PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç bir tasarım (V8)

gurcan
26.09.2007, 22:32:19
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

uzay
26.09.2007, 23:12:43
Gürcancım Ellerine Saglık ... İstanbul sokaklarında bu makina ile kesinlikle dolasmak isterdim :)

Barış
27.09.2007, 00:25:58
Eline sağlık Gürcan abi.:)Makinanın sesini merak ettim valla çocuğun kulaklarını kapattığı kadar vardır.:dribble:

Stingray
27.09.2007, 01:01:36
gürcan helal be
cabrio kamyon da görmedim demeyecem sayende :)
çok hoşuma gitti valla

sunman
27.09.2007, 11:07:57
Süper tasarım ama bu tonaja motor zayıf gibime geliyor V12 olsa daha cazgır olurdu sanki . Bide bu seri üretime geçerse bizim görgüsüzler alır istanbul trafiği hepden felç olur diye düşünüyorum .

DARK1907
27.09.2007, 12:01:32
İstanbul trafiğide bunu istiyor hani.Özellikle minibüsçülere gözükmek lazım.

vedatarpacı
27.09.2007, 12:04:21
insanların hayatında geçim sıkıntısı gibi dertler olmayınca ne kadar yaratıcı olabiliyorlar..

güzel kamyon. paylaşım için sağol.

sburgman
27.09.2007, 13:34:08
Şu ana kadar bu sınıfta gördüğüm en güzel araç.(Kamyonları pek sevmemde...)Caddede bu cihazla turlamak isterdim.Arkasına burgman lar için özel asansörlü bir taşıma sistemi yaptınmı oldu bu iş.

gurcan
27.09.2007, 14:41:12
Orjinal tasarım görünce dayanamıyorum ..

esasında tasarımcı arkadaşların dikkatini çekmek istiyorum ..( burgmanbora )

adamlar kamyona bunu yapıyorlarsa .....

artci
27.09.2007, 17:10:54
küçüklüğümden beri nedense römorksuz bir tırım olsa da kullansam diye düşünmekteydim ama bu tarz bi üstü açık artık ne deniyorsa bu makinaya kullanmak süper olur yaw ...artık hayallerimde bu meret olacak..! :)

alinazik
28.09.2007, 22:19:12
selam

çok hoş valla istanbul sokaklarında da görmek isteriz..