Orijinalini görmek için tıklayınız : intercom kiti
burgmanbora
21.03.2007, 17:52:38
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Bu alet arçınız ile telsiz olmadan konuşmanızı sağlıyor ve aynı anda MP3,telefon ve telsiz bağlanabiliyor
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])[/QUOTE]
Ferit Ozgunes
21.03.2007, 18:46:22
rakam konusunda bılgi varmı acaba birde yolcu ilede aynı zamanda konuşabiliyormuyuz..
burgmanbora
21.03.2007, 18:50:25
ozgunes, rakkam taban 100 euro ama daha net değil artçınlada konuşuyorsun telefonlada mp3 de dinliyorsun telsiz bağlarsan diğer yayınlarıda dinleyip cevap veriyorsun:shake2:
Bu firmanın bana satışlardan pirim vermesi lağzım:dribble: :dribble:
tirevul ya sen kendine bu kadar dert etme kardeşim olursa olur olmasa sonunda ölüm yok boş ver takma kafana yinede sağol:friends:
zuhtupasa
22.03.2007, 10:29:38
Sevgili Arkadaslar..
BU sabah bizim iş yerinde almancası süper olan bir muhendis arkadas kafamıza takılan soruların tamamını mail yolu ile ilgili firmaya iletti..Ancak su anda kesin olanları paylasayım sizinle..
1. FM radyo VAR
2. CD Player ve MP3 BAĞLANABİLİYOR
3. Gürültü için mikrofon yapısı mevcur ve ayrıca cihazın içinde GÜRÜLTÜ FİLTRESİ DEVRESİ VAR.(Açık kaskta 120Km. sürate kadar sorunsuz.!!!)
4. 30 Saat Stand-by süresi var..
5. Müzik dinlerken, telsiz konusması yaparken telefon çalarsa otomatik devre kesici MUHTEMELEN VAR. Ancak yinede teyit istedik..!!!
Diğer cevaplar gelince yazacagım..
S&S
burgmanbora
22.03.2007, 11:22:29
herkese herhaba :friends:
Bende almanyada kalmış bir arkadaşa okuttum tüm görünen parçalar kite dahil yanlız bir sorun var telefonunda kulaklık girişi nokianın bazı modellerinde ki gibi geniş soket olanlara uymuyor ama araya eski bir telefon kulaklığı soketinden adaptör yapılabilir en önemlisini atladım en az bir adet telsiz almamız gerekiyor diğer cihazlarla görüşebilmek için oda yaklaşık 80 ytl den başlıyor.
saygılar
bora
zuhtupasa
25.03.2007, 11:32:16
Arkadaşlar konuyla alakalı son teknik bilgi..(En cok merak edilen!!!)
**Radyo dinlerken, intercom ile görüşme yaparken, mp3 dinlerken, telsizle konusurken......
Telefon çalarsa; otomatik olarak devre kesiliyor ve telefon görüşmenizi yapıyorsunuz..Telefon konusmanız bittiği an en son dinlediğiniz müzik vs. tekrar devereye giriyor...hemde aniden değil yavaşça artarak..
Fiyatıda;
AES-500-S Kit : 185 YTL + Cobra 750 telsiz : 75 YTL = 260 YTL Yani 1 adet telsiz dahil 140 Euro gibi bişi..:cool:
Bilginize
S&S
zuhtupasa
11.06.2007, 12:23:04
Arkadaşlar Konuya buradan devam edebilirsiniz...
Ayrıca her türlü teknik ve satın alma bilgisi için:
DNS Dış Ticaret.
Ozan Bey.
05333134683
Montaj için malum adres [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
beetle65
12.06.2007, 08:39:16
grup sürüşleri için olmazsa olmaz bir sistem
kullanan arkadaşlar bilirler
yol ve grup güvenliği için inanılmaz kolaylık
şiddetle tavsiye ediyorum
bu yada başka bir intercom kiti
ama grup sürüşlerinde mutlaka intercom kit + telsiz
sunman
12.06.2007, 08:41:37
grup sürüşleri için olmazsa olmaz bir sistem
kullanan arkadaşlar bilirler
yol ve grup güvenliği için inanılmaz kolaylık
şiddetle tavsiye ediyorum
bu yada başka bir intercom kiti
ama grup sürüşlerinde mutlaka intercom kit + telsiz
Sadece telsizle iletişim kuracak bir sistem bile yeter intercom şart değil bence
sbuyukkilic
12.06.2007, 22:22:29
Sadece telsizle iletişim kuracak bir sistem bile yeter intercom şart değil bence
Telsiz için calışmalara başlayalım.:good:
DARK1907
13.06.2007, 15:28:29
Telsiz için calışmalara başlayalım.:good:
Aynen varım abi.Gelişme olursa beni de haberdar edersen sevinirim.:good:
zuhtupasa
13.06.2007, 15:52:36
Arkadaslar çalışmaya gerek yok..Arayın ozan ı bitirin işi.:)
DARK1907
13.06.2007, 16:00:05
Elinde şu anda yokmuş alican ağbi
zuhtupasa
13.06.2007, 16:08:13
Telsiz degil..Ara aparat işini(ptt butonlu mic.ve kulaklık seti) ondan alcaksınız..
Telsiz kolay..kadıköyde, karaköyde dolu..:)
DARK1907
13.06.2007, 16:12:55
ben de onu diyorum yani intercom kit yokmuş.getirecekmiş.
Calia
15.06.2007, 12:35:06
Arkadaş Selam..
Ben Ozan ( DNS Ticaret )...
