[Lütfen üye olun]
Gayet başarılı.Benim anlamadığım orjinal yapımda bunu akıl edemiyorlar mı?
[Lütfen üye olun]
[Lütfen üye olun]
Yeni nesil enteresan ön camlar, fikir şeedermisiniz arkadaşlar, ön cam almak niyetindeyim. Şeklen başarılı gibi ama fiyat biraz tuzlu.
Think Darkside
[Lütfen üye olun]
Gayet başarılı.Benim anlamadığım orjinal yapımda bunu akıl edemiyorlar mı?
GÜÇ SÜKUNETTEDİR
Çok güzelmiş türkün başarılı duruyor ne kadar pahalı bilmiyorum ama çok gerekli ürün.Biz Pan da hiç rüzgar almıyoruz ne demek olduğunu iyi biliyoruz, bence düşünün derim.
özcan şimşek
HONDA PAN EUROPEAN ST 1300 ABS yan çantalı
kırmızı
A rh(-)
34 DE 9436
Samimiyetle saygısızlığı asla karıştırmayacaksın...
Peki, bu durumdaüç seçenek var;
1- Givinin tek parça büyük ön camı [Lütfen üye olun]
2- Yukarda bahsettiğim airflow
3- Mevcut ön cama takılan hareketli küçük parça
Birinci seçenek için yabancı forumlarda bazılarıları sürücü arkasında türbülans yaptığı, ardçı için sorun olduğunu söylemişler. İkinci seçenek yeni olduğu için şu an yorum yok. Üçüncü seçenek içinse ön cama çok baskı yaptığı yolunda söylentiler var. Hangisini almak mantıklı sizce?
Think Darkside
Senin sorunun fazla rüzgar mı Türkün ??
Gün Olur Devran Döner
Silverwing'in öncamı biraz kısa, bana çok sorun olmasada hanım arkada biraz fazla rüzgar alıyor.
Think Darkside
Artçı için zor durum hakikatenDarkjedi Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Gün Olur Devran Döner
Darkjedi Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Serkancım bu alet biliyorsun Japon malı Japonlarda malum minyon insanlar kendilerine göre yapmışlarDARK1907 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
![]()
Yamaha FJR 1300
Alper ÖZAL
A RH(+)
Bu da ayrı bir düşünce ama aksesuardan kazanalım düşüncesi beni deli ediyor.
GÜÇ SÜKUNETTEDİR
2008 Burgman da Givi büyük tur camını kullanmış biri olarak söyleyebileceğim,fazlası ile yeterli olduğu..
Sıfır a yakın rüzgar ve ses..
O kadar ki 110-120 giderken sigara içebiliyordum(boyum 185 cm)
Ama yüksek süratte önün stabilitesini biraz azalttığını(özellikle rüzgarda) ve max. sürati 10-20 km gibi düşürdüğünü söylemeliyim
Ama fazlası ile değer![]()
Soydan Kut
DL1000
0.533.470 78 45
Aksesuar ve yedek parça maalesef eskiden beri japonların taktikleri.Hatırlarmısın Mazda arabalar ilk geldiğinde kapış kapış satıldı sonra servis zamanları geldiğinde millet şok.Hava filtresinin fiyatını duyunca arabasını satılığa çıkaran biliyorum...DARK1907 Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Yamaha FJR 1300
Alper ÖZAL
A RH(+)
Arabalarda hala öyle ama motosiklette ise kesinlikle Japon.Aksesuarı abartan bizleriz.
GÜÇ SÜKUNETTEDİR
bir yorum da benden
ben de soydank gibi motoruma givinin büyük tur camını taktırdım ve bir müddet kullandım. ses ve rüzgar açısından kullanışlı gibiydi gerçekten ama ilk yağmurda görüş zorluğu yaşadım. vizör gibi eldivendeki lastik parçayla temizlenmiyor açıkçası ve birkaç kez ışıklarda elimde bez ile ön camı silmek zorunda kaldım
bir de bursa'da çevre yolunda karşıdan gelen rüzgarla yoldan çıkıp ara refüje girmem var tabii ama allahtan düşük süratle ve tam giyimli olmakla düşmeden kurtardım. :o
bence mekanik olarak ayarlanabilen parçalar daha kullanışlı olmalı, istendiği zaman ayarlanıp camın boyu yükseltilip, normal kullanımda normal boyda tutulabilir böylece.
16 SY 027
SİYAH K7
Şimdi burada 1 kişi var. (0 üye, 1 misafir.)