Hayırlı olsun Şenol.
Bi tur verir misin?![]()
Sym gts 250, Kymco Xciting 500 Burgman 650 , Honda Deauviil derken ATV olurmuydu .Oldu. Demekki oluyormuş.
Türkıyede Atv piyasası hakkkında ancak alım kararı verdiğinizde araştırma yapabiliyorsunuz. Bende araştırmaya başlarken Türkıyede servisi olan ve problemsiz bir marka aradım. Karşıma bütce olarak yükseklerde olan Bombardier, Polaris,Artıc cat markaları cıktı. Tabi kim getiriyor ve parca servis temını konusunda pahalı olması malın iyi oldugu anlamınada gelmıyor olabilir. Onun için biraz daha alta doğru indim.
Motosiklette oldugu gibi Atv de de Suzuki, Honda, Yamaha v.s gibi firmaların arkasından daha hesaplı ama sağlamlıgı ile kendini kanıtlamış SYM ve Kymco markaları piyasaya hakim. Gerci SYM Atv de daha piyasaya yeni girdi sayılır.
200 luk ve 600 luk modeller ile daha piyasaya ikinci eli düşmemiş yeni makınalar.
Sonrada diğer markalar var. Ancak bazısı 200 motor getirmiş arkası yok v.s .
Ben iki kişide bindiğimden Kymco nun mux 500 modelını 2007 md ve hesaplı bulunca tereddüt etmeden aldım. Sym nın 600 luk makınasını hesaplı bulsam emınım kararım Sym den yana olurdu. Cünki Altan Motor faktörü burda etken. Gerci Kymcoda da servis konusunda bir eksiklik yaşayacağımı zannetmem. Dün makına servisteydi.
Sis farları,sinyal karbuatör, vites ayarları derken 5 saat servisi işgal ettim.
Becerebilisem DİĞER teknik bilgi ve resimleri koymaya calışacağım.
Konu sbuyukkilic tarafından (23.02.2010 Saat 11:59:04 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun Şenol.
Bi tur verir misin?![]()
özcan şimşek
HONDA PAN EUROPEAN ST 1300 ABS yan çantalı
kırmızı
A rh(-)
34 DE 9436
Samimiyetle saygısızlığı asla karıştırmayacaksın...
Hayırlısı olsun
Özcan'dan sonra sıra bende![]()
Gün Olur Devran Döner
Ne demek.estemo Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Ama asfalltta binersen bu adam bunu neden almış dersin.
Dağ bayırda bınmek lazım.
Aslında 4 teker gibi gözüksede yolda 2 tekerden daha dengesiz oldugu kesin. Asfalt için lastikleri vardı. Onuda beraber aldım. Yoksa arazi lastikleri ile asfalt hem zor hem emniyetsiz.
Ve cok gürültülü. Amacına uygun kullanmak lazım. Ancak yıne Şile yolundaki gözlemelere hanımla gitmeme engel değil.
Tekerlek mesafelerinın arası dar oldugundan kolayca anı şerit değiştirmelerinde ve virajlarda iki teker üstüne kalkma ve devrilme ihtimalı var. Birde motorun tersine virajlarda motosikletin aksine ters tarafa yatmak lazım ki iki tekere kalmasın.
Dedim öğrendiklerimi aktarayımki bınınce düşme.![]()
Bu hafta fuar var. Haftaya Cumartesi artık Atv ile Altana gelmek şart oldu.beetle65 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Ama sizden sonrakilere turu 5 tl![]()
5 liradan yırttık desene![]()
Gün Olur Devran Döner
beetle65 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Baktım bana sıra gelmeyecek.. Cizgiyi cekelim dedim.
Doğru haklısın vallasbuyukkilic Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
![]()
Gün Olur Devran Döner
selam
yapma be şenol abiiiiii
Mustafa DEMİR
A Rh +
Ümraniye
Burgman an400
Burgman an650
GTS 250 Mavi Dalga
K4 DL650 Mavi Rüya
ATV; Bana bu isim yabancı gelmedi![]()
GÜÇ SÜKUNETTEDİR
Bu kadar olur dimi !DARK1907 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
![]()
Yamaha FJR 1300
Alper ÖZAL
A RH(+)
Sitede tek ATV cı olmakta bir başka oluyor...........))))))))))))))
3 harfillere devam o zaman bende tek FJR'ci![]()
Yamaha FJR 1300
Alper ÖZAL
A RH(+)
Yürü be kardeşim kim tutar seni...DARK1907 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
![]()
Yamaha FJR 1300
Alper ÖZAL
A RH(+)
Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz![]()
GÜÇ SÜKUNETTEDİR
Bir Atv sağa veya sola sinyal verdiğinde nasıl görünür olur. Altan Motora gelinir. Sarı , Kırmızı led ler ile motorunuz donatlır. Kavga gürültü 6 sis farında dıretırken 4 sısı farı motorunuza konulur. Ayrıca tamponların üzerine sınyal konulur. Birkac ek daha yaptırmak istersenız kıbarca kovuluyorsunuz...........))))))))))))))))))))))))) En son tır sınyalı vardı. Hehehehehheheh Onu taktırmayı başaramadım.
Bu arada 2 tekercı arkadaşlar kusura bakmasın. Arkadaşın ATv leride serviste . Atv ciler servisi istila etti. En Kral Atv servisi Kartalda.......
Bir daha geldiğimde Fotorgrafları cekip koyalım.
GÜZELLİKLER DOSTLAR İCİNDİR![]()
Suzuki & SYM Merkez Servis
Gün Olur Devran Döner
Şimdi burada 1 kişi var. (0 üye, 1 misafir.)