AE-500S Intercom kitleri 18.06.2007'de (Pazartesi) stoklarda yeterli miktarda olacak. İlgilenen arkadaşlar varsa Pazartesi günü beni arayabilirler.
0 216 379 79 64 - 0 533 684 09 81
Bu arada AE-500S intercom kiti olmadan sadece telsiz kullanmak isteyenler için kapalı kask, çeneden açılır ve çenesiz kask kulaklıkları her zaman stoklarda mevcuttur.
Bu sette kaskınıza uygun kulaklık seti, kulaklık-PTT ve telsiz bağlantısını yapacak temel bağlantı seti ve elcik üzeri PTT butonu bulunmaktadır.
omurilik
15.06.2007, 12:51:28
bana bir tane ayır lütfen, haftaya alacağım.
Saygılar,
aLien
15.06.2007, 17:50:01
Sadece Telsizin maliyeti ne olur bize?
Calia
19.06.2007, 09:37:49
Sadece Telsizin maliyeti ne olur bize?
Eğer sadece bir adet telsiz ile kullanabileceğiniz kulaklık seti isterseniz kulaklık setleri 60 YTL'dir. Telsiziniz yoksa 75 - 140 YTL arasında çeşitli alternatifler bulunmaktadır.
Arkadaşlar AE-500S stoklara girdi. Satın almak isteyen kişiler benimle irtibat kurabilir.
zuhtupasa
19.06.2007, 09:43:01
Sevgili Ozan
Altan motor tamerin bir istegi varmıs senden galiba bluetooth la alakalı acilen yardımın lazım..1 gun kaldı yola cıkıoruz..
S&S
Calia
19.06.2007, 09:58:46
;) İstemiş olduğu bluetooth sistem yanımda... Akşam uğrayacağım...
beetle65
19.06.2007, 10:16:29
;) İstemiş olduğu bluetooth sistem yanımda... Akşam uğrayacağım...
benim ptt butonumu da unutmaz isen sevinirim kardeşim
şimdiden sağol :shake2:
BARIS
19.06.2007, 22:04:59
AE-500S nin telsizsiz fiyatı nedir?
Calia
20.06.2007, 10:01:30
Merhaba... AE-500S setin telsizsiz fiyatı 100,00 EUR'dur.
BARIS
20.06.2007, 10:32:10
Calia özeline mesaj attım.Bilgine.:friends:
Tanzer
28.06.2007, 12:38:39
Merhaba Arkadaşlar,
Bahsedilen intercom setlerinin ikisinide kullanma fırsatım oldu. Ağırlıklı olarak tek başıma bindiğim için sadece telsiz ve ptt aparatları bulunan tertibatı kullanıyorum. Bu sistem son derece verimli görüşmenizi sağlıyor . Herkeze tavsiye ederim.
En son Marmok seyahatinde 100 euroluk intercom setini bir arkadaşımdan ödünç alarak gittim. Değerlendirmemi paylaşmak isterim.
Eşimle birlikte artçılı olduğum için cihaz gerçekten çok faydalı oldu. Ancak efektif olarak kullanabildiğim tek özellik artçım ile konuşmaktı. Diğer özellikleri çok başarılı değil. Radyosu son derece kalitesiz ( Ne alırsan 1 ytl tezgalarındakiler bile daha iyi çekiyor) . Telsiz bağladığınızda ise ses kalitesi ciddi oranda düşüyor. Ses kalitesi, kaskı cihaz olmaksızın sadece ara bağlantı kabloları ile direk telsize bağladığınız zamanki ses kalitesinin ancak yarısı kadar diyebilirim.
MP3 girişininde de durum aynı. Direk bağladığınızda aldığınız ses kalitesi , cihaz üzerinden bağlandığında kalitesizleşiyor.
Telefon bağlama özelliğini deneyemedim . Çünkü benim telefonuma uygun (Nokia) ara kablo bulamadım. Özel yaptırılması gerekiyormuş.
Bu sistemler üzerinde tek başına kullanılan telsiz sistemini öneririm. Basit ve kullanışlı. Ancak bu intercom kiti bence bedelinin karşılığını vermiyor. Üstelik ebat olarakta eski Walkmanler kadar. Kablolarla birlikte insana canlı bomba süsü veriyor :)
Ama benim bu sistemlerde esas sinirimi bozan şey , kaskın içine monte edilen kulaklık kiti. Her aldığım kulaklık kiti , 1 ay kadar kullanımdan sonra tam soket yerinin dibinden içten kopma yapıyor ve sesleri kesik kesik duymaya başlıyorsunuz. Şu anda para verip aldığım ikinci kulaklık kitimde aynı durumdan müzdarip ve üçüncüsünü almayı düşünmüyorum. Çünkü bu kulaklık setleri motor üzerinde kullanmaya elverişli değil. Sürüş sırasında herhalde rüzgardan falan sallanınca kablo esniyor ve içinden kopma yapıyor. Bu kulaklık setlerini düzeltmek adına yapılacak şey aslında çok basit. kaskın içinden gelen soket kablosu helezonik olsa ( yani telefon kablosu gibi esneyebilse) böyle bir dert olmayacak. Ama değil.
Ozan kardeşimden rica ediyorum . Bu kask içine monte edilen kulaklık kitlerinin helezon kablolusu varsa , lütfen onlardan getirsin. Verilen paranın ziyanından öte , yolda sürüş esnasında kesik kesik gelen sesin yarattığı sinir bozukluğuda cabası.
@Tanzer
Öncelikle aramıza hoşgeldin. :friends: Paylaşımın için teşekkür ederiz... :shake2:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.