkadaşlarla biraraya geldiğimizde tanışabileceğiz.İsmim serkan ATV de çalıştığım için ATV serkan da diyebilinir.saygılarımla...

alpg
26.04.2007, 20:41:31
Selamlar,
Bugün sonunda 1000km bakımım için Altan motora gittim.
Burdan kendilerine sadece Allah Razı Olsun diyorum =)

hakkaten burda övüldükleri kadar (hatta daha fazlası) varmış.
İnanılmaz ilgilendiler herşeyle.
Varyatorun icini actılar orda kötü bi manzarayla karsılastık. Cunku varyatorun icine yağ akmış. Önce beni "eve yaya dönceksin" diye korkuttularsa da ufak bi yerden gerekli parça çıktı ve taktılar. Kaza sırasında kırılmış olan akü kapağımı yapıştırdılar, gene kaza da yamulan sehapmı duzelttiler gene kazada kopan titreşim önleyici zırtapozu tamir edip taktılar debriyajında sorun (garip bi ses yapıyodu 3000 devirde) vardı onun için ekstra bi yağ değişimi yaptılar. Onu yaptılar bunu yaptılar herşeyi yaptılar. Durduramadım =)
Daha sonra korlasa gittim orda başka bir burgmancıyla karşılaştık. Necef'le konuşurlarken lafa daldım biraz =)
O burgmancı'da da aynı ses sorunu varmış. Yeni burgmanların bazılarında bu sorun varmış bi parça garantiden değişmesi gerekiyormuş. Hayırlısıyla onu da yaptırınca oğlum çizikleri dışında eskisi gibi olucak =)

Burdan Altan motora herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Benim motoruma benden iyi baktılar. Usanmadan "o ne" "bu ne" gibi sorularımı yanıtladılar. Gene usanmadan "abi bi de şu vardı" "abi bi de şurası vardı" gibi dertlerime derman oldular. Üstüne bi de oğlumu gıcır gıcır yıkadılar. Teşekkür ederim taner ve tamer abi ve ekibi =)

exelans
27.04.2007, 00:05:19
arkadaşlar motogp de park alanında gözüme takıldı we çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim özel yapılmış s modelindendi ama üzerinde bayağı oynanmış .

alpg
27.04.2007, 02:06:18
vay be baya guzelmiş
ne ola ki bu s modeli

equator
27.04.2007, 03:05:21
kaza yapan ve lastik patlatan arkadaşlara geçmiş olsun
bende en yakın zamanda alatan motordayım lastik durumları fenaaa
ne zamandır ne buraya katılabiliyorum ne de motoruma binebiliyorum ahahhahahahh
fenaaa az kaldı azzzz

sonburgman
27.04.2007, 10:34:28
arkadaşlar motogp de park alanında gözüme takıldı we çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim özel yapılmış s modelindendi ama üzerinde bayağı oynanmış .

Tamer keşke arkadanda çekseydik bir resim:bottom: manyak bir makine bu:dribble:

element
27.04.2007, 15:02:48
Tamer keşke arkadanda çekseydik bir resim:bottom: manyak bir makine bu:dribble:

bu benim arkadaşımın motoru. type s değil standard k7 idi ilk geldiğinde. ama şimdi üzerinde nos bile var. gp dönüşü 180 yapmışlar temde. motoru örmeniz lazım inanılmaz güzel oldu. biraz da hızlı gidiyor.

alpg
27.04.2007, 17:40:14
Ayrı bi konu açarak bi konuya değindim ama kaçıran olmasın diye buraya da yazayım.

dunden beri Burgman haberlerini yabancı sitelerde takip etmeye çalışıyorum.
Bi kaç sitede bazı K7 sahiplerinin Suzuki'den bir mektup aldıklarını öğrendim. Bu mektupta motorun boşta çalışırken istikrarsız tutumu olduğu ve değişicek olan ECM parçasıyla bu sorunun çözüleceği söylenmiş ve 1000 bakımına giden motorlarda bu parça değişmiş.

Türkiye'de bu konyla ilgili bi haber fln var mı?

yamacayir2828
03.05.2007, 00:43:29
tüm burgmacılar hepinize selamlar

beetle65
03.05.2007, 09:26:52
Selamlar,
Bugün sonunda 1000km bakımım için Altan motora gittim.
Burdan kendilerine sadece Allah Razı Olsun diyorum =)

hakkaten burda övüldükleri kadar (hatta daha fazlası) varmış.
İnanılmaz ilgilendiler herşeyle.
Varyatorun icini actılar orda kötü bi manzarayla karsılastık. Cunku varyatorun icine yağ akmış. Önce beni "eve yaya dönceksin" diye korkuttularsa da ufak bi yerden gerekli parça çıktı ve taktılar. Kaza sırasında kırılmış olan akü kapağımı yapıştırdılar, gene kaza da yamulan sehapmı duzelttiler gene kazada kopan titreşim önleyici zırtapozu tamir edip taktılar debriyajında sorun (garip bi ses yapıyodu 3000 devirde) vardı onun için ekstra bi yağ değişimi yaptılar. Onu yaptılar bunu yaptılar herşeyi yaptılar. Durduramadım =)
Daha sonra korlasa gittim orda başka bir burgmancıyla karşılaştık. Necef'le konuşurlarken lafa daldım biraz =)
O burgmancı'da da aynı ses sorunu varmış. Yeni burgmanların bazılarında bu sorun varmış bi parça garantiden değişmesi gerekiyormuş. Hayırlısıyla onu da yaptırınca oğlum çizikleri dışında eskisi gibi olucak =)

Burdan Altan motora herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Benim motoruma benden iyi baktılar. Usanmadan "o ne" "bu ne" gibi sorularımı yanıtladılar. Gene usanmadan "abi bi de şu vardı" "abi bi de şurası vardı" gibi dertlerime derman oldular. Üstüne bi de oğlumu gıcır gıcır yıkadılar. Teşekkür ederim taner ve tamer abi ve ekibi =)

altan motor hakkında boşuna olumlu fikirlerimizi paylaşmıyoruz :good:
işi biliyorlar :shake2:
ve gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyorlar :clap2:

Thai
07.05.2007, 20:04:35
@eserkose

Hayırlı olsun diyelimmi artık???

007
07.05.2007, 21:55:31
@eserkose

Güle güle kullan... :)

CaBRioLeT
07.05.2007, 23:54:40
burgman 400 k7 ön sağ grenaj fiyatı nedir arkadaşlar?

rüzgarın kızı
08.05.2007, 00:03:10
yarın babama özel mesaj atarsanız ya da tlf ederseniz yardımcı olur:) :good:

tamer altan_-_ sinem altan:friends:

Thai
08.05.2007, 01:18:05
burgman 400 k7 ön sağ grenaj fiyatı nedir arkadaşlar?

K7 hakkında hiçbir bilgim yok, daha da yeni makine olduğu için, henüz kaza yapan yok (allah göstermesin tabii ki) bu nedenle en net yanıtı sanırım Altan Motor'dan alabilirsiniz. Ama özel mesaj atmayın bence arayın

Stingray
08.05.2007, 02:26:08
K7 veya K6 allah kimseye kaza bela göstermesin ama parçaları pahalı.
Geçenlerde T&T burada bahsetmişti az çok bir kaç parçasının fiyatını.
Arkadaşlar forumda aratırsa bulacaktır sanırım.

beetle65
08.05.2007, 09:14:43
@eserkose, hayırlı uğurlu olsun allah kaza, bela vermesin bence alabileceğin en temiz (beetle65'in burgmanından sonra) ve en özen gösterilmiş burgmanı aldın allah nazardan saklasın:clap2:

:worshippy: :worshippy: :friends:

kardeşim o senin güzel görüşlerin :flowers:
sizlere layık olmaya çalışıyorum :yahoo:

bu arada eserkose kardeşimize de hayırlı olsun
kazasız belasız kullansın :good:

Stingray
08.05.2007, 13:38:57
hayırlısı olur inşallah yarın satış işlerini gerçekleştireceğiz.

