PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sapanca' ya Gidiyoruz..!

007
05.09.2007, 13:35:36
Sevgili arkadaşlar, beklediğimiz an geldi! Gidiyoruz! Belki de yaza veda gibi olacak. Ne dersiniz? Detayları aşağıda bilginize sunuyorum.

Kardeş, sevgi ve saygılarımla...

Tarih: 9 Eylül 2007 Pazar
Mekan : Sapanca gölü kenarı Teras Cafe Restaurant
Mönü : Izgara köfte veya ızgara tavuk veya ızgara sucuk + paçanga böreği + patates kızartması + pilav + salata + meşrubat + meyve + çay
Güzergah: Tem yolu ile Çamlıca gişeleri - Kurtköy Opet İstasyonu - sadece benzin ikmali için 10 dakikadır. Nonstop Sapanca gişelerinden çıkış olmak üzere yaklaşık 145 km. ve yaklaşık 2 saattir.
Hava Durumu:
Pazar: Parçalı Bulutlu. Yüksek: 71° F. / 22° C. Rüzgar KKD 15 mil. / 25 KM/S.
Pazar Gecesi: Açık. Düşük: 60° F. / 16° C. Rüzgar KKD 8 mil. / 14 KM/S.

* Reflektif yeleklerimizi ve telsizlerimizi unutmayalım!

Buluşma yeri saat 10:00 itibarı ile Ümraniye IKEA' dır. En geç 10:15 de tekerlek döner... :)

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Yol Haritası

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Teras Cafe Kroki

Mekan Fotoğrafları

Yol boyunca "mutlaka" toplu sürüş kuralları uygulanacak olup, çok yoğun ve hızlı taşıt trafiği olması nedeni ile şahsi sürüşlere müsade edilmeyecektir.

Toplu Sürüş İşaretleri

Fermuar Düzeni

Tek Sıra

Sola Dönüş

Sağa Dönüş

Hızlan

Yavaşla

Dur

Katılımcı Listesi

1- beetle65 + Eşi
2- omurilik + Eşi
3- burgmanbora + Eşi & halefleri
4- DARK1907 + Eşi
5- zuhtupasa + Eşi
6- sunman + Eşi
7- 007 + 1
8- ttuncer + Eşi
9- Thai + 1
10- T&T Kardeşler + Eşleri + Junior Suzukici (Onur)
11- Foto-Moto + Eşi
12- Erkan
13- estemo+eşi
14- buraku
15- erman
16- pascha + Eşi
17- sbuyukkilic + Eşi
18- Karasuzu + Eşi
19- bullet + Eşi
20- öztarden + Eşi
21 - richy
22 - aLien + Eşi

burgmanbora
05.09.2007, 13:45:18
Biz arabayla ve çocuklarla geliyoruz:clap2:

beetle65
05.09.2007, 14:10:59
harika :dpac::clap2::cheers:
ancak nacizane fikir olarak
bence biraz daha erken çıkabilsek çok güzel olacak :yahoo:
yol uzun orada oturup sohbet edecek zamanımız uzun olsun diye
ne dersiniz ?

zuhtupasa
05.09.2007, 14:18:25
Bir terslik olmazda gelirsek bi çiğ köfte yielim o zaman:)

007
05.09.2007, 14:21:16
Hah! Paşa patlattı bombayı...:dpac: Zafer yiyemez ama...:dribble:

beetle65
05.09.2007, 14:25:58
Hah! Paşa patlattı bombayı...:dpac: Zafer yiyemez ama...:dribble:

Yiyemem :cray:

estemo
05.09.2007, 14:46:04
Bir terslik olmazda gelirsek bi çiğ köfte yielim o zaman:)

yaşa be...:clap2::yahoo::dribble:biraz acıda katabilirmiyiz:rolleyes:,şalgam suyuda getirelimmi:):friends::friends::flowers:

DARK1907
05.09.2007, 15:09:57
Benden söylemesi orada Köksal'a dikkat edin çaktırmadan yiyip,yemedim diye yalan söğlüyor.Bu arada unutmadan futbol maçı yapmak için top ve ayakkabılarıda alalım.Çok güzel olacak yahu.:yahoo:

007
05.09.2007, 15:35:25
Top, tokyo, çizgili picama ve atlet serbest... :yahoo:

