Orijinalini görmek için tıklayınız : Asfalt çatlakları kaplama!!!!
zuhtupasa
20.08.2007, 23:36:46
Arkadaşlar, geçenlerde işten eve dönerken çevreyolunda Fenerbahçe stadına yaklaşırken yoldaki çatlakları tamir ederek kapattıklarını farkettim. Üzerinden geçerken motor inanılmaz fazla kayıyor. Bugün işten dönerken, sizler için motorda ne kadar hakimiyet kaybedebileceğinizi test etmek ve sizlere aktarmak amaçlı bilerek bunların üzerinden gitmek gafletinde bulundum.(Bunu bu sekilde deneyen baska arkadaslar oldugunuda biliorum..) Sonuç; aman çok dikkat...Özellikle stadın yanındaki sağa virajda inanılmaz tehlike var.!!! Bu çatlaklara zift dökmüşler. Sıcaktan da erimiş tıpkı cam kenarlarına çekilen silikonlar vardır ya, aynen o kıvamda. Aman dikkat edin, bir de yaptıkları bu salaklık yüzünden tatsız haberler almayalım..:shake2::friends:
hakanerman
21.08.2007, 01:10:47
fb stadının orada kapanmamış çatlağa lastik bugün girdi az daha beni fırlatıyordu,dikkat.
Stingray
21.08.2007, 01:14:23
alican abi eline sağlık inan bugün Mototaş'a giderken aynı yazıyı ben yazacaktım..
Esas en büyük tehlike Devlet Malzeme Ofisini geçince Bostancı istikametine giderken E5'te sol şeritte var.
Hatta Yalova'ya giderken arkamda Ziya vardı vallah yere yapışıyordum.
Bu memlekette motora uygun yol yapma zihniyeti olan kimse yok ki.
Nasıl bir yamama şeklidir anlamıyorum.
Acaba yumuşak taban lastik bu tip yerlerde olumlu sonuç verirmi?
Alican ve Tolga Tesekkürler .. Bende yama degil ama E5 üzerinde Bostancıyı gectikten sonra Maltepeye kadar olan kısımdaki yoldan fazlasıyla sikayetciyim .. Bir tarla misali resmen tümsekler var nasıl bunun önlemini almıyorlar anlamıyorum :mad:
Silikonlar vardır ya, aynen o kıvamda.
Ben geçici bir süre için karşıya geçmiyim o zaman... :rolleyes:
beetle65
21.08.2007, 08:12:02
Bilgilendirme için tşk.ler
ama bunlar sadece sizin farkedebildikleriniz ve allaha şükür ki birşey olmadan atlatılmış tecrübeler
ya göremediklerimiz ve farkedemediklerimiz :cray:
umarım hiç birimiz bu konuda kötü şeyler yaşamayız:friends:
duffy
21.08.2007, 11:01:06
Siz nerde yaşıyorsunuz İstanbul'un her yeri böyle o yüzden dikkat ötesi seyir etmek lazım
Çatlaktlar ve kaplamalar istanbulun tüm yollarında var, işgüzar TCK'nın ucuz çözüm yolu olarak çatlakları macunla kapama güzel bir yöntem, çünkü tüm taşıtlar nede olsa 4 tekerli, 2 teker olanlar taşıt sayılmıyor. Bizler vergi vermiyoruz zaten...
Hele bir de kışın görün onları, arabalar ezdikçe parlıyorlar ve yağmurda inanılmaz kayıyorlar, yol tutuş sıfır, hangi lastik olursa olsun asfaltın o kısmını tutmuyor....
beetle65
21.08.2007, 11:18:43
Çatlaktlar ve kaplamalar istanbulun tüm yollarında var, işgüzar TCK'nın ucuz çözüm yolu olarak çatlakları macunla kapama güzel bir yöntem, çünkü tüm taşıtlar nede olsa 4 tekerli, 2 teker olanlar taşıt sayılmıyor. Bizler vergi vermiyoruz zaten...
Hele bir de kışın görün onları, arabalar ezdikçe parlıyorlar ve yağmurda inanılmaz kayıyorlar, yol tutuş sıfır, hangi lastik olursa olsun asfaltın o kısmını tutmuyor....