Erkan
09.05.2007, 00:41:58
hayırlısı olur inşallah yarın satış işlerini gerçekleştireceğiz.

Tolga satıyor musun motoru ? :shades:

exelans
09.05.2007, 01:34:35
hayırlı olsun eser tolga senin yeni burgmanı nezaman görcez...

Stingray
09.05.2007, 01:45:18
erkancım yarın detaylarda anlaşırsak Eser'e satacağım.

pascha
09.05.2007, 02:55:27
ben geçen sym nin ön jantını sordum 900 ytl dediler şok oldum adam pardon yanlış bakımışım dedi ohhhhhhh dedim peki bu hangi motrun jantı dedim k7 dedi hakikatten parçaları pahalı
allah kaza bela vermesin

Thai
10.05.2007, 01:31:56
ben geçen sym nin ön jantını sordum 900 ytl dediler şok oldum adam pardon yanlış bakımışım dedi ohhhhhhh dedim peki bu hangi motrun jantı dedim k7 dedi hakikatten parçaları pahalı
allah kaza bela vermesin

Daş yokmu daş, kovalayın leyn bu SYM casusunu aranızdan.... :p

Yeni çıkan her motorun, otomobilin parçası pahalı olur. Çok iyi hatırlıyorum 1988 senesinde yeni kasa Şahin almıştım 7 milyon'a çocuklar bisiklete binerken farını kırmışlardı. Gittim sanayiye 50 bin lira istelire bir tek far için, çok sinirlenmiştim ama almıştım, 1 sene sonra aynı farı 3000 liraya almıştım. Daha da sinirlenmiştim.
Bu iş böyledir, tek olmak her zaman pahalıdır.
Hala K7 kendine baktıran motor. E bununda bir bedeli olmalı tabi...

Potenza
10.05.2007, 23:58:31
Tabii ki biraz pahalı olması normal
Zaten üzerinde bir dünya vergi var bu ürünlerin.
Vatandaş boşuna dememiş ben ucuz alacak kadar zengin değilim.
Çinlilerin ki de 100-200 arası.
Ama burgman ömürlük,çinli ise sezonluk...

sbuyukkilic
12.05.2007, 22:53:04
İsmi lazım :rolleyes: değil bir sitede k7 lerde ufak sorunlar titremeler cıktığını söylüyor kullanıcılar. Yeni cıkan bir modeli arabada bir yıl sonra alacaksın derler.
Motosiklettedemi aynı. Ben en iyisi 2008 i bekleyeyim.:p

Şuna bir el atın diyecem ama.:)

zuhtupasa
13.05.2007, 00:12:10
K7 lerin ilk gelenlerinde debriyaj kitinde problemler oldugu dogru..Ancak su anda satılanlarda bir problem yok ve Olanlar içinde zaten suzuki derhal komple debriyaj degişimi yaptı ve yapıyor..
Tabiki yeni çıkan modellerde aksaklıklar olabilir ancak dunyanın en cok satan maxi scooter ı olan Burgman 400 de sizce suzuki herhangi bir hata yaparmı??
Cevap cok acık tabiki "HAYIR" bu nedenle kulaktan dolma bilgilerle kafanızı karıstırmayın..
K7 lerde hiç bir problem yok...Kıskananlar catlasın!!!.
S&S

sbuyukkilic
13.05.2007, 00:14:56
K7 lerin ilk gelenlerinde debriyaj kitinde problemler oldugu dogru..Ancak su anda satılanlarda bir problem yok ve Olanlar içinde zaten suzuki derhal komple debriyaj degişimi yaptı ve yapıyor..
Tabiki yeni çıkan modellerde aksaklıklar olabilir ancak dunyanın en cok satan maxi scooter ı olan Burgman 400 de sizce suzuki herhangi bir hata yaparmı??
Cevap cok acık tabiki "HAYIR" bu nedenle kulaktan dolma bilgilerle kafanızı karıstırmayın..
S&S

Yarayı kaşınmadan müdahale bakımından şeyetmiştim. :rolleyes:

beetle65
14.05.2007, 18:06:14
S&S

Çakma senin makine çakma :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:

sunman
14.05.2007, 18:38:24
hoop hoop her siteye bir çakma yeter lütfen dimi

beetle65
15.05.2007, 11:14:29
hoop hoop her siteye bir çakma yeter lütfen dimi

pardon senin çakmayı unuttuk değil mi :yahoo:

Potenza
15.05.2007, 21:35:29
Ya kardeşim,Suzuki hep hatalı yapsa nolur?onun verdiği güven yeter..Arkası yeter,maceraperestlere göre değildir Suzi.Alırsın bi çinli minli italyan,sonra bi bakmışsın servisle akraba çıkmışsın 3-5 göbek önceden :D

exelans
20.05.2007, 17:08:59
bora abi senin cantlara yapıştırdığın fosforlar oto aksesuarcılarında satılan fosforlu şeritlerdenmi yoksa özel bir malzememi bende yapmayı düşünüyorum bide tafsiye diyosan memnunsan yapayım diyorum bilgi werirsen sewinirim

çok güzel yağmur yağıyor arkadaşlar uğurmumcuda:)
motogp fransada suzuki birinci geldi tebrikler

burgmanbora
20.05.2007, 21:29:02
bora abi senin cantlara yapıştırdığın fosforlar oto aksesuarcılarında satılan fosforlu şeritlerdenmi yoksa özel bir malzememi bende yapmayı düşünüyorum bide tafsiye diyosan memnunsan yapayım diyorum bilgi werirsen sewinirim

çok güzel yağmur yağıyor arkadaşlar uğurmumcuda:)
motogp fransada suzuki birinci geldi tebrikler

Tamercim ben o fosforları fuardan almıştım yarım daire halinde kesikdiler ama yapıştırabileceğin her fosfor olabilir ve faydasıda var karanlıkta yandan gelen araçlar direk fark ediyor.
Ama yapıştırırken fön makinesi kullanıp kıvrılmadan yapışmasını sağlamak gerekiyor.

beetle65
21.05.2007, 10:52:53
Tamercim ben o fosforları fuardan almıştım yarım daire halinde kesikdiler ama yapıştırabileceğin her fosfor olabilir ve faydasıda var karanlıkta yandan gelen araçlar direk fark ediyor.
Ama yapıştırırken fön makinesi kullanıp kıvrılmadan yapışmasını sağlamak gerekiyor.

Benim motora da yapacaktık hani :cray:

beetle65
21.05.2007, 11:26:14
Cümleten günaydın
Lastikleri bende fosforlayım bari:shades:

sıraya geç kardeşim
bora'dan ilk randevuyu ben aldım :yahoo:

sunman
21.05.2007, 12:24:51
Arkadaşlar ;

Tarihimizi hatırlayalım gözden kaçırdıklarımızı öğrenelim. Sahip olduklarımızın farkına varalım . Lütfen sonuna kadar izleyin. !!!

