PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTOR YOLDA KALIRSA

darnglove
20.09.2007, 01:34:40
bugün burgmanım yolda kaldı , ilk başta hiç problemsiz çalışıyordu bugün daha sonra rolantideyken ışıklarda dururken birden stop etti sarıyo gibi bi ses geldi ve durdu. daha sonra bir kaç kez çalıştırmayı denedim oldu fakat çalıştırırken yine o ses gelmeye başladı fakat daha sonra bir daha durdu bu sefer çalışmadı bende yolda bırakmak zorunda kaldım bir yere bağladım acaba motora ne olmuştur birde nasıl servise götürtebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

sbuyukkilic
20.09.2007, 03:27:35
1 - Kasko üçretsiz cekici gönderiyor.
2 - Kamyonetle cektirebilirsin
3 Altan motor bu durumlar için yol yardımı veriyormu.

ttuncerr
20.09.2007, 09:17:03
bu sorularının hepsinin cevabını Altan Motor da bulabilirsin 0216 306 23 19

duffy
20.09.2007, 09:39:56
Altan motor yol yardım hizmeti veriyor.

beetle65
20.09.2007, 10:20:12

Sen bu konuda tecrübelisin :good:

sbuyukkilic
20.09.2007, 10:23:10

Aslında sorup iyice bilgilenelim.
Hizmet alanı nereye kadar
Km başına ne kadar üçret
Birde handi saate kadar yardım alabiliriz.
:shades:

sburgman
20.09.2007, 13:31:26
Bence burgman kullanıcıları için kasko vazgeçilmez bir unsur.Gerek parça fiyatları hasar durumunda gerekse yolda kalmada çekici gerektiğinde kasko herşeyi karşılıyor.

cafe_Cen.neT
20.09.2007, 13:47:50
kasko daha öncede konuşulmuştu.
ama ben kasko yapan firma bulamadım. var mı arkadaşlar bildiğiniz kasko yapan sigorta firması. ve ücreti...?

duffy
20.09.2007, 17:45:26
Sen bu konuda tecrübelisin :good:

Evet abi Çanakkale dönüşü gişelere 10 km kala arka lastik patladı. Sağolsun Altan Motor Acil Servis imdadımıza yetişti (Bora ve İsmail abiyede desteklerinden dolayı teşekkür ederim)

007
20.09.2007, 17:49:34
Altan Motor saolsun her yerde imdadımıza yetişiyor... :)

exelans
20.09.2007, 20:19:22
ama ben kasko yapan firma bulamadım. var mı arkadaşlar bildiğiniz kasko yapan sigorta firması. ve ücreti...?

geçmiş olsun arkadaşım

benim aziz adında muhterem bi arkadaşım var buluşunca bu akşam hallederiz öğrenelim kardeşim ok.:cheers:

darnglove
20.09.2007, 20:31:15
kazasız belasız hallettim ama gerçekten maddi olarak baya bi göçtüm diyebilirim göztepe korlasa götürmek zorunda kaldım çünkü sabah boyunca altan motora telefon açtım bütün çabalarıma rağmen ulaşamadım sonra korlas cevap verince oraya gitmek zorunda kaldım ama.Probleme gelince usta debriyaj balatasını bir çıkardı felaket bir hal almış gerçekten onu değiştirdiler birde üstündeki parçayı 400 ytl tuttu ayrıca 60 ytl işçilik ve 40 ytl üsküdardan taşıma ücretiyle birlikte 500 ytl tuttu toplamda indirimle filan zar zor 450 ytl ye indirebildim , eminimdeki altan motorda daha uygun bir fiyata halledebilirdim çünkü oraya güvenim sonsuz sizlerin sayesinde.Ama işte motoru bir gece dışarıda bırakmak zorunda kaldım geldiğimde bulduğum zaman içimdeki sevinci anlatamam size çaresizlik sabırsızlanmama sebep oldu bu yüzden bekleyemedim yoksa Tamer ve Taner abiye güvenim sonsuz dediğim gibi neyse ki çalınma olmadan böylece atlattım olayı tek tesellim bu oldu buda bana bir tecrübe oldu ....

