Orijinalini görmek için tıklayınız : v_rider
v_rider
04.03.2007, 17:27:04
Herkese Selamlar ... Adım Mehmet Bahçeşehir Üniversitesi 3. sınıf Matematik öğrencisiyim ilk motorumu 1999 yılında aldım (Kymco Dj 50) 1 2 sene acemiliğimi attık tan sonra yavas yavas buyutmye basladım sırasıyla Vespa Cosa 200, Runner 180 Sp kullandım ve sonunda geçen sene boyuma uygun bir DL 650 ile motorculuk hayatıma devam ediyorum. Aslında ailece bu işe meraklıyız Ben Babam, Amcam ve 2 Kuzenimde motor kullanıyorlar Motor dışında Outdoor ile ilgili herşeyi seviyorum Sevdiğim yemekler Pizza, köfte ve patates kızartması Yol yapma konusuna gelince gecen sene ocak ayında aldıgım motorum su anda 16500 km ye geldi onun için saat veya uzaklık benim için sorun değil bundan öncede 1 veya 2 foruma üye oldum ve töbe ettim fakat bu forum tecrübesine ve bilgisine çok güvendiğim arkadaşalarım sayesinde üye oldum umarım hep beraber kazasız güzel kayifli çok uzun yollarda beraber motor kullanırız
tirevul
04.03.2007, 18:15:35
v_rider hoşgeldin. Umarım kalıcı ve mutlu olursun.:cheers:
öztarden
04.03.2007, 18:30:19
Herkese Selamlar ... Adım Mehmet Bahçeşehir Üniversitesi 3. sınıf Matematik öğrencisiyim ilk motorumu 1999 yılında aldım (Kymco Dj 50) 1 2 sene acemiliğimi attık tan sonra yavas yavas buyutmye basladım sırasıyla Vespa Cosa 200, Runner 180 Sp kullandım ve sonunda geçen sene boyuma uygun bir DL 650 ile motorculuk hayatıma devam ediyorum. Aslında ailece bu işe meraklıyız Ben Babam, Amcam ve 2 Kuzenimde motor kullanıyorlar Motor dışında Outdoor ile ilgili herşeyi seviyorum Sevdiğim yemekler Pizza, köfte ve patates kızartması Yol yapma konusuna gelince gecen sene ocak ayında aldıgım motorum su anda 16500 km ye geldi onun için saat veya uzaklık benim için sorun değil bundan öncede 1 veya 2 foruma üye oldum ve töbe ettim fakat bu forum tecrübesine ve bilgisine çok güvendiğim arkadaşalarım sayesinde üye oldum umarım hep beraber kazasız güzel kayifli çok uzun yollarda beraber motor kullanırız
dostum hoşgeldin.bende senın gibi kafama estikçe yagmur camur demem gezerim.Benim gibi bir deli daha bulduğum için memnun oldum..
burgmanbora
05.03.2007, 01:55:34
v_rider, aramıza hoşgeldin tirevulun dediği gibi uzun bir beraberlik dilerim şu ana kadar ilk farklı motoru olan sensin genelde hepimizde scooter var ama bu bir fark değil sonuçta hepimiz iki teker üzerindeyiz.:shake2:
:flowers:
taner altan
06.03.2007, 21:42:37
v_rider seninle uzun zamandır tanışıyoruz ama siteye hoş geldin burada iyi vakit gecirirsin umarım ,takip ettiğinde anlıyacaksın sıcak bir arkadaşlık ortamı var umarım bu dahada pekişir herkese iyi sürüşler. T&T kardeşler.
Hoş geldin v_rider,
Burası marka tabanlı forum olduğu için kimse canını sıkmaz umarım, yapılacak çok yolumuz, paylaşacak çok bilgimiz var. En önemlisi ortak noktamız suzukimiz arkadaşlığımızı pekiştirecektir eminim.....
Eski bir DL'ci olarak bugün motoruna ne kadar imrenerek baktığımı görmüşündür. Allah nazardan saklasın inşallah.....
alinazik
29.03.2007, 13:58:52
selam
Hoş geldin v_rider umarım iyi vakit geçirirsin biraz geç oldu ama kusura bakma..
BARIS
30.04.2007, 16:57:52
biraz geç kaldım ama kusurabakma.
Hoşgeldin.:flowers:
DARK1907
30.04.2007, 17:58:22
v_rider merhaba.ailemize hoşgeldin...:shake2:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.