Stingray
21.05.2007, 12:33:26
Biliyordum bunu hatta bir kongre öncesi Türkiye tanıtım filmi yapıyorken çoğu enstantaneyi buradan kullanmıştık.
Başarılı bir Rotary klubü bence bunlar.
Sevgiler

burgmanbora
21.05.2007, 13:57:03
sıraya geç kardeşim

Abi siz günü belirleyin hep beraber yapalım.:shake2:

DARK1907
21.05.2007, 16:45:21
Arkadaşlar benim sorunum yan aynalar.Park ettiğim yerde veya zamanla aynaların ayarı bozulabiliyor.Bunu ortadan kaldıracak tek yöntem sabitleme gibi geliyor(yani AN650 lerdeki gibi).Bununla ilgili bir calışma veya örnek var mı?Ya da ne önerebilirsiniz.Fikirlerinizi merak ediyorum.:friends:

sonburgman
21.05.2007, 18:46:56
sıraya geç kardeşim

Tamam abi, sen bu aralar iş gezisine çıktıgın bir ara ben o işi aradan çıkartırım:dribble:

Arkadaşlar benim sorunum yan aynalar.Park ettiğim yerde veya zamanla aynaların ayarı bozulabiliyor.Bunu ortadan kaldıracak tek yöntem sabitleme gibi geliyor(yani AN650 lerdeki gibi).Bununla ilgili bir calışma veya örnek var mı?Ya da ne önerebilirsiniz.Fikirlerinizi merak ediyorum.:friends:

Dostum aynaların dip tarafındaki lastiklerin mi gevşedi acaba.. Çünkü ben hiç problem yaşamıyorum, birde aynaları sabitlemek biraz sorun yaratabilir trafikte çünkü zaman zaman çarpabiliyoruz.. kırılacagına ayarı bozulsun bence:good:

DARK1907
21.05.2007, 19:11:06
Devamlı ayar cekmek gerektiğinden yoksa orjinali değiştirmek tarzım degil.Acıkçası böyle bir calışmanın var olup olmadığı merakı.Ama fikir paylaşımın için teşekkür ederim.

yamacayir2828
21.05.2007, 22:49:29
sevgili burgmancılar size bi sorum olacak burgman 400 lük iyi makına ama bakıyom satan herkes buyutecegimden satıyom diyor ilanlarda neden acaba yetmiyormu acaba beni bu ürkütüyor yardımm

exelans
22.05.2007, 16:05:46
sevgili burgmancılar size bi sorum olacak burgman 400 lük iyi makına ama bakıyom satan herkes buyutecegimden satıyom diyor ilanlarda neden acaba yetmiyormu acaba beni bu ürkütüyor yardımm

insan oğlunda bi doyumsuzluk war hangi motora sahip olursan ol ilk düşüneceği şey bir sonraki motorunun ne olacağıdır şuan bende ikilem içerisindeyim doğrusu burgman 400 kullanıcısı olarak hedeflerim war mesela 650 burgman mı alsam yoksa vitesli büyük tekerli bi motor mu alayım yoksa 400 le dewammı edeyim yoksa yoksa yoksa dibi sonu yok sanırım bu işin imkan we olanaklarımız el werdikce sürekli makinalarımız yenilenip değişecek we güzel güzel gezeceğiz sanırım

tamer abi yarın hawa iyi olursa geleceğim benim km sayacını takarız hayırlı işler

beetle65
22.05.2007, 19:21:47
:worshippy:

Aslında 400 şehir içi kullanımı ve uzun yol performansı açısından doyurucu :good:
fakat Tamer'in de belirttiği gibi insanoğlunun doyumsuz olması ve belli hedefleri bulunması nedeni ile tercihler hep bir üst noktaya doğru yöneliyor :dribble:
Valla ben bile 400 yeter bana derken
geçenlerde T&T kardeşlerin 650 si ile biraz dolaşınca hedefi belirledim :worshippy: 650 :worshippy: 650 :worshippy:

duffy
22.05.2007, 19:57:03
valla 400'lük bana yetiyor gider yine yenisinden alırım ancak farklı tadları denemek iyi oluyor :)

burgmanbora
22.05.2007, 20:01:14
Bencede motordan ne beklediğin önemli bir tablo yapman lazım mesela ne kadar hız istiyorsun, yakıt tasarrufumu istiyorsun, gezmek içinmi kullanıcaksın, yoksa ulaşım aracı olarakmı kullanıcaksın sonra bakıcaksın kısa vade düşünmiyecek alacağın motorun sana - ve + getirilerini düşüneceksin.
Ben kaendimden örnek vereyim, Burgan 400 ulaşım aracı olarak kullanmayı ve yakıt tasarrufu yapmayı servisi daha uygun olması ve fiyatından dolayı istediğim zaman rahatça satmayı düşündüğüm için kullanıyorum. Yakıtım mazotla ayda 400 YTL iken Şimdi 180 YTL 'ye düştü + gezilerde dahil bu benim için ideal. Artçımla haftada bir veya iki kere biniyorum bunun için bana 650 gerkmiyor. Ama arkadaşlarımında dediği gibi insan imkanları doğrultusunda yaşar, bir gün benimde imkanlarım değişirse neden daha kuvvetli bir makine altımda olmasın diye düşünürüm.

Birde şunu eklemek istiyorum birden 20 küsür milyonluk motor almak var birde basamak olarak 10 küsür milyonluk motor almak var bununda etkisi var.

En büyük An400 başka büyük yok :dribble: :dribble:

onair
22.05.2007, 20:14:09

Bana kalırsa Burgman 400 için şehir içindede otoyoldada yetersiz kalıyor demek tamamen haksızlık olur...Artçıyla bile bu sorunu kolay kolay hissetmiyorsun.
Tabiki 650 ile daha rahat olacağın kesin ama maxi scooter sınıfında Burgman 400 yeterli olacağını düşünüyorum...
Ama herkes hayatta evini, arabasını, motorunu v.s. değiştirme planları yapar...
Sanırım insanın doğasinda olan bir durum.

yamacayir2828
22.05.2007, 21:16:27
valla çok saolun arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz bir kezdaha heves bastı beni burgman4 00 lük hakkında

DARK1907
22.05.2007, 21:17:59
Kartal'dan işe yani Balmumcu'ya haftaiçi hergün otobandan rahatlıkla gidip geliyorum.ortalama 120 veya 130 km.hız beni memnun ediyor.tabii ki bu söylediğim ortalama hızı işimin aciliyetine göre yapmaktayım.birde işin keyif yönü var.zellikle artçı durumdaki eşimle yol alırken ki yaz akşamları.uzun lafın kısası AN400 her iki amacımıda karşılamakta.:yahoo:

Erkan
23.05.2007, 00:56:46
Bende hergün Florya-Tophane-Florya yapıyorum sahilden. Hem daha az yakıyorum hem daha keyif alıyorum. Arabayla işe gidipte açık otoparka her gün 6-7 milyon lira otopark parası vereceğime, bizim binanın altındaki motorlu kuryelerin motorlarını koydukları kapalı garajımıza bırakıyorum, beleşe getiriyorum. Hem vakitten hem nakitten kazanıyorum.

Tek kişi veya artçıyla hem şehir içinde hem uzun yolda AN 400'ten memnunum.