DARK1907
20.09.2007, 20:42:06
Neyse Allah beterinden saklasın.Kaza ,bela göstermesin.

uzay
20.09.2007, 20:46:35
Gecmis olsun onada sükür :)

beetle65
20.09.2007, 20:50:27
geçmiş olsun :good:
ancak Altan Motor'a her zaman ulaşılabiliyor
Zannediyorum telefonda bir sorun oldu yoksa her an yardıma hazırlar :friends:

omurilik
20.09.2007, 21:44:14
kazasız belasız hallettim ama gerçekten maddi olarak baya bi göçtüm diyebilirim göztepe korlasa götürmek zorunda kaldım çünkü sabah boyunca altan motora telefon açtım bütün çabalarıma rağmen ulaşamadım sonra korlas cevap verince oraya gitmek zorunda kaldım ama.Probleme gelince usta debriyaj balatasını bir çıkardı felaket bir hal almış gerçekten onu değiştirdiler birde üstündeki parçayı 400 ytl tuttu ayrıca 60 ytl işçilik ve 40 ytl üsküdardan taşıma ücretiyle birlikte 500 ytl tuttu toplamda indirimle filan zar zor 450 ytl ye indirebildim , eminimdeki altan motorda daha uygun bir fiyata halledebilirdim çünkü oraya güvenim sonsuz sizlerin sayesinde.Ama işte motoru bir gece dışarıda bırakmak zorunda kaldım geldiğimde bulduğum zaman içimdeki sevinci anlatamam size çaresizlik sabırsızlanmama sebep oldu bu yüzden bekleyemedim yoksa Tamer ve Taner abiye güvenim sonsuz dediğim gibi neyse ki çalınma olmadan böylece atlattım olayı tek tesellim bu oldu buda bana bir tecrübe oldu ....

Öncellikle geçmiş olsun.:cray: Çalınmamış olmasına sevin, masrafı çok kafaya takma artık yapacak birşey yok.:good:
Debriyaj değince dikkatimi çekti. Zahmet olmaz ise motorun modelini ve km.'sini yazabilir misin?
Saygılar,

007
20.09.2007, 21:48:56
Geçmiş olsun. İnsanın aklı motorda kalır gece uyutmaz...

darnglove
20.09.2007, 21:51:39
tabii ki bende altan motorun her an yardıma hazır olduğunu biliyorum ama işte aksilik birazda ben acele ettim motoru orda daha fazla bırakmak istemedim ....

bu arada motor burgman 400 11700 km de , sanırım eski sahibi biraz hoyrat kullanmış frenle birlikte gaz hızlı kalkışlar fln ihtimaller arasında olabilir tabi uzmanlar daha iyi bilir işte benim 2 günlük hikayem bu kadar şimdi canavar kapalı garajta yatıyor düzgün bir şekilde çalışıyor

uzay
20.09.2007, 21:52:59
Aslında zor bir durum .. Motoru biryere kilitlemekten baska care yok .. Ama burasıda İstanbul sanslısınki motor sabah gittigin yerdeydi .. Ben kendim icin konusuyorum bırakamam orada yatarım :)

darnglove
20.09.2007, 22:13:16
ya öyle aslında insan düşününce çok mantıksız geliyor öyle yolun ortasında bırakıp gelmek ama benim ilk vukuatım olduğu için biraz bilgisizdim açıkçası tecrübe sahibi oldum şu iki günde ;) debriyaj balatası ve yol için acaba verdiğim para normal mi ben onu merak ediyorum açıkçası

uzay
20.09.2007, 22:17:24
ya öyle aslında insan düşününce çok mantıksız geliyor öyle yolun ortasında bırakıp gelmek ama benim ilk vukuatım olduğu için biraz bilgisizdim açıkçası tecrübe sahibi oldum şu iki günde ;) debriyaj balatası ve yol için acaba verdiğim para normal mi ben onu merak ediyorum açıkçası

Bu konuda sanıyorum saglıklı bilgiyi Altan Motor verebilir ... Ara sor istersen :)

ttuncerr
21.09.2007, 01:02:33

Geçen sene motoru aldığımda kaskoları da araştırmıştım.
En iyi şartları İsviçre Sigorta vermişti.
Ayrıca çoğu kaskonun yapmadığı park halinde çalınmayı da kapsıyordu.
Fiyatı da gayet iyiydi. Ücret danışmak için ruhsat bilgileri gerekiyo.

sbuyukkilic
21.09.2007, 10:50:00
Altan Motoru sadece tavsiye üzerine tanıyan ama henüz gitmemiş arkadaşları bilgilendirelim.

Zaten tanıyanlar için söze gerek yok.

Yolda magdur kalmış birisiyle ücret pazarlığı yapmamız söz konusu değildir. Orda artık para değil magdur durumdaki motorcu arkadaşımızın sorununu cözmek birinci konudur.

Ayrıca 216 306 23 19 ve 216 488 37 27 nolu telefonlarımız ppx tir

Ve bu telefonlar mesai saatinden sonra 0532 466 07 65 nolu cep telefonuma yönleniktir. Dedi.

Bizim ulaşılamama diye bir sorunumuz olması diye normal numaralarımızı bile cep telefonlarına yönlenik olması için telekomda talımat vardır.