öztarden
05.09.2007, 15:36:47
bende gelirim
yazmıstım ama cuneytım eklememıssın galıba

007
05.09.2007, 15:39:38
Yazdım kardeşim... :)

sunman
05.09.2007, 16:38:41
Ben duruma göre ya 4 ya 2 teker gelicem hanımım bilir :dribble::wub::worshippy::blink:

Cüneytcim bu arada ellerine sağlık sağlam bi operasyon gibi duruyo kardeşim.

bora arabaylada gelsen telsizi almayı unutma yanına

burgmanbora
05.09.2007, 17:06:41
Ben duruma göre ya 4 ya 2 teker gelicem hanımım bilir :dribble::wub::worshippy::blink:

Cüneytcim bu arada ellerine sağlık sağlam bi operasyon gibi duruyo kardeşim.

bora arabaylada gelsen telsizi almayı unutma yanına

Telsizimide alıcam, yeleğimide giyecem ama kaskımı takmıyacağım çok sıcak olur:dribble:

estemo
05.09.2007, 17:15:24
Benden söylemesi orada Köksal'a dikkat edin çaktırmadan yiyip,yemedim diye yalan söğlüyor.Bu arada unutmadan futbol maçı yapmak için top ve ayakkabılarıda alalım.Çok güzel olacak yahu.:yahoo:

ceplerini kontrol edelim:p:)

007
05.09.2007, 18:11:53
Telsizimide alıcam, yeleğimide giyecem ama kaskımı takmıyacağım çok sıcak olur:dribble:

Alem adamsın...:dribble:

Sen şimdi telsizi araba teybinede bağlarsın... Direksiyonada ptt butonunu... :)

beetle65
05.09.2007, 18:47:05
saati erkene alıyormuyuz
mesela 9:30 gibi :good:

burgmanbora
05.09.2007, 18:53:28
Alem adamsın...:dribble:

Sen şimdi telsizi araba teybinede bağlarsın... Direksiyonada ptt butonunu... :)

Yapmammı... :dribble:
Kulaklık düşünmüştüm ama senin fikride bir deneyeyim:p

ttuncerr
05.09.2007, 19:04:42
walla yer çok güzele benziyo kahvaltı etmeyecez o zaman dimi??

beetle65
05.09.2007, 19:16:47
hareket saatini bir kez daha gözden geçirin derim sayın site yöneticileri :shake2:

007
05.09.2007, 19:21:51
Zafercim herkez yola gitmek için hazırlık yapacak. Çocukları olanlar var. Karşıdan gelenler var. Herşeyi düşündük merak etme... :)

beetle65
05.09.2007, 19:23:03
Zafercim herkez yola gitmek için hazırlık yapacak. Çocukları olanlar var. Karşıdan gelenler var. Herşeyi düşündük merak etme... :)

ben sadece orada daha çok vakit geçirelim istemiştim :cray:

richy
05.09.2007, 21:30:12
cüneyt abi beni de ekle lütfen. ben size izmit doğu çıkışından sonraki köprü mcdonalds'ta katılırım. mekan tanıdık derken 1. mesajdaki şu fotoda arkası dönük olanın kendim olduğunu hatırladım. (sol alttaki ) resim eski bir buluşmadan :shades:

aLien
05.09.2007, 21:54:24
bende bende :)

Bi aksilik olmazsa bende geliyorum. +1 şüpheli :cool:

007
05.09.2007, 22:49:21
cüneyt abi beni de ekle lütfen. ben size izmit doğu çıkışından sonraki köprü mcdonalds'ta katılırım. mekan tanıdık derken 1. mesajdaki şu fotoda arkası dönük olanın kendim olduğunu hatırladım. (sol alttaki ) resim eski bir buluşmadan :shades:

Ekledim Oğuzhancım sonunda görüşebileceğiz ... :)

bende bende :)

Bi aksilik olmazsa bende geliyorum. +1 şüpheli :cool:

Ekledim Doğancım... :)

volkanadart
05.09.2007, 23:00:50
Arkadaşlar, kaçta dönmeyi planlıyorsunuz, Arkadaşın nişanı var çok gelemk isterim ama sanıyorum geç dönersiniz.

Bilgi verirseniz sevinirim. En kısa sürede görüşmek dileğimle...

beetle65
06.09.2007, 07:36:34
Arkadaşlar, kaçta dönmeyi planlıyorsunuz, Arkadaşın nişanı var çok gelemk isterim ama sanıyorum geç dönersiniz.