Bir düşünür demiş ki; "mutluluk ne kadar çok şeye sahip olduğumuzla değil, ne kadar az şeye ihtiyaç duyduğumuz ile doğru orantılıdır!"

Hepinize mutluluklar dilerim :)

sunman
23.05.2007, 10:14:21
Arkadaşlar ;

Söylediklerinizin hepsine katılıyorum. Ancak başka bir profil daha var motor değişimiyle ilgili: Bazı arkadaşlarda heves edip motosiklet alıyor (maddi sıkıntısıyok sadece moda diye alıyor ) daha sonra boy, tarz trafik ve uzun yol performansı gibi durumları zaman içinde yaşayarak değiştire değiştire kendine en uygun stildeki motoru zaman içerisinde buluyor. Bu nedenle de bakıldığında en albenisi olan ve kullanımı kolay görünen motorların başında da maxi scooterlar geliyor ki aralarında en şık olanı bence burgman deneme burdan başlıyor.

Sevgiler ;:flowers:
Mert

sonburgman
23.05.2007, 12:10:29
insan oğlunda bi doyumsuzluk war hangi motora sahip olursan ol ilk düşüneceği şey bir sonraki motorunun ne olacağıdır şuan bende ikilem içerisindeyim doğrusu burgman 400 kullanıcısı olarak hedeflerim war mesela 650 burgman mı alsam yoksa vitesli büyük tekerli bi motor mu alayım yoksa 400 le dewammı edeyim yoksa yoksa yoksa dibi sonu yok sanırım bu işin imkan we olanaklarımız el werdikce sürekli makinalarımız yenilenip değişecek we güzel güzel gezeceğiz sanırım

tamer abi yarın hawa iyi olursa geleceğim benim km sayacını takarız hayırlı işler

Tamer sen vitesliyi boşver ben onu süremem 650 al en iyisi:p

Arkadaşlar bu işin sonu yok, en güzeli bir tane küçük scooter ın olacak.. Çok pahalı olmayan bir model 1 tanede burgman650 ben çözümü böyle buldum kendimce.. 650 alıcağım zaman kendi motorumu satıp ufak şehir içi kullanımı için makul bir motor alıcam.. Şehiriçi küçükle şehirlerarası 650:dribble: .. Allah izin verirse.

Stingray
23.05.2007, 12:12:22
beyler 650 benzini içiyor.
şu an rodajda diye ümit ediyorum ama normalde de bu kadar devam ederse yazık valla :)

duffy
23.05.2007, 12:27:17
Tolga harbiden çokmu yakıyor örnek hesap versene olmadı seninkine LPG takalım :)

beetle65
24.05.2007, 11:03:29
beyler 650 benzini içiyor.
şu an rodajda diye ümit ediyorum ama normalde de bu kadar devam ederse yazık valla :)

rakamsal olarak rica lütfen :good:

duffy
24.05.2007, 11:16:50
650 çok yakıyor baksana adam hergün forumda geziyordu şimdi benzin alabilmek için daha çok çalışıyor
:clap2:

zuhtupasa
24.05.2007, 12:49:53
Kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş..Çok yakıo makıo..:p 650 o apayrı..:flowers: :flowers:

sonburgman
24.05.2007, 13:14:05
Aslında bu motorun ne kadar yaktıgı çok önemli değil, önemli olan bunu hakedip etmemesi:worshippy:

duffy
24.05.2007, 15:21:54
yok motorun ne yaktığı önemli uzun yolda değil ama şehir içinde önemli aynı yolu aynı rahtlıkla daha az benzin yakarak gitmek varken neden araba kadar yakan bir motorla şehir içinde dolaşayım (örnek:650 Baba :))

beetle65
25.05.2007, 11:40:17
Kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş..Çok yakıo makıo..:p 650 o apayrı..:flowers: :flowers:

bu adamı sevmesem de bu görüşüne katılıyorum :clap2: :clap2: :friends:
650 nin yeri ayrı beeee :yahoo: :yahoo:

Stingray
25.05.2007, 12:27:58
40 YTL 'ye depo doluyor
220 Km gidiyor. Şu an Rodajda diye düşünüyorum. 250 km gitsin bana yeter.

Şehir içinde kullanımı zor diyenler sallamasın. 400'den çok daha kolay.
1: 400'den daha dengeli
2: CVT sistemi olduğu için yokuşta veya trafikte varyatörden gelen koku veya ısınma yüzünden zayıflayan kavrama zorluğu yok.
3: Bastın mı aradan anında kaçıyor.
4: Kavrama boşluğu yok.

Eksileri
1: Dururken ve motordan inerken dikkat etmek gerekiyor. Birden devrilebiliyor ve kaldırması çok zor.
2: Yokuş aşşağı veya biraz meğilli yere burnunu aşşağı eğerek park etmeyeceksin. Yoksa yoldan adam toplayıp itin şu motoru diyorsun. Öyle kendin motordan inip geri geri elinle taşıma şansın yok. Naim Süleymanoğlu bile olsan yapamazsın.

Sonuç
400 ile 28 YTL ye 210 km yol gidiyordum 13 ykr yakıyordu
650 ile 40 YTL ye 220 km yol gidiyorum 18 ykr yakıyor. Rodaj sonrası bu 16 ykr'ye düşer ki bence gayet kabul edilebilir. Zira ben hergün 35 ykr yakarak arabayla geldiğim için bana kral oluyor.
Denizcim araba motordan az yakabilir ama 18:00 de taksim'den az yakan arabayla Göztepe'ye gitmek için 90 dk harcarken ben 25 dk harcıyor kalan vakitte yemeğimi yiyip sokağa gezmeye çıkıyorum :) EHEHEHE

Arkadaşlar 650 gerçekten yol üzerinde uçak kullanma hissi veren muhteşem bir makina. Kullanmadan tadına varmak imkansız. Yanlız kullanacağınız zaman 400'e dönmek istemeyeceğinizi göze alarak binin. Zira bende öyle oldu. 20 metre 650 kullandım 10 gün sonra aldım. Rüyalarıma falan giriyordu kullanım keyfi.

duffy
25.05.2007, 16:21:31
40 YTL 'ye depo doluyor

2: CVT sistemi olduğu için yokuşta veya trafikte varyatörden gelen koku veya ısınma yüzünden zayıflayan kavrama zorluğu yok.

Eksileri
1: Dururken ve motordan inerken dikkat etmek gerekiyor. Birden devrilebiliyor ve kaldırması çok zor.
2: Yokuş aşşağı veya biraz meğilli yere burnunu aşşağı eğerek park etmeyeceksin. Yoksa yoldan adam toplayıp itin şu motoru diyorsun. Öyle kendin motordan inip geri geri elinle taşıma şansın yok. Naim Süleymanoğlu bile olsan yapamazsın.

Sonuç
650 ile 40 YTL ye 220 km yol gidiyorum 18 ykr yakıyor. Rodaj sonrası bu 16 ykr'ye düşer ki bence gayet kabul edilebilir. Zira ben hergün 35 ykr yakarak arabayla geldiğim için bana kral oluyor.
Denizcim araba motordan az yakabilir ama 18:00 de taksim'den az yakan arabayla Göztepe'ye gitmek için 90 dk harcarken ben 25 dk harcıyor kalan vakitte yemeğimi yiyip sokağa gezmeye çıkıyorum :) EHEHEHE

Arkadaşlar 650 gerçekten yol üzerinde uçak kullanma hissi veren muhteşem bir makina. Kullanmadan tadına varmak imkansız. Yanlız kullanacağınız zaman 400'e dönmek istemeyeceğinizi göze alarak binin. Zira bende öyle oldu. 20 metre 650 kullandım 10 gün sonra aldım. Rüyalarıma falan giriyordu kullanım keyfi.

o yüzdenmi bana al bir dene dedin :clap2:

sbuyukkilic
25.05.2007, 16:47:49
Burgman 650 yı takıp ediyorum. :shades: 2008 ler cıkınca 2005-2006 ları
14000-15000 e 5000 km de kaparız. 1 SENE sonra tamamdır.

