PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıyafet almak için fuarımı beklemek lazım?

sonburgman
22.03.2007, 16:17:52
Kardeşimin d.günü için mont ve pant alıcam,su anda d&b motor %35 ındırım yapmıs [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] acaba fuarımı beklesem.....bir fikir ne olur:) derdim kazık yememek:p

zuhtupasa
22.03.2007, 16:38:37
Bence bekle derim fuarı...
S&S

öztarden
22.03.2007, 19:30:27
fuarı bekle orada hallederiz. çeşit cok olsun...

Erkan
23.03.2007, 23:23:59
Kardeşimin d.günü için mont ve pant alıcam,su anda d&b motor %35 ındırım yapmıs [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] acaba fuarımı beklesem.....bir fikir ne olur:) derdim kazık yememek:p

Bencede bekleyelim, fuarda hep birlikte kıyaslar, alışverişimizi yaparız. Birkaç kişi alırsak ekstradan indirim bile yaptırırız :shake2:

BARIS
27.03.2007, 22:28:41
Bende henüz kendime ve eşime mont alamadım malum Marmaris de imkanlar biraz kısıtlı bu konuda.Mont için internetten hatta Antalya da sormadığım yer kalmadı baya araştırma yaptım.Yıldız ticaretin İxon marka montların hem fiyatları uygun gibi geldi hemde çok şık.İlgilenen arkadaşlar [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] adresinden bakabilirler.Merkezi Sirkecide Doğubank da.Daha önce buraya gitmiş arkadaşlar varsa bana tavsiyede bulunabilirlermi?Yoksa ben burdan sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Thai
27.03.2007, 23:47:41
Valla BARIS'cım ixon güzel markadır ama bu piyasada düzgün firma bulmak gerçekten zor. Yıldız Ticaret de bu tip firmalardan. Yani ben malımı satayım da, sonrası umrumda bile değil diyenlerden. Ama sattıkları mallar orta kalite. Yani ne çok iyi, ne de çok kötü.

Hele ki şu anda Istanbul'da fuar var. Siparişin ne süratle gelir orasını bilemeyeceğim. Ürünle ilgili herhangi bir sorunun olursa pek de iyi yaklaşmıyorlar. Bunu da gözardı etme.
Ha diyeceksin ki hangisini alalım o zaman. Valla aslını istersen al birini vur ötekine. Ama kendi adıma konuşayım, motosiklet aksesuarları konusunda bundan sonra her malzemenin en iyisini alacağım.
En azından ürüne güvenirim....

BARIS
28.03.2007, 00:25:52
Benim amacımda en iyi malzemeyi almak sonuçta güvenlik herşeyden önemli.Ben bu mont işini bir seneden beri araştırıyorum dediğim gibi Marmaris de adam gibi mont bulmanın mümkünatı yok olanda çok dandik.İzmirde ve Antalyada da araştırdım ama somut bişeye ulaşamadım.Bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir marka ve firma varmı?

vedatarpacı
28.03.2007, 10:30:34
Bende henüz kendime ve eşime mont alamadım malum Marmaris de imkanlar biraz kısıtlı bu konuda.Mont için internetten hatta Antalya da sormadığım yer kalmadı baya araştırma yaptım.Yıldız ticaretin İxon marka montların hem fiyatları uygun gibi geldi hemde çok şık.İlgilenen arkadaşlar [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] adresinden bakabilirler.Merkezi Sirkecide Doğubank da.Daha önce buraya gitmiş arkadaşlar varsa bana tavsiyede bulunabilirlermi?Yoksa ben burdan sipariş geçmeyi düşünüyorum.

ya yanlış hatırlamıyorsam ben de oradan almıştım montumu ixon winner modeliydi .. çok memnunum.. ama fiyatı öyle pek makul değildi..

BARIS
28.03.2007, 11:53:53
ya yanlış hatırlamıyorsam ben de oradan almıştım montumu ixon winner modeliydi .. çok memnunum.. ama fiyatı öyle pek makul değildi..

Mont fiyatı araştırırken çok uçuk fiyatlar karşıma çıktığı için burası bana uygun geldi:)

Thai
28.03.2007, 12:11:08
Bering, IXON orta kalite mallardır, fiyatları iyiyse sizin seçiminiz tabi.Ama ben Dainese alacağım bundan sonra.
Bu da benim kendi seçimim.

sonburgman
28.03.2007, 12:24:31
Dainese ve Revit üst kalite mallar sanırım, bunlara alternatif olarak hangi markalar var?
Tarık

zuhtupasa
28.03.2007, 12:25:04
Yaklasık 2.5 senedir Bering Kullanıyorum..Yazlık montumda orta kalite BLACK die bir marka..Her ikisinden de çok memnunum..
Özellikle Bering hala ilk günkü gibi..Ne bir deformasyon ne bir arıza ne bişey..Oysa Revit, Dainese kullanıcılarından cok şikayet duydum..
Tabiki herkesin kendi secenegidir ama sırf marka diye o kadar para vermek bana yanlıs geliyor..:cool:
S&S

BARIS
28.03.2007, 12:43:53
Biraz önce burdaki Honda bayisinde Shark marka bir mont inceledim korumaları sağlamdı kumaş kaliteside iyi gibi görünüyodu.Bu markayı kullanan bilen arkadaşlar fikir verebilirlermi?

Foto-Moto
28.03.2007, 14:39:45
Ben bering aldım çok memnunum hiç rüzgar soğuk falan geçirmiyor, ben motorcu giyeceklerinin böyle sağlam ve kullanışlı olduğunu bilsem motor almadan önce alırdım:) Komik ama ben normal zamanda da giyiyorum.:) Herkes gülüyor bana:) Çok sağlam abi karda yat istersen...:)

vedatarpacı
28.03.2007, 14:43:01
Ben bering aldım çok memnunum hiç rüzgar soğuk falan geçirmiyor, ben motorcu giyeceklerinin böyle sağlam ve kullanışlı olduğunu bilsem motor almadan önce alırdım:) Komik ama ben normal zamanda da giyiyorum.:) Herkes gülüyor bana:) Çok sağlam abi karda yat istersen...:)

ya ALLAH sana iyilik versin kazadan korusun oğuz ya .. sen sanki motorla bir yeremi gidiyorsun be kardeşim..:dribble: :dribble: :dribble: :clap2: :clap2: :clap2: :friends: :friends:

exelans
28.03.2007, 15:51:53
Shark markA mont kullanıyorum yeni aldım 170 ytl omuz bel we dirsek korumaları mewcut içinde kış kullanımı için içlik war çok sıcak tutuyor ruzgar we yagmur geçirmiyor hafif we sağlam kumaşı war önerebilirim siyah mawi we kırmızı secenekleri war çok kullanışlı 3 adet cep mewcut çok ta şık duruyor....

tamer....

Foto-Moto
28.03.2007, 18:54:56
Vedat'çığım ne zaman motora binecez belli olmaz diil mi:) Hazır kıta gezmek lazıımm...

Erkan
28.03.2007, 22:17:39
Bende yarın akşam mont & kask bakıcam fuardan kısmetse..

Kafamda Revit marka mont var.

Kaskıda sanırım Nolan N102 alıcam.. (çenesi açılıp kapanandan)..:blink:

BARIS
10.04.2007, 21:49:04
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Arkadaşlar sonunda montumu aldım.Spear marka.Kışlık astarı,dirsek,omuz ve sırt korumaları çıkabiliyor.Korumaları bana sağlam göründü rüzgarda geçirmiyor.Kask olarak da Osbe nin rufus ve tornado modellerini kullanıyorum.Çok memnunum özellikle tornado modelinin çift vizörlü olması büyük kolaylık.
Umarım malzemelerimizin sağlamlıklarını test etmek zorunda kalmayız arkadaşlar.

Erkan
10.04.2007, 23:04:35
@BARIS

İyi günlerde, kazasız belasız kullan inşallah :)

BARIS
11.04.2007, 21:42:14
Çok teşekkür ederim.:)