Hadi bakalım Altan motor yardımlarını esirgeme![]()
V-strom DL650 arıyorum. Bütçem 10.500 - 11.000 civarlarında, çok temiz ve aksesuarlı ise 12.000 için tüm olanaklarımı zorlarım. Siyah, sırt ve yan çantaları olan bir DL650 tercih sebebi. Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz bir motor varsa talibim.
Serdar OKTAY Burgman 400 İstanbul
Hadi bakalım Altan motor yardımlarını esirgeme![]()
Gün Olur Devran Döner
Valla zaten sahibinden de gördüğüm motorları sora sora rahatsız ediyorum onları da. Sağolsunlar zaten yardımcı oluyorlar.
Onların işi zevkle yaparlar merak etmesonseeharay Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Gün Olur Devran Döner
selam
hadi hayırlısı hayallerimin makinası
Mustafa DEMİR
A Rh +
Ümraniye
Burgman an400
Burgman an650
GTS 250 Mavi Dalga
K4 DL650 Mavi Rüya
serdar hayırlı bir kısmet cıkar umarım, bizde elimizden geldigince yardımcı olmak isteriz elbet,ama fuardan sonra fiatlar biraz arttı sanki, cünki yeni motor fiatları gercekten cok yukarda kaldı beklentilerin....sonseeharay Nickli Üyeden Alıntı [Lütfen üye olun]
Bu yüzden alım satım işleri cok sakin motoru olanda pek satmak istemiyor...
Ama bulcaz uygun biseyler elbet olan 2. elllerde fiatları 15000 lerde geziyor![]()
Suzuki & SYM Merkez Servis
Ben de uzun zamandır V-strom Dl 650 ile Burgman 650 arasında gidip gelmekteyim. Umarım yanlış bir karar vermiyorumdur ama nihayetinde DL 650 de karar kıldım. Şu fiyatlar da tavan yapmadan temiz bir DL 650 sahibi olup yollara düşmek istiyorum artık. Fiyatlar 15.000 lerde geziyor ama eğer ben de 15.000 lerde gezersem bütün sene hiçbiryeri gezemem o olur.:-)
Şimdi burada 1 kişi var. (0 üye, 1 misafir.)