Ya alırsam k7 diyordum ama onu 1 sene beklemek gerekecek.
500 lukten sonra 650 lık uyar.:rolleyes:

Bir depoyla 260-300 arası yol yapar gibi geliyor

exelans
25.05.2007, 18:42:37
5 kuruş fazla yaksın 650 olsun tarık kardeşimin dediği gibi 650 burgman hakediyorsa yaksınnnn we helali hoş olsun

tolga nın burgmanı ben kullandım 1 0 metre fala n we ewe 400 lükle gitmek ölüm geldi ölüm :) herkese kazasız sürüşler

duffy
25.05.2007, 18:59:45
5 kuruş fazla yaksın 650 olsun tarık kardeşimin dediği gibi 650 burgman hakediyorsa yaksınnnn we helali hoş olsun

tolga nın burgmanı ben kullandım 1 0 metre fala n we ewe 400 lükle gitmek ölüm geldi ölüm :) herkese kazasız sürüşler

öyle deme 400 lük benim hayalimdi aldığımda çocuklar gibiydim hala sevgim geçmedi ama insan alışıyor :)

exelans
25.05.2007, 19:12:54
bende aynı duygıularla aldım denizcim ama bir gerçek war aşk 3 sene sürüyormuşşş

Stingray
25.05.2007, 21:34:05
deniz sende alacaksın 650 bundan kaçarın yok :)

uzay
25.05.2007, 23:32:28
Egri oturup dogru konusmak lazım simdi dün gece Thai'de sordu ''Uzay sen ne zaman makinayı deistiriyorsun'' bu yazı Kara Kızanımla cıkaraım deistirecem dedim aklımdaki makinaları sööledim ama pek tavsite etmedi vitesliye gec dedi ondada ne bileim belki senelerdir kullandıgım icin bu sefer bana cazip gelmedi .. 400 beni cezbetmiyor ama 650 bayılıorum .. 2008 ler cıktıgında 2. elllerin piyasası 14 gibi olursa benimde gönlüm 650 kayabilir :rolleyes:

altanmotor
26.05.2007, 00:41:56
ARKADASLAR !!!!!!!
BURGMAN 650yı anlamak ve anlatmak icin bınıp kullanmaktan baskası yalan
insanın icindekı bırcok seye istemeden cevap vercek kadar iyi bir motosiklet
S&S TAMER

yamacayir2828
26.05.2007, 10:53:01
abicim verdigin bilgilere teşekkürler

40 YTL 'ye depo doluyor

Eksileri

Sonuç

uzay
26.05.2007, 11:11:03
ARKADASLAR !!!!!!!
BURGMAN 650yı anlamak ve anlatmak icin bınıp kullanmaktan baskası yalan
insanın icindekı bırcok seye istemeden cevap vercek kadar iyi bir motosiklet
S&S TAMER

Üstadımızında dedigi gibi insallah birgün ama o gün MUTLAKA :good:

uzay
26.05.2007, 11:32:49
Valla bende merak ediyorum 400 lükten sonra Vstorm mu yoksa 650 likmi alıcam merak ediyorum.Bakalım önce 400 lükle bi yıllanalımda.....

Herkezin keyf-i baska tabiii ben yıllardır motor tepesindeyim 500-600-750 cc motorlar kullandım sonrasında yasamıs oldugum o büyük kazanın sonrasında tutkum biras olsun dindi ve racing makinadan U dönüsü yaparak scooter terfi ettim su an tarzının en cici en keyifli motorlarından birini kullanıyorum ( SYM GTS 250 ) acıkcası Burgman 400 beni cezbetmiyor ama 650 nin baska bir cekiciligi war ondan dolayı rotam su an o yönde :rolleyes:

sunman
26.05.2007, 20:28:34
Arkadaşlar ;

En iyi motor herkesin sahip olduğu motordur, ama hedef her zaman bir çıt üstüdür bence.

Herkese kazasız keyfli ve eylenceli sürüşler dilerim. Mutlu haftasonları

Saygılar ;:flowers:
Mert

uzay
27.05.2007, 11:53:57

Coook güseller beeee :rolleyes: :wub:

beetle65
27.05.2007, 11:57:44
bende aynı duygıularla aldım denizcim ama bir gerçek war aşk 3 sene sürüyormuşşş

:clap2: :clap2: :clap2: :friends: :friends:

ne diyeyim kardeşim doğru söz karşısında :yahoo: :yahoo:

Coook güseller beeee :rolleyes: :wub:

Harbiden güzeller yaaaa :dribble: :dribble: :worshippy: :worshippy:

duffy
27.05.2007, 12:42:28
deniz sende alacaksın 650 bundan kaçarın yok :)
valla ne yalan söyleyim almam desem hepiniz güleceksiniz:rolleyes:

zuhtupasa
27.05.2007, 14:54:26
Sevgili Arkadaşlar..
Son günlerdeki K7 ile ilgili gelişmelr ile ilgili olarak ilgili topiğe bilgi aktarımı yazılmıştır..Bilginize
S&S..

duffy
27.05.2007, 23:49:25
c.tesi günü akşam saatlerinde Erkan sanki seni gördüm arkanda bir bayan vardı Avcılar yan yolda yanımdan geçtin

sonburgman
28.05.2007, 12:12:11
c.tesi günü akşam saatlerinde Erkan sanki seni gördüm arkanda bir bayan vardı Avcılar yan yolda yanımdan geçtin

Erkan???:shades:

duffy
28.05.2007, 14:56:28
:rolleyes: Erkan oabilir EL plakalıydı hemide

sonburgman
28.05.2007, 15:52:50
:rolleyes: Erkan oabilir EL plakalıydı hemide

İşim var işim var dedigin buydu demek Erkan efendi:shades: :shades:

Burgman1000 çıkacakmış deniyor,asparagasmı acaba:worshippy: :worshippy:

duffy
28.05.2007, 19:12:23
İşim var işim var dedigin buydu demek Erkan efendi:shades: :shades:

Burgman1000 çıkacakmış deniyor,asparagasmı acaba:worshippy: :worshippy:

eyvah kötümü oldu söylemem adam gizli kapaklı bişeyler mi çeviriyordu yoksa :cool:

eserkose
29.05.2007, 00:54:18
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra motoruma bugün binebildim.Akşam kız arkadaşım ve Sym Joyride sahibi arkadaşımla birlikte Moda da çay içmeye gittik.Valla henüz 880 km de olduğum için 5000 deviri geçmiyorum.Max 80 km ile gidiyorum.Ne zamana kadar böyle gidicem.İnsan biraz hızlanmak istiyor malum altımızda K6 canavar var.Sizce gaza ne zaman basıcam.Kaç km ye kadar dikkat etmeliyim.Yada ne zaman motoru açmak için tam gaz gidicem.

duffy
29.05.2007, 09:48:16
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra motoruma bugün binebildim.Akşam kız arkadaşım ve Sym Joyride sahibi arkadaşımla birlikte Moda da çay içmeye gittik.Valla henüz 880 km de olduğum için 5000 deviri geçmiyorum.Max 80 km ile gidiyorum.Ne zamana kadar böyle gidicem.İnsan biraz hızlanmak istiyor malum altımızda K6 canavar var.Sizce gaza ne zaman basıcam.Kaç km ye kadar dikkat etmeliyim.Yada ne zaman motoru açmak için tam gaz gidicem.

