007
10.09.2007, 01:41:17
Arkadaşlar bugün motosikletimi Sapanca Gezisi sonrası her zaman park ettikten sonra kontrol ettiğim gibi yokladım. Baktım! Arka teker rulmanı yağ akıtmış. Hemen T&T kardeşler devreye girdi ve rulman dağılmış dediler! Yükledik suzukim.net kadrosu, motoru acil araç Altan Motor devriyesine. İyiki de yüklemişiz. Pazar akşamı sağ olsunlar ailecek gittik dükkana.
Hatunlar da tutturdu mu Altan Motoru bizde görücez diye! :) Cumartesi toplanıyoruz ya orda ne var misali. :p Neyse! Sonuç olarak bir rulman bulup Pazar akşamı saat 21:00 gibi hastayı kurtardılar... :clap2:
İşte! Dostluk mu diyeyim. Arkadaşlık mı diyeyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. :blink:
Sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum...:worshippy:
Unuttuğumuz insanlık değerleri, duygu bağları, çoluk çocuk, büyük küçük acısı ve tatlısı ile burada arkadaşlar... :friends: suzukimnet
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...
Hatunlar da tutturdu mu Altan Motoru bizde görücez diye! :) Cumartesi toplanıyoruz ya orda ne var misali. :p Neyse! Sonuç olarak bir rulman bulup Pazar akşamı saat 21:00 gibi hastayı kurtardılar... :clap2:
İşte! Dostluk mu diyeyim. Arkadaşlık mı diyeyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. :blink:
Sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum...:worshippy:
Unuttuğumuz insanlık değerleri, duygu bağları, çoluk çocuk, büyük küçük acısı ve tatlısı ile burada arkadaşlar... :friends: suzukimnet
Kardeş, sevgi ve saygılarımla...