PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T&T Teşekkürler...

007
10.09.2007, 01:41:17
Arkadaşlar bugün motosikletimi Sapanca Gezisi sonrası her zaman park ettikten sonra kontrol ettiğim gibi yokladım. Baktım! Arka teker rulmanı yağ akıtmış. Hemen T&T kardeşler devreye girdi ve rulman dağılmış dediler! Yükledik suzukim.net kadrosu, motoru acil araç Altan Motor devriyesine. İyiki de yüklemişiz. Pazar akşamı sağ olsunlar ailecek gittik dükkana.
Hatunlar da tutturdu mu Altan Motoru bizde görücez diye! :) Cumartesi toplanıyoruz ya orda ne var misali. :p Neyse! Sonuç olarak bir rulman bulup Pazar akşamı saat 21:00 gibi hastayı kurtardılar... :clap2:

İşte! Dostluk mu diyeyim. Arkadaşlık mı diyeyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. :blink:

Sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum...:worshippy:

Unuttuğumuz insanlık değerleri, duygu bağları, çoluk çocuk, büyük küçük acısı ve tatlısı ile burada arkadaşlar... :friends: suzukimnet

Kardeş, sevgi ve saygılarımla...

beetle65
10.09.2007, 08:17:04
Bırak canım onlar esnaf değiller :dribble::yahoo::clap2::shake2::friends::wub:
Valla nesilleri tükenmekte olan 2 kardeş
onlar için söylenecek fazla söze gerek yok
mekana gidip yaşamak lazım :friends:

taner altan
10.09.2007, 12:32:52
Arkadaşlar böyle güzel günde yaşanan güzellklerden sonra bunu bozulmasına biz değil herkesin gönlü elvermezdi nitekim elbirliği ile sorunu cözdük ve herkes mutlu bir şekilde dağıldı,hanımlarında içi rahat olarak gönderdik o ayrı bir güzellikti tekrar teşekkürler.:friends:

cafe_Cen.neT
10.09.2007, 12:50:09
Ne mutlu o yardımı alana ve o yardımı yapana. Biliyoruz ki bu yardımı teşekkür için yapmadılar. Adamlar artık bazı şeyleri aşmış. Önce insanlık diyorlar. Bazen şikayette etsek insanları ve insanlığı böyle güzellikler gördüğümüzde mutlu oluyoruz.
Zaten birşeyler farklı olduğu için burda değilmiyiz arkadaşlar :good:

zuhtupasa
10.09.2007, 12:53:52
Hani ben hep derim ya Burgman ve diğerleri diye..Aynı benzetmeyi yapsak her halde az bile yapmış oluruz.. "T&T ve Diğerleri" :)
S&S

gurcan
10.09.2007, 13:00:56
Hatunlar da tutturdu mu Altan Motoru bizde görücez diye! :) Cumartesi toplanıyoruz ya orda ne var misali. :p Neyse! Sonuç olarak bir rulman bulup Pazar akşamı saat 21:00 gibi hastayı kurtardılar... :clap2:

iyi iyi sevindim geçmiş olsun:clap2:

bu arada hatunlardaki şu altan motor neresi merakı bi tek bizde diilmiş sevindim ...hehe:shades:

007
10.09.2007, 13:02:13
Hatunların servisin içinde topluca fotoğraflarını çektik. Biri ekler heralde... :p