O kadar hassas olmaya gerek yok dalgalı rodaj yapacaksın yavaş yavaş hızlanmaya başla sonra biraz yavaş git sonra yeniden yavaş yavaş hızlan emin ol sen istesende zarar veremezsin Burgman'a:good:

sonburgman
29.05.2007, 11:22:23

Ben motoru aldım çanakkaleye gittim:p en güzel rodaj uzun yolda olurmuş,
Dönüş yolunda 150 km hıza çıktım 1-2 sn'lik.. Kalkışlarda gaza çok yuklenme tatlı tatlı kaldır motoru 5.000 devrı geçsen birşey olmaz ama tabiki sürekli sabit 7-8 bin devirdede gitmemek lazım:good:

DARK1907
29.05.2007, 12:37:42
Herşeyden önce sabır.Ben de ilk aldığımda yahu ne zaman gazlayacağım yeter artık diyordum.Nacizane fikrim 5.000 devirden yukarı çıkma.950km lerde arada bir yavaş yavaş hızlanarak 6.000 veya 6.500 devirleri gör.Zaten 1.000 km yi görür görmez işin ehli olan T&T kardeşlerden yararlanabilirsin.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.:good:

uzay
29.05.2007, 14:05:18
O kadar hassas olmaya gerek yok dalgalı rodaj yapacaksın yavaş yavaş hızlanmaya başla sonra biraz yavaş git sonra yeniden yavaş yavaş hızlan emin ol sen istesende zarar veremezsin Burgman'a:good:

Kesinlikle katılıorum bende makinayı sıfır aldıgımda bu yolu takip ettim sonuc mükemmel rodaj :good:

exelans
29.05.2007, 21:26:59
walla bu rodaj konusunu bende periyodik hız aralıklarıyla kullanılması gerktiğini biliyordum we çile çekmişim 5000km kadar:) meğer 50km ye kadar metallerin birbirine alışması için dikkatli olunması 50km den sonra sonuna kadar gazı açarsan fıstık gibi rodaj oluyormuşşş birdahaki sıfır burgmanımda inşallah bunu uygulayacağim

Adamların keyfine bakın yahu:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Grup sürüşünden bir kare

Bu da toplu hatıra fotosu

uzay
29.05.2007, 21:50:08
exselans koptum yahuuuuuu :p :p :p :p bu makinalar güsel ama ne yakıt olayı var nede devir olayı hehhehehhehheh :p

eserkose
30.05.2007, 00:38:07
teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün itibari ile 989 km deyim.Bi ara 6000 devir yaptım motoru ve 120km/h gördüm.Sonra tekrar 5000 devire geriledim.Kalkışlarda oldukça yavaş kalkmaya özen gösteriyorum.1000 km yarın olur.Bende Altan kardeşlere uğrarım sanırım.1000 km bakımından sonra umarım rahatça gaza yüklenirim.Aslında TEM yoluna çıkıp şöyle gazı açsam diyorum.Sizce de iyi olmazmı.

Erkan
30.05.2007, 01:04:51

Valla Denizcim o saatlerde Avcılar'dan geçtim, ancak yan yoldan değil E-5'ten Edirne istikametine doğru. Arkamda artçı yoktu, bi başıma, yapayalnızdım. :cray:

sonburgman
30.05.2007, 12:15:45
walla bu rodaj konusunu bende periyodik hız aralıklarıyla kullanılması gerktiğini biliyordum we çile çekmişim 5000km kadar:) meğer 50km ye kadar metallerin birbirine alışması için dikkatli olunması 50km den sonra sonuna kadar gazı açarsan fıstık gibi rodaj oluyormuşşş birdahaki sıfır burgmanımda inşallah bunu uygulayacağim

Adamların keyfine bakın yahu:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Grup sürüşünden bir kare

Bu da toplu hatıra fotosu

Yaz geldi, bence Marmok'a giderken bizde bu kıyafetlerden giysek nasıl olur:p
Yol boyunca bizim yüzümüzden bir hayli trafik kazası olur heralde:p :p :p

DARK1907
30.05.2007, 12:22:28
Kafamda tek bir soru nasıl fren yapıyorlar yahuuuu?

sunman
30.05.2007, 12:38:53
Ya ilk baştaki arkadaşın fiyakasından da geçilmiyo en sıkı alet onunki herhalde yada kabile reisinin oğlu falan baksanıza ayakduruşu bile bi başka adamın

sonburgman
30.05.2007, 12:44:40
Evet o reisin oğlu kafasındaki tüylerden belli,birde köydeki body salonunun sahibi:p

exelans
30.05.2007, 12:56:28
Evet o reisin oğlu kafasındaki tüylerden belli,birde köydeki body salonunun sahibi:p

:p :p :p :p :p

alinazik
30.05.2007, 12:59:25
selam

tamer kardeş nereden buluyorsun böyle resimleri yaww bizi çok güldürüyorsun

teşekkürler..

eserkose
31.05.2007, 00:22:47
İyi Geceler arkadaşlar.Bugün Altan Motora 1000 km bakımına giderken yolda K7 ile giden bir arkadaş gördüm.Köprünün Altunizade çıkışından itibaren Kartal yanyol ayrımına kadar hiç tanışıksız birlikte gittik.Sonra ben yanyola sapıp Altan motora devam ederken arkadaş düz devam etti.Servise vardığımda çok geçmeden 5dk sonra K7 kullanan arkadaşında Altan Motora geldğini görünce şaşırdım valla.Omirilik nickli Köksal ile böyle bir tanışmamız oldu.Gerçekten çok ilginçti.O K7 sine alarm takdırdı.Bende 1000 km bakımı ve arka lastiği değiştirdim.Michealen taktırdım.Yanaklar dahada genişledi sanırım artık virajlarda dahada rahat yatırabilicem. Bu arada çok geçmeden her zaman yanımda olan sevgili abim sbuyukkılıc ( Şenol Abim ) de Altan Motora geldi.Çok keyifli sohbet oldu.Altan kardeşlere burdan tekrar teşekkür ediyorum ilgi ve hoş sohbetleri için. Serviste işimiz bittikten sonra Kartal sahilden Göztepe Korlada uğradık.Köksalın K7 sine sisy bar taktırmaya.Bu arada çok acıkmıştık.Korlasın yan tarafında mis gibi köftelerimizi yerken Köksalın sisy barda iki dakikada takılıverdi.Valla oldukça güzel durdu.Eeeee Kösalcım artık yengemiz daha rahat eder arkada.Ohhh bi güzel yaslanır arkasına. Evet arkadaşlar bu güzel gün için Şenol abime Köksal'a Altan kardeşlere ve çok teşekkür ediyorum.İşte dostluk işte arkadaşlık.