Bu numaraları cep telefonlarımıza kaydedersek yolda kalmasakta içimiz rahat edecektir.

Diyelim telefondan ulaşamadık, Altan motorun adresi bellidir.:cool:

İsterseniz servise ,isterseniz kahve içmeye:friends:

cafe_Cen.neT
21.09.2007, 11:46:10
Geçen sene motoru aldığımda kaskoları da araştırmıştım.
En iyi şartları İsviçre Sigorta vermişti.
Ayrıca çoğu kaskonun yapmadığı park halinde çalınmayı da kapsıyordu.
Fiyatı da gayet iyiydi. Ücret danışmak için ruhsat bilgileri gerekiyo.

Ben hemen hemen bütün firmalarla konuştum motora kasko yapan çıkmadı arkadaşım.
Bunu daha öncede başka yerde yine konuştuk ve yine bir sonuç çıkmadı.

sbuyukkilic
21.09.2007, 12:24:38
Ben hemen hemen bütün firmalarla konuştum motora kasko yapan çıkmadı arkadaşım.
Bunu daha öncede başka yerde yine konuştuk ve yine bir sonuç çıkmadı.

34522 30- 345 37 50 -3453775

devrim bey 2 motorda ordan sığortalı:shades:

cafe_Cen.neT
21.09.2007, 13:07:41
34522 30- 345 37 50 -3453775

devrim bey 2 motorda ordan sığortalı:shades:

0212-0216?

sbuyukkilic
21.09.2007, 14:59:46
0212-0216?

216........................

altanmotor
21.09.2007, 15:04:47

sevgili arkadaşım
öncelikle bu şekilde tahlihsiz bir olay yaşamana üzüldüm gecmiş olsun !!!!!

diyer bir üzüldügüm konuysa olay anın da altan motor (tamer veya tener) ulasamadını ve defalarca üstelik aramana ragmen telofonlarına cevap alamadını söylemişin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
böyle bir şeyin olmıcanı sen dahil bizi tanıyan tüm arkadaşlarımız cok iyi bilirler!!!
ki benim cep tel 24 saat acıktır gece bile olsa cevapsız cagrılara cevap verıyorum! iş yerimizin telofonlarda pazar günü haric sabah 8 den aksam 19 kadar acıktır ve 5 hattır mekul bile olması az bir ihtimal.
o sekılde bır durumda yol yardımı isteyen arkadaşlarımılada asla para pazarlıgı ypmayız bizim icin önemli olan o anda sıkıntıda olan arkadasımıza yardım edip sorunucözmektir ( senın bızı ardıgın gün 7 ayrı noktada kalan ve arıza yapan motora yol yardımı verıldı ve hepside bize cok kolay ulastını düşünüyorum) :(

umarım böyle bır sıkıntı bir daha yasamazsın
s&s tamer

darnglove
21.09.2007, 18:15:39
Sanırım yanlış anlaşıldım o zaman ben şöyle düzeltiyim akşam saat 22.30 civarıydı bende sadece servis telefonları mevcuttu yani cep telefonu yoktu aradım ama ulaşamadım aynı şekilde sabahta erkende motorun başına gittim saat 7.30 gibi tekrar aynı telefonlardan aradım ama sanırım mesayi saati başlamamıştı , ben sadece başıma gelen aksiliği anlatmak istedim yoksa tabii ki bende direk cep telefonundan size ulaşıp problemimi çözmeyi çok isterdim sonuçta herkesin olduğu gibi benimde güvenim sonsuz.Ama dediğim gibi cep telefonunuz yoktu olaydan sonra öğrendim inşallah böyle bir sıkıntı bir daha yaşamam ama insanın yanında 7/24 güvenilir bir servis olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor , lütfen yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem , ben sadece başıma gelen aksiliği anlatmak istedim sanki herşey üstüste geldi ama neyse problem çözüldü .Sonuç olarak bende dahil bütün suzukim.net üyeleri altan motorun motorculara karşı olan yardımseverliğini ve iyi niyetliliğini biliyor.

Umarım kendimi ifade edebilmişimdir ;)

alinazik
02.10.2007, 22:33:39
selam

kasko denince benim ilk aklıma paşha sigorta devrim bey geliyo
2006 9.ayda an400 aldığımda kaskoyu kendilerine yaptırmıştım günü bitti diye aradı devrim bey ne yapalım yeniliyelimmi diye bende kendi sigortacımdan fiyat alıp döneyim size dedim ve bunun üzerine kendi sigortacımdan 722 ytl fiyat geldi...

ilk yaptırdığımda kasko yu 1092 ytl idi bu sene hasarsızlık indirimi olduğundan 642 ytl ya yaptılar vede karata taksitli olarak bu konuyla ilgili devrim beyle görüşebilirsiniz...