AAA siz vergi vermiyormusunuz ben veriyorum :p:p
Maslak gidiş gelişde, tek şeride düşmüş arkadaşlar. 10 gün boyunca trafik felç bilginize...
cafe_Cen.neT
21.08.2007, 12:26:31
Ah İstanbul ah :p
Türkiye burası. İstanbul yine iyi.
Bursa'da da yollar artık güzel diyebiliriz. Peki diyer anadolu illeri ne olacak.
Çok kötü onlar.
sunman
22.08.2007, 11:32:08
Şansa yaşadığımız bir ülkede motora biniyoruz. Allah hepimizi korusun paylaşımlar için çok teşekkürler
zuhtupasa
23.08.2007, 00:14:58
Arkadaslar bu aksam aynı virajı bir kez daha zorladım..Yok bu baska bişi..Her ne kadar "burası istanbul" olsada bu başka bişi.. düpedüz motosikletçiler için cinayete teşebbüs..Ben o kadar kaderci olamıcam..Ve yarın sabah malum yer için T.C.Karayolları na yazılı müracaat da bulunuyorum..
Bilginize
S&S
Arkadaslar bu aksam aynı virajı bir kez daha zorladım..Yok bu baska bişi..Her ne kadar "burası istanbul" olsada bu başka bişi.. düpedüz motosikletçiler için cinayete teşebbüs..Ben o kadar kaderci olamıcam..Ve yarın sabah malum yer için T.C.Karayolları na yazılı müracaat da bulunuyorum..
Bilginize
S&S
Pasam bizlerde aynı yazıyı gönderebiliriz faydası olacaksa sayet
omurilik
23.08.2007, 00:33:48
Bilginize
S&S
Öneri: Faks formatı hazırlayıp, hepimiz faksla dilekçe gönderelim...
Saygılar,
zuhtupasa
23.08.2007, 00:37:40
Köksal sen sevdin bu fax işini...:p
Öneri: Faks formatı hazırlayıp, hepimiz faksla dilekçe gönderelim...
Saygılar,
Hay agzına saglıK Köksalcım bende simdi ou diyordum .. Zaten Pasanında dedigi gibi senin bu konuda tecrüben var yazı konusunda önder ol derim ben :p
Replik:
- Köksal nerde abi.
- Fax çekmeye gitti.
- Yine nereye fax çekiyor?
- Ne bileyim abicim bu aralar fakscell oldu yaa.
- Hay! Allah! Bir motosikleti vardı. Şimdi de faks makinesi çıktı başımıza...:dribble::friends:
omurilik
23.08.2007, 12:29:27
Replik:
- Köksal nerde abi.
- Fax çekmeye gitti.
- Hay! Allah! Bir motosikleti vardı. Şimdi de faks makinesi çıktı başımıza...:dribble::friends:
Faxtor oldum vallahi.. :)
Bir şeyleri düzeltecekse faxcell, faxtor, santral hepsi olurum. Her türlü kınama, protesto, çek, senet, karayolları vb. işlerinizde ücretsiz faks hizmetleri benden :yahoo:
Saygılar,
Faxcy K7 600cc
Replik:
- Köksal nerde abi.
- Fax çekmeye gitti.
Faxtor oldum vallahi.. :)
Bir şeyleri düzeltecekse faxcell, faxtor, santral hepsi olurum. Her türlü kınama, protesto, çek, senet, karayolları vb. işlerinizde ücretsiz faks hizmetleri benden :yahoo:
Saygılar,
Faxcy K7 600cc
Köksal CüneyT Allah sizi basımızdan eksik etmesin :p
Barış
23.08.2007, 16:37:26
Bilginize
S&S
Malum yamalar şehir içinde ise bağlı belediyenin fen işleri müdürlüğü ilgileniyor olabilir.
aLien
23.08.2007, 18:17:18
Barış ikisine de çekeriz fakslarımızı. Her koldan saldırmalı böyle durumlarda ki olayın ciddiyetini anlayabilsinler. Yine bir faks örneği oluşturursak topluca yollayalım. Umarım gözardı edilmez...
Arkadaslar bu konuda örnek teskil edecek bir mail varmı yoksa bizmi döseyelim düsüncelerimizi :)
@Uzay
Sen yap bir örnek e-maili at. Bizde kopyalar atarız... :)
@Uzay
Sen yap bir örnek e-maili at. Bizde kopyalar atarız... :)
Bunu bizzat yasayan onu hissederek yazmalı bence Zühtüpasa yazsın :)
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.