omurilik
31.05.2007, 07:00:34
İyi Geceler arkadaşlar.Bugün Altan Motora 1000 km bakımına giderken yolda K7 ile giden bir arkadaş gördüm.Köprünün Altunizade çıkışından itibaren Kartal yanyol ayrımına kadar hiç tanışıksız birlikte gittik.Sonra ben yanyola sapıp Altan motora devam ederken arkadaş düz devam etti.Servise vardığımda çok geçmeden 5dk sonra K7 kullanan arkadaşında Altan Motora geldğini görünce şaşırdım valla.Omirilik nickli Köksal ile böyle bir tanışmamız oldu.Gerçekten çok ilginçti.O K7 sine alarm takdırdı.Bende 1000 km bakımı ve arka lastiği değiştirdim.Michealen taktırdım.Yanaklar dahada genişledi sanırım artık virajlarda dahada rahat yatırabilicem. Bu arada çok geçmeden her zaman yanımda olan sevgili abim sbuyukkılıc ( Şenol Abim ) de Altan Motora geldi.Çok keyifli sohbet oldu.Altan kardeşlere burdan tekrar teşekkür ediyorum ilgi ve hoş sohbetleri için. Serviste işimiz bittikten sonra Kartal sahilden Göztepe Korlada uğradık.Köksalın K7 sine sisy bar taktırmaya.Bu arada çok acıkmıştık.Korlasın yan tarafında mis gibi köftelerimizi yerken Köksalın sisy barda iki dakikada takılıverdi.Valla oldukça güzel durdu.Eeeee Kösalcım artık yengemiz daha rahat eder arkada.Ohhh bi güzel yaslanır arkasına. Evet arkadaşlar bu güzel gün için Şenol abime Köksal'a Altan kardeşlere ve çok teşekkür ediyorum.İşte dostluk işte arkadaşlık.

Habersiz güzel grup sürüşü yaptık ama :) Şenol abi ve seni tanıdığıma çok sevindim. Umarım güzel arkadaşlıkların bir başlangıcı olur.
Alarm takmak amma zahmetli işmiş, T&T kardeşlere teşekkürler. Şenol abimize ve Eser kardeşimize de beni bekledikleri ve güzel muhabbetleri için teşekkürler.
Eser yeni montun hayırlı olsun, cillop gibi... Ben de aynı monttan alacam gibi yenge biraz kendini toparlasın çıkacaz alışverişe.
Herkese iyi sabahlar ve saygılar,

sbuyukkilic
31.05.2007, 08:00:55
Habersiz güzel grup sürüşü yaptık ama :) Şenol abi ve seni tanıdığıma çok sevindim. Umarım güzel arkadaşlıkların bir başlangıcı olur.
Alarm takmak amma zahmetli işmiş, T&T kardeşlere teşekkürler. Şenol abimize ve Eser kardeşimize de beni bekledikleri ve güzel muhabbetleri için teşekkürler.
Eser yeni montun hayırlı olsun, cillop gibi... Ben de aynı monttan alacam gibi yenge biraz kendini toparlasın çıkacaz alışverişe.
Herkese iyi sabahlar ve saygılar,

Aynı şekilde. :shake2: Mt den başlayan Altan motorda devam eden Suzkim Net te noktalanan Sym ve Suziki topiklerindeki arkadaşların tümünde aynı elektrik var. Motor kullanıcıları olarak beklediğimizde bu.:friends:

Alarmın güzel oldu. Umarım kavrayana kadar bütün site alarm sesini dinlememiştir.:p Köftecide rahat bir yemek yiyemedin.:dribble:

Birde yeni bir arkadaş olarak bizden gördüğün ilgi bizede daha öncekilerin göstermiş olduğu yakınliğin bir yansımasıdır. Suzikiciler demek böyle.:friends:

sbuyukkilic
01.06.2007, 13:16:02
Bazı sitelerde 2007 Suziki k7 de parca ile ilgili sıraya gir geldi gelmedi sıkıntılarıda ayyuka cıkmaya başlamış. Hatta parca değiştirenlerde şikayetlerinin devam ettiğini belirtmişler. Tecrübeli burgmancılar bu konuya el atmalı. Yeni model alanlar madur olduğu gibi yeni alacaklarda alım kararlarını
benim gibi bir başka bahara erteler.
Bir potonsitel olarak K7 lerdeki sorun giderilir bilincindeyim . Ancak cözülene kadarda kıpırdamam. Onun için Suziki distürübütörü bu işe ve bayilerine el atmalı. Anca 2008 modeli cıkana kadar ve cözüm bulunana kadar beklerim.

Bunları niye yazdım. Suzikiyi inceleyen biri olarak görüşlerim.:cool:

Avukat tutup mahkemeye gidelim diyende var.:blink:

duffy
02.06.2007, 18:44:38
Bazı sitelerde 2007 Suziki k7 de parca ile ilgili sıraya gir geldi gelmedi sıkıntılarıda ayyuka cıkmaya başlamış. Hatta parca değiştirenlerde şikayetlerinin devam ettiğini belirtmişler. Tecrübeli burgmancılar bu konuya el atmalı. Yeni model alanlar madur olduğu gibi yeni alacaklarda alım kararlarını
benim gibi bir başka bahara erteler.
Bir potonsitel olarak K7 lerdeki sorun giderilir bilincindeyim . Ancak cözülene kadarda kıpırdamam. Onun için Suziki distürübütörü bu işe ve bayilerine el atmalı. Anca 2008 modeli cıkana kadar ve cözüm bulunana kadar beklerim.

Bunları niye yazdım. Suzikiyi inceleyen biri olarak görüşlerim.:cool:

Avukat tutup mahkemeye gidelim diyende var.:blink:

Suzuki büyük bir firma bence dünya genelinde bu sorun varsa mutlaka çözmek zorunda kalacaklardır dolayısıyla Türkiye'de bulunan Burgman'lar da sorun çözülecektir. Sonuçta bu gün olup yarın batan bir çinli motor değil.

exelans
03.06.2007, 00:17:42
bencede suzuki bu sorunun altından kalkacak kapasiteye sahip köklü bir firma herkesi memnun etmeyi bilirr we sorunlarla teker teker çözer...

Sonuçta bu gün olup yarın batan bir çinli motor değil.:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

sbuyukkilic
03.06.2007, 23:13:09
bencede suzuki bu sorunun altından kalkacak kapasiteye sahip köklü bir firma herkesi memnun etmeyi bilirr we sorunlarla teker teker çözer...

Sonuçta bu gün olup yarın batan bir çinli motor değil.:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Keşke şikayeti artan kişilerin sayısı fazlalaşmadan parcayı ucakla getirtseydi.
Nede olsa çinli firma değil.:)

exelans
06.06.2007, 00:44:42
arkadaşlar suzuki yazısını nerden bulacağım

öztarden
06.06.2007, 00:47:49
arkadaşlar suzuki yazısını nerden bulacağım

komik olacak belkı ama korlasta vardır sanırım.Veya ben bırsey daha soyleyeyım gidip taksıcılerın ısım yazdırdıgı numara yazdırdıgı yerler var onlarda yapabılırler sanırım.Ben ısımlık ve kan grubu yazdırmıstım 5 ytl ye...

beetle65
06.06.2007, 08:19:09
komik olacak belkı ama korlasta vardır sanırım.Veya ben bırsey daha soyleyeyım gidip taksıcılerın ısım yazdırdıgı numara yazdırdıgı yerler var onlarda yapabılırler sanırım.Ben ısımlık ve kan grubu yazdırmıstım 5 ytl ye...

hadi lennn
tabelacıda yaptırdığın stickerler orjinali gibi olur mu :boxing:
bence bir suzuki bayiinden sor :good:

sunman
06.06.2007, 09:02:11
Tamer ;

Hayrola ne olduda yazı gitti ?
pazar nasılsa Korlasda buluşuyoruz sorarız yoksada sipariş veririz.

