PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürpriz ağva

alinazik
02.10.2007, 23:56:32
selam

bende geçenlerde bacanağa joyride 200 ü aldıktan sonra makina yolları öğrensin diye hanımında ağvada kayınvalide de olduğu bir anda sürpriz yapmak istedik ve düştük yollara .....(aslında bizim içinde bir sürprizdi. çünkü planlanmış bir yolculuk değildi...)
bunlarda ağva çelebi köyü yolculuğu sırasında sigara molası verdiğimiz bir anda tel den çektiğim fotolar...

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

buda köy usulü kahvaltı süperdi valla

arkamdaki kayınvalide oda yaşlandı be allah uzun ömür versin....

iyide bu resimler niçin daha büyük çıkmıyor.....?

uzay
03.10.2007, 00:17:13
Köy usulü kahvaltıya bayıldım tam benim kalem :) Resimler büyük kücük farketmez sonucta o anı bizlere yasattın :rolleyes:

Stingray
03.10.2007, 00:18:39
ellerine sağlık mustafacım
açım ve kahvaltılık bişeyler yemek istiyorum. Diyetteyim imdaaat :)

alinazik
03.10.2007, 00:19:59
selam

açlığını kudurttuysam özür dilerim ama doğrular her zaman acıdır...

Stingray
03.10.2007, 00:27:33
yok yok 10 kg verecem. Aralık sonuna kadar kısmetse daha iyi oluyor motive oluyorum :)

alinazik
03.10.2007, 00:37:39
selam

hayırlısı olsun çok fazlan yok ama bana göre ben hiç hissetmiyorum :):):)

zuhtupasa
03.10.2007, 09:24:14
Mustafacım ayagınıza yureginize saglık..Annenin ellerinden öperim..Ne zaman gidiyoruz o kahvaltıya:dribble::dribble:

sunman
03.10.2007, 09:34:24
Mustafacım ;

Çok keyfli olmuş belliki plansız yapılan aktivitelerin tadına doyum olmuyor genllikle

DARK1907
03.10.2007, 10:16:02
Gezi resimlerini paylaştığın için sağol.Aile kavramını biliyor ve tadıyor olduğun içinde ayrıca tebrik ederim.Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

alinazik
03.10.2007, 23:01:05
Mustafacım ayagınıza yureginize saglık..Annenin ellerinden öperim..Ne zaman gidiyoruz o kahvaltıya:dribble::dribble:

abi yaz bitti oralar buraya göre biraz daha soğuk oluyor ama kış kışlığını göstermez ise hanımın yiyeni ni kafalar hafiften serin olursa da olsun bi mangalda sucuk partisi yapabiliriz.

Gezi resimlerini paylaştığın için sağol.Aile kavramını biliyor ve tadıyor olduğun içinde ayrıca tebrik ederim.Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

amin cümlemizin bahsettiğiniz gibi aileme herkesin olduğu gibi bende çok ömen veriyorum önce aile

saygılarımla

tolgabinerbay
04.10.2007, 16:32:51
süper abicim ellerinizee tekerlerinize sağlıkk