Bilgi verirseniz sevinirim. En kısa sürede görüşmek dileğimle...

Çok geçe kalınmaz bence ertesi gün herkes için iş günü
o nedenle uygun saatte kalkılır :good:
gel bence :)

uzay
06.09.2007, 10:42:35
Bende cook gelmek istiyorum yalnız kötü kader ağlarını ördü gene .. Ben pazarları calısıyorum ama isyerine Edirnede kuzen evleniyor dügüne gitmem gerekiyor diye :p bir yalan uydurursam belki bende o kafilede yer alabilirim .. Deneyelim sansımızı ona göre listeye ekleniriz yada pas geceriz :)

omurilik
06.09.2007, 20:20:56
Fotomontaj... Hep bu medyacı Serkan'ın marifetleri. :clap2:

Cüneytcim,
Serkan kuru et getirdi tatile bana yedirmedi de. Bu sefer çok rica ederim çiğ köfte getiren olursa benimle de paylaşsın :dpac:

Bu arada Adnan abi (Erman), Özcan abi (estemo), Burak (buraku), ben, Serkan sizlerle otoban içindeki Opet'te benzin molası verilen yerde buluşacağız. Biz saat 10:00'da hafif bir kahvaltı yapıp, siz gelmeden de benzinleri almak üzere oradayız. Güzergahı uygun olan arkadaşları da bekleriz.
Saygılar,

pathfinder
06.09.2007, 22:47:03
Selamlar
Bu geziye aksilik olmassa katılmak isterim. Gerçi yarın akşam kesinlik kazanır, iş durumumdan dolayı.

omurilik
06.09.2007, 23:07:53
Selamlar
Bu geziye aksilik olmassa katılmak isterim. Gerçi yarın akşam kesinlik kazanır, iş durumumdan dolayı.

Bekleriz kardeşim.
Tanışmak için fırsat olur...

aLien
06.09.2007, 23:19:49
Bende cook gelmek istiyorum yalnız kötü kader ağlarını ördü gene .. Ben pazarları calısıyorum ama isyerine Edirnede kuzen evleniyor dügüne gitmem gerekiyor diye :p bir yalan uydurursam belki bende o kafilede yer alabilirim .. Deneyelim sansımızı ona göre listeye ekleniriz yada pas geceriz :)

Ya dün telefonda geliyorum ayarladım demedinmi sen bana...

zuhtupasa
07.09.2007, 02:55:51
Görüyoruzki alternatif sabah buluşmaları vs. düşünülmekte....duymamıs oliiiiim.. çiğ köfte yemek istemiyen arkadaşlar var galiba...:)
S&S

beetle65
07.09.2007, 07:07:13
Görüyoruzki alternatif sabah buluşmaları vs. düşünülmekte....duymamıs oliiiiim.. çiğ köfte yemek istemiyen arkadaşlar var galiba...:)
S&S

acısı fazla olmasın ama :dpac::cray:

Bu arada siteye yeni üye olan arkadaşım Serkan (Serdamar)da bizimle gelmek istiyor
kendisi şirketten arkadaşım olup sıkı bir SUZUKİ kullanıcısıydı Suzuki GSXR600 (Moda'dan evinin önünden motoru çalınıncaya kadar) Şu anda geçici olarak Yamaha YZF R6 kullanıyor

volkanadart
07.09.2007, 09:22:26
Çok geçe kalınmaz bence ertesi gün herkes için iş günü
o nedenle uygun saatte kalkılır :good:
gel bence :)

Teşekkür ederim, kardeşim. Ama gelemiyeceğim. Riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum.

beetle65
07.09.2007, 09:44:41
Teşekkür ederim, kardeşim. Ama gelemiyeceğim. Riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum.

karar tabii ki senin kararın
aramızda olmandan mutlu oluruz :shake2:

uzay
07.09.2007, 10:06:10
karar tabii ki senin kararın
aramızda olmandan mutlu oluruz :shake2:

Ne güzel en azından arkandan konusmuyorlar ama ben bir gelmezsem ............ :p

sunman
07.09.2007, 10:22:25
Arkadaşlar ;

Varmısınız yağmur olsada motorlara binip yinede geziyi yapalım güzel bir macera olur kanımca . ( Şimdi Zafer Motorum kirlenir ben gelmem diycek ama ...)

beetle65
07.09.2007, 10:30:24
Arkadaşlar ;

Varmısınız yağmur olsada motorlara binip yinede geziyi yapalım güzel bir macera olur kanımca . ( Şimdi Zafer Motorum kirlenir ben gelmem diycek ama ...)

Valla kardeşim bu geziyi bende çok arzu ediyorum
o nedenle yağmur da yağsa motorumda kirlense :cray: Allah bir terslik vermez ise geleceğim
tabii ki dönüşte SONAX :dribble::good:

sbuyukkilic
07.09.2007, 10:39:44
Valla kardeşim bu geziyi bende çok arzu ediyorum
o nedenle yağmur da yağsa motorumda kirlense :cray: Allah bir terslik vermez ise geleceğim
tabii ki dönüşte SONAX :dribble::good:

Yağmurlu olursa o kamyonların camuru ile seyahat zor olur kanaatindeyim. Keyif değil eziyet haline gelir. Hava yağmurlu olacaksa
daha yakın bir yer tercih edilebilir.

gurcan
07.09.2007, 10:56:11
:cray:arkadaşlar gönlüm sizinle :cray:cumartesi ve pazar anneme ve babama ayrılmış durumda :cray:ama gelmesekde görmesekde sizinleyiz ..eşim ve ben

uzay
07.09.2007, 11:01:29
Hava limoni umarım pazarda yağmaz ( şom agızlı ben ) :p:dribble:

DARK1907
07.09.2007, 11:07:09
Son verilere göre parçalı bulutlu.Bayanlar yanlarında hırkamsı birşeyler getirirlerse iyi olur.Benim tek üzüntüm Onur yeğenimizin gelememesi olur.

uzay
07.09.2007, 11:14:05
İstanbul'da bugün ve yarın kısa süreli lokal sağanak yağışlar bekleniyor. Pazar günü ise yağış beklenmiyor. İstanbul'da üç gün boyunca sıcaklıklar 23-25 derece arasında değişecek.

beetle65
07.09.2007, 11:15:18
:cray:arkadaşlar gönlüm sizinle :cray:cumartesi ve pazar anneme ve babama ayrılmış durumda :cray:ama gelmesekde görmesekde sizinleyiz ..eşim ve ben

cumartesini anne babaya ayırın pazar gelin :shake2:

Son verilere göre parçalı bulutlu.Bayanlar yanlarında hırkamsı birşeyler getirirlerse iyi olur.Benim tek üzüntüm Onur yeğenimizin gelememesi olur.

gelir o gelir
bu kadar amcası verken gelir :flowers:

altanmotor
07.09.2007, 11:34:30
Arkadaşlar böyle soğuk olusa onur beyi getiremem o riski alamam sadece motorla gelebilirim,tabi 145km mesafede var.:friends:

007
07.09.2007, 11:53:53
Son gözüken durum bu... :)

Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 75° F. / 24° C. Rüzgar KB 8 mil. / 14 KM/S.
Pazar Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 60° F. / 16° C. Rüzgar KD 6 mil. / 10 KM/S.

burgmanbora
07.09.2007, 12:13:40
Arkadaşlar, forum Toplantı gezi ve organizasyonlar. Tembelliği bırakın yeni forum açın konu sapmasın LÜTFEN.:shake2::friends:
Konu dısı geyikler silinmiştir bilginize..

omurilik
07.09.2007, 22:02:23
Yağmurlu olursa o kamyonların camuru ile seyahat zor olur kanaatindeyim. Keyif değil eziyet haline gelir. Hava yağmurlu olacaksa
daha yakın bir yer tercih edilebilir.

yağmur olursa kafesçi oluruz. :cray:

altanmotor
08.09.2007, 09:05:54
Arkadaşlar yarın yağmur arkasından camur şenol abinin dediği gibi eziyete dönüşmesin geli daha yakın bir yer mesela polonezköy cıkışında bircok mesire yeri var,daha cabuk gider daha uzun bir gün olur,tabi illede yol uzun olsun derseniz saygı duyarım.:rolleyes:

007
08.09.2007, 12:17:16
Arkadaşlar yarın yağmur arkasından camur şenol abinin dediği gibi eziyete dönüşmesin geli daha yakın bir yer mesela polonezköy cıkışında bircok mesire yeri var,daha cabuk gider daha uzun bir gün olur,tabi illede yol uzun olsun derseniz saygı duyarım.:rolleyes:

Ben baştan söyledim ama anlatamadım... Tutturdu bazı arkadaşlar Sapanca diye! :) 4 saat motosiklet üstünde dümdüz yolda, kamyon egzost dumanları arasında sadece asfalt ve fabrikaları görerek gideceğiz.
Fermuar düzeni desen bu yolda tam anlamı ile yapılamıyor. Neyse! :rolleyes:

Hava Durumu

Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 75° F. / 24° C. Rüzgar Batı 8 mil. / 14 KM/S.

Pazar Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 62° F. / 17° C. Rüzgar Kuzey 6 mil. / 10 KM/S.

Erkan
08.09.2007, 13:56:20
Arkadaşlar,

Ben yarın katılamıyorum malesef, ailecek Silivri programımız var.

Benim yerimede eğlenin ltf.

Sevgiler

zuhtupasa
08.09.2007, 14:10:17
Arkadaşlar yarın hava tam gezilik..Kimse bosuna kendini germesin..:)
Kazasız belasız gidip döneriz insallah..
S&S

Thai
08.09.2007, 14:28:42
Arkadaşlar,
Önceden belirlenmiş bir program bu, herkesi bekleriz. Yarın yağmur gözükmüyor.

pascha
08.09.2007, 15:19:52
bende katlıyorum tamare 007 aslında geç kalınmış değiliz vede polonez köyde yarın klasik araba
şenliğide var üstelik :)

007
08.09.2007, 16:36:07
Sapanca Gezisi Katılımcı Listesi

1- beetle65 + Eşi
2- omurilik + Eşi
3- burgmanbora + Eşi (Otomobil)
4- DARK1907 + Eşi (Otomobil)
5- zuhtupasa + Eşi
6- sunman + Eşi (Otomobil)
7- 007 + 1
8- ttuncer + Eşi
9- Thai + 1 (Sonradan katılacak)
10- Taner Altan
11- Tamer Altan (Otomobil)
12- Foto-Moto + Eşi
13- estemo+eşi
14- buraku
15- erman
16- pascha + Eşi
17- sbuyukkilic + Eşi
18- Karasuzu + Eşi
19- bullet + Eşi
20- öztarden + Eşi
21 - richy (İzmit Mc Donald's dan katılacak)
22 - aLien + Eşi

Yol fermuar düzeni olarak tehlike olduğundan öncü ve artçılar otomobil olacaktır... :shades:

DARK1907
08.09.2007, 17:12:03
Cüneyt kardeş ben motosikletimle,Meltem ve Y.Utku(Küçük motorcu)arabayla gelecekler.Ben motosikletimden ayrılamam.

sbuyukkilic
08.09.2007, 17:52:57
Ben baştan söyledim ama anlatamadım... Tutturdu bazı arkadaşlar Sapanca diye! :) 4 saat motosiklet üstünde dümdüz yolda, kamyon egzost dumanları arasında sadece asfalt ve fabrikaları görerek gideceğiz.

Hava Durumu

Pazar

Pazar Gecesi

Bugun Beykoz akbabada şişmanın yerinde 7 arkadaş kısa bir turdan sonra güzel bir kahvaltı yaptık.
Giderken zaman zaman yağmura yakalansakta güzel oldu.

Ancak havalar soğumuş. Kısa kolluyla oturmaya gelmedi. Montlarla oturduk. Hatta kapalı kısma gectik.
Yazlık mont anca suzukim net. yelekleriyle yolda üşütmedi.

Bizleri yazdan kalma değilde kışa
yakın bir soğuk bekliyor olabilir.

İstanbulda yağmaz ama sapancapa yağarsa pişti olunabilir.
Beykoz bile ufak bir yağmurla tehlikeli hale geldi.
Valla ne diyim polenez tarfları olursa
daha olumlu olur.
Eşli cocuklu gidileceği için üşüyen olursa sapancadan erken kalkmak geri dönmek daha zor.
Yakınlardan dönmek daha kolay

Yüksek sesle düşündüm.:)

Barış
08.09.2007, 18:14:25
Hepinize hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler.Kazasız belasız gidin dönün.:friends:
Benim için de çiğköfte yiyin.:dribble:

007
08.09.2007, 20:49:14
Arkadaşlar 10:15 tekerlek döner. Kimseyi beklemeyiz ona göre, saatlerinizi kurun. Geç kalan Kurtköy Opet te bizi yakalayabilir. Opet ten T&T kardeşler ve İzmit yolundaki Mc Donald's tan richy (Oğuzhan) kardeşimiz grubumuza katılacaktır...

Ortalama hızımız, fermuar düzeni ve güvenlik açısından 90-110 km. arasında olacaktır. Hava sıcaklığı 73° F. / 23° C. Rüzgar Batı 8 mil. / 14 KM/S. dir. Biraz rüzgarlı olabilir. Hepinize iyi yolculuklar dilerim...

DARK1907
08.09.2007, 21:26:00
Bugun Beykoz akbabada şişmanın yerinde 7 arkadaş kısa bir turdan sonra güzel bir kahvaltı yaptık.
Giderken zaman zaman yağmura yakalansakta güzel oldu.

Ancak havalar soğumuş. Kısa kolluyla oturmaya gelmedi. Montlarla oturduk. Hatta kapalı kısma gectik.
Yazlık mont anca suzukim net. yelekleriyle yolda üşütmedi.

Bizleri yazdan kalma değilde kışa
yakın bir soğuk bekliyor olabilir.

İstanbulda yağmaz ama sapancapa yağarsa pişti olunabilir.
Beykoz bile ufak bir yağmurla tehlikeli hale geldi.
Valla ne diyim polenez tarfları olursa
daha olumlu olur.
Eşli cocuklu gidileceği için üşüyen olursa sapancadan erken kalkmak geri dönmek daha zor.
Yakınlardan dönmek daha kolay

Yüksek sesle düşündüm.:)

Şenol Abi hassasiyetin için teşekkür ederiz.Ama zaten zar zor birbirimizi görüyoruz onun için çoğunluk kararına uyacağız.Seni de aramızda görmek bizi mutlu edecektir.:friends:

omurilik
08.09.2007, 23:11:17

Hava Durumu

Pazar

Pazar Gecesi

Değerler çok iyi. Rüzgar da az... Daha ne ister insan... Çok heyecanlıyım çooookk..

ttuncerr
08.09.2007, 23:53:48
bencede zaten yolun çoğu üç şeritli otoban toplu sürüş için son derece ideal

sbuyukkilic
09.09.2007, 00:52:48
Şenol Abi hassasiyetin için teşekkür ederiz.Ama zaten zar zor birbirimizi görüyoruz onun için çoğunluk kararına uyacağız.Seni de aramızda görmek bizi mutlu edecektir.:friends:

Karar karardır. İnşallah hayılısıyla gidip döneceğiz.

007
09.09.2007, 00:58:27
bencede zaten yolun çoğu üç şeritli otoban toplu sürüş için son derece ideal

Sen öyle zannet kardeşim. Kamyonlardan yarın toplu sürüşün kopmalarını görürsün. :rolleyes: Hadi! Herşey yarın normal sıkı giyinin hava 19- 23 derece arası değişiyor... Herkese iyi geceler ve yolculuklar...:flowers:

Bahar yenge! Bakıyorum okuyorsun topiği, kamerayı sana vericem yarın! Artık çekersin arabadan ailemizi...:dribble:

Tanzer
09.09.2007, 01:09:00
Uzun zamadır sessiz sedasız forumda yazılanları takip ediyorum. Eeee artık bir geziye katılma zamanı geldi gibi bakalım yarın sabah ola hayrola. :)

bullet
09.09.2007, 15:32:48
Arkadaşlar,
biliyorum çok geç kaldım yazmak için ama uçuş programımdaki
ani değişiklikten dolayı şu an Adana'dayım ve aranızda olamadığımız
için özür dileriz.

uzay
09.09.2007, 15:38:26
Arkadaslar ben gelemedim laf yapmayın :p ama güsel fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

richy
09.09.2007, 19:08:13
daha dönmediniz mi yahu? :)

uzay
09.09.2007, 20:17:15
Henüz kimseden ses yorum foto yook bekliyoruz bakalım anlatacak cook seyleri vardır eminim :)

007
09.09.2007, 21:22:07
Arkadaşlar burdan devam... :) [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]