(Sağol abim ikazıniçin kafa karıştırmıyalım )

exelans
06.06.2007, 09:31:32
günaydın arkadaşlar burgmanın en ufak bir şeyi eksik olsa sürerken aklım orda kalıyor belkide hepimizin yaşadığı ortak duygudur:)))

beetle65
06.06.2007, 09:37:59
kesinlikle haklısın tamer kardeş
varyatörün kapağındaki o küçük bir iki çiziği
pazar gecesi 11:30 da rötuşladım
Allah akıl fikir versin bana ne diyeyim :worshippy:

duffy
06.06.2007, 10:37:26
Deniz orada havalar nasıl?İstanbul kapalı.:angry: ama yinede işe gri demir atımla geldik

valla meteoroloji Cuma yağacak diyor bakalım.

Len bölede nispet yapılmazki:) Kapatıom len accountunu yazamıcan..:dribble:İyi tatiller..aman dikkatli olun..Hanıma selam..:shake2: :flowers:

Sağol alican abi dikkat edecem kendime bu gün kısmet olursa XT125 kiralıyacam :yahoo:

Tamer, bencede orjinaline bak derim, şimdi adam muzuki yazmasın oraya:p

alinazik
06.06.2007, 10:40:17
selam
duffy burgmanla gitseydin yaww:::

sunman
06.06.2007, 12:22:03
Allahım yaw ;

Deniz bu ne abi tatile giden pc başından ayrılamıyo Zafer Abide öğleydi abi denize gir güneşlen plajda güzel kızlar falan ne işin var pc başında Kemer gibi yerde.İşin şakası bi yana
İyi Tatil yapın güzel eğlenin hanıma çok selamlar.

Sevgiler ;
Mert

beetle65
06.06.2007, 16:02:06
Allahım yaw ;

Deniz bu ne abi tatile giden pc başından ayrılamıyo Zafer Abide öğleydi abi denize gir güneşlen plajda güzel kızlar falan ne işin var pc başında Kemer gibi yerde.İşin şakası bi yana

Sevgiler ;
Mert

oğlum öyle içimize işlemiş ki bu site girmeden edemiyoruz işte :worshippy:

duffy
06.06.2007, 16:37:55
selam
duffy burgmanla gitseydin yaww:::
Mustafa o kadar yol arabayla bitmedi 760km. dile kolay :cool:

Allahım yaw ;

Sevgiler ;
Mert

Suzuki sevgisi hiç bişeye benzemiyor valla sizde olsaydınız havuzda voleybol çevirirdik :clap2:

beetle65
07.06.2007, 08:14:44
Mustafa o kadar yol arabayla bitmedi 760km. dile kolay :cool:

Suzuki sevgisi hiç bişeye benzemiyor valla sizde olsaydınız havuzda voleybol çevirirdik :clap2:

iyi olurdu valla :yahoo: :p

exelans
07.06.2007, 10:50:02
mersedesin sitesinde buldum yol tarif ediyor güzel bir proğram nerde olduğunuzu we nereye gideceğinizi yazın rotayı çıkartıyor nekadar km olduğunu yazıyor

uzay
07.06.2007, 10:52:37
mersedesin sitesinde buldum yol tarif ediyor güzel bir proğram nerde olduğunuzu we nereye gideceğinizi yazın rotayı çıkartıyor nekadar km olduğunu yazıyor

İste Hizmet budur ellerine saglıK exelans :rolleyes:

BARIS
07.06.2007, 11:43:44
Eline sağlık.Paylaşım için teşekkürler.:flowers:

DARK1907
07.06.2007, 11:48:34

Tam Cunda Adası yolculuğu öncesi iyi oldu.cok teşekkürler.:friends:

exelans
07.06.2007, 14:27:42
nekadar benzin harcıyacağını bile gösteriyor çok kullanışlı bi proğram

sonburgman
07.06.2007, 15:36:36
nekadar benzin harcıyacağını bile gösteriyor çok kullanışlı bi proğram

Tamer marmoka ne kadar benzin harcıyacağız yapıyormu onun hesabını:dribble:

uzay
07.06.2007, 15:48:35

Bence hesabı yapmayın bozulabilir moraliniz :dribble: :p

exelans
07.06.2007, 16:10:18

burgman lar yakmıyor cewabı weriyor proğram:)))

uzay
07.06.2007, 16:41:18
burgman lar yakmıyor cewabı weriyor proğram:)))

Avutun bakalım daha kendinizi siz :p Marmok cebinizi delecek bence fırsatı degerlendirin simdiden Lpg tüplerin siparisini verin :dribble: :p

sonburgman
07.06.2007, 16:54:06
Ya canı sağolsun burgmanımın yeterki beni sağsalim götürsün geri getirsin:good:
Tabi bu temennim bütün arkadaşlarım içinde geçerlidir:friends:
Ayrıca uzun yolda çok süratli gitmezsek 1 depoda 250km yi geceriz gibi geliyor:dribble:

uzay
07.06.2007, 17:18:57
Benimkide latifeden ibaret zaten umarım kazasız belasız keyifli unutulmayacak bir yolculuk yaparsınız Arkadaslar :rolleyes:

öztarden
07.06.2007, 22:56:43
Ya canı sağolsun burgmanımın yeterki beni sağsalim götürsün geri getirsin:good:
Tabi bu temennim bütün arkadaşlarım içinde geçerlidir:friends:
Ayrıca uzun yolda çok süratli gitmezsek 1 depoda 250km yi geceriz gibi geliyor:dribble:

yoksa siz hala 1 depoyla yavas gidip 250 km mı gıdıyorsunuz:):clap2:

sonburgman
07.06.2007, 23:10:26
yoksa siz hala 1 depoyla yavas gidip 250 km mı gıdıyorsunuz:):clap2:

Bazı arkadaşlar 400km giderim filan diyorlar ama rivayet:cool:

omurilik
07.06.2007, 23:15:52
K7: +350 km./depo yapar uzun yolda eğer hız 80-120 arası olursa. Cunda yolunda deneyeceğiz. Size referans olur.
Saygılar,

sonburgman
07.06.2007, 23:20:39
K7: +350 km./depo yapar uzun yolda eğer hız 80-120 arası olursa. Cunda yolunda deneyeceğiz. Size referans olur.
Saygılar,

Dikkatli gidin gelin,Allaha emanet dostum
Döndüğünüzde memnun kalırsanız tavsiyelerinizi bekliyoruz ilerleyen zamanlarda bende düşünüyorum o taraflara gitmeyi

omurilik
07.06.2007, 23:24:11
Dikkatli gidin gelin,Allaha emanet dostum
Döndüğünüzde memnun kalırsanız tavsiyelerinizi bekliyoruz ilerleyen zamanlarda bende düşünüyorum o taraflara gitmeyi

Saol kardeşim,
İnşallah yekpare gidip, geleceğiz. Size oralardan da anlık fotoları transfer edeceğiz. Dönünce detaylı bir gezi raporu hazırlamayı düşünüyorum ben şahsen. Sizlere yardımcı olur